09.10.20, 18:50
są już w lidlu.
Obserwuj wątek
    • anirat Re: Mikołaje 09.10.20, 19:20
      Nie chodzę do sklepów. Mamy czerwona strefę. Zmęczona jestem tym wszystkim.
      • witrood Re: Mikołaje 09.10.20, 19:25
        Czerwona strefa to tylko 12 zakażeń na 10 tys. ludzi w ciągu ostatnich 14 dni. To tylko tak brzmi dramatycznie.
        • anirat Re: Mikołaje 09.10.20, 19:48
          Tak, ale mimo, ze tak niegroźnie brzmi, to codziennie się z tym stykam, sanepid nie informuje, testów nie robią. Mam jeszcze swoje prywatne kłopoty, na które to wszystko tez ma wpływ. Zupełnie zmienił się mój styl życia. Z ludźmi się nie spotykam, bo mimo, ze głowy są takie, że nikt się nie boi, zaleceń nie chcą przestrzegać, ale boją się i niechętnie spotykają się z kimś kto potencjalnie ma ciągły kontakt. Myślę, że wszyscy mają, ale nie wszyscy o tym myślą. Trudno mi się żyje. Codziennie rano jak psikam perfumami, to sprawdzam czy je czuje big_grin
          • witrood Re: Mikołaje 09.10.20, 19:52
            Jesteś wrażliwa na tym punkcie. Różnie ludzie mają. Bliska osoba w rodzinie wpadła w panikę słysząc, że młodzi ludzie po koronawirusie są wrakiem człowieka. Mówię - patrz na Małysza czy Gardiasową - czy oni są wrakami?, a nie na kogoś gdzieś, nie wiadomo kogo i gdzie dokładnie, bo to może być miejska legenda. wink
          • szarlotka_ja Re: Mikołaje 09.10.20, 20:29
            anirat napisała:

Codziennie rano jak psikam perfumami, to sprawdzam czy je czuje big_grin

Ej, mam ten sam schiz big_grin.

• witrood Re: Mikołaje 09.10.20, 19:23
      Byłem przed chwilą, ale nie zwróciłem uwagi. W ogóle po co innego poszedłem, a co innego kupiłem, bo chwilowej amnezji dostałem. wink
      • witrood Re: Mikołaje 09.10.20, 19:38
        Dodam, że też mam dość wszystkiego, jak oglądam, słucham czy czytam rozhisteryzowane media, które zamiast rzetelnie informować szukają sensacji. To samo z czołowymi niby ekspertami od covida. Szkoda czasu i nerwów.
    • silencjariusz Re: Mikołaje 09.10.20, 19:41
      Klient nasz pan.
      • witrood Re: Mikołaje 09.10.20, 19:46
        W zasadze niedobrze. Pierwsze w kolejce powinny być halołiny, a później znicze.
        • silencjariusz Re: Mikołaje 09.10.20, 19:53
          Znicze odwolane, a halołiny prawdziwy Polak-katolik olewa.wink Czyli zostają mikołaje.
        • apersona Re: Mikołaje 09.10.20, 21:20
          Znicze już są i dużo cukierków
          • szarlotka_ja Re: Mikołaje 09.10.20, 21:29
            Znicze to bym ostatnio stłukła w sklepie wink.
    • obrotowy czas przyspiesza... 10.10.20, 01:32
      szarlotka_ja napisała:
      > są już w lidlu.

czas przyspiesza

poprzednio byly 3-go listopada - po zaduszkach.
      • szarlotka_ja Re: czas przyspiesza... 10.10.20, 21:37
        Oj, nie wiem. W zeszłym roku też jakoś w połowie października się pojawiły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka