Dodaj do ulubionych

po pierwszej randce

14.12.16, 19:45
Panowie, jak się zachowujecie po pierwszej randce? Kiedy raczej jesteście dalszym poznawaniem kobiety zainteresowani...
Panie, jakie zachowania obserwowałyście?

O internetowych pierwszych randkach też może być wink
Obserwuj wątek
    • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 19:48
      a co to randka?big_grin
    • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 19:52
      Chciałem o coś zapytać... Ale Fripo mnie uprzedził.tongue_out
      • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 19:53
        I co to są randki internetowe?
        • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 19:57
          heh ja miałem randki na ggtongue_out byłem młody wtedy siedziałem po kilka godzin dziennie, pamiętam jak dziewczyny mnie same zaczepiłay nawet były teksty cześć przystojniakubig_grin
      • nerw_rdzeniowy Re: po pierwszej randce 14.12.16, 21:26
        Ty chyba taka wieś na kielecczyźnie
        • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 21:29
          A u Ciebie Nerwie jak z randkami?
          • nerw_rdzeniowy Re: po pierwszej randce 14.12.16, 21:39
            No jak byłem młodszy to jeździłem w kieleckie casem ;-P
            Obecnie poświecam się teorii i pomocy innymsmile
            • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 21:47
              Pomoc innym to ważna rzecz.wink
              • mavika_88 Re: po pierwszej randce 14.12.16, 21:59
                Jednak... najlepiej to sobie pomoc tongue_out
                • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:02
                  Niby jak, jak chętnych brak?tongue_out
                  • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:05
                    silu ty chyba już nie szukasz nikogo wygodnie sobie żyjesz, pomarudzisz od święta na forum i jakoś leci
                    • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:07
                      Szukam, ale co poradzę, że zainteresowanie ze strony kobiet jest zerowe.
                      • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:13
                        silu a czego się spodziewasz?
                        • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:13
                          Niczego.
                          • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:18
                            twój czas minął silu, mój też z tym, że 20 lat temubig_grin
                            • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:20
                              Bardzo możliwe.
                              • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:24
                                silu na emeryturze wrócimy do tematu kobietbig_grin wtedy będą bogate wdówki do złowieniasmile
                            • nerw_rdzeniowy Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:21
                              Niestety to też trochę racja ;-/
                      • nerw_rdzeniowy Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:13
                        Eeee tam wolnych bab jest od groma
                        • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:14
                          No i? Nie mam tego czegoś.
                        • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:17
                          czekających na księcia z bajki tongue_out
                          • nerw_rdzeniowy Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:20
                            to prawda ale księciów jest mało także niejedna na zwyklego przeciętnego poleci
                            • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:22
                              Raczej nie. Kobiety normalnieją dopiero po rozwodach.
                              • nerw_rdzeniowy Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:26
                                NIe jesteś juz najmłodszy rozwódki też przeważnie nie nastolatki także w sam raz ruszaj na "polowanie"
                                • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:27
                                  Nie jestem zainteresowany.
                                  • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:30
                                    więc pozostaje bajerowanie szarlotty, tak jeszcze ze 40 lat
                                    • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:32
                                      Jeśli Szarlotta to wytrzyma, to czemu nie.wink
                                      • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:33
                                        miałem coś napisać, ale zamilknę tym razem.
                                        • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:39
                                          Nie krępuj się.
                                          • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:40
                                            i ja mam pewne granice
                                  • nerw_rdzeniowy Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:37
                                    W naszym wieku wolne to juz tylko rozwódki także albo one albo możesz uderzać do młodszych z 10-15 lat ale czarno to widze...
                                    • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:40
                                      Młode na starych gołodupców nie polecą.
                                      • nerw_rdzeniowy Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:45
                                        Tak to najszczersza prawda. Także sam widzisz jakie jest wyjście.
                                        • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:45
                                          Samotność.
                                      • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:45
                                        widziałem na jakich kobiety nie raz lecą...aż ręce opadają jak baby są głupie z kim pakują się w dziecko. no ale one też brzydkie i niemajętne
                                  • marisella Re: po pierwszej randce 14.12.16, 23:34
                                    silencjariusz napisał:

> Nie jestem zainteresowany.

Czemu? Co gorszego w rozwódce, niż w kobiecie, która była długo w nieformalnym związku, na przykład, i po zakończeniu go nadal jest formalnie panną?
                                    • silencjariusz Re: po pierwszej randce 15.12.16, 16:16
                                      Ot, takie starokawalerskie zboczenie.
                                    • fripooo Re: po pierwszej randce 15.12.16, 18:52
                                      jak dla mnie rozwódka ok, tylko jak nie ma dziecitongue_out
                                • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:27
                                  rozwódki z dzieckami samców alfa a pakiecie, super perspektywabig_grin
                                  • witamina_b12 Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:34
                                    Ale Wy macie kompleksy..... ale mogę Was uspokoić, jako rozwodka z dzieckiem powiem Wam, że wiekszosc z nas preferuje rozwodnikow bo starzy kawalerowie sa wyjatkowo nieprzystosowani do wspolnego życia.
                                    • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:38
                                      To też. Więc sama rozumiesz, że niechęć do wiązania się z kimś, kto ma dziecko ma swoje uzasadnienie. Związek ze starym kawalerem może niekorzystnie odbić się na dziecku (brak umiejętności wejścia w rolę może nie ojca ale kogoś kto ma trochę podobną funkcję).
                                      • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:42
                                        zależy czemu matka jest samotna, może ojciec np. zmarł, ale jeśli tatuś cyknął dziecko a potem się zmył a jeleń ma się męczyć i pomagać matce w wychowaniu to ja bym wolał 100 lat w kamieniołomach
                                    • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:39
                                      ble ble bla bla big_grin a i tak się końćzy dawaj kase na dzieciaka a jak nie to spierdalajtongue_out
                                    • nerw_rdzeniowy Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:50
                                      Podjąć sie wychowania nie swojego dzieciaka to duże wyzwanie co tu kryć jeszcze jak niemowle albo parolatek to ok ale już 12-13 letnie to cięzko mi to sobie wyobrazić ja bym się nie podjął
                                      • silencjariusz Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:51
                                        Ja też.
                            • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:23
                              piszesz o rasowych desperatkach, chuj z takimitongue_out być z kobietą któa marzy o przystojniaku to męczarnia
    • szarlotka_ja Re: po pierwszej randce 14.12.16, 19:56
      Co to są internetowe randki?
      • a.g.l.a.j.a Re: po pierwszej randce 14.12.16, 20:10
        Takie na które chodziłaś z panami z portalu randkowego
        • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 20:23
          agla wino już wyjebałaś dzisiaj?
    • witamina_b12 Re: po pierwszej randce 14.12.16, 20:45
      Jak sa zaintetesowani bardzo to sie odzywaja ( najczesciej smsem) w ciagu 30 minut od pozegnania sie.
      Jak sa mniej zaintetesowani to dzuen dwa po.
      A jak wcale to wcale wink
      • margott70 Re: po pierwszej randce 14.12.16, 20:51
        Nie mozna nie zauwazyc zainteresowania. Dzwoni tego samego dnia."mam nadzieje, ze sie nie wynudzilas" i takie tam. Ja pierwsze randki wspominam lepiej niz pozniejsze zwiazki
      • szarlotka_ja Re: po pierwszej randce 14.12.16, 20:52
        Hehe, to ten jedyny pan z sympatii, co się z nim spotkałam okazuje się, nie był zainteresowany, bo się nie odezwał już w ogóle big_grin.
        A miał nade mną przewagę, bo miał mój nr telefonu, a swojego mi nie podał i jeszcze z ukrytego zadzwonił suspicious.
      • a.g.l.a.j.a Re: po pierwszej randce 14.12.16, 21:02
        A byli tacy co szli na rekord? Znaczy masa smsów, codziennie telefony?
        O takich powiedziałabym, że świry, ale...
        • witamina_b12 Re: po pierwszej randce 14.12.16, 21:29
          Co kto lubi wink jak fajnie sie rozmawia to czemu nie rozmawiac codziennie albo chociaz popisac. Przeciez potem jako para tez ma sie codzienny kontakt.
          • a.g.l.a.j.a Re: po pierwszej randce 14.12.16, 21:34
            Noo ale to tak trochę pachnie... desperacja?
            Kilkadziesiat smsów, telefony "tęsknię", tak nie zachowuja sie dorośli ludzie, którzy tylko raz w życiu się widzieli.
            • witrood Re: po pierwszej randce 14.12.16, 21:36
              Raczej chore. Koleś może mieć schizę. Lepiej uważaj.
              • witrood Re: po pierwszej randce 14.12.16, 21:39
                Znajoma umawiała się z internetu ze schizofrenikiem (o czym nie wiedziała). Musiała na kilka miesięcy wyprowadzić się z mieszkania, bo czatował u niej pod blokiem. Oczywiście, nie można demonizować, ale trzeba się mieć na baczności.
                • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:02
                  w końcu byłoby o czym poczytać na tym forum, psychol kontra aglajabig_grin a tak tylko te pierdy wasze codzienne...
            • witamina_b12 Re: po pierwszej randce 14.12.16, 21:57
              Kilkadziesiat ze teskni... no fakt dziwnie... bardziej chodzilo mi o takie pogadanki smsowe na rozne tematy
            • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:00
              agla tylko desperaci ci zostalibig_grin
              • witamina_b12 Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:03
                Jabym jakos specjalnie z osądem i postrzeganiem rzeczywistości przezwitrooda i nerwa sie nie liczyła badz co badz sa sami wink więc odpowiedz 2-3 dni po nie prowadzi do urealnienia zwiazku wink
                • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:07
                  a z kim mają być? po 30 samotnych sensownych bab nie ma
                  • szarlotka_ja Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:09
                    > po 30 samotnych sensownych bab nie ma

Ja jestem po 30 big_grin.
                    • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:12
                      facetów też nie, sorry szarlotta za szczerość
                • nerw_rdzeniowy Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:14
                  Napisala ta co nie jest
                  • witamina_b12 Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:51
                    Ja? Obecnie jestem na rozdrożu i zastanawiam się czy zaryzykowac ponownie.
                    • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:56
                      nie wiem kto tutaj ryzykujetongue_out
                      • witamina_b12 Re: po pierwszej randce 14.12.16, 23:01
                        Oczywiscie ze ja! Przeciez moze soe okazac ze nie bedzie na me dziecko chcial łożyć!

(to byl sarkazm)
                        • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 23:06
                          a niech tam łoży co mi do tego?
        • szarlotka_ja Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:04
          Byli, niestety...
          Ale to było po dłuższej znajomości.
          Zatruwał życie dzwoniąc o drugiej, trzeciej nad ranem. W ciągu dnia milion smsów, czy aby na pewno jesteś tam gdzie mówiłaś, robisz to co mówiłaś, że będziesz robić etc. A spróbuj się natychmiast nie odpisać, albo nie daj Boże odebrać telefonu to przerąbane... Toksyczni panowie też się zdarzają niestety.
          • apersona Re: po pierwszej randce 15.12.16, 19:25
            "A spróbuj się natychmiast nie odpisać, albo nie daj Boże odebrać telefonu to przerąbane... "

czyli co się działo?
      • witrood Re: po pierwszej randce 14.12.16, 21:09
        Nigdy się nie odzywałem w ciągu 30 minut, tylko 2-3 dni po ewentualnie. Pół godziny to raczej na desperację wygląda na moje oko. Zresztą zawsze odzywałem się kurtuazyjnie, nawet jak nie chciałem wcale kontynuacji.
        • witamina_b12 Re: po pierwszej randce 14.12.16, 21:28
          Oczywiscie 30 minut to umowne chodzilo o kontakt danego dnia. Chociaz zdazali sie i tacy co wciagu tych 30 minut sie odzywali.
          To bardzo mile miec szybki feedback wink po 2-3 dniach to juz bym sie na kolejna randke mogla umowic sadzac ze nie jestes zainteresowany smile
        • szarlotka_ja Re: po pierwszej randce 15.12.16, 22:26
          A w ogóle to, mi się kilka razy zdarzyło, w zamierzchłej przeszłości pierwszej wysłać smsa do pana o treści: "Dziękuję za miłe spotkanie. Pozdrawiam! smile"
          Szczególnie po spotkaniu kiedy to pan płacił za rachunek wink.
      • nerw_rdzeniowy Re: po pierwszej randce 14.12.16, 21:33
        Ja w zamierzchłej przeszłości jak jeszcze chodzilem to się odzywalem dzien dwa po fakcie 30 minut po to mi wygląda na desperata
        • witamina_b12 Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:01
          Yyyy a co jest desperackuego w powiedzeniu komus ze dziekuje za wspolne spotkanie i ze bylo b. milo? Albo w tym ze ktos ladnie wygladal itp? Przeciez to jest raczej przejaw dobrego wychowania... albo robie takie pozytywne wrazenie na żywo :p albo spotkalam wielu desperatow wink
          • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:03
            i jedno i drugie jest możliwe
          • nerw_rdzeniowy Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:09
            Ja tam myślalem że lepiej za bardzo na początku nie pokazywać że mi zależy.
            • witamina_b12 Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:30
              Może jestem już stara ale ja na takich co im niezależy to nie trace już czasu wink
              Zreszta lubie wiedziec, że meżczyźnie zależy to jest miłe smile
              • nerw_rdzeniowy Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:43
                Eee tam kity takich co lecą na każde skinienie na początku znajomości to od razu skreślacie ewentualnie trzymacie na podorędziu coś jak koło zapasowe na różne okoliczności.
                Tak przynajmniej było jak miałem dwadzieścia parę lat może około czterdziestki zmieniacie zwyczaje
                • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:46
                  starego psa nie nauczysz szczekać
                • witamina_b12 Re: po pierwszej randce 14.12.16, 22:59
                  Wyslanie jednego smsa to jeszcze nie jest latanie na kazde skinienie wink
                  A ze sie zmienia to owszem facetom też sie zmienia, zaczynacie patrzec na cos wiecej niz cycki i dupa. Chociaz nie wszyscy... pozdro Fripku wink
                  • fripooo Re: po pierwszej randce 14.12.16, 23:05
                    ja po 60 będę patrzył na majątek wdówkitongue_out to będzie mój target teraz to nawet gdyby była okazja to w dupie mam związek nie warto, jak czytam baby z forum to się rzygać chce
                  • nerw_rdzeniowy Re: po pierwszej randce 14.12.16, 23:09
                    >Wyslanie jednego smsa to jeszcze nie jest latanie na kazde skinienie wink
                    Ale to juz pierwszy objaw dlatego lepiej trzymac dystans.
              • marisella Re: po pierwszej randce 14.12.16, 23:32
                witamina_b12 napisał(a):

> Może jestem już stara ale ja na takich co im niezależy to nie trace już czasu ;
                > )

O to to to to...

> Zreszta lubie wiedziec, że meżczyźnie zależy to jest miłe smile

...to to to to! smile

Takie gierki w "nie pokażę, że mi zależy, żeby sobie nie myślała; niech sądzi, że ją olewam, to wtedy ona się postara, a wtedy ja... a wtedy ona..." to są po prostu dziecinne i do tego strata czasu i prosta droga do nieporozumień. O ileż łatwiej tak zwyczajnie i po ludzku, tak-tak, nie-nie smile
                I każdy wie co jest grane i na czym stoi smile

• jovian Re: po pierwszej randce 15.12.16, 00:17
                Że jak SMS dopiero na drugi dzień przyjdzie to już znaczy że mu nie zależy?
                Nie żebym wymyślał jakieś teorie pt. "nie pokażę że mi zależy" ale po prostu czasem kontaktowałem się godzinę po spotkaniu, a czasem na drugi dzień i nie widziałem w tym żadnego problemu, a tu proszę. O ja głupi. wink
                Ale to by tłumaczyło że po jednym spotkaniu na dziękczynno-zaczepnego SMS-a otrzymałem wielce zachęcającą epistołę brzmiącą: "Dziękuje" - koniec kropka. To była pewnie wyznawczyni teorii kontaktu natychmiastowego. smile
                • maruda2 Re: po pierwszej randce 15.12.16, 10:13
                  jovian napisał:

> Że jak SMS dopiero na drugi dzień przyjdzie to już znaczy że mu nie zależy?
                  > Nie żebym wymyślał jakieś teorie pt. "nie pokażę że mi zależy" ale po prostu cz
                  > asem kontaktowałem się godzinę po spotkaniu, a czasem na drugi dzień i nie widz
                  > iałem w tym żadnego problemu, a tu proszę. O ja głupi. wink

I dopiero teraz to mówisz suspicious Ale ja z tych niecierpliwych jestem, co to chcą od razu wiedzieć co i jak. Muszę zacząć sobie częściej powtarzać, że nie wszyscy tak mają wink
                  • jovian Re: po pierwszej randce 15.12.16, 22:33
                    No widzisz, mnie też zaskoczyło że nie wszyscy mają tak jak ja. wink
                    • maruda2 Re: po pierwszej randce 15.12.16, 22:53
                      smile
            • marisella Re: po pierwszej randce 14.12.16, 23:32
              nerw_rdzeniowy napisał(a):

> Ja tam myślalem że lepiej za bardzo na początku nie pokazywać że mi zależy.

Dlaczego miałoby być lepiej?
    • witamina_b12 Re: po pierwszej randce 15.12.16, 10:39
      e tam foch, może akurat Jovian nie był w pani guście, więc kulturalnie podziękowała i tyle.
      • apersona Re: po pierwszej randce 15.12.16, 19:30
        Wszyscy uważają, że "dziękuję" znaczy temu panu już dziękujemy, a nie dziękuję za sms-a?
        • witamina_b12 Re: po pierwszej randce 15.12.16, 19:57
          Jak on napisal wiecej a ona tak lakonicznie to raczej nie jest zainteresowana dalsza znajomoscia.
        • jovian Re: po pierwszej randce 15.12.16, 22:23
          No nie, tam po dziękuje była kropka nienawiści. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka