dotera
11.01.25, 22:34
W ostatnim czasie dowiedziałem się że można unieważnić wybory prezydenckie bo są podejrzenia że obywatele na tik toku oglądali inna propagandę niż chce komisja Europejska
Cały czas słyszałem że jak portale spolecznosciowe robią cenzurę to jest to prawo własności właściciela portalu. Ale tylko wtedy gdy miał liberalne poglądy. Gdy Musk promuje na swoim portalu inne poglądy jest miliarderem zagrażającym demokracji. Miliarder Soros który nic nie produkuje tylko spekuluje i globalnie zajmuje polityka problemem nie jest
Macrone powiedział że to było niewyobrażalne dekadę temu żeby największy portal był w rękach prawicowych.
Od liberałów karmiących nas postmodernistyczna propaganda podważającs wszelkie tożsamości , słyszałem śmiech na temat prawicy która uważa że najgorsze co może się zdarzyć to utrata tożsamości.
Dziś w TVN usłyszałem że Rosja chce podważyć europejską tożsamość. Nasze JA. Zapewne przypominając o tradycyjnych wartościach
Pani w TVN powiedziała że polskie służby nie mają takich możliwości jak wschodnie inwigilacji ze względów moralnych. Heh. W Polsce w której inwigilowany jest cały net i nawet ci to robiący się z tym nie kryją że to robią . Przy czym zachodzi podejrzenie że to nie tylko służby robią które robią ale także partyjne służby które przejęły technologie państwowe.