tdf-888 28.03.16, 19:53 wekuje przetwory na przedwiośniu drive.google.com/file/d/0B9d8CQlgpMvnUVJOcV8weHJlQ0U/view?usp=docslist_api zawartość słoików to przecier pomidorowy z kosteczka roznokolorowej papryki wyciągnięte przeze mnie dziś z zamrażarki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carol-jordan Re: które z was 28.03.16, 20:35 Nie myślałam, że kiedyś to powiem, a przynajmniej nie w tym życiu, ale...... wolałam już to foto story toaletowo łóżkowe niż garnkowo słoikowe. Rzadko tu bywam, ale jak raz co wlezę, to na nowy foto zapis twoich kulinarnych odkryć..... Chociaż i tak lepsze to niż wynurzenia pływających wieżowców, bo fotki chociaż mówią same za siebie..... Smacznego. Odpowiedz Link
carol-jordan Re: które z was 28.03.16, 20:44 Tyle wody leją, że i wieżowiec by popłynął........ Odpowiedz Link
tdf-888 Re: które z was 28.03.16, 20:53 tak tak wszystkie nakrętki się zassaly i są wklesle sam słyszałem jak na balkonie dwie zrobiły klik jak frugo. pierwsze w życiu wekowanie udane po całości Odpowiedz Link
mavika_88 Re: które z was 28.03.16, 20:55 Cos mi stanelo przed oczami. W ogromnej ilosci.. jak napisales... Odpowiedz Link
mavika_88 Re: które z was 28.03.16, 21:03 Nie. Po prostu skojarzenie faktow. Obrazu jaki widzialam.Tyle ze w tysiecznej ilosci. Normapna jestem :p Odpowiedz Link
mavika_88 Re: które z was 28.03.16, 21:18 Nie. Taki obrazek mialam jeszcze na stydiach. Na zajeciach terenowych. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: które z was 28.03.16, 21:01 Mialam isc dzisoaj na impreze. Taka propozycje dostalam. Ale... ja nie chodze : Mialam sie przynajmniej spotkac. Nie spotkalam sie. Jakos wylezc z nory mi sie nie chcialo. Mega nie chcialo. Moze tylko robota mnie wyciagnie. Dobre i to. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: które z was 28.03.16, 21:03 nic na siłę. ja tez często nigdzie się nie ruszam jak nie widzę sensu prócz takiego ze wypadało by Odpowiedz Link
mavika_88 Re: które z was 28.03.16, 21:32 W moim przypadku wiem ze ludz dobrze mi robi. Jak sie z kims spotkam. Nawet jesli checi u mnie nie ka. Rzadko chec sie pojawia przed spotkaniem. Wiem ze mi dobrze robi kontakt ale .... no mega ciezko bylo mi dzisiaj wyjsc. Swieta mnie umeczylo? Marna wymowka. Nie mam nastroju. Leniwiec ze mnie. Z bialym wilkiem widziaam sie raz. Oczywiscie wporzadku chlopak. Tylko takich wybieram. Nie wiem do ilu spotkan dojziemy. I bede pewna ze dalsze spotkania nie maja sensu. Niekazdy facet przystanie na kolezesntwo jesli chcialby czegos wiecej. Ja tylko w jednym wypadku chce.... gdy bede chciala. Na razie mi sie nie chce. Szkoda.... mimo ze sie chce :p gdzie ja mam serce? A tak w ogole.... odchodzac od tematu wilka...czemu zycie jest taie popierdolone? Jesli czujesz ze mogloby cos byc ze ktos Ci odpowiada, jest jakas fajna ciagutka, bratnosc dusz to.... sie nie da.... zona, dziecko, lub tylko dziecko. Nie wiem czy potrafilabym sprobowac z kims po rozwodzie. Z dzieckiem. Nie wiem... Nawet gdyby mi serce ruszylo. Spac mi sie chce. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: które z was 28.03.16, 20:49 wolisz wymuskane zdjęcia ze stylowi.pl czy moje własnoręczne z kuchni o pleneru Odpowiedz Link