silencjariusz 20.01.17, 18:19 Co tydzień ten sam dylemat. Co by tu porobić w piątkowy wieczór? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadgirl25 Re: Piątkowo 20.01.17, 18:52 A co zazwyczaj robisz w piątkowe wieczory? Ja najchętniej położyłabym się do łóżka z gorącą herbatą i poczytała jakąś książkę albo obejrzała jakiś fajny film Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Piątkowo 20.01.17, 18:58 Polazłbym za chutor. W plener. Albo rowerem bym się turlał. Lub może trochę biegał. Odpowiedz Link
witrood Re: Piątkowo 20.01.17, 18:42 Głupi przełożony wziął mnie zagotował na pięć minut przed wyjściem z roboty. Na razie odreagowuję emocje. Nie wiem, co doradzić. Mnie tam spokój się przyda. Odpowiedz Link
witrood Re: Piątkowo 20.01.17, 18:57 Jakbyś pięć dni w tygodniu musiał użerać się z debilem, marzyłbyś o spokoju. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Piątkowo 20.01.17, 18:59 Ależ się użeram. Z debilami, którzy nie potrafią nawet swoich nazwisk odmieniać. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Piątkowo 20.01.17, 19:31 Popcorn zrobiony w mikrofali. Piwo ze sniegu za niedlugo wyjme. No i Ona... film "Ona" wlaczona. Troche na pewno o nas. O zyciu wirthaknym jak zastepuje nasz real... si fi Mysle ze bedzie ciekawy. Odpowiedz Link
fripooo Re: Piątkowo 20.01.17, 20:16 większość, czasem nie mamy nic do roboty więc siedzę w 4 ścianach. w niedzielę będzie zupka Odpowiedz Link
witrood Re: Piątkowo 20.01.17, 20:17 Jedna zupka na tydzień. Cienko. Zemrzesz z głodu. Odpowiedz Link
fripooo Re: Piątkowo 20.01.17, 20:19 wcale nie wczoraj była ogórkowa, wcześniej pomidorowa i rosół w niedziele Odpowiedz Link
maruda2 Re: Piątkowo 20.01.17, 23:04 Fripo to brzmi jak rodzinne obiadki Kto je gotuje ? Przyznaj się Odpowiedz Link
storczyk111 Re: Piątkowo 20.01.17, 20:48 Witam forumowiczów, Ja właśnie oglądam Swiat z Gory (dziś jak widzę -Kopenhaga)na Planete plus. No i pije herbatę. Za oknem ciemno i paskudnie, a ja w cieplutko domku Ale fajnie. Odpowiedz Link
green.amber Re: Piątkowo 20.01.17, 20:52 zazdraszczam aaaaa może i nie całe szczęście w roku tylko jakieś 52 piątki, bo by się Sil zadylematował na ament gdyby na ten przykład było ich więcej... Odpowiedz Link
fripooo Re: Piątkowo 20.01.17, 20:58 za czasów szkolnych piątek to był ulubiony dzień.... Odpowiedz Link
green.amber Re: Piątkowo 20.01.17, 21:15 piątkowy wieczór to najpiękniejsza pora roku, okoliczności i owszem, się zmieniają, ale fakt pozostaje faktem Odpowiedz Link
fripooo Re: Piątkowo 20.01.17, 21:25 dla mnie piątek poniedziałek czy środa żadna różnica, nawet nie wiem kiedy dzień mija wszystko dzieje się tak szybko Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Piątkowo 20.01.17, 22:18 Oby do wiosny. Wiosną znajdę sobie zajęcie i dylematy znikną. Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Piątkowo 20.01.17, 20:54 gdyby nie "dry January" to bym szybko znalazł odpowiedź Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Piątkowo 20.01.17, 21:25 nie ale sam sobie nakładam takie kajdany od czasu do czasu żeby się nie zagalopować za daleko w lutym będzie popuszczanie pasa a potem chyba zrobię "katolicki" post Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Piątkowo 20.01.17, 21:34 Wczoraj chyba miałeś imieniny więc wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
maruda2 Re: Piątkowo 20.01.17, 22:04 Jutro muszę wcześnie wstać ( ), więc nie mam żadnych ambitnych planów. Miałam poczytać - w kolejce czekają grubaśne książki, albo ustawy ( ach jak ten ustawodawca dba, żeby nie dało się w robocie spocząć na laurach i porobić coś "na pamięć" ), no i kodeks drogowy Ale wróciłam późno z pracy i się samousprawiedliwiłam Jeszcze więc trochę porobię nic, dopiję herbatę i idę spać Odpowiedz Link
maruda2 Re: Piątkowo 20.01.17, 22:33 A to co Marudy lubią dla rozrywki sobie czytać czyli kryminały Puzyńskiej. I jeszcze Katedra w Barcelonie, Epoka hipokryzji no i Zafon który ciągle czeka na swoją kolej Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Piątkowo 20.01.17, 22:41 Z tego co wymieniałaś to tylko Zafona czytałem. Do Katedry się przymierzałem i na tym się skończyło. Sporo tych książek na Marudę czeka. Ja od dłuższego czasu nic nie czytam. Problemy ze skupieniem się mam ogromne. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Piątkowo 20.01.17, 23:07 Oj sporo. To pewnie dlatego, że też miałam przerwę w czytaniu. A co Ciebie tak rozprasza ? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Piątkowo 20.01.17, 23:09 Chyba to, że życie jakoś tak beznadziejnie mi się układa. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Piątkowo 20.01.17, 23:13 Dla mnie książki są taką odskocznią od życia. Uciekam sobie w inny świat od tego co tu i teraz. Miałam iść wcześniej spać Dobranoc Odpowiedz Link
jovian Re: Piątkowo 21.01.17, 01:21 Nic. Jak nie masz ustalonych wcześniej planów to nie robisz - poczytaj coś, pooglądaj, walnij się spać, etc. Ja nie wiem co z tym piątkiem w narodzie się wykluwa, że trzeba coś specjalnego robić. Nie trzeba - dzień jak co dzień. Odpowiedz Link
m.a.l.a_syrenka Re: Piątkowo 21.01.17, 10:20 Oprócz rozrywki intelektualniej, o której masz w kilku wpisach: Odpicuj rower "na wysoki połysk", zamontuj tą półkę, którą już dwa lata temu miałeś zamontować. Wybierz się na szoping , porozmawiaj z obsługą sklepu z ciuchami jak by tu wizualnie wyeksponować zalety i ukryć walety. Wybierz się do fryzjera nie tylko żeby przelecieć kosiarką, ale też porozmawiać o zmianie fryzury. Odwiedź kogoś, zaproś do siebie, do kawiarni, na kręgle, do teatru, czy gdzie się da spędzić czas. Odpowiedz Link