apersona 20.03.18, 19:29 dzień astrologii i szczęścia. Proszę się częstować Powróży tu ktoś fachowo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heniek.8 Re: Dziś 20.03.18, 22:44 apersona napisała: > Powróży tu ktoś fachowo? OK proszę, horoskop: Masz potrzebę, by ludzie cię lubili i podziwiali, jednak jesteś osobą krytyczną wobec siebie. Masz pewne wady osobowości, ale potrafisz je kompensować tym, co jest w tobie dobre. Masz duże możliwości, które wciąż pozostają niewykorzystane. O ile na zewnątrz możesz wyglądać na osobę zdyscyplinowaną i opanowaną, wewnątrz często trapi cię niepewność i martwisz się o wiele spraw. Niekiedy masz poważne wątpliwości, czy twoja decyzja była dobra albo czy twoje czyny były właściwe. Lubisz pewną ilość zmian i różnorodności, a kiedy osaczają cię ograniczenia, odczuwasz niezadowolenie. Cenisz sobie własną niezależność myślenia i nie przyjmujesz cudzych twierdzeń bez przekonujących dowodów. Życie nauczyło cię, aby nie przesadzać ze szczerością, kiedy się przed kimś otwierasz. Czasem bywasz osobą otwartą na ludzi, przystępną i towarzyską, ale innym razem zamkniętą, ostrożną i zdystansowaną. Niektóre z twoich marzeń wydają się być nierealistyczne. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dziś 20.03.18, 22:48 O wróż Henryk! Może by wróż podpowiedział, po które ciasteczko sięgać żeby wróżba jaka miła była? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dziś 20.03.18, 23:00 Od razu lepiej smakuje, jak wiadomo co jest w środku . Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Dziś 20.03.18, 22:58 Nie trzeba być wróżem by wiedzieć, że Szarlotcie byłoby miło gdyby skonsumowało ciasteczko o roboczej nazwie g-a. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dziś 20.03.18, 23:13 Dziś prawdziwych górali już nie ma . Słodkich snów . Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Dziś 21.03.18, 08:57 heniek.8 napisał: > apersona napisała: > > > Powróży tu ktoś fachowo? > > OK proszę, horoskop: Aż strach prosić o wróżby. Odpowiedz Link
apersona Re: Dziś 21.03.18, 22:56 heniek.8 napisał: > OK proszę, horoskop: > Masz potrzebę, by ludzie cię lubili i podziwiali, jednak jesteś osobą krytyczną > wobec siebie. Masz pewne wady osobowości, ale potrafisz je kompensować tym, co > jest w tobie dobre. Masz duże możliwości, które wciąż pozostają niewykorzystan > e. O ile na zewnątrz możesz wyglądać na osobę zdyscyplinowaną i opanowaną, wewn > ątrz często trapi cię niepewność i martwisz się o wiele spraw..... Czasem bywasz o > sobą otwartą na ludzi, przystępną i towarzyską, ale innym razem zamkniętą, ostr > ożną i zdystansowaną. Niektóre z twoich marzeń wydają się być nierealistyczne. Pełna profeska Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Dziś 22.03.18, 05:57 no cóż, nie dostałem się na Hogwart pl.wikipedia.org/wiki/Efekt_horoskopowy Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Dziś 22.03.18, 20:15 A czy chociaż wróżba była dobra i się spełniła? ☺ Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 22.03.18, 20:17 A jakieś pierdoły natury ogólnej, coś w podobie, że czas płynie czy cuś. Odpowiedz Link