raszefka 29.08.03, 21:37 BO jak nikogo nie ma to lecę do sklepu po chipsy i będę oglądac kadawery na Discovery (człowiek nie poczuje jak mu się zrymuje ;) ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvanca ja 29.08.03, 21:39 raszefka napisała: > BO jak nikogo nie ma to lecę do sklepu po chipsy i będę oglądac kadawery na > Discovery > > (człowiek nie poczuje jak mu się zrymuje ;) ) Odpowiedz Link
raszefka ufff 29.08.03, 21:43 Bo ze sobą to bym nie gadała (a i tak będę zaglądac do trupków jednym okiem). Tylko daj mi chwilę, bo jednak muszę skoczyc po coś na ząb! Odpowiedz Link
silvanca Re: I ja. 29.08.03, 21:45 czarna33 napisała: > Zesz sie nieadowno z pracy dowleklam.Ale gorac. no wlasnie z tym goracem.. czy to tak dluzej ma byc bo nie ogladalam juz dawno pogody i jakos sie dzis zdziwilam Odpowiedz Link
czarna33 Re: I ja. 29.08.03, 21:50 A gdzie tam dluzej,od niedzieli ma juz byc deszczowo i jakies marne 10 stopni.Przynajmniej u mnie:(( Odpowiedz Link
silvanca Re: I ja. 29.08.03, 21:52 czarna33 napisała: > Przynajmniej u mnie:(( a u Ciebie to gdzie ze sie tak gupio spytam..? Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kto tu jest? 29.08.03, 22:00 jestem, ale jakoby mnie nie bylo :) dobry wieczor Odpowiedz Link
aankaa Re: Kto tu jest? 29.08.03, 22:02 betty-bt napisała: > jestem, ale jakoby mnie nie bylo :) , jedną maleńką duszą tak wiele ubyło :)) Odpowiedz Link
raszefka Re: Kto tu jest? 29.08.03, 22:09 aankaa napisała: > betty-bt napisała: > > > jestem, ale jakoby mnie nie bylo :) , > > jedną maleńką duszą tak wiele ubyło :)) Tyś za wszytki mówiła, za wszytki śpiewała :))) Odpowiedz Link
summa a ja na chwilę 29.08.03, 22:29 i zaraz sie walnę w wyrko, bo po dzisiejszym upale i innych atrakcjach jestem umierająca Odpowiedz Link
summa Re: a ja na chwilę 29.08.03, 22:37 główna to była, jak moja córcia zadzwoniła z Anglii, ze ją pies pogryzł i nie wie co robić Odpowiedz Link
summa Re: a ja na chwilę 29.08.03, 22:45 chyba okropny wyżeł, który był z jeszcze okropniejszą właścicielką Odpowiedz Link
losiu4 Re: a ja na chwilę 29.08.03, 23:16 summa napisała: > chyba okropny wyżeł, który był z jeszcze okropniejszą właścicielką summa napisała: > chyba okropny wyżeł, który był z jeszcze okropniejszą właścicielką a może to jest sweter ;)) przepraszam, Summa, Koaa może nie zrozumie, gdyż młodym jest (nie, nie bierz lat do siebie, ja Cię proszę), stare, dobre skecze mi się przypomniały. Koaa, młodym będac może nie znać ;))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
summa Re: a ja na chwilę 29.08.03, 23:42 raczej to był łyżew :) w kazdym razie na pewno nie mały biały dupelek! Odpowiedz Link
wonsz Re: a ja na chwilę 29.08.03, 23:53 losiu4 napisał: > a może to jest sweter ;)) przepraszam, Summa, Koaa może nie zrozumie, gdyż > młodym jest (nie, nie bierz lat do siebie, ja Cię proszę), stare, dobre skecze > mi się przypomniały. Koaa, młodym będac może nie znać ;))) A moze maly, bialy dupelek? Ja myslalem, ze to kazdy zna... stary sie robie cy cus? :))) K. Odpowiedz Link
summa Re: a ja na chwilę 29.08.03, 23:57 ooo, za oceanem słoneczko wzeszło? Dzień dobry! Odpowiedz Link
raszefka Re: a ja na chwilę 29.08.03, 23:59 wonsz napisał: > > > A moze maly, bialy dupelek? > > Ja myslalem, ze to kazdy zna... stary sie robie cy cus? Tu leży pies pogrzebany :))) > > :))) > > K. > Odpowiedz Link
losiu4 Re: a ja na chwilę