green.amber 01.04.22, 18:19 u mnie zawiało, zamiotło i wybieliło do szczętu a u Państwa jak z pogodą ducha? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 19:50 to rzeczywiście nie jest Sil za wysoki 😜 Odpowiedz Link
green.amber Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 21:51 wokle stwierdzam, że niestety coś Sil za słodko wygląda... a wracając do oczu, to co z ich wielkości skoro funkcjonalność szwankuje... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 22:04 A o jakich funkcjonalnościach piszesz? Odpowiedz Link
green.amber Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 22:12 o kiepskim widzeniu a Sil o czym pomyślał? Odpowiedz Link
obrotowy wiosenne bajanie... 01.04.22, 18:34 green.amber napisała: > u mnie zawiało, zamiotło i wybieliło do szczętu - jak to i u Sila... a u Państwa jak z pogodą ducha? - dzis Prima Aprilis - wiec mozemy smialo napisac, ze ZNAKOMICIE... Odpowiedz Link
agnes_gray Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 18:52 green.amber napisała: > u mnie zawiało, zamiotło i wybieliło do szczętu a u Państwa jak z pogodą ducha? > > > Jeszcze żadnego ducha dzisiaj nie spotkałam, może jakiś zjawi się wieczorem to go zapytam 😉 👻 Odpowiedz Link
obrotowy wiosenne bajanie... 01.04.22, 19:01 agnes_gray napisała: > Jeszcze żadnego ducha dzisiaj nie spotkałam, może jakiś zjawi się wieczorem to go zapytam 😉 👻 odradzam. Duchy wieczorami . to melancholijne sie robia... bo od 12-tej to ida do roboty a kto ma dobry humor przed pojsciem do roboty ? Odpowiedz Link
green.amber Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 19:35 to jakby co wizyty pogodnego ducha życzę Odpowiedz Link
agnes_gray Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 20:55 Dzięki, na razie odwiedził mnie duch prasowania, i dobrze, bo już na niego czekałam jakiś czas ☺️ Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 19:42 Hmm... zimy nie spotkałam, ale zimno to i owszem Odpowiedz Link
green.amber Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 19:49 się Szarlotta przyzna w końcu, że siedzi w jakiej Hiszpanii czy Grecji a żeby nam było mniej przykro to ściemnia, że to Cieszyn Odpowiedz Link
obrotowy wiosenne bajanie cd... 01.04.22, 21:34 green.amber napisała: > się Szarlotta przyzna w końcu, że siedzi w jakiej Hiszpanii czy Grecji a żeby nam było mniej przykro to ściemnia, że to Cieszyn nie, oni tam w Cieszynie maja Solarium. viem, bo bylem. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 22:07 Jakby na to nie patrzeć z południa jestem Odpowiedz Link
green.amber Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 22:14 w zależności od punktu odniesienia to ja też a tu śnieg, jak tak dalej pójdzie to dopada do mojego balkonu... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 22:22 Najprawdopodobniej mieszkasz na złym południu Odpowiedz Link
green.amber Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 22:45 z organizacji czasoprzestrzeni to mi się wydaje, że coś się czas rozregulował Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 22:48 Wszystko się zgadza: kwiecień plecień Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 22:38 Że jak na przykład się porządnie i ciepło ubiorę to zimno mi nie przeszkadza, a jak zapomnę kurtki i czapki (że o rękawiczkach nie wspomnę), to już trochę zaczynam być zła na zimno (choć raczej powinnam być zła na siebie ). Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: wiosenne sprzątanie... 01.04.22, 22:48 Cieszę się, że mogłam być pomocna Odpowiedz Link
obrotowy i slusznie. 01.04.22, 22:58 szarlotka_ja napisała: > Cieszę się, że mogłam być pomocna ale.. .uwazam, ze potrafisz wiecej. Odpowiedz Link
searam Re: wiosenne sprzątanie... 02.04.22, 21:33 Pogoda ducha..? Jest OK. Wiosenne sprzatanie wymiotlo blondynke i czarna zgodnie z prawem nwetonowskim.. Zycie jest fajne , bo podlega ciaglym zmianom... Lubie to. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: wiosenne sprzątanie... 02.04.22, 21:43 Ot i trochę pobieliło Ale tylko trochę No i na minusie trochę się zrobiło, a straszą, że będzie -6C co mnie stresuje bo już magnolie mają srogie pąki. Już ze trzy lata nie widziałam jak kwitnie, bo za każdym razem ją trafiło mrozem. Liczyłam, że w tym roku się napatrzę, ale w obecnej sytuacji chyba nie. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: wiosenne sprzątanie... 02.04.22, 21:48 Pobieliło nawet bardziej niż trochę. Odpowiedz Link