Dodaj do ulubionych

Ja sie pytam

18.04.20, 18:07
Kto skasowal watek. Jakies nowe obostrzenia.
Pan chcial tylko poznac kobiete do rozmowy, bo jest samotny w zwiazku. Pozostalby w domu. Co najwyzej kamerke by uruchomil.
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: Ja sie pytam 18.04.20, 18:10
      Do poznawania kobiet oraz mężczyzn jest wątek podpięty na samej górze forum.
      • mavika_88 Re: Ja sie pytam 18.04.20, 18:18
        Tamta pinezka w ukryciu? Myslisz ze duzo osob tam wchodzi? Tu chodzi o normalna rozmowe, poznawanie.
        Teraz od razu watek wyciety a kiedys kobietka oglaszala sie na sex. Dodala zdjecie, w bieliznie i post wisial dobre kilka godz. Wladza wtedy zaspala albo tak sie wpatrywala big_grin
    • ktz Re: Ja sie pytam 18.04.20, 18:11
      Żona się domyśliła 🤣
      • mavika_88 Re: Ja sie pytam 18.04.20, 18:15
        big_grin haha juz po Michaelu.... Juz nawet neta nie zobaczy wink co zobaczy od zony to sie okaze. Moze tez fige z makiem.
        • obrotowy jest foro Ogloszenia Towarzyskie 18.04.20, 18:19
          mavika_88 napisała:
          > big_grin haha juz po Michaelu.... Juz nawet neta nie zobaczy wink

- zobaczy - jest foro Ogloszenia Towarzyskie

- tam takich ogloszen od licha i nikt ich nie kasuje.
          • mavika_88 Re: jest foro Ogloszenia Towarzyskie 18.04.20, 18:20
            Wchodzisz tam. Korzystasz?
            Mowisz o tej pinezce na samotnych czy innych forach
            • obrotowy Re: jest foro Ogloszenia Towarzyskie 19.04.20, 17:38
              mavika_88 napisała:
              > Wchodzisz tam. Korzystasz?

- nie, nie korzystam, ale podczytuje i czasem cos (komus) doradze.

• mavika_88 Re: Ja sie pytam 18.04.20, 18:19
          Wczesniej wkurzyl mnie nieco tym postem. Oki... Rozni sa ludzie... Rozumiem... Ale nie chcialabym byc na miejscu tamtej kobietki.
          A teraz Michaelowi to ja wspolczuje. Niewiadomo co z nim teraz dzieje. Biedny
          • prawda_we_mgle Re: Ja sie pytam 19.04.20, 17:52
            mavika_88 napisała:

> Wczesniej wkurzyl mnie nieco tym postem. Oki... Rozni sa ludzie... Rozumiem...
            > Ale nie chcialabym byc na miejscu tamtej kobietki.
            > A teraz Michaelowi to ja wspolczuje. Niewiadomo co z nim teraz dzieje. Biedny

E tam, biedny. Niech się skupi na poprawianiu swojej relacji z partnerką, a nie tylko coś nie halo, to już leci gadać z nową... Strasznie mnie wkurzają takie słabizny... To kobiety pozwalają im na takie zachowania, wysłuchując tych pierdół "bo żona mnie nie rozumie", bo w ten sposób podbudowują swoje ego (żona niedobra, ja taka wspaniała... jesteś wspaniała, ale jak nie będzie solidarności jajników, to będziesz następna).
            Ja tam takich kolesi traktuję z buta: żona nie rozumie, to idźcie na terapię. A jak mnie chcesz, to wróć jak będziesz miał czystą sytuację. Nie znoszę ślimoków, którzy zamiast wziąć odpowiedzialność za swój związek, próbują zamoczyć "na biednego misia".
    • mavika_88 Re: Ja sie pytam 18.04.20, 18:32
      Hehe byloby bezpiecznie. Dlatego nie wiem czemu wladza zareagowala i od razu uciela. A mogl tutaj poznac chetna do rozmowy... Dlatego dla Niego zalozylam ten watek. Mnie nie wytna big_grin
      • prawda_we_mgle Re: Ja sie pytam 19.04.20, 17:59
        mavika_88 napisała:

> Hehe byloby bezpiecznie. Dlatego nie wiem czemu wladza zareagowala i od razu uc
        > iela. A mogl tutaj poznac chetna do rozmowy... Dlatego dla Niego zalozylam ten
        > watek. Mnie nie wytna big_grin

jeju, Mawi! Nie pomagaj zdrajcy - blech! tongue_out
        big_grin big_grin
        Wszyscy się dobrze bawimy, dopóki to nas osobiście nie spotka jakaś xujnia! Bo wtedy to nagle zaczynamy poważnie traktować...wink
        • dolores2222 Re: Ja sie pytam 19.04.20, 18:01
          Ale zdrajca rozpłynął się jak kamfora big_grin
          Mavi, co z nim zrobiłaś? suspicious
          • obrotowy Ja to sie nie pytam... 19.04.20, 19:04
            dolores2222 napisała:
            > Mavi, co z nim zrobiłaś? suspicious

moze go przygarnela ?

- bo wspominala cos o samotnosci, od ktorej mozna zeswirowac...
            • prawda_we_mgle Re: Ja to sie nie pytam... 19.04.20, 23:40
              obrotowy napisał:

> moze go przygarnela ?
              > - bo wspominala cos o samotnosci, od ktorej mozna zeswirowac...

Mawi, napisz że nie!
              Pamiętaj, tam w tle jest inna kobieta, którą ten kolo pod pretekstem "samotności w związku" próbuje po cichu walnąć w rogi! Karma wraca! Nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe! smile
              • mavika_88 Re: Ja to sie nie pytam... 20.04.20, 09:17
                Nie mam za bardzo jak odpisac big_grin zajeta jestem. W sumie od wczoraj wieczorem...
                • dolores2222 Re: Ja to sie nie pytam... 20.04.20, 10:01
                  Mavi, ale weź go tak porządnie przyduś, żeby się tymi bułkami zapchał suspicious
                • mavika_88 Re: Ja to sie nie pytam... 20.04.20, 11:00
                  Wczoraj cos sie przyplatalo i to konkretnego..... Fest konkretnego.
                  Przerwa, jem banana a mam wrazenie jakbym jadla gruszke!! Banan przedojrzaly, slodki, dlatego smakiem tak mi gruche przypomina. Troche stary ale slodki. Ja chce do domu!! Chce do swojego lozka...
                  • dolores2222 Re: Ja to sie nie pytam... 20.04.20, 11:16
                    Mavi, jak czujesz się źle, to nie lekceważ.
                    Mierzyłaś temperaturę???
                    • mavika_88 Re: Ja to sie nie pytam... 20.04.20, 12:30
                      Rozpalona jak nic big_grin
                      Jeszcze nadgarstek mnie boli... Esz.
                      Mysle ze z powodu niewlasciewej pozycji. Reke w nadgarstku wyginam w luk. No i dodatkowo stale powtarzam ten ruch przez ladnych kilka godzin. Juz wiem teraz ze przez pare dni bede czula nadgarstek, zewnetrzna jego czesc.Mialam tak pare tyg/mies temu. Tzn podobnie big_grin tzn tak samo.
                    • prawda_we_mgle Re: Ja to sie nie pytam... 20.04.20, 12:51
                      dolores2222 napisała:

> Mavi, jak czujesz się źle, to nie lekceważ.
                      > Mierzyłaś temperaturę???

Myślę, że martwienie się o jej zdrowie to ostatnia rzecz, jaką powinnyśmy zrobićwink big_grin
                      Lepiej siedzieć cicho i … wspiąć się na wyżyny altruizmu żeby nie zazdrościć... tego no... bolącego nadgarstka wink smile
                      • dolores2222 Re: Ja to sie nie pytam... 20.04.20, 13:00
                        Nie załapałam...
                        Głodnemu chleb ba myśli, jak widzę tongue_out
                        • prawda_we_mgle Re: Ja to sie nie pytam... 20.04.20, 23:04
                          dolores2222 napisała:

> Nie załapałam...
                          > Głodnemu chleb ba myśli, jak widzę tongue_out

Troszkę tak... ale, Twoim sposobem, rozchodzę wink big_grin
              • obrotowy bajdurzenie. 20.04.20, 12:22
                prawda_we_mgle napisała:
                Karma wraca!

karma nie wraca.

nie bajdurz na temat tej znanej teorii

dzis nie wraca NIC.

nawet pieniadze, ktore zlozylas w banku.

... byla zona moze wrocic.

ale to raczej slaba pociecha...
                • dolores2222 Re: bajdurzenie. 20.04.20, 12:33
                  Ty to masz słabą pamięć, to może coś tam wraca ale i tak nie pamiętasz suspicious
                  • obrotowy marzenie... 20.04.20, 12:57
                    dolores2222 napisała:
                    > ... to może coś tam wraca ale i tak nie pamiętasz suspicious

marzenie...

odsetki od wkladow mi wrocily.
                    ale mam swiadomosc, ze bylo to ostatni raz.

a i ty nie wrocisz,
                    • dolores2222 Re: marzenie... 20.04.20, 13:01
                      A pamiętasz, żebym była? big_grin
                      • obrotowy nadal marzenie... 20.04.20, 13:03
                        dolores2222 napisała:
                        > A pamiętasz, żebym była?

a TAK.
                        bylas.
                        bye.
                • prawda_we_mgle Re: bajdurzenie. 20.04.20, 12:48
                  obrotowy napisał:

> prawda_we_mgle napisała:
                  > Karma wraca!

> karma nie wraca.
                  > nie bajdurz na temat tej znanej teorii

Powiedz to mojemu kotu wink
                  • j-k a tu Ty prava :) 20.04.20, 12:55
                    prawda_we_mgle napisała:

> Powiedz to mojemu kotu wink

a tu ty prava.

ale... pisalem o ludziach...
                    • prawda_we_mgle Re: a tu Ty prava :) 20.04.20, 13:02
                      j-k napisał:

> a tu ty prava.
                      > ale... pisalem o ludziach...

wiem, wiem wink smile
    • mavika_88 Re: Ja sie pytam 20.04.20, 16:17
      Zrobie podsumowanie i wiecej wyjasnie.
      Wczoraj przyplatal sie dol... Napisalam ze konkretny. Dawno takiego nie mialam... Bardzo.... Czasem trzeba odbic sie od dna. Tylko czemu akurat wpadlamdo jeziora bajkal... Juz w ostatnich dniach zaczelam sie izolowac od ludzi. Dzisiaj to calkowicie unikalam spojrzen zeby przypadkiem ktos nie zagadal. Przerwy wolalam spedzic w samotnosci.
      Odpisuje. Postaram sie tresciwie.

@mgielko. Jak moglas pomyslec ze moglabym nawiazac kontakt z kims takim.... Juz nawet nie wspomne ze moglabym jakis blizszy. Takich ludzi unikam jak ognia. Gdybym mogla to bym takiemu dokopala. Egoisci... Tak, karma wraca.
      Napisalam "Biedny" i byl to sarkazm.
      Nadgarstka nie zazdraszczaj. Boli menda.... Nawet teraz jak pisze, jak trzymam tel. Przy kazdgm ruchu. Przesilony. W pracy, jak wspominalam wykonuje pewien ruch, odginam nadgarstek zeby bylo widac jak na dloni. Chyba bede musiala jakos rozruszac ten nadgarstek. Pocwiczyc. Pokrecic nim. Juz kiedys mialam podobnie. Wylize sie.

@dolores.
      Czuje sie dobrze. Fizycznie. Psychicznie troszku gorzej. Wspominalam ze sie izoluje. Potrzebuje tego, zanim odbije sie od dna. W sumie... Na moich glebokosciach (na szczescie!!) i tak nikogo nie ma (bo nie chce by ktokolwiek byl). Potrzebowalam lozka (mam!!) zeby sie zaszyc w swojej norze. Zeby odpoczac. Zeby zapanowala cisza. Stopery w uszy i pojde spac.

@obrotowy.
      Nie doskwiera mi samotnosc. Pisalan wyzej. Teraz jeszcze baddziej jej potrzebuje i daze do niej. W ostatnim czasie unikalam kontaktu bezposredniego to na pewno ale i rozmow. Wczoraj zle sie czulam. Widze ze ktos do mnie pisze a ja.... Cisza.. Zanim odp troche mija. W dodatku bez zycia. Nie lubie byc nieobecna. Tzn w stosunku do kogos zle sie z tym czuje. Moze to wygladac ze kogos ignoruje. Ja po prostu nie mialam sily. Nie chcialam jakiegokolwiek kontaktu

Chyba to juz wszystko.... Chyba pora zamknac slepia. Pomoze mi to. Aaaa cos mi ponoglo. Na poprawe (sie nie da, moze na zlagodzenie) kuoilam sobie monte.
      Pewnie sa mysli skad ten dol. Powiedzmy ze przyczyna jest zwrot podatku. Musze zrobic przelew do skarbowki. Niech bedzie taka przyczyna (choc nie jest). Moze to przeszlosc? . Moze czlowiek potrzebuje wejsc do wody, dotkanac dna i sie odbic. To normalne ze u czlowieka wystepuje sinusoida. Czesem amplituda bywa duzo wieksza niz zazwyczaj. Dobra. Wszystko napisane.(w pracy jak sobie napisalam ze 2,3 pojawil sie lekki usmiech).. WSZYSTKO
      • dolores2222 Re: Ja sie pytam 20.04.20, 16:30
        Mavi, jak ja bym chciała móc tak sobie postanowić i zasnąć.......
        Mnie nawet nocą zdarza się leżeć, a za jedyne towarzystwo mieć moje chore myśli.
        Jeśli masz taką zdolność regeneracji, to naprawdę zazdroszczę sad
        Napisz coś, jak już będziesz chciała.
        Martwiłam się, bo myślałam, że masz temperaturę, a wiem, że chodzisz do roboty, no to czarne myśli mi przyszły do łba. Ale śpij sobie słodko... smile
        • mavika_88 Re: Ja sie pytam 20.04.20, 21:01
          Z reguly nie ma problemu ze snem. Jesli chce to spie, jesli nie... To nie śpie smile chyba ze intensywnie mysle i podekscytowana to zdarza sie ze nie moge zasnac tongue_out no i przy facecie jak chce zasnac to miewam problem big_grin szczegolnie pierwsze dni. Ale nie mam tego problemu ^^ juz przeszlo pol roku bezproblemowo pod tym wzgledem.
          Sen zawsze dobrze mi robi, nie tylko fizycznie.
          Co Ty. Nic mnie nie dopadlo. Zlego zaraza nie wezmie wink
      • prawda_we_mgle Re: Ja sie pytam 20.04.20, 23:19
        Hejka Mawi, współczuję dołka, ale nie przejmuj się nim. Każdy miewa sinusoidy, jedni głębsze, inni płytsze...
        Dobrze, że możesz spać, to dołek szybko miniesmile

PS. Z tym nadgarstkiem to tak się trochę pochichrałam… może smaruj jakąś maścią rozgrzewającąsmile
        I powiedz, czy i jak wyszły postrzyżyny! smile
        • mavika_88 Re: Ja sie pytam 21.04.20, 00:20
          Tez tak uwazam. Kazdego czasem lapie dolek.
          Mysle podobnie. Ze sen mnie zregeneruje
          Powiedzialas mi zebym sobie nasmaraowala i wyciagnalam rozany olejek. Tfu amol mialo byc big_grin mam bengaja ale nie chcialo mi sie szukac. Amol bedzie musial dac radei bandazem elastcznym obwiaze smile bede zyc ^^ kilka dni bedzie musialo pobolec zanim sie unormuje.
          A co do postrzyzyn... Przesunelam na ten weekend big_grin jakos weny nie mialam w ostatnim czasie zeby sie zajac kudlami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka