szarlotka_ja Re: Obudziła się... 24.04.22, 16:14 Dziś już jakby mniej słońca, ale wiosna kwitnie 😉 Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Obudziła się... 24.04.22, 16:14 Dziś już jakby mniej słońca, ale wiosna kwitnie 😉 Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Obudziła się... 24.04.22, 16:16 O, dwa razy mi się wysłało, ale nie mam pojęcia jak to zrobiłam 🤷 Odpowiedz Link
obrotowy to proste... 24.04.22, 16:36 szarlotka_ja napisała: > O, dwa razy mi się wysłało, ale nie mam pojęcia jak to zrobiłam 🤷 Ty nic nie zrobilas. - bo to jest zlosliwosc rzeczy martwych. a one wiosna tez sie budza do zycia. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Obudziła się... 24.04.22, 23:00 Pierwsza kwitnąca mirabelkę dziś widziałem. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Obudziła się... 25.04.22, 21:51 Jak zaczynają pachnieć jak już przekwitają? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Obudziła się... 25.04.22, 22:06 U mnie wszystko jest później. Z wyjątkiem jesieni i zimy. Odpowiedz Link
green.amber Re: Obudziła się... 25.04.22, 23:03 moje podblokowe chyba też się już kończą, magnolie pięknie kwitną, te co ich wichry nie powyrywały czyli u Sila to tylko 10 miesięcy zimy a potem już ino lato i lato ? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Obudziła się... 25.04.22, 23:44 Coś w ten deseń. Tylko że lato jest zimne, pochmurne, byle jakie. Odpowiedz Link
green.amber Re: Obudziła się... 26.04.22, 00:01 no to dobrze chociaż, że w sercu ciągle maj Odpowiedz Link
obrotowy to k.. wszyscy klimatolodzy wiemy 26.04.22, 00:25 silencjariusz napisał: > U mnie wszystko jest później. Z wyjątkiem jesieni i zimy. to k.. wszyscy klimatolodzy wiemy napisz czy nie stac Cie na przeniesienie sie do charlotty pod czeska granice (sprzedaz mieszkania i kupno nowego) w koncu bedziesz mial 2 tygodnie wiecej wiosny i lata. czy to patriotyzm regionalny ? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Obudziła się... 24.04.22, 18:45 I właśnie pierwsza, wiosenna burza przeszła przez wieś 😉 Odpowiedz Link
obrotowy To Ty masz dobrze. 24.04.22, 20:18 szarlotka_ja napisała: > I właśnie pierwsza, wiosenna burza przeszła przez wieś 😉 u mnie to przechodza codziennie demonstracje przeciw (obowiazkowym) szczepieniom. jestem za nimi. sam sie szczepie - ale szanuje zdanie innych do dobrowolnego odejscia. Odpowiedz Link