Dodaj do ulubionych

Demokracja

11.01.25, 22:34
W ostatnim czasie dowiedziałem się że można unieważnić wybory prezydenckie bo są podejrzenia że obywatele na tik toku oglądali inna propagandę niż chce komisja Europejska

Cały czas słyszałem że jak portale spolecznosciowe robią cenzurę to jest to prawo własności właściciela portalu. Ale tylko wtedy gdy miał liberalne poglądy. Gdy Musk promuje na swoim portalu inne poglądy jest miliarderem zagrażającym demokracji. Miliarder Soros który nic nie produkuje tylko spekuluje i globalnie zajmuje polityka problemem nie jest

Macrone powiedział że to było niewyobrażalne dekadę temu żeby największy portal był w rękach prawicowych.

Od liberałów karmiących nas postmodernistyczna propaganda podważającs wszelkie tożsamości , słyszałem śmiech na temat prawicy która uważa że najgorsze co może się zdarzyć to utrata tożsamości.

Dziś w TVN usłyszałem że Rosja chce podważyć europejską tożsamość. Nasze JA. Zapewne przypominając o tradycyjnych wartościach

Pani w TVN powiedziała że polskie służby nie mają takich możliwości jak wschodnie inwigilacji ze względów moralnych. Heh. W Polsce w której inwigilowany jest cały net i nawet ci to robiący się z tym nie kryją że to robią . Przy czym zachodzi podejrzenie że to nie tylko służby robią które robią ale także partyjne służby które przejęły technologie państwowe.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Demokracja 11.01.25, 22:38
      Dla zachodu demokracja nie oznacza że większość może wpływać na rzeczywistość oddolnie tylko że władza zawsze znajdzie taka mniejszość, która sama stworzy, której większość zagraża i musi się ograniczyć w imię interesów nie tej wirtualnej mniejszości tylko władzy. Coraz bardziej totalitarnej.
    • dotera Re: Demokracja 12.01.25, 00:28
      Ciekawe że liberalizm który wolność słowa i przepływu idei wziął na sztandary ciągle tropi "wojny kognitywistyczne" . Na zasadzie chyba swój pozna swego gdyż CIA ma pojęcie Strategiczne zarządzanie percepcja . Wolność słowa oznacza tyle co dywersyfikacja złóż ropy i gazu. Miała być dywersyfikacja żeby było taniej okazało się że trzeba płacić wielokrotnie drożej z nowego źródła. Tak też jest z wolnością słowa. Ma być dopóki nie my mamy monopol i formacyjny. Gdyż już mamy inne zdanie to dezinformacja
      • dotera Re: Demokracja 12.01.25, 00:30
        Może gdyby zachód tyle nie kłamał to to byłby bardziej wiarygodny? Bo problem zaufania do zachodniej propagandy od tego się zaczyna. Ludzie w naturalny sposób zaczynają od wiary w media. Tylko później coraz więcej widzą kłamstw i manipulacji w ciągu życia
        • dotera Re: Demokracja 12.01.25, 00:32
          Ciężko mówić że propaganda o utracie tożsamości zachodu jest ruska jeśli jest promowany postmodernizmu zm którego otwarcie celem jest dekonstrukcja każdej tożsamości . Nie można zjeść ciastka i mieć ciastka przygłupy
    • dotera Re: Demokracja 12.01.25, 02:33
      Jednym z wielu absurdów demokracji jest to że chce koniecznie wpychać politykę w życie ludzi, żeby zdejmować odpowiedzialność z polityków, a jednocześnie źle się politycy czują że ludzie śmią się do ich kłamstw ustosunkowywać.

Sądzę że media odpowiadają za 90 procent obecnych problemów zachodu. Politycy mają problem ze ludzie nie zgadzają się z ich propaganda . Więc może zrobicie wszystkim i sobie dobrze i wylaczycie swoje szczekaczki. Robota swoją politykę w milczeniu i weźcie też na klatę odpowiedzialność swoją za to co robicie i tak sami za kulisami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka