Dodaj do ulubionych

piaskownica heh

18.08.18, 19:39
się zrobiła wink
teraz kumam
ja pier...ę
żenada

cze i heh smile
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: piaskownica heh 18.08.18, 19:50
      Oj, tam. Bywało gorzej wink.
      • letniaburza77 Re: piaskownica heh 18.08.18, 19:52
        No to heh . Bywaj ,do następnego razu.kiss
    • dolores2222 Re: piaskownica heh 18.08.18, 20:35
      A widzisz, mówiłam. big_grin
      Gimbaza big_grin
      Wiadereczka, kopareczki i filmiki z tuby.
      Oraz takie tam żmijowisko z cienkimi żmijkami. tongue_out
      Jak chcesz pogadać o tym, co wiesz, to dodaj do nicku gazeta.pl smile
      • szarlotka_ja Re: piaskownica heh 18.08.18, 20:43
        Wiesz co, Dolores, nie jest to miłe co napisałaś. W jednym wątku słodzisz, w drugim nazywasz żmijami...
        • letniaburza77 Re: piaskownica heh 18.08.18, 20:48
          szarlotka_ja napisała:

> Wiesz co, Dolores, nie jest to miłe co napisałaś. W jednym wątku słodzisz, w dr
          > ugim nazywasz żmijami...

Menopauza ,co poradzisz.wink
          • dolores2222 Re: piaskownica heh 19.08.18, 18:17
            Rozczaruję cię, tylko PMS big_grin
        • dolores2222 Re: piaskownica heh 19.08.18, 18:25
          Wiesz co, Szarlotka, to nie było miłe, kiedy wraz z Silem naigrywaliście się ze smutnej dla mnie historii. I nie było to miłe, kiedy Tezeusz nazwał mnie głupią. Miłe nie było, kiedy niedouczona pani Gwen bez doktoratu wylewała na mnie frustracje. I parę innych rzeczy. No i widzę, że przyjemniejsze wydają ci się dziecinne zaczepki niejakiej burzy niż moja schludna odpowiedź. Nie rzucam mięsem, nie szastam "hojami" (imć T.), nie oczerniam ludzi. Po prostu radzę sobie w tym żmijowisku jak mogę, choć nie należy to do moich ulubionych zachowań, by miecz mieczem zwalczać. Ale nadstawianie drugiego policzka też nie.
          Jeśli poczułaś się o bycie żmijką posądzona, to może poczułaś się mało komfortowo, bo gdzieś tam też dołożyłaś cegiełkę do tego szlachetnego klanu "miłych"?
          A jeśli się nie poczuwasz, to dlaczego uważasz, że TYLKO ja mam obowiązek być tutaj miłą dla innych?
          Miłego dnia smile
          • laskabezpaska Re: piaskownica heh 19.08.18, 19:17
            dolores2222 napisała:

Po prostu radzę sobie w tym żmijowisku jak mogę, choć nie należy to do moich ulubionych zachowań, by miec z mieczem zwalczać. Ale nadstawianie drugiego policzka też nie.

Dolorka ( tak chyba do ciebie zwraca się Gubiś ) i ja sobie pozwolę
            to po co siedzisz w tym żmijowisku ? bo nie kumam ............ to chyba nie jest jedyne forum na gazecie.pl
            • dolores2222 Re: piaskownica heh 19.08.18, 19:58
              Bo zwalczam swoją fobię. big_grin Organicznie nie trawię gadów. suspicious
      • tdf-888 Re: piaskownica heh 19.08.18, 10:41
        Hehe
        Jaka prostytucja za wiedzę o czymś co się działo ponad pięć lat temu pomiędzy jakimiś niezwiazanymi z dolores nickami. To trzeba mieć naprawdę smutne życie żeby się takimi sprawami interesować.
        No i dolores co ty jemu w zamian zaoferujesz?
        • undead.mortis Re: piaskownica heh 19.08.18, 12:34
          w stopce wpisz:
          ginekolog teoretyk, chirurg mózgu z własną praktyką, Lew S. to mój stary więc i seksuolog w dziedziczonych genach smile
        • dolores2222 Re: piaskownica heh 19.08.18, 18:28
          A co ciekawyś? suspicious
          Sweter mu wydziergam. tongue_out big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka