silencjariusz 05.08.21, 14:41 że nie nadążam z czytaniem. Cieszy mnie ten lawinowy przyrost forumowych wpisów. Tyle ciekawych wątków do przeczytania jest... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna-kossowska Re: Muszę przyznać... 05.08.21, 15:09 Może państwo postanowili pomyśleć. Wreszcie. A może zniknął nomen-omen element tak silnie integrujący? Kto to wie? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 05.08.21, 19:59 Przyzwyczajaj się. Za chwilę będzie zimno, ponuro, deszczowo... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Muszę przyznać... 05.08.21, 20:52 W rzeczy samej. Ja się cieszę najbardziej, że jest chłodniej Odpowiedz Link
witrood Re: Muszę przyznać... 05.08.21, 22:38 Ostatnio cuś narzekałem na zakrókość doby. Dalej jest na rzeczy. Na szczęście na crossfita udało się wyrwać, gdzie wyziewywałem ducha (jaki jest czas przeszły niedokonany od zionąć czy tam wyzionąć?). Odpowiedz Link
apersona Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 21:50 witrood napisał: > Ostatnio cuś narzekałem na zakrókość doby. Dalej jest na rzeczy. Na szczęście n > a crossfita udało się wyrwać, gdzie wyziewywałem ducha (jaki jest czas przeszły > niedokonany od zionąć czy tam wyzionąć?). > Zabrzmiało jakby wieeelki ziew śmiertelnej nudy. Niedokonany ma tylko zionąć. Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 05.08.21, 23:06 jestem za wprowadzeniem limitów wypowiedzi, co za dużo to niezdrowo a milczenie złotem Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 19:28 może już napisali wszystko, co mieli napisać i teraz sobie siedzą w milczeniu albo tak Sil bałamucił, że siły się skończyły Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 19:48 Ja nie bałamucę. Może gdyby tu jakaś atrakcyjna duszka z kosami była z okolic chutoru... Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 20:04 a Marcysię? przecież przeczesał Sil każdy skrawek chutoru i okolic, nie ma to nie ma Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 20:42 O rany... Przeczytałaś ze zrozumieniem. Brawo. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 20:56 A jednak. Widać, że pracujesz nad sobą. Tak trzymaj. Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:18 to dzięki Silowi albo wypadek przy pracy... trzymam Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:30 Nie, nie... To wyłącznie efekt Twojej ciężkiej pracy. Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:40 trochę się o Sila zaczynam martwić... temperatura w normie? kolana już nie dokuczają? w krzyżu nie łupie? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:59 Kolana bolą, w krzyżu łupie. Wszystko w normie. Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:31 się Sil kiepsko prowadzi a nie starość Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 23:03 nie wiem jak, ale czytam o efektach, że tu boli tam łupie i jeszcze wylata... Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 20:47 się Sil nie daje nabrać, zwłaszcza jeśli wyjaśniają tym ból jednego kolana a drugie jest w tym samym wieku, chyba że nie jest Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:31 green.amber napisała: > aaa że ja notak > Ehhh.... Amberka mnie nie chce zbałamucić wirtualnie, Sil to już wogóle.... Idę pielęgnować me cnoty niewieście.... Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:37 ja to tak jakoś skołowana jestem tą swoją niecośmiałością i tym, że tak o tym blasku w oczach pisałam jakbym go nie widziała... sama nie wię, co o tym myśleć Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:52 green.amber napisała: > ja to tak jakoś skołowana jestem tą swoją niecośmiałością i tym, że tak o tym b > lasku w oczach pisałam jakbym go nie widziała... sama nie wię, co o tym myśleć > > Ty jesteś skołowana? To co ja mam powiedzieć, kiedy nie wiem kto, co i po co? I zamiast niewątpliwego docenienia tekstu, który możnaby umieścić w jakimś romansowym czytadle, to mnie tak rozśmieszyło, że odpowiedzieć tak kwieciście nie mogłam.... Z tym że ja lubię poczucie humoru.... Jakby co Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:57 Ale takie durne teksty działają na kobiety. Nawet kredyty biorą i złotoustemu ślą kasę. Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:00 spoko, na docenienie i odpowiedź masz czasu, ile chcesz dałam czadu, nie??? poza tym, co mnie trochę skołowało ja to się zastanawiam czy sobie nie wydrukować i nie mieć zawsze pod ręką jak jakiego "nerwosolu" Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:08 green.amber napisała: > spoko, na docenienie i odpowiedź masz czasu, ile chcesz dałam czadu, nie??? > poza tym, co mnie trochę skołowało > ja to się zastanawiam czy sobie nie wydrukować i nie mieć zawsze pod ręką jak j > akiego "nerwosolu" > A jeśli Sil by się w międzyczasie bardzo nudził, to może co i rusz jakieś tekst wyprodukować.... coby poprawić forumkom nastrój Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:14 silencjariusz napisał: > Grafomania mnie męczy. zawsze by się mógł Sil wznieść kilka pięter wyżej, forumowy romans w odcinkach, tylko jeden rozdział na tydzień? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:18 To nie dla mnie. Powieść w odcinkach już tu była. Ileś lat temu. Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:24 silencjariusz napisał: > To nie dla mnie. Powieść w odcinkach już tu była. Ileś lat temu. o, ciekawe, nie pamiętam czy mnie (jeszcze) nie było? Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:26 Aldono??? boszszszu mroki zapadły na mą słoniową pamięć, więc już nie jest słoniowa... zaczyna mnie ten niemiec, co wszystko chowa dopadać... Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 23:04 chyba znalazłam, jutro poczytam, dobranoc Ryszardzie Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 11:12 no i tylko wczoraj rzuciłam okiem na Ryszarda i oko mnie dziś boli i zasnąć wczoraj nie mogłam, może rzeczywiście lepiej niech Sil nie pisze niczego w odcinkach zwłaszcza Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 16:32 Pewnie tak jak Marcysi, zamarzył Ci się wyuzdany seks. Z Ryśkiem. I przez to spać nie mogłaś. Ból oka to pewnie objaw nerwozy na tle seksualnym. Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 19:09 hymmm nerwoza chyba nawet bardziej mi się podoba przyczyną jeszcze mógł być komar a dokładnie efekt jakiegoś tajnie skutecznego efektu, ale boję się wracać do Romana, bo kto wie kto wie, a miałam taki ambitny plan na weekend, żeby się wyspać Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 20:26 Wyciszyć się trzeba przed snem. Albo solidnie zmęczyć fizycznie. Praca fizyczna fantastycznie oczyszcza psychikę. Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 20:51 ufff i nie zauważył Sil, że pomyliłam Ryszarda z Romanem ufuf diabeł tkwi w szczegółach a solidne zmęczenie fizyczne przed snem to raczej może nie pomóc w zaśnięciu... Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:11 mógłby, marnuje się i tylko marudzi, że nikt nie pisze, jakby się tak szarpnął co jakiś czas to kto wie, jaki by tu był ruch mógłby ewentualnie dodać ps. żeby kredytów nie brać, bo jest trzy razy bogatszy od Greya czy jakoś tak Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:20 green.amber napisała: > mógłby, marnuje się i tylko marudzi, że nikt nie pisze, jakby się tak szarpnął > co jakiś czas to kto wie, jaki by tu był ruch > mógłby ewentualnie dodać ps. żeby kredytów nie brać, bo jest trzy razy bogatszy > od Greya czy jakoś tak > Bogatszy w umiejętności rzecz jasna.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:22 Dziki seks Marcysi chyba się marzy. Ale mnie dysk wylata. Niestety. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:27 silencjariusz napisał: > Dziki seks Marcysi chyba się marzy. Ale mnie dysk wylata. Niestety. Noż kurde.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:44 Normalne. Nie ma się czego wstydzić. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:48 silencjariusz napisał: > Normalne. Nie ma się czego wstydzić. Nie każdemu dysk wylata, więc normalne to nie jest.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:57 Nie o dysk tu chodzi. A o chutliwość Marcysi. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:58 Kosy masz? W sukienkach chodzisz? Psa się pozbędziesz? Lubelszczyznę porzucisz? Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:02 silencjariusz napisał: > Kosy masz? W sukienkach chodzisz? Psa się pozbędziesz? Lubelszczyznę porzucisz? > Tak. Tak. Tak. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:06 Nie spełniasz kryteriów. O jedno tak za mało. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:09 silencjariusz napisał: > Nie spełniasz kryteriów. O jedno tak za mało. E tam.... strach Cię obleciał.... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:18 silencjariusz napisał: > Typowe... Dla kogo? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:19 Dla kobiet. Zawsze lepiej wiedzą co facetowi we łbie siedzi. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:22 Typowe jest to, że facet się nigdy nie przyzna, że kobieta to po prostu wie.... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:26 Już ja wiem co Ty napisałeś.... a co pomyślałeś. Jak to kobieta, oczywiście.... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:30 A to tylko początek moich ukrytych, nieodkrytych i nie ujętych w Twoich teczkach niewątpliwych zalet.... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:46 No wiesz? Ja skromna jestem i chwalić się nie lubię. Odpowiedz Link
green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 20:38 silencjariusz napisał: > Tu ... panuje cisza. (a tak mi przyszło do głowy) ale rządzi Szarlotta Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 18:55 Chyba trochę przesadziłeś z tym kochaniem. Odpowiedz Link
witrood Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:58 Dla mnie jest obrzydliwie. 19 jadę na tydzień nad morze i nie życzę sobie takiej cholernej zimnicy. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 07:09 Ma być lepiej. Chyba. Na ten tydzień mam zaplanowane drobne prace konserwacyjne przed zbliżającym się okresem jesienno-zimowym. Więc padać nie może. Odpowiedz Link