witamina_b12 10.06.16, 21:27 dla kobiet m.fishki.pl/fishka,Regulamin-dla-kobiet-na-Euro-2016,103286.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: regulamin euro 10.06.16, 21:34 Fakt, Euro się zaczęło. Widać po pustkach na forum Odpowiedz Link
green.amber Re: regulamin euro 10.06.16, 21:56 pustki czasami wydają się całkiem ok ale forumowe to myślę, że przez ślimaki Odpowiedz Link
silencjariusz Re: regulamin euro 10.06.16, 22:02 Raczej przez to, że samotnych tu nie ma. Wszyscy pewnie wolą milej spędzać czas niż klikając na forum, na którym i tak nikt nie pisze. Odpowiedz Link
green.amber Re: regulamin euro 10.06.16, 22:10 se grabi chłopak... nie zazdraszczam chyba... chyba, że nie... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: regulamin euro 10.06.16, 22:10 Szarlotta nie przeczytała ze zrozumieniem. Odpowiedz Link
green.amber Re: regulamin euro 10.06.16, 22:12 coś mi się wydaje, że takie twierdzenie może być prawdziwe i fałszywe, czyli ostatecznie w granicach mojej logiki jest fałszywe, Sil szuka innych wyjaśnień forumowej rzeczywistości Odpowiedz Link
silencjariusz Re: regulamin euro 10.06.16, 22:15 Zbyt skomplikowane to na moją głowę. To prawdziwe i jednocześnie fałszywe. Odpowiedz Link
green.amber Re: regulamin euro 10.06.16, 22:22 boszszsz i jak ma Sil jaką kobitę znaleźć (znaczy dokładnie to jak ona Sila ma znaleźć) jak nie dość, że niewyględny to jeszcze niekumaty i nawet tego nie ukrywa... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: regulamin euro 10.06.16, 22:28 Ja cały czas aktywnie szukam, więc mi tu Zielonka nie imputuje, że czekam na odnalezienie mnie przez jakąś duszkę. A co do wyględności i kumatości... Jakiż sens udawać kogoś kim się nie jest. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: regulamin euro 11.06.16, 07:44 uhummm... dziewczyny oglądają mecze ze swoimi chłopakami Odpowiedz Link
green.amber Re: regulamin euro 10.06.16, 22:48 cicho mie tu!! przecież nie znam Sila, powtarzam tylko to, co sam o sobie wspomina Odpowiedz Link
green.amber Re: regulamin euro 10.06.16, 22:53 jeżu kolczasty pmsa dostał czy okresu, wszystkiego się czepia się - to teraz uprzedzam, żeby sobie też dźwięk wyłączył i tylko teledysk oglądał, dobranoc Odpowiedz Link
mavika_88 Re: regulamin euro 11.06.16, 05:48 Bardzo dziwne jesli jie wiem kiedy zaczelo sie euro... z kim graja. Czy grali. Itp We Francji chyba jest ^^ Troche wstyd ze nie wiem.co na swiecie. Nie wiem co w PL sie dzieje. Coz... bywa Odpowiedz Link
tdf-888 Re: regulamin euro 11.06.16, 07:46 pewnie wspólna zmiana z ukochanym kolega cie tak wciągnęła... Odpowiedz Link
mavika_88 Re: regulamin euro 11.06.16, 17:16 Wiadomo A kolega z pracy... kolega jest. Z reszt.... znowu na roznhch zmianach ;p Sa wolni faceci z ktorymi warto spedzac czas wolny + bratnia dusza. Jak ciezko o takiego.... ale.... czy zawsze musi byc ciezko? Co ja tak dlugo w domu siedziec bede... pasuje wybyc. A odpoczac? Wyspac sie? Przeciez niedxiela od tego jest Odpowiedz Link
mavika_88 Re: regulamin euro 12.06.16, 14:09 Mecz ogladalam !! Polska Slowenia mecz na euro ovladalam bo sen takowy mialam. Polska grala jak uskrzydlona. Piekne akcje. Wynik? 11 : 0. Nadal nie wiem z kim graja i kiedy ^^ a czh to wazne jest? Czy akurat to? Ani odrobine. Jesli Polacy przejda dalej to chyba sie dowiem od otoczenia. A czlowiek guuuuuuupiiiiiii. Wczoraj (dzisiaj juz) wrocilo mi sie w tych godzinach co przez wczesniejsze 5 dni (5 razy w tyg przez min miesiac) z domu to ja wybgwalam. Do wyrka przed 6 skoczylam. Milo.... kiedy ten czas zlecial. Na zew nie bylo tragedii. Byl kocyk. Byla altanka byly wody. Plus winko biale prosto z moldawskich krain. W koncu go wypilam. W dobrym towarzystwie. Do tego truskaweczki z domu zaiwanilam. Biale winko zbyt malo.... bo i mala butelczyna. Poszlo i winko bjedronkowe czerwone, wytrawne chyba. Glownie ja pilam ;p kierowca z poczatku smakowal. Ale dylemata mialam ogromnego. Jesli chodzi o trunek z biedronkowego sklepa. Nie znam sie na tych winkach.... A tam taka tanizna. Wino za 10 zeta? Nie potrafilam kupic. Szukalam najdrozszego poszlo za 20. I tak nieduzo. Ale.... no kurcza... musze przyzhznac ze dosc dobre bylo. Bylo ognicho. Proba rozpalenia. Ale po drodze sie zastalo dwa juz opuszczone. Kto by siedzial do 4 -5.rano. my ^^ i wedkrze. Co namiociki nawet mieli poroskladane. No i tak... zleciala noc. Szokiem bylo to ze tak szybko... ze ciagle sie jasno robilo. Haha budzik w pewnym momncie mi zadzwonil. Do pracy wstawac zapomnialam wylaczyc. Dobrze bylo. Milo z kims pobhc. Z kim sie dogadauje. Dobrze dogaduje. Gdy ma sie wspolny jezyk. Milo... ale niestety, nie mozna byc z kims bez opamietania....szkoda. Moze jednak serducho mi kiedys zabije. Bo inaczej..... to sie clowiek troche bedzie musial meczyc. Miec dwa cialka... i nie do konca moc je miec. Chamstwo a ... Paskuda fajniutki jest )))) bywa... Lepek odrobine odczuwam. Ale to rowniez z ogolnego przemeczenia. Malo snu. Duzo ruchu (praca pochlania.... ze nie wiem jak z tym ojro ) Serce.... czy ja w ogole go mam ale... trafilam na swego. Tzn. Podobnego nieco do mnie. Wiec i bardzo podobne podejscie. I..... co ma byc to bedzie jak serducho drgnie... wiem Ze mu pozwole bardziej zabic. Bo wolno.... kuwa. Wstalam o 12 a tak piekielnie umordowana. Asssszzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link
tdf-888 Re: regulamin euro 12.06.16, 14:14 aha... to mi się nudzi w oczekiwaniu na mecz właściwy wchodzę czy ktoś coś napisał a tu znowu twój rzyg. sen... nie czytam dalej. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: regulamin euro 12.06.16, 14:45 Haha nie czytaj, nie czytaj. Same pierdoly. Niedo...spana. choc 6 godzin snu do poludnia bylo. Pasuje isc w lud. A tak cholernie mi sie nie chce zada ruszac z miejsca. Mury pasuje odwiedzic. O kuwa. Przypomnial mi sie drugi sen.... wlasnie. Kosciol moj zburzono i po drugiej stronie stawiono nowy. Mial tylko sciany z tylu..polowiczny byl. Umirdowanam.... fak... jednak.maly kacyk po winkach jest w sumie biale z moldawskich krain nie bylo.zle.. malo. Praktycznie w ogole nie pije bieli..jesli qino to tylko czerwone. Jaki mecz i o ktorej ? Serio nie mam bladego pojecia ^^. Mykam w lud. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: regulamin euro 12.06.16, 14:50 Zloty krzyz na piers zakladam (komunijny jeszcze ). Libie go nie tylo jako ozdobke. Za dzieciaka w nim nie chadzalam. W szafce lezal. A teraz.? Jak mnie najdzie. Nie tylko jako ozdobka... choc jako ozdoba... nie wyglada zle. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: regulamin euro 12.06.16, 14:52 I tak jestes brzydka. Taki tekst polecial gdy ustom nieco koloru dodawalam Odpowiedz Link
mavika_88 Re: regulamin euro 12.06.16, 16:16 Dokladnie!! Chora... co masz na mysli? Glowa? Dusza? Czy cialo? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: regulamin euro 12.06.16, 16:23 ciało. niestety. sama wiesz jak jest... można udawac ze chcieć a niemoc ciała i tak nie da. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: regulamin euro 12.06.16, 18:43 Czyli z glowa wszystko u mnie ok? uffff. Ale ze co mi dolega na ciele? Nie czuje sie chora. Fakt... jesli chcialabym potomostwo wydac to trzeba bylohy si zastanowic. Zdrowszam niz kiedys. Nie mecze sie tak. Jak jeszcze rok temu. Nie narzekam na zdrowie zawsze movloby bhc gorej... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: regulamin euro 12.06.16, 18:52 zdrowa się czujesz? to po co trwonisz czas na przeróżne badania i zabierasz kolejkę chorym? zdecyduj się... Odpowiedz Link
mavika_88 Re: regulamin euro 12.06.16, 19:09 Zabieram kolejki? Nie chodze czesto do lekarza. Do endokrynologa raz w roku. U zakaznika dwa razy. I wiecwj nie mam zamiaru. Choc wyniki takie jak wczesniej :p a inni lekarze? Z deprecha to sama nie wiem... biore z mysla patrzac na przeszlosc. Nie ze wzgledu na ostani czas. Jesli jest dluvoletnia... (prawdopodobnie. Ale taka ja... nie pamietam sie innej) to zobaczymy. Moze pfzyjdzie taki czas ze sie zaskocze. Ze zmienie sie na plus. Ze siebie nie poznam. Antydepresnaty nie biore ze wzgledu na to ze sobie nie moge teraz poradzic..bez nich dalabym spokojnie rade..zawsze dawalam. Ale moze..... cos dadza na dluzsza mete. Jest lepiej..mniejsze odrealnienie.... hmmm ale i robota mnie chyba nakreca. Druga osoba co robi to co ja... doklasnie to samo. Nie dala rade.. poszla na zwolnienie. Psychicznie nie dala rade. A 30.letji staz pracy. U mnie w druga strone. Robota mnie zmusila do ruchu..do wstawania..do dzialania. No troche bardziej soe chce. To dobrze. (Moze nie antydepresant mi potrzebny a facet moze seksu by sie chciaoooooo, eeeee lepiej nie myslec czego sie chce ^^ ). Wodospad. Mialam jechac lubie to. Pobyc sama. Bardzo!! W naturze. Wiem ze uwazazz to za depresyjne. Ze w samotnosci ale ja.... nie czuje sie sama bedac sama w naturze. Nigdy ))) tyle dookola.mnie zycia. Dzisiaj maluskie podloty. Chyba piegzy lub pierswiosnka. Ciekawie bylo je obserwowac. Zobaczymy co dzisiaj mnie spotka w naturze. Zawzze cos milego spotyka Odpowiedz Link
anguac24 Re: regulamin euro 11.06.16, 08:39 Wczoraj w ramach rozluźnienia atmosfery w pracy jeden z kolegów tłumaczył na czym polega spalony. Rysował na flipcharcie. Chyba każdy załapał o co chodzi. Ja kiedyś obejrzałam kilka meczy Mundialu. Euro tylko kiedy było w Polsce. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: regulamin euro 12.06.16, 22:07 Ten Typ tak ma No i sie wrocilo. maczki byly Piekne maki. Oczywiscie... i wodospad odwoedzilam. Procz tego samotnika dostreglam. A i... zachodzik niczego sobie. Milo bylo. Bez % tym razem. Ludu brak. Jadac pusciutkie drogi. Nad woda tez spokoj. Wedkarzy wyjatkowo nie bylo. Tylko jeden. Chyba nie lubi ogladac meczy a tak w ogole.... jaki jest wynik w drodze powrotnej sankturium nawiedzialam. Raz tam bylam cz zamniiete a dzisiaj do srodka weszla. Otwrte drzwi. Chyba ktos rwmontowal. Kurde... spac mi sie chce... tzn. Nie tyle co spac a zmeczonam. Najwiekszy proboem jaki mialoam to to ze orzyjemnosci sobie nie sprawialam. Ze mali sie soba interesowalam. Do tego drugi ludz nie jest potrzebny. Malo zadek ruszlam.z.miejsca. nieco inaczej. I dobrze. Odpowiedz Link