obrotowy 30.11.20, 19:46 - bo ladne sloneczko bylo... a tam na drzwiach do lasu (sa tam takie) tabliczka: - jutro wejscie do lasu zabronione - bo bedzie sie odbywal "kontrolowany odstrzal" PS. zajac sie zawsze boi, ale dobrze, ze go ostrzezono... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: pojechalem dzis do lasu... 30.11.20, 20:17 Pewnie dziki strzelać będą. Odpowiedz Link
obrotowy Re: pojechalem dzis do lasu... 30.11.20, 20:39 silencjariusz napisał: > Pewnie dziki strzelać będą. zapewne. rozplenily sie u nasz Odpowiedz Link
silencjariusz Re: pojechalem dzis do lasu... 30.11.20, 20:46 Eeee... Raczej wymierają na asf. Odpowiedz Link
samysliciel Re: pojechalem dzis do lasu... 30.11.20, 21:21 przy stłucze na drodze zdecydowanie częściej do kasacji idzie samochód jak dzik, natura górą! Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: pojechalem dzis do lasu... 30.11.20, 20:43 silencjariusz napisał: > Pewnie dziki strzelać będą. dziki nie strzelają, bo (niestety ) nie umieją raciczkami utrzymać strzelby Odpowiedz Link
silencjariusz Re: pojechalem dzis do lasu... 30.11.20, 20:46 (Myśliwi) dziki strzelać będą. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: pojechalem dzis do lasu... 30.11.20, 20:52 silencjariusz napisał: > (Myśliwi) dziki strzelać będą. Rozumiem, co chciałeś napisać. Zażartowałam sobie ze składni Odpowiedz Link
obrotowy Re: pojechalem dzis do lasu... 01.12.20, 13:19 prawda_we_mgle napisała: > Rozumiem, co chciałeś napisać. Zażartowałam sobie ze składni mysliwski zargon - dobry jak i szewski Odpowiedz Link
obrotowy pojechalem dzis po PeOvieckach :) 01.12.20, 19:20 prawda_we_mgle napisała: > Silu - polujesz? ja nie. - ale klne i seplenie - jak šefc wiec i zargon mysliwych lubie . Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: pojechalem dzis do lasu... 05.12.20, 02:15 obrotowy napisał: > bedzie sie odbywal "kontrolowany odstrzal" A w które dni odbywa się niekontrolowany odstrzał? Odpowiedz Link
obrotowy w kazde 05.12.20, 13:08 kevinjohnmalcolm napisał: > A w które dni odbywa się niekontrolowany odstrzał? w kazde. - jak tylko pojawia sie klusownicy. Odpowiedz Link