Dodaj do ulubionych

Muszę przyznać...

05.08.21, 14:41
że nie nadążam z czytaniem. Cieszy mnie ten lawinowy przyrost forumowych wpisów. Tyle ciekawych wątków do przeczytania jest...
Obserwuj wątek
    • joanna-kossowska Re: Muszę przyznać... 05.08.21, 15:09
      Może państwo postanowili pomyśleć.
      Wreszcie.
      A może zniknął nomen-omen element smile tak silnie integrujący?
      Kto to wie?
    • anirat Re: Muszę przyznać... 05.08.21, 19:14
      Nie lubię takiego zimna.
      • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 05.08.21, 19:59
        Przyzwyczajaj się. Za chwilę będzie zimno, ponuro, deszczowo...
    • szarlotka_ja Re: Muszę przyznać... 05.08.21, 20:52
      W rzeczy samej. Ja się cieszę najbardziej, że jest chłodniej smile
    • apersona Re: Muszę przyznać... 05.08.21, 21:28
      Trochę jednak przesadza
    • witrood Re: Muszę przyznać... 05.08.21, 22:38
      Ostatnio cuś narzekałem na zakrókość doby. Dalej jest na rzeczy. Na szczęście na crossfita udało się wyrwać, gdzie wyziewywałem ducha (jaki jest czas przeszły niedokonany od zionąć czy tam wyzionąć?). wink
      • apersona Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 21:50
        witrood napisał:

> Ostatnio cuś narzekałem na zakrókość doby. Dalej jest na rzeczy. Na szczęście n
        > a crossfita udało się wyrwać, gdzie wyziewywałem ducha (jaki jest czas przeszły
        > niedokonany od zionąć czy tam wyzionąć?). wink
        >
        Zabrzmiało jakby wieeelki ziew śmiertelnej nudy. Niedokonany ma tylko zionąć.
    • green.amber Re: Muszę przyznać... 05.08.21, 23:06
      jestem za wprowadzeniem limitów wypowiedzi, co za dużo to niezdrowo a milczenie złotem
      • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 18:56
        Tu i bez limitów panuje cisza.wink
        • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 19:28
          może już napisali wszystko, co mieli napisać i teraz sobie siedzą w milczeniu albo tak Sil bałamucił, że siły się skończyły tongue_out
          • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 19:48
            Ja nie bałamucę. Może gdyby tu jakaś atrakcyjna duszka z kosami była z okolic chutoru...
            • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 20:04
              a Marcysię? przecież przeczesał Sil każdy skrawek chutoru i okolic, nie ma to nie ma
              • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 20:12
                Marcysię? Ja?
                • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 20:36
                  aaa że ja notak
                  • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 20:42
                    O rany... Przeczytałaś ze zrozumieniem. Brawo.wink
                    • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 20:49
                      to niemożliwe tongue_out
                      • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 20:56
                        A jednak.wink Widać, że pracujesz nad sobą. Tak trzymaj.wink
                        • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:18
                          big_grin to dzięki Silowi
                          albo wypadek przy pracy...
                          trzymam wink
                          • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:30
                            Nie, nie... To wyłącznie efekt Twojej ciężkiej pracy.wink
                            • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:40
                              trochę się o Sila zaczynam martwić... temperatura w normie? kolana już nie dokuczają? w krzyżu nie łupie?
                              • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:59
                                Kolana bolą, w krzyżu łupie. Wszystko w normie.
                                • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:11
                                  no to współczuję
                                  • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:26
                                    Starość. Nie ma na to rady.
                                    • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:31
                                      się Sil kiepsko prowadzi a nie starość
                                      • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:42
                                        Kiepsko? Znaczy jak?
                                        • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 23:03
                                          nie wiem jak, ale czytam o efektach, że tu boli tam łupie i jeszcze wylata...
                                          • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 23:07
                                            Normalne objawy starzenia się.
                                            • green.amber Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 20:47
                                              się Sil nie daje nabrać, zwłaszcza jeśli wyjaśniają tym ból jednego kolana a drugie jest w tym samym wieku, chyba że nie jest wink
                  • marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:31
                    green.amber napisała:

> aaa że ja notak
                    >

Ehhh.... Amberka mnie nie chce zbałamucić wirtualnie, Sil to już wogóle....
                    Idę pielęgnować me cnoty niewieście....wink

• green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:37
                      ja to tak jakoś skołowana jestem tą swoją niecośmiałością i tym, że tak o tym blasku w oczach pisałam jakbym go nie widziała... sama nie wię, co o tym myśleć wink
                      • marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:52
                        green.amber napisała:

> ja to tak jakoś skołowana jestem tą swoją niecośmiałością i tym, że tak o tym b
                        > lasku w oczach pisałam jakbym go nie widziała... sama nie wię, co o tym myśleć
                        > wink
                        >

Ty jesteś skołowana?
                        To co ja mam powiedzieć, kiedy nie wiem kto, co i po co? I zamiast niewątpliwego docenienia tekstu, który możnaby umieścić w jakimś romansowym czytadle, to mnie tak rozśmieszyło, że odpowiedzieć tak kwieciście nie mogłam....
                        Z tym że ja lubię poczucie humoru.... wink Jakby co smile
                        • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:57
                          Ale takie durne teksty działają na kobiety. Nawet kredyty biorą i złotoustemu ślą kasę.
                        • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:00
                          spoko, na docenienie i odpowiedź masz czasu, ile chcesz wink dałam czadu, nie??? poza tym, co mnie trochę skołowało wink
                          ja to się zastanawiam czy sobie nie wydrukować i nie mieć zawsze pod ręką jak jakiego "nerwosolu" wink
                          • marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:08
                            green.amber napisała:

> spoko, na docenienie i odpowiedź masz czasu, ile chcesz wink dałam czadu, nie???
                            > poza tym, co mnie trochę skołowało wink
                            > ja to się zastanawiam czy sobie nie wydrukować i nie mieć zawsze pod ręką jak j
                            > akiego "nerwosolu" wink
                            >

A jeśli Sil by się w międzyczasie bardzo nudził, to może co i rusz jakieś tekst wyprodukować....
                            coby poprawić forumkom nastrój wink
                            • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:09
                              Grafomania mnie męczy.tongue_out
                              • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:14
                                silencjariusz napisał:

> Grafomania mnie męczy.tongue_out

zawsze by się mógł Sil wznieść kilka pięter wyżej, forumowy romans w odcinkach, tylko jeden rozdział na tydzień? wink
                                • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:18
                                  To nie dla mnie.tongue_out Powieść w odcinkach już tu była. Ileś lat temu.
                                  • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:24
                                    silencjariusz napisał:

> To nie dla mnie.tongue_out Powieść w odcinkach już tu była. Ileś lat temu.

o, ciekawe, nie pamiętam czy mnie (jeszcze) nie było?
                                    • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:24
                                      Byłaś tu, Aldono.
                                      • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:26
                                        Aldono??? boszszszu mroki zapadły na mą słoniową pamięć, więc już nie jest słoniowa... zaczyna mnie ten niemiec, co wszystko chowa dopadać...
                                        • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:46
                                          Poszukaj. Znajdziesz.
                                          • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 23:04
                                            chyba znalazłam, jutro poczytam, dobranoc Ryszardzie wink
                                            • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 23:06
                                              Dobranoc, Aldono.
                                              • green.amber Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 11:12
                                                no i tylko wczoraj rzuciłam okiem na Ryszarda i oko mnie dziś boli i zasnąć wczoraj nie mogłam, może rzeczywiście lepiej niech Sil nie pisze niczego w odcinkach zwłaszcza wink
                                                • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 16:32
                                                  Pewnie tak jak Marcysi, zamarzył Ci się wyuzdany seks. Z Ryśkiem. I przez to spać nie mogłaś. Ból oka to pewnie objaw nerwozy na tle seksualnym.wink
                                                  • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 16:33
                                                    * nerwicy miało być
                                                  • green.amber Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 19:09
                                                    hymmm nerwoza chyba nawet bardziej mi się podoba wink
                                                    przyczyną jeszcze mógł być komar a dokładnie efekt jakiegoś tajnie skutecznego efektu, ale boję się wracać do Romana, bo kto wie kto wie, a miałam taki ambitny plan na weekend, żeby się wyspać
                                                  • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 20:26
                                                    Wyciszyć się trzeba przed snem. Albo solidnie zmęczyć fizycznie. Praca fizyczna fantastycznie oczyszcza psychikę.
                                                  • green.amber Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 20:51
                                                    ufff i nie zauważył Sil, że pomyliłam Ryszarda z Romanem ufuf wink
                                                    diabeł tkwi w szczegółach a solidne zmęczenie fizyczne przed snem to raczej może nie pomóc w zaśnięciu...
                            • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:11
                              mógłby, marnuje się i tylko marudzi, że nikt nie pisze, jakby się tak szarpnął co jakiś czas to kto wie, jaki by tu był ruch wink
                              mógłby ewentualnie dodać ps. żeby kredytów nie brać, bo jest trzy razy bogatszy od Greya czy jakoś tak wink
                              • marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:20
                                green.amber napisała:

