undead.mortis 28.09.18, 16:45 bałagana miałaś stawiać i i nic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja_pisze Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 16:46 No no ja też zamówienie zrobiłam Odpowiedz Link
undead.mortis Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 16:52 pewnie utonęła w oceanie swojej mydlano pilingowej wyobraźni heh choć Tojka na browar Odpowiedz Link
undead.mortis Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 17:03 zanim się wyszykują to już po zabawie będzie pssyt saaaamoootność to taaaaka straaaaszna trwoooooga... i następne pssyt wyyyyyyobraaaaaaziłem sobie żeeeeee... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 17:06 "że nie ma Boga, nie" Mortuś, kupiłam ci bałagana heh Jednakowoż nie wiem, czy po połączeniu z antybiotykiem, jak coś naskrobiesz, to nawet Autoś może nie przetłumaczyć Odpowiedz Link
undead.mortis Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 17:08 nie pękaj heh pssyt alko rozwiązuje język a Gubek mydło upuścił heh Odpowiedz Link
dolores2222 Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 17:14 Pytanie, czy i kto się po nie schylił? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 17:19 kto upuszcza tego wina heh tak że ten teges Gubek dziś to standing party uprawia Odpowiedz Link
dolores2222 Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 17:21 A swoją drogą, musi być mocno skonfudowany, że tak zamilkł był Odpowiedz Link
undead.mortis Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 17:27 jeszcze nie wrócił z krainy orgazmu heh Odpowiedz Link
dolores2222 Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 17:56 Jego podniecają panie z długimi rurami. Nie wnikam Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 18:19 Jakimi rurami ? Co za wszeteczne bezeceństwa Dolorka rozsiewa ? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 19:43 Podobno aż ci się biurko ruszało od tej rury? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:01 Żylety, Dolorka, na litość: ży-le-ty. Czy wyglądam na kogoś, kto tak niechlujnie jak tam wyżej, wyraziłby się o damie ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:17 Jakiej drogi na litość ? Jakieś wpływy mistrza Yody wyczuwam Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:21 Wpływ jakiś musi być, bo i Sil dzisiaj skrótem leci. Tyle, że Mortek to się na mnie nie dąsa, a Sil tak Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:26 Sil wymaga więcej pieszczot werbalnych, a i parę subtelnych odniesień do Marka Tuliusza, by nie zaszkodziło. Przemyć coś a'propos gnejusza pompejusza, a zobaczysz jak chłopak rozkwitnie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:52 Trzeba Ci wiedzieć, że Sil jest człekiem surowych zasad i ceniącym lapidarność stylu. Musisz więc uderzać w tony doniosłe, by nie rzec majestatyczne. No i dość wyszukanych konstrukcji formalnych należałoby używać, by nie uwłóczyć randze wydarzenia. Taki szkic, bo musze spadać. Na razie Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 21:16 Ja tam wolę lapidarność, ale bez surowych zasad systemu (językowego) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 22:13 Powiedzieć, że będziesz miała pod górę, to nic nie powiedzieć, To będzie południowa ściana K2, zimą, w nocy i po pijaku Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 22:22 Alez ja sie nie zamierzam na to k2 wspinac Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 18:16 Niestety, są wśród nas tacy, którzy muszą się sami utrzymywać Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:02 Wiem że brzmi to jak ponury żart, ale nie będę taił faktów ... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 17:07 Proszę na mnie nie krzyczeć Toż w monopolu byłam. Zakupy poczyniłam. Się Państwo przysiądą Odpowiedz Link
undead.mortis Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 17:10 sześć Dolorciu siadam ups teraz siadam heh Odpowiedz Link
undead.mortis Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 17:20 oki trójniak może być i bez herbaty Odpowiedz Link
dolores2222 Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 17:21 Ty weź mnie tak nie mlaskaj, bo zarazki jakie przejdą Odpowiedz Link
undead.mortis Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 17:25 to nie wirusowe jedyne zarazki jakie przenoszę inkubują się 9 miechów heh Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 18:59 Już po bibce? Co tak szybko poodpadaliście? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 19:04 nawet startu nie było wszyscy pod wodospadem heh Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 19:16 No to będzie kocówka za podpuszczanie. Ja tu czekam na pinacoladę ! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 19:23 Dolorka w kucki w piwnicy siedzie i doi aż jej się uszka trzęsą. I sie nie podzieli chitruska jedna, no. To o niej ta piosnka: www.youtube.com/watch?v=PcBid6t6P-k Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 19:32 No patrzcie, to faktycznie znęcająca się nad ludźmi bestia jest Obiecuje, a nie daje. Tak się nie robi, nie? Dolorka, ja tu kolejna w rządeczku czekam na imprezkę! Chłopaki się miziają pod wodospadem, a ja też potrzebuję jakichś atrakcji Bałagana nie chcę, wódkę stawiaj, może być bez popitki, to mi różnicy nie robi I pinacolada dla Tojki please! Odpowiedz Link
dolores2222 Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 19:42 Jakie to ślepe są no Ale żeby po węchu nie znaleźć? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 19:47 Byłaś, kupiłaś, wydoiłaś. Tyle mojego Wąchać puste butelki? allle się upoiłam Co tak opijasz oprócz wolnego weekendu? Swoje zrękowiny z gitarzystą, mam nadzieję? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 19:57 Zaskoczę cię. Ale mnie dziś bardziej zaskoczono. Jutro idę do roboty. Tak więc sorry za kiepski melanż. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 19:49 Jak tam na froncie matrymonialnym ? Jest jeszcze w internetach prócz mnie ktoś, kogo byście jeszcze nie zeswatały ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:03 Właśnie! Też wypraszam sobie! Swatam to JA. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:08 To ile tych niczego nie podejrzewających poczciwin zachęciła Autoś w tym tygodniu do skoku na główkę do pustego basenu ? Słowem - jak interesy ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:14 A dobrze, dobrze Myślisz, że z jakiego powodu ten wyjazd Sowy i ta bibka u niej na działce? Ale ale - Skoro o interesy pytasz, to ja bym się chciała przypomnieć z Mareczkiem. Bo miałeś mi w czymś pomóc, co? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:45 Mareczka to na części lepiej Mortek pociacha, bo on co chwila tą brzytwą wywija, aż se w tym zapale irka uciachał, co i tak na plus mu trzeba zaliczyć, bo mogło być przecież dużo gorzej. Tylko nagonić mu go trzeba, ale to juz pestka. Jak sie z Dolorką w kiecki przed kolanka zestroicie i parę guziczków poluzujecie, to Mareczek będzie Was ganiał z tych Katowic aż w Bieszczady. A tam już Mortek będzie z brzytwą czekał, ciach i po chłopie. Tak że ten Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:56 Oj Gubiś Gubiś, Ty już Mortka nie przemęczaj Robota jeszcze przed nim może być spora, jak się dowie, że mi każesz latać z rozpiętą bluzką, co by jakiegoś chłopa zwabić Ja za Ciebie Twojej roboty robić nie będę Pytam się co z Mareczkiem będzie i jak go załatwisz? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 22:16 Pan prokurator i tak się już na mnie gniewa, bom zapomniał Wasze legitymacje sprawdzić a się okazało, że któraś jeszcze 16 świeczek nie dmuchała. Muszę sie poukrywać ze 3 mce, bo po 2 z reguły umarzają. Masz jaką pakamerę z netem, na szybko ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:06 No dobra, to ujmę to inaczej. Został Ci jakiś grzdyl Renety, czy wszystko już poszło na przelew ? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:08 Nie piję. Jutro na wartę mam iść Tylko wam stawiam. Choć nikt tego nie docenia Gorzej, zostałam zdradzona przez... no wiadomo. Życie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:10 A czego będziesz tam jutro strzegła, prócz czci niewieściej ? I co za zbrodzień Cię zdradził, pies pogański ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 19:47 Na litość boską, królowo ! Nie ośmieliłbym się nalać damie wódki. Wyłącznie czysty spirytus ! Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 19:51 A, też może być Tylko wtedy to trochę coli poproszę Tylko szybko leć po to, by się wkupić w moje łaski, bo jako harpia zaraz Cię poszarpię zdziebko - bo przewinienie pewne popełniłeś Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 19:55 Nie ma coli. Jest tylko napój brzoskwiniowy, za to bardzo dobrze się pieni. A w czem jak Ci zawinił, nieszczęsny ? Prawy profil masz lepszy ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:16 Cola ma być, bo brzoskwiniowego nie lubie Nie wiem o czym do mnie gadasz, podejrzewam związek z Baśką, lecz w tej sprawie u mnie niekumacja Nie o to idzie - dalej zgaduj, a rękę do odgryzienia możesz już szykować, bo wyciągnąłeś po ie swoje Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:20 Nie znajdziesz nic innego, choćbyś zlazła całe Patriarsze Prudy Na zdjęciu był Twój lewy profil, więc pomyślałem, że za to się fochłaś Nie opuściłem klapy, czy znalazłaś moją skarpetkę za wersalką ? Poza tymi dwoma, jestem niewinny jak łza sieroty Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:31 Taaaak? Bardziej niewinny niż ten śliczny blondasek? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:36 Te śliczne blondaski w tydzień naharcują się więcej, niż szaraki przez całe życie. Ehhh się rozmarzyłem. Czarnule z kolei namiętne są niemiłosiernie. Najlepiej byłoby se po jednej obstalować, ale strach że człekowi ślepia wydrapio. Wogle poczucia humoru nie majo Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 20:51 Wogle Gubisie nie jarzo Podarek dla mnie był, a na rozchichranie skradłeś Dawaj co inszego za to, byleby tak samo ładne było. A że wątpie w powodzenie Twego zadośćuczynienia, że mnie równie zadowoli, to już karę obmyślam. Ale próbuj Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 22:19 Pytania syna poety, zna ? Nie zna, bo jeszcze jej w planach pewnie nie było. To chłonie każdym porem jak kania dżdż, bo to klasyk piosenki studenckiej www.youtube.com/watch?v=lKznM9sxWN0 Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 22:27 Choc odrobine podobne do podarku ma byc Druga proba. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 22:33 To takie cacko: www.youtube.com/watch?v=Y05upFxrws4 Dasz wiarę, że to nasi germańscy bracia ? I siostra, oczywiście Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 22:49 Najwazniejszego tam nie ma A poza tym juz to kiedys wrzuciles Dolorce po Renecie. Trzecia proba. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 22:52 Tam od najważniejszego jest aż gęsto. Aż jedno najważniejsze na drugim. A poza tym jak Ci dogodzić, jak Ty od dechy do dechy wszystko czytasz. Skrzywili Cie na tej polonistyce Dobra, poniucham .. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 22:59 No to łap takiego, nie śmigany jeszcze. Może trochę mało wołków, psin, księżyców, orłów, ptactwa i robactwa, ale cała reszta Ci skopie tyłek lepiej niż najlepsza chabanina www.youtube.com/watch?v=ItSJ_woWnmk&feature=youtu.be&t=35 Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 23:03 I jak ? Kompletny amoniak, nie ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 23:07 Moj podarek pachnial inaczej. Bedzie kara. Dobranoc Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 21:08 To ja gołymi ręcami ziemniaki z ogniska wygarniałam, a tu już po imprezie?! Dolorka, nie ma, że boli- jutro stawiasz (i pijesz) podwójnie Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 21:14 O to to! Popieram pomysł rękami i nogami A że ręce niepoparzone, to może i ja co na wieczór przyniosę Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 21:40 Autosia, sama nie przejem i nie przepiję nagromadzonych dobroci. Mam colę, a najlepsza jest na kaca... po czystej na spirycie Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 22:10 No pewnie, ze nie sama. Cole sobie zamawiam, ale wszystkiego nie wypiję. Przeciez musi napoju starczyc na Twoje jutrzejsze poprawiny, czyz nie? Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 22:19 Z natury niczego nie poprawiam, ale zawsze mam coś dla gości Taka już niepoprawne jestem... Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 22:35 No i pójdę spać na trzeźwo...A przecież nie ślubowalam Odpowiedz Link
autoteliczna Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 22:45 To ta bibka na działce to nie dlatego, że Ty i Harfista....? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 28.09.18, 22:37 Zawsze mam dylemat. Czy zgasić dopalające się ognisko po harcersku w sytoacji gdy w środku kartofle, czy leźć piąty raz po wode Odpowiedz Link
timiy2 Re: DOOOOOOOlorkkaaaaaaaa 29.09.18, 00:01 może i ja bym się załapał na jakiego kielonka.... Odpowiedz Link