undead.mortis 18.08.18, 19:39 się zrobiła teraz kumam ja pier...ę żenada cze i heh Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
letniaburza77 Re: piaskownica heh 18.08.18, 19:52 No to heh . Bywaj ,do następnego razu. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: piaskownica heh 18.08.18, 20:35 A widzisz, mówiłam. Gimbaza Wiadereczka, kopareczki i filmiki z tuby. Oraz takie tam żmijowisko z cienkimi żmijkami. Jak chcesz pogadać o tym, co wiesz, to dodaj do nicku gazeta.pl Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: piaskownica heh 18.08.18, 20:43 Wiesz co, Dolores, nie jest to miłe co napisałaś. W jednym wątku słodzisz, w drugim nazywasz żmijami... Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: piaskownica heh 18.08.18, 20:48 szarlotka_ja napisała: > Wiesz co, Dolores, nie jest to miłe co napisałaś. W jednym wątku słodzisz, w dr > ugim nazywasz żmijami... Menopauza ,co poradzisz. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: piaskownica heh 19.08.18, 18:25 Wiesz co, Szarlotka, to nie było miłe, kiedy wraz z Silem naigrywaliście się ze smutnej dla mnie historii. I nie było to miłe, kiedy Tezeusz nazwał mnie głupią. Miłe nie było, kiedy niedouczona pani Gwen bez doktoratu wylewała na mnie frustracje. I parę innych rzeczy. No i widzę, że przyjemniejsze wydają ci się dziecinne zaczepki niejakiej burzy niż moja schludna odpowiedź. Nie rzucam mięsem, nie szastam "hojami" (imć T.), nie oczerniam ludzi. Po prostu radzę sobie w tym żmijowisku jak mogę, choć nie należy to do moich ulubionych zachowań, by miecz mieczem zwalczać. Ale nadstawianie drugiego policzka też nie. Jeśli poczułaś się o bycie żmijką posądzona, to może poczułaś się mało komfortowo, bo gdzieś tam też dołożyłaś cegiełkę do tego szlachetnego klanu "miłych"? A jeśli się nie poczuwasz, to dlaczego uważasz, że TYLKO ja mam obowiązek być tutaj miłą dla innych? Miłego dnia Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: piaskownica heh 19.08.18, 19:17 dolores2222 napisała: Po prostu radzę sobie w tym żmijowisku jak mogę, choć nie należy to do moich ulubionych zachowań, by miec z mieczem zwalczać. Ale nadstawianie drugiego policzka też nie. Dolorka ( tak chyba do ciebie zwraca się Gubiś ) i ja sobie pozwolę to po co siedzisz w tym żmijowisku ? bo nie kumam ............ to chyba nie jest jedyne forum na gazecie.pl Odpowiedz Link
dolores2222 Re: piaskownica heh 19.08.18, 19:58 Bo zwalczam swoją fobię. Organicznie nie trawię gadów. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: piaskownica heh 19.08.18, 10:41 Hehe Jaka prostytucja za wiedzę o czymś co się działo ponad pięć lat temu pomiędzy jakimiś niezwiazanymi z dolores nickami. To trzeba mieć naprawdę smutne życie żeby się takimi sprawami interesować. No i dolores co ty jemu w zamian zaoferujesz? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: piaskownica heh 19.08.18, 12:34 w stopce wpisz: ginekolog teoretyk, chirurg mózgu z własną praktyką, Lew S. to mój stary więc i seksuolog w dziedziczonych genach Odpowiedz Link