> mógłby, marnuje się i tylko marudzi, że nikt nie pisze, jakby się tak szarpnął
                                > co jakiś czas to kto wie, jaki by tu był ruch wink
                                > mógłby ewentualnie dodać ps. żeby kredytów nie brać, bo jest trzy razy bogatszy
                                > od Greya czy jakoś tak wink
                                >

Bogatszy w umiejętności rzecz jasna.... wink

• silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:22
                                  Dziki seks Marcysi chyba się marzy.tongue_out Ale mnie dysk wylata. Niestety.tongue_out
                                  • marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:27
                                    silencjariusz napisał:

> Dziki seks Marcysi chyba się marzy.tongue_out Ale mnie dysk wylata. Niestety.tongue_out

Noż kurde.... big_grin
                                    • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:44
                                      Normalne. Nie ma się czego wstydzić.tongue_out
                                      • marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:48
                                        silencjariusz napisał:

> Normalne. Nie ma się czego wstydzić.tongue_out

Nie każdemu dysk wylata, więc normalne to nie jest.... tongue_outbig_grin
                                        • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:57
                                          Nie o dysk tu chodzi. A o chutliwość Marcysi.wink
                    • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:58
                      Kosy masz? W sukienkach chodzisz? Psa się pozbędziesz? Lubelszczyznę porzucisz?wink
                      • marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:02
                        silencjariusz napisał:

> Kosy masz? W sukienkach chodzisz? Psa się pozbędziesz? Lubelszczyznę porzucisz?
                        > wink

Tak. Tak. Tak. big_grin
                        • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:06
                          Nie spełniasz kryteriów. O jedno tak za mało.tongue_out
                          • marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:09
                            silencjariusz napisał:

> Nie spełniasz kryteriów. O jedno tak za mało.tongue_out

E tam.... strach Cię obleciał.... wink
                            • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:10
                              Typowe...
                              • marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:18
                                silencjariusz napisał:

> Typowe...

Dla kogo?
                                • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:19
                                  Dla kobiet. Zawsze lepiej wiedzą co facetowi we łbie siedzi.tongue_out
                                  • marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:22
                                    Typowe jest to, że facet się nigdy nie przyzna, że kobieta to po prostu wie.... wink
                                    • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:23
                                      No przecież to właśnie napisałem.tongue_out
                                      • marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:26
                                        Już ja wiem co Ty napisałeś.... a co pomyślałeś.
                                        Jak to kobieta, oczywiście.... wink
                                        • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:27
                                          No masz... Do tego telepatka... tongue_out
                                          • marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:30
                                            A to tylko początek moich ukrytych, nieodkrytych i nie ujętych w Twoich teczkach niewątpliwych zalet.... big_grin
                                            • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:45
                                              Zalet? Jakich?
                                              • marcepanka313 Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:46
                                                No wiesz? Ja skromna jestem i chwalić się nie lubię. tongue_out
                                                • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 22:57
                                                  Typowe ...
        • green.amber Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 20:38
          silencjariusz napisał:

> Tu ... panuje cisza.wink

(a tak mi przyszło do głowy) ale rządzi Szarlotta wink
          • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 20:44
            Wiadomo, że Szarlotta rządzi.
    • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 18:55
      Chyba trochę przesadziłeś z tym kochaniem.wink
      • witrood Re: Muszę przyznać... 06.08.21, 21:58
        Dla mnie jest obrzydliwie. 19 jadę na tydzień nad morze i nie życzę sobie takiej cholernej zimnicy. wink
        • silencjariusz Re: Muszę przyznać... 07.08.21, 07:09
          Ma być lepiej. Chyba. Na ten tydzień mam zaplanowane drobne prace konserwacyjne przed zbliżającym się okresem jesienno-zimowym. Więc padać nie może.wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka