Dodaj do ulubionych

To już chyba...

25.03.17, 14:54
lekka przesada, no nie?wink
Obserwuj wątek
    • cambria1.2 Re: To już chyba... 25.03.17, 15:55
      Bo to są skutki dostarczania włosom używek (tak, też się zdziwiłam wink)

• maurycy76 Re: To już chyba... 25.03.17, 15:58
      Okropne.
      Włosy dlugie ok, ale te to już przesada.
    • mavika_88 Re: To już chyba... 25.03.17, 16:10
      Pomysl jaki bylby dlugi z nich warkocz? wink
      • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 16:58
        Sięga do ziemi.
    • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 17:02
      Masakra big_grin
      Ja sobie w ogóle nie wyobrażam jak takie włosy myć, jak suszyć, jak czesać... no ale co tam kto lubi wink.
      • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 17:07
        Masakra to zbyt mocne określenie.tongue_out
        • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 17:20
          To jakie określenie byłoby dobre? Bo rozumiem, że Silowi się podoba wink.
          • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 17:28
            Jakie? Inne niż masakra.tongue_out Jak dla mnie to włosy są odrobinę za długie.wink
            • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 17:38
              Odrobinę... znaczy się 1,5 centymetra? wink
              • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 17:41
                No nie. Włosy do pasa byłyby ok.
                • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 17:50
                  tongue_out
                  Zastanawiam się czy w przyszłym tygodniu umówić się do dentysty czy do fryzjera suspicious tongue_out.
                  • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 17:52
                    do dentysty. niech Ci przypiłuje tongue_out
                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 18:02
                    Do dentysty.
                    • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 18:04
                      Hehe, też tak myślałam tongue_out.
                      • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 18:13
                        Włosy zawsze można zapuścić.tongue_out A zęby dwa razy nie rosną.tongue_out
                        • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 18:17
                          Jak znam życie to i tak łatwiej mi będzie się dostać do dentysty niż do fryzjera wink.

• szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 18:18
                          Czy Sil wiedział, że bażanty tak wysoko potrafią latać?
                          Właśnie jeden taki gagatek wyfrunął prawie na szczyt drzewa i zagląda tu do mnie przez okno tongue_out.
                          • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 18:26
                            Ja bażanta na żywo tylko raz w życiu widziałem...
                            • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 18:40
                              Ja dzisiaj z 50 razy widziałam tongue_out.
                              • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 18:43
                                To zazdroszczę.smile
                                • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 18:47
                                  a ja jadłem bazanta. ojciec złapał - własnoręcznie big_grin
                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 18:53
                                    Jakoś szczególnie smakował?
                                    • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 18:58
                                      pamiętam tylko ze mało tego mięsa było a tłuszczu jeszcze mniej. ale głowę pamiętam zaniosłem w torebce do szkoły
                                      • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 19:00
                                        Bo dziki był to i chudy. Na hormonach nie był hodowany.
                                  • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 18:58
                                    Bażanta nie jadłam. Kiedyś perliczki tylko kosztowałam tongue_out.
                                    Dziecięciem będąc to mnie rosołem z gołębi karmili suspicious.
                                    • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 19:01
                                      Takich miejskich?
                                      • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 19:03
                                        Dziadek hodował tongue_out.
                                        • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 19:06
                                          Czyli nadwyżki z hodowli trafiały na talerz. I słusznie.
                                          • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 19:10
                                            Właśnie nie wiem czy to były nadwyżki czy dziadek po prostu do jedzenia hodował. To były wczesne lata 80te. Sklepy kiepsko zaopatrzone... no więc coś trzeba było jeść wink.
                                            Dziś nie wiem czy bym tknęła tongue_out.
                                            • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 19:14
                                              Czemu? Pewnie mają delikatne mięso.wink
                                              • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 19:23
                                                Szczerze mówiąc już nie pamiętam jak smakowały wink.
                                                Generalnie gołębi nie znoszę, okropne ptaszyska suspicious.
                                                • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 19:29
                                                  Ja też gołębi nie znoszę.
                                                  • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 19:40
                                                    Na Górnym Śląsku wśród górników hodowanie gołębi jest dość modne. Znaczy się było, nie wiem jak jest teraz wink.
                                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 19:41
                                                    Ciągle jest.
                                                  • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 19:43
                                                    Sil lepiej wie niż ja tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 19:51
                                                    Lepiej nie wiem. Ale wiem, że właśnie na Śląsku jest silna tradycja hodowania gołębi.
                                                  • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 20:24
                                                    Hodowla mojego dziadka już nie istnieje niestety...
                                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 20:28
                                                    No ale miłość do zwierząt Szarlotcie pozostała.
                                                  • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 20:35
                                                    Do zwierząt tak, do gołębi trochę mniej wink.
                                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 20:37
                                                    To i tak całkiem nieźle.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 20:43
                                                    Skoro Sil tak uważa smile.
                                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 20:45
                                                    Tak właśnie uważam.smile
                                                  • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 20:49
                                                    A Sil lubi zwierzątka? smile
                                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 20:56
                                                    Tak. Z wyjątkiem psów, gołębi, gryzoni i owadów.
                                                  • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 21:01
                                                    A najbardziej to które zwierzątka? smile
                                                  • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 21:02
                                                    no a które? mało go znasz? a które namiętnie fotografuje?
                                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 21:06
                                                    Takie, które nie szczekają.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 21:09
                                                    Koty smile.
                                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 21:11
                                                    Koty bardzo lubię.
                                                  • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 21:16
                                                    Mi się dzisiaj śniło, że znalazłam rudego kota smile.
                                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 21:29
                                                    Rude są bardzo ładne.
                                                  • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 21:31
                                                    Czarne piękniejsze wink.
                                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 26.03.17, 15:29
                                                    Co kto lubi.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: To już chyba... 26.03.17, 16:30
                                                    Generalnie se nie wymyślam, biorę co się przyplącze wink.
                                                  • fripooo Re: To już chyba... 25.03.17, 19:46
                                                    mike tyson gołębie też hodujetongue_out
                                            • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 19:18
                                              tzw. koki (używając psiej nomenklatury - kundle) mogły iść do gara - żaden golebiarz nie poswiecilby rasowego ptaka
                                              • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 19:29
                                                A no tak. Mój znajomy hodowca ptaków pisklęta niepotrzebnych gołębi kotom dawał.
                                                • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 19:35
                                                  miałem sąsiada co niepotrzebne szczeniaki w zawiazanym worku do stawu wrzucal
                                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 19:41
                                                    Bywa i tak.
                                                  • fripooo Re: To już chyba... 25.03.17, 19:46
                                                    może i jego kiedyś ktoś wrzuci w worku do stawu
                                                  • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 19:49
                                                    byłbym za smile
                                      • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 19:06
                                        ja czasem myślę żeby złapać takie kaczki co w mieście podchodzą całkiem blisko - wystarczyłoby ja czymś przykryć. ale nie wiem czy to można jeść skoro one każdy śmieć żrą. no ale kusi
                                        • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 19:10
                                          Tadeusz, proszę Cię suspicious.
                                          Już bez przesady tongue_out.
                                        • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 19:12
                                          Na takie miejskie to też bym się nie zdecydował. Ale na jakąś krzyżówkę biebrzańską to i może bym dał się skusić.wink
                                    • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 19:04
                                      mi też dawali rosol z gołębi. ojciec miał golebnik. jak byłem chory to rosół z gołębi był. bo to podobno zdrowe i delikatne.
                                • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 18:57
                                  big_grin
    • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 18:28
      Nie sądzę, żeby to było możliwe. Może gdyby pani miała kędziory to taki wypadek mógłby się zdarzyć.wink
    • witamina_b12 Re: To już chyba... 25.03.17, 18:32
      Strasznie niewygodne to musi być na codzień.
    • witrood Re: To już chyba... 25.03.17, 18:33
      Noo... Może sprzeda na peruki. Ten naleśnik na głowie kiepsko wygląda. Nie podoba mi się ta kobita. Jedyny dla niej plus, że z Łotwy, którą lubię.
      • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 18:40
        a wiesz witrood ze te jurmale to tylko dzięki tobie zaliczyłem? tak tu zachwalales... a tak to po Rydze byłby od razu tallin. lekko zmodyfikowalem marszrute - było warto - kobita była zachwycona smile
        choć raz przydało się to siedzenie na forum
        • witrood Re: To już chyba... 25.03.17, 18:42
          Też się cieszę, że na coś się mogłem przydać.
          • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 18:52
            ale już na Lotwe nie pojadę bo mam zdjęcia z radarow z Litwy wiec musiałbym teraz przez Rosję.
            z resztą taka prawda ta ryga to taka mala moskwa - aspirujaca nowobogacka
    • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 19:28
      nie sądzę by ona miała faceta
    • ann.0 Re: To już chyba... 25.03.17, 19:55
      Nieee-e tongue_out
      • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 19:56
        A Ty Księżno długie włosy masz?
        • ann.0 Re: To już chyba... 25.03.17, 20:01
          ... yhyyyy ...
          A Ty Waćpanie w pątliku zawijasz swoje włosy ?
          • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 20:12
            Ja mam krótkie włosy.
            • ann.0 Re: To już chyba... 25.03.17, 20:17
              Aaaaa ... Waćpan bez pątlika tongue_out
              • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 20:28
                To masz długie włosy czy nie?
                • ann.0 Re: To już chyba... 25.03.17, 20:32
                  Spojrzałam w lustro -do łopatekkkkk sięgają ...
                  I mam czy nie tongue_out ?
                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 20:35
                    Masz.smile
                    A kolor?
                    • ann.0 Re: To już chyba... 25.03.17, 20:36
                      Zgaduj tongue_out
                      • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 20:38
                        Skoroś wiedźma toś pewnie ruda.tongue_out
                        • ann.0 Re: To już chyba... 25.03.17, 20:38
                          Pudłoooooooooooooo tongue_out
                          • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 20:40
                            Więc?
                            • ann.0 Re: To już chyba... 25.03.17, 20:42
                              Mam się od razu przyznać tongue_out ?
                              Nieee-e tongue_out
                              • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 20:43
                                Trudno, jakoś to przeżyję.tongue_out
                                • ann.0 Re: To już chyba... 25.03.17, 20:48
                                  Taaakkk tongue_out ?
                                  Nie byłabym tego pewna tongue_out
                                  Ps. Spać nie będziesz...
                                  Ps.1 Jeść nie będziesz...
                                  Ps. 2. patrz Ps ....
                                  Ps. 3 W sumie zyskasz- dietę wprowadzisz.. i w nocy kołysanki będziesz nucił tongue_out
                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 20:57
                                    Tak.tongue_out I żadnych Ps. nie będzie.tongue_out
                                    • ann.0 Re: To już chyba... 25.03.17, 21:15
                                      Aaaa będzie tongue_out
                                      Ps. Tralallalalala tongue_out
                                      • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 21:34
                                        Nie wiedziałem, że jesteś rozmiłowana... w disco polo.tongue_out
                                        • ann.0 Re: To już chyba... 25.03.17, 22:29
                                          Oj, staram się być tajemniczą niewiastą tongue_out
                                          Rozpracowałeś mnie .... brrrrrrrrrrrrrrrr
                                          • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 22:39
                                            Niech Księżna na golasa po wieży nie lata to i zimno nie będzie.tongue_out
                                            • ann.0 Re: To już chyba... 25.03.17, 23:00
                                              Pudło ... tongue_out
                                              Nie latam, dostojnie sobie spaceruję tongue_out
                                              • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 23:05
                                                Na golasa nie da się dostojnie.tongue_out
                                                • ann.0 Re: To już chyba... 25.03.17, 23:07
                                                  Da się tongue_out i zgrabnie, i powabnie tongue_out
                                                  Śpiącą Królewną już jestem...
                                                  Dobranocccccccccccccc
                                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 23:11
                                                    Dobranoc.
                                                  • ann.0 Re: To już chyba... 26.03.17, 11:30
                                                    ... nie była dobra...
                                                    ...krótko i z Koszmarami z krótkimi włosami tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: To już chyba... 26.03.17, 15:33
                                                    Te kobiece sny erotyczne...tongue_out Niby koszmarni panowie z krótkimi włosami ale jakże pożądani.tongue_out Swoją drogą to Księżna jest bardzo postępowa skoro na grupowe konfiguracje jest otwarta.wink
                                                  • ann.0 Re: To już chyba... 26.03.17, 16:28
                                                    Nie rozumiem pojęcia: " grupowe konfiguracje", ale Waćpan mi wyjaśni/objaśni/wytłumaczy / opisze... tongue_out
                                                    A ja zanotuję, zapamiętam i nauczę się na pamięć tongue_out
    • maruda2 Re: To już chyba... 25.03.17, 20:19
      całkiem duża przesada suspicious
      • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 20:32
        Nie przesadzaj.wink
        • maruda2 Re: To już chyba... 25.03.17, 21:06
          Nie przesadzam. Nie wyobrażam sobie ani funkcjonowania, ani pielęgnowania tak długich włosów. I podstawowe pytanie - po co ?
          • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 21:09
            Bo lubi?
            • maruda2 Re: To już chyba... 25.03.17, 21:15
              Moim zdaniem przekroczyło to już granicę "lubienia". Choć teraz pewnie ciężko byłoby jej zrezygnować z bycia "właścicielką najdłuższych włosów ".
              • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 21:17
                A jakby tak nie daj Boże się wszy przyplątały? wink
                • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 21:31
                  To by głowę naftą natarła i by wyzdychały.wink
                  • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 21:32
                    Ileż to by nafty poszło... tongue_out
                    • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 22:33
                      Oszczędzać na zdrowiu?tongue_out
                      • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 22:44
                        Nie no, wiadomo, na zdrowi nie ma co oszczędzać tongue_out.
                        • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 22:54
                          A już chciałem wyrazić troskę o zdrowie ewentualnego partnera Szarlotty, skoro Szarlotta taka oszczędna jest.tongue_out
                          • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 22:57
                            Łeee, zupełnie niepotrzebnie tongue_out.
                            • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 22:58
                              Jakoś mnie Szarlotta nie przekonała.tongue_out
                              • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 23:00
                                Gdyby się Sil na wyżyny pofatygował to by się osobiście przekonał wink.
                                • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 23:04
                                  Mam niestety lęk wysokości.wink
                                  • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 23:05
                                    Trudno.
                                    • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 23:10
                                      Nikt nie jest doskonały.wink
                                      • szarlotka_ja Re: To już chyba... 25.03.17, 23:12
                                        Czas na mnie. Kolorowych kiss.
                                        • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 23:12
                                          Miłych snów.kiss
              • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 21:33
                Gdyby nie lubiła to by ścięła.
    • witamina_b12 Re: To już chyba... 25.03.17, 23:08
      Nienaturalne, niewygodne i podobne dziwactwo do tego.... biurorekordow.pl/najdluzsze-paznokcie-swiata/
      • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 23:11
        Obrzydliwe.
        • witamina_b12 Re: To już chyba... 25.03.17, 23:15
          Podobny mechanizm zapuszczania i motywacji posiadaczki... I podobnie niepraktyczne. .
          • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 23:17
            Nie porównujmy jednak włosów do tych okropnych pazurów.
            • witamina_b12 Re: To już chyba... 25.03.17, 23:27
              Dlaczego? Z tymi włosami rozłożonymi na ziemi wygląda jak topielica... Zarówno włosy jak i paznokcie do pewnej długości stanowią ozdobę później stają się już tylko dziwactwem ( dla wiekszosci, oczywiście zdarzają się tacy bądź inni fetyszysci i ich to kręci :p)
              • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 23:36
                Bo włosy nawet przesadnie długie zawsze będą wyglądać w miarę normalnie. A pazury przyprawiają mnie o mdłości.
                • witamina_b12 Re: To już chyba... 25.03.17, 23:38
                  Wygląda jak topielica...
                  A w łóżku to musi chyba za wezgłowie poza je wyrzucać bo inaczej by się zaplatala. Albo na stałe warkocze.
                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 23:42
                    Zgoda. Taka długość włosów to przesada. I może nawet mechanizm dziwaczności jest ten sam. Ale te pazury biją na głowę włosy.
                • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 23:42
                  czyli sil by stopek nie całował?
                  • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 23:45
                    Jakich stopek?
                    • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 23:48
                      kobiecych
                      • silencjariusz Re: To już chyba... 25.03.17, 23:49
                        Nie łapię kontekstu.
              • jovian Re: To już chyba... 26.03.17, 11:00
                witamina_b12 napisał(a):

> Zarówno
                > włosy jak i paznokcie do pewnej długości stanowią ozdobę później stają się już
                > tylko dziwactwem

No i materiał z którego są zrobione zasadniczo ten sam. wink
                • maruda2 Re: To już chyba... 26.03.17, 11:37
                  niemniej efekt końcowy w przypadku pazurów jednak gorszy jest suspicious
                  • jovian Re: To już chyba... 26.03.17, 17:15
                    Nie przeczę. smile No i jeszcze, o ile codzienne funkcjonowanie z dwumetrowym futrem jakoś można sobie wyobrazić, to już posiadanie tak długich paznokci determinuje chyba posiadanie służby do robienia wszystkiego, od powożenia samochodem, do podcierania tyłka włącznie. wink
            • tdf-888 Re: To już chyba... 25.03.17, 23:32
              przez chwile myślałem ze każdy z paznokci ma cirka 300 cm ale to się ze zdjęciem nie zgadzało. trzeba podzielić przez 5 i po 60 cm juz takiego wrażenia nie robi tongue_out
              • witamina_b12 Re: To już chyba... 25.03.17, 23:36
                No... Nawet sporo krótsze od włosów wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka