silencjariusz 17.04.22, 08:59 z natury swojej jest wierną. Mężczyzna jest wierny przypadkowo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
searam Re: Kobieta... 17.04.22, 18:55 Z natury jest wierna...?! Prima aprilis za nami. Porzekadlo prawde ci powie..: "Latwiej worek pchel upilnowac niz kobiete". Odpowiedz Link
witrood Re: Kobieta... 17.04.22, 21:50 Nietzsche był chronicznie bezbabny. To mógł mało wiedzieć. Odpowiedz Link
witrood Re: Kobieta... 17.04.22, 22:09 Raczej nie będę się za mocno produkował. Im dłużej się nie pisze, tym to łatwiejsze. (choć, co prawda, lektury mało) A poza tym mam dość duży niedobór czasowo-przestrzenny i to niekoniecznie z pracą związany. No, ale dziś, jako że tu i tym byłem, posprzątałem, ugotowałem i upiekłem, co miałem w planie, to i chwilę, powiedzmy, mam. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Kobieta... 17.04.22, 21:51 silencjariusz napisał: > Nietzsche. Domyśliłam się, że nie Silencjariusz Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Kobieta... 17.04.22, 22:20 Bo Sil jakoś tak inaczej na temat kobiet filozofuje Odpowiedz Link