witrood 10.01.21, 21:46 do roboty po 3,5 tygodnia wolnego, na razie z chałupy, a w piątek chyba stacjonarnie. Już prawie zapomniałem, co tam robię. Ale hasła do kompa nie zapomniałem. Może być meksyk z sajgonem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Jutro 10.01.21, 22:19 Ja urlopu nie miałem, ale przed nowym rokiem dowiedziałem się, że mam przejąć (od firm zewnętrznych) obsługę podmiotów zależnych od mego pegieeru. Mam rok na zaudytowanie tych podmiotów i wdrożenie odpowiednich rozwiązań. Potem mam zapewnić doradztwo w pewnych kwestiach, które w ocenie kretyna, który jest moim pracodawcą, nie są w tych podmiotach należycie uwzględniane. Oczywiście o dodatkowej kasie za obsługę 11 dodatkowych podmiotów kretyn nawet się nie zająknął. Beznadzieja jednym słowem. Odpowiedz Link
witrood Re: Jutro 10.01.21, 22:22 To po Polsce może sobie pojeździsz? Czy wszystko na miejscu? Odpowiedz Link
witrood Re: Jutro 10.01.21, 22:28 No to kiepsko. Nawet nie będzie wartości dodanej w postaci zwiedzania dalszych okoliczności przyrody. Tyle, co z nadgodzin natłuczesz, jeśli płatne. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Jutro 10.01.21, 22:35 Nic nie natłukę. Słowo klucz debila, u którego robię: bezkosztowo. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Jutro 10.01.21, 22:58 silencjariusz napisał: > Słowo klucz debila, u którego robię: bezkosztowo. I ktoś się dziwi że w sumie kilka milionów Polaków wyjechało na Zachód? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Jutro 10.01.21, 23:29 Oczywiście. Znaleźliby innego głupka, a mnie by wywalili. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Jutro 11.01.21, 22:30 Wczoraj jeszcze nie wiedziałam, że jutro, czyli dziś, dyrcia zawezwie mnie do swych biur i wręczy plik papierów, które jakoś dziwnie zapomniała mi dać jeszcze w starym roku. Wszystko pilne i na wczoraj, także dzisiaj spędziłam w papierkach, ale jestem z siebie dumna, gdyż wszystko zrobiłam . Odpowiedz Link