witrood 19.02.21, 19:52 fala wszystkich zmiotła? Tylko ja ostałem się wśród żywych? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Trzecia 19.02.21, 19:55 zrobili gdzieś imprę i nam nie powiedzieli... jak nic Odpowiedz Link
green.amber Re: Trzecia 19.02.21, 20:10 a to się zorientowałam, że jeśli nawet, to nadal troje mniej więcej a gdzieżeś jest? Odpowiedz Link
samysliciel Re: Trzecia 19.02.21, 20:17 duchowy przyzwoitek ze mnie, jestem wszędzie i nigdzie, jestem i mnie nie ma, to prawda, nie ściema Odpowiedz Link
samysliciel Re: Trzecia 19.02.21, 20:55 puszczasz oko tak umiejętnie, że facet wymięka i zaraz klęknie Odpowiedz Link
green.amber Re: Trzecia 19.02.21, 21:09 powiem zazdrośnie to Wita osierocony jest wątek o prawiewiośnie tu się pałęta wirus z Afryki a obok mój pełen muzyki... (to żadne puszczanie jest oczek to mój krzywy uśmiech Brusa Łilisa) Odpowiedz Link
samysliciel Re: Trzecia 19.02.21, 21:22 klasyka wiele ma odcieni, Bruce Willis to klasa a Steven Seagal to kicz, nic tego nie zmieni, nie ważne kto zaczyna (wątek) lecz kto kończy (początek), czy jakoś tak... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Trzecia 20.02.21, 01:08 Mnie już męczy.... to ciągłe ograniczanie, ta niepewność a raczej pewność że to jeszcze nie koniec.... I jeszcze info, że Szarlotka znowu to dziadostwo złapała.... czemu ja tak naiwnie wierzę, że raz to już wystarczy.... Żyję niby normalnie ale rzeczywistość nie jest normalna.... Odpowiedz Link
obrotowy ba... 20.02.21, 17:22 marcepanka313 napisała: czemu ja tak naiwnie wierzę, że raz to już wystarczy.... no jesli chodzi o mnie, to jeden Slub - to az nadto... a jesli chodzi o innych - to jeden rozwod, to i tak im za malo... Odpowiedz Link
obrotowy Re: ba... 20.02.21, 23:27 comeaculpa napisał: > ZOMO Bydlaku. ORMO - dzialaczu. czterej pancerni i pies. Odpowiedz Link