17.03.19, 20:30
Z portalu randkowego. Moja kumpela jeszcze wierzę wciąż, czekam wciąż tongue_out
Ale dzisiaj zwątpiła.
Dopiero skończyłyśmy wino, bo na trzeźwo się nie dało, ale pan dał się zbajerować i pociągnąć za język.
A zaczęło się pięknie: przystojny, wrażliwy (z pierwszych postów), bezwzględnie oddany dzieciom (ma nawet zdjęcia z nimi). Jednym słowem: dobra partia.
Nie będę was zanudzać śledztwem, ale powiem o wyniku (za zgodą kumpeli).
Otóż pan po długiej rozmowie na tematy również podejścia do seksu (czy nie jest pruderyjna i takie tam) zapytał, czy nie będzie jej przeszkadzać, że jest biseksualny. Do zastanowienia. Entuzjazmu nie było, ale... nie powiedziała, że kategorycznie nie. No to pan zapytał znowu, czy będzie jej przeszkadzać, że ma partnera! Takiego na stałe, nie żaden tam siusiumajtek. suspicious
Zapytałyśmy, po co mu w takim razie kobieta do stałego związku (tak deklarował). Odpowiedź: bo kobieta może wnieść w NASZ związek coś ożywczego. tongue_out
A teraz ja się pytam szanowne forum:
CO?
Obserwuj wątek
    • undead.mortis Re: Hit 17.03.19, 21:41
      większym hitem jest to
      jak bez zahamowań opisujesz własny niedzielny wieczór
      i to co robicie z kumpelami heh
      HIT kuwa hit
    • searam Re: Hit 17.03.19, 21:42
      Kobieta moze im wniesc najwyzej krem... ( od ) zywczy..wink
      • obrotowy czyli - creme de la creme ? 18.03.19, 04:56
        tak jak tu ?
        www.radiotimes.com/news/2017-10-20/bake-off-spin-off-creme-de-la-creme-will-also-leave-the-bbc-for-channel-4/
    • gyubal_wahazar Re: Hit 18.03.19, 11:57
      Może podpowiedz koleżance, by odrzekła, że musi spytać swej partnerki, ale ponieważ ta ostatnio zjadła jej krzesło, to powinna się zgodzić
    • witrood Re: Hit 18.03.19, 19:34
      A co tu się dziwić, jak bywa, że kobiety wiążą się z gejami, a nie dopiero biseksami. I to zupełnie świadomie. A co może wnieść w takim wypadku? Nie wiem. Może zamieszkają w trójkę i czynsz i opłaty mniej na łeb wyniosą. wink
      • witrood Re: Hit 18.03.19, 19:34
        Albo trójki na wycieczkach będą brać i też taniej będzie. wink
      • tapatik Re: Hit 18.03.19, 20:51
        witrood napisał:

> A co tu się dziwić, jak bywa, że kobiety wiążą się z gejami, a nie dopiero biseksami.
        > I to zupełnie świadomie.

Pierwsze słyszę.
        Po kiego grzyba wiązać się z gejem, skoro samemu jest się heterykiem?
        • witrood Re: Hit 18.03.19, 21:07
          Pierwsze? O Iwaszkiewiczu albo Gombrowiczu nie słyszałeś? Żyjących nie będę wymieniać.
          • tapatik Re: Hit 19.03.19, 06:01
            Pytam się o kobietę, która wiąże się z biseksem. Co ona z tego ma?
            Owszem, słyszałem o lesbijkach, które biorą ślub z gejem, aby rodzina się odwaliła, ale kobieta hetero?
    • marcepanka313 Re: Hit 18.03.19, 20:45
      Żeby życie miało smaczek......, że tak nie kończąc zacytuję.
      • obrotowy no dobra, ale... 19.03.19, 09:01
        tylko w konstelacji: - 2 Panienki + jeden facet.

inne Trojkaciki - to fuj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka