Dodaj do ulubionych

co z tą modą?

09.12.16, 17:09
Piątkowe popołudnie spędzam przeglądając sobie różowy portal. A tam o taka galeria z jakiegoś pokazu:

www.pudelek.pl/artykul/101881/zapomniane_celebrytki_na_pokazie_teresy_kopias_zdjecia_s/foto_1?statid=null
Patrząc na pierwsze zdjęcie myślę sobie, że Powierza musi mieć złośliwą stylistkę (o ile taką ma), skoro wypuściła ją na salony w stylizacji a'la sprzątaczka owinięta w celofan. Klikam sobie dalej a tam kolejne panie prężą się w strojach dobranych w ten deseń. Na 14 zdjęć są może 2-3 stylizacje, które nie są autentycznie paskudne, oszpecające, robiące z tych kobiet w średnim wieku starych maleńkich.

Przyznam, że nie jestem na bieżąco z modą, nie czytam blogów modowych, szafiarek itd. Zastanawiam się czy to pudel trafił z aparatem fotograficznym na imprezę dla bezguści, czy te wszystkie celofany, koronki, namioty za kolano to jest obowiązujący obecnie styl ubierania na imprezach? Dawno nie widziałam aż tylu koszmarnych stylizacji na raz.

Tak, nie mam w tej chwili większych problemów wink
Obserwuj wątek
    • chocolatemonster Re: co z tą modą? 09.12.16, 17:17
      Najlepiej wyglądała Laura Łącz. Reszta-hm...
      • aniani7 Re: co z tą modą? 09.12.16, 17:24
        Tak, Laura Łącz przepięknie. Większość szpecą kozaczyska (wiem, wiem mamy zimę, ale one chyba miejskimi autobusami nie przyjechały, bo jeżeli przyjechały, zwracam honor). Powierza chyba lustra nie miała tam, gdzie zakładała to paskudztwo na siebie.
    • kaz_nodzieja Re: co z tą modą? 09.12.16, 17:33
      Słabo mi...
      Stroje strojami, ale większość tych Pań wygląda na "wypoczęte" i to mocno big_grin
    • oqoq74 Re: co z tą modą? 09.12.16, 17:38
      A to nie są czasem stroje pani projektantki?
    • oqoq74 Re: co z tą modą? 09.12.16, 17:41
      To są stroje z kolekcji Kopias. Przynajmniej znaczna cześć.
      • oqoq74 Re: co z tą modą? 09.12.16, 17:41
        Sorry, że podwójnie, ale coś mi forum dziwnie chodzi.
        • nuta15 Re: co z tą modą? 09.12.16, 17:53
          Moja faworytka to Katarzyna Walter. Zamszowe czółenka na czerwonym słupku , piękna haftowana koszula, oryginalna torebka - stylizacja bez zadęcia i poliestrowego błysku. Szyk i klasasmile
    • pelissa81 Re: co z tą modą? 09.12.16, 18:28
      Faktycznie, pierwsze skojarzenie - bazarowe sukienki rodem ze Stadionu Dziesięciolecia.
      Jednak Lidia Kopania podoba mi się w tej sukience. Całkiem lekka w porównaniu do reszty.

ps. Anna Kalata postarzyła się tymi włosami sad Ona ma ledwo 54 lata a wygląda na 70!
      • pelissa81 Re: co z tą modą? 09.12.16, 18:29
        (64 rocznik a jednak 52 lata!)
      • szarsz Re: co z tą modą? 09.12.16, 18:43
        > Jednak Lidia Kopania podoba mi się w tej sukience.

Na mnie zrobił wrażenie materiał tej sukienki. Dół. Wstążka mi się nie podoba. Myślę, że ta sukienka powinna mieć tę koronkową górę bardziej wyeksponowaną - ciężkie hafty na delikatnym podkładzie. Tam się za dużo dzieje przy szyi.
      • lauren6 Re: co z tą modą? 09.12.16, 18:53
        Kopania to dla mnie koszmarek nr 3 , zaraz po sukienkach Powierza i Samusionek. Babcina koszula nocna ze zbyt długimi wstązkami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka