dolores2222 09.09.18, 08:52 Piękna niedziela się zapowiada Życzę wszystkim cudownego dnia A niektórym dużo muszynianki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 09:33 Ludzie? Czemu wy jeszcze spicie?? Taki piękny dzień Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: Słońce 09.09.18, 09:35 Słońce ? Gdzie ? Pogoda brzydsza od Rolling Stones'ów. Cholera gdzie Ty mieszkasz ? Jak u mnie słońce to u Ciebie leje i na odwrót. Ps.Ciekawe gdzie on tą Muszyniankę dziś zakupi ,dzisiaj to tylko kranówka i to przy pomyślnych wiatrach www.youtube.com/watch?v=FlXc0GzUmFM Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 09:45 He he he Bardzo mnie to martwi jak widzisz Lata nie wiadomo po jakich dzikich babach, to niech cierpi. Może mu w rurach wyschło? Muszę jakie czary mary Burzyczko, przyrzekam na ciapkę na uszku mojej suni: słońce jak drut! Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:04 Weszłam w ten wątek, bo myślałam, że mnie wołasz po imieniu U mnie dzień dziś pochmurny. Ale kto by się przejmował - przecież w internecie świeci Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 10:06 Zauważ, że nasz plan z wczoraj nie zyskał akceptacji pana G Dobrze, że dziś nie handlowa, bo człowiek inwestycji choć nie popełnił Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:09 Spokojnie, zaufaj mi, jeszcze nie odpuściłam tematu. Weź to na logikę: To, że mu się zachciewa wyjść i papierosów , to jeszcze nie znaczy, że się nie ożeni. Tym bardziej, że nie ma nic do gadania, prawda? Jakby się mocno opierał, to namówię Mortka, żeby go wysmagał ciężkim metalem. Mortek mi nie odmówi, bo też ma w tym interes Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:19 Aż tak dobrze tego interesu nie pilnuję, żeby wiedzieć w czym on tam teraz siedzi Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 10:23 Myślę Autosia, że nie ma co się czarować. Jak się same nie chajtniemy, to z imprezy nici A z tego co wiem, w naszym cudownym kraju, nasz ślub to raczej w sferze marzeń Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 10:25 Poza tym ja chyba nie chcę mieć męża pijaka i bawidamka. Co mi po takich kłopotach. Będę krążyła między żabką a lodówką? Wolę inne trasy Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:27 Z Tobą mogę żyć na kocią łapę Kiedy zaczynamy? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:31 >>> Poza tym ja chyba nie chcę mieć męża pijaka i bawidamka. Co mi po takich kłopotach. suspicious Będę krążyła między żabką a lodówką? Wolę inne trasy Dziewczyno, nie wydziwiaj! Spójrz na to z tej strony: Skoro to pijak i bawidamek, to inne kobiety nie będą nim zainteresowane - wiesz, ile problemów Ci od razu odpada? A poza tym skoro on będzie stale kręcił się między żabką a lodówką, to nawet nie zauważy, kiedy Ty raz na jakiś czas wyskoczysz w trasę. Także są same korzyści, mówię Ci. Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:43 Dobra, ale nikt nie ma się dowiedzieć. Tylko co z tym biedakiem wtedy? Przecież jak Ty go nie weźmiesz, to już nikt go nie weźmie... Z kim by go wyswatać..? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Słońce 09.09.18, 10:44 Ty tu bardziej oblatana to wymyśl, a ja będę cię wspierać Kochanie Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:55 Jaka oblatana? Ty tu jesteś dłużej. Lepiej wiesz, do kogo można uderzyć. Z takim ciężkim przypadkiem. A jak mi znajdziesz kandydata na żonę lub męża dla Gubisia, to ja rozpocznę swaty. Więc pomyśl. Ewentualnie zapytaj samego niezainteresowanego, kogo by ewentualnie chciał. Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Słońce 09.09.18, 10:56 Takie retoryczne pytanie zadaj, znaczy się. Bo przecież on i tak nie ma nic do gadania. Odpowiedz Link