09.09.18, 08:52
Piękna niedziela się zapowiada smile
Życzę wszystkim cudownego dnia smile
A niektórym dużo muszynianki suspicious
Obserwuj wątek
    • dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 09:33
      Ludzie? Czemu wy jeszcze spicie?? big_grin
      Taki piękny dzień smile
    • letniaburza77 Re: Słońce 09.09.18, 09:35
      Słońce ? Gdzie ? Pogoda brzydsza od Rolling Stones'ów. Cholera gdzie Ty mieszkasz ? Jak u mnie słońce to u Ciebie leje i na odwrót.
      Ps.Ciekawe gdzie on tą Muszyniankę dziś zakupi ,dzisiaj to tylko kranówka i to przy pomyślnych wiatrach www.youtube.com/watch?v=FlXc0GzUmFM
      • dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 09:45
        He he he big_grin
        Bardzo mnie to martwi jak widzisz suspicious big_grin
        Lata nie wiadomo po jakich dzikich babach, to niech cierpi. Może mu w rurach wyschło? Muszę jakie czary mary tongue_out big_grin
        Burzyczko, przyrzekam na ciapkę na uszku mojej suni: słońce jak drut! kiss
        • autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:04
          Weszłam w ten wątek, bo myślałam, że mnie wołasz po imieniu wink

U mnie dzień dziś pochmurny. Ale kto by się przejmował - przecież w internecie świeci smile
          • dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 10:05
            Wołałam w myślach. wink
            Dobrze weszłaś smile
            • dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 10:06
              Zauważ, że nasz plan z wczoraj nie zyskał akceptacji pana G suspicious
              Dobrze, że dziś nie handlowa, bo człowiek inwestycji choć nie popełnił tongue_out
              • autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:09
                Spokojnie, zaufaj mi, jeszcze nie odpuściłam tematu.
                Weź to na logikę:
                To, że mu się zachciewa wyjść i papierosów , to jeszcze nie znaczy, że się nie ożeni.
                Tym bardziej, że nie ma nic do gadania, prawda?
                Jakby się mocno opierał, to namówię Mortka, żeby go wysmagał ciężkim metalem. Mortek mi nie odmówi, bo też ma w tym interes wink
                • dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 10:15
                  Aż się boję zapytać w Czym ma ten interes? tongue_out suspicious
                  • autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:19
                    Aż tak dobrze tego interesu nie pilnuję, żeby wiedzieć w czym on tam teraz siedzi wink
                    • dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 10:23
                      Myślę Autosia, że nie ma co się czarować. Jak się same nie chajtniemy, to z imprezy nici tongue_out
                      A z tego co wiem, w naszym cudownym kraju, nasz ślub to raczej w sferze marzeń wink
                      • dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 10:25
                        Poza tym ja chyba nie chcę mieć męża pijaka i bawidamka. Co mi po takich kłopotach. suspicious
                        Będę krążyła między żabką a lodówką? Wolę inne trasy tongue_out
                      • autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:27
                        Z Tobą mogę żyć na kocią łapę wink
                        Kiedy zaczynamy?
                        • autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:31
                          >>> Poza tym ja chyba nie chcę mieć męża pijaka i bawidamka. Co mi po takich kłopotach. suspicious
                          Będę krążyła między żabką a lodówką? Wolę inne trasy

Dziewczyno, nie wydziwiaj! Spójrz na to z tej strony:
                          Skoro to pijak i bawidamek, to inne kobiety nie będą nim zainteresowane - wiesz, ile problemów Ci od razu odpada?
                          A poza tym skoro on będzie stale kręcił się między żabką a lodówką, to nawet nie zauważy, kiedy Ty raz na jakiś czas wyskoczysz w trasę. wink
                          Także są same korzyści, mówię Ci. smile
                          • dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 10:36
                            Po namyśle:
                            wybieram kocią łapę big_grin
                            • autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:43
                              Dobra, ale nikt nie ma się dowiedzieć. wink

Tylko co z tym biedakiem wtedy? Przecież jak Ty go nie weźmiesz, to już nikt go nie weźmie...
                              Z kim by go wyswatać..?
                              • dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 10:44
                                Ty tu bardziej oblatana to wymyśl, a ja będę cię wspierać Kochanie kiss
                                • autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:55
                                  Jaka oblatana? Ty tu jesteś dłużej.
                                  Lepiej wiesz, do kogo można uderzyć. Z takim ciężkim przypadkiem. wink
                                  A jak mi znajdziesz kandydata na żonę lub męża dla Gubisia, to ja rozpocznę swaty.
                                  kiss
                                  Więc pomyśl. wink
                                  Ewentualnie zapytaj samego niezainteresowanego, kogo by ewentualnie chciał.
                                  • autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:56
                                    Takie retoryczne pytanie zadaj, znaczy się. Bo przecież on i tak nie ma nic do gadania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka