20.03.18, 19:29
dzień astrologii i szczęścia. Proszę się częstować

https://www.seriouseats.com/images/20071009fortunz.jpg

Powróży tu ktoś fachowo?
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: Dziś 20.03.18, 20:39
      Ja się boję częstować tongue_out.
    • heniek.8 Re: Dziś 20.03.18, 22:44
      apersona napisała:

> Powróży tu ktoś fachowo?

OK proszę, horoskop:
      Masz potrzebę, by ludzie cię lubili i podziwiali, jednak jesteś osobą krytyczną wobec siebie. Masz pewne wady osobowości, ale potrafisz je kompensować tym, co jest w tobie dobre. Masz duże możliwości, które wciąż pozostają niewykorzystane. O ile na zewnątrz możesz wyglądać na osobę zdyscyplinowaną i opanowaną, wewnątrz często trapi cię niepewność i martwisz się o wiele spraw. Niekiedy masz poważne wątpliwości, czy twoja decyzja była dobra albo czy twoje czyny były właściwe. Lubisz pewną ilość zmian i różnorodności, a kiedy osaczają cię ograniczenia, odczuwasz niezadowolenie. Cenisz sobie własną niezależność myślenia i nie przyjmujesz cudzych twierdzeń bez przekonujących dowodów. Życie nauczyło cię, aby nie przesadzać ze szczerością, kiedy się przed kimś otwierasz. Czasem bywasz osobą otwartą na ludzi, przystępną i towarzyską, ale innym razem zamkniętą, ostrożną i zdystansowaną. Niektóre z twoich marzeń wydają się być nierealistyczne.
      • szarlotka_ja Re: Dziś 20.03.18, 22:48
        O wróż Henryk!
        Może by wróż podpowiedział, po które ciasteczko sięgać żeby wróżba jaka miła była? tongue_out
        • heniek.8 Re: Dziś 20.03.18, 22:56
          ja podam:
          https://previews.123rf.com/images/mybaitshop/mybaitshop1103/mybaitshop110300021/9209008-chinese-fortune-cookies-cracked-open-with-the-fortune-you-will-find-success--Stock-Photo.jpg
          • szarlotka_ja Re: Dziś 20.03.18, 23:00
            Od razu lepiej smakuje, jak wiadomo co jest w środku wink.
        • silencjariusz Re: Dziś 20.03.18, 22:58
          Nie trzeba być wróżem by wiedzieć, że Szarlotcie byłoby miło gdyby skonsumowało ciasteczko o roboczej nazwie g-a.wink
          • szarlotka_ja Re: Dziś 20.03.18, 23:01
            g-a? nie rozszyfrowałam skrótu wink.
            • silencjariusz Re: Dziś 20.03.18, 23:07
              Góralsko-abstynenckie ciacho.wink
              • szarlotka_ja Re: Dziś 20.03.18, 23:13
                Dziś prawdziwych górali już nie ma wink.
                Słodkich snów kiss.
                • silencjariusz Re: Dziś 20.03.18, 23:22
                  Dobranoc.kiss
      • marcepanka313 Re: Dziś 21.03.18, 08:57
        heniek.8 napisał:

> apersona napisała:
        >
        > > Powróży tu ktoś fachowo?
        >
        > OK proszę, horoskop:

Aż strach prosić o wróżby. wink
      • apersona Re: Dziś 21.03.18, 22:56
        heniek.8 napisał:

> OK proszę, horoskop:
        > Masz potrzebę, by ludzie cię lubili i podziwiali, jednak jesteś osobą krytyczną
        > wobec siebie. Masz pewne wady osobowości, ale potrafisz je kompensować tym, co
        > jest w tobie dobre. Masz duże możliwości, które wciąż pozostają niewykorzystan
        > e
        . O ile na zewnątrz możesz wyglądać na osobę zdyscyplinowaną i opanowaną, wewn
        > ątrz
        często trapi cię niepewność i martwisz się o wiele spraw..... Czasem bywasz o
        > sobą otwartą na ludzi, przystępną i towarzyską, ale innym razem zamkniętą, ostr
        > ożną i zdystansowaną. Niektóre z twoich marzeń wydają się być nierealistyczne.

big_grin Pełna profeska big_grin
        • heniek.8 Re: Dziś 22.03.18, 05:57
          no cóż, nie dostałem się na Hogwart

pl.wikipedia.org/wiki/Efekt_horoskopowy
    • witrood Re: Dziś 22.03.18, 20:08
      Niedobre te ciastka. Jadłem raz w czajnatałnie.
      • marcepanka313 Re: Dziś 22.03.18, 20:15
        A czy chociaż wróżba była dobra i się spełniła? ☺
        • witrood Re: Dziś 22.03.18, 20:17
          A jakieś pierdoły natury ogólnej, coś w podobie, że czas płynie czy cuś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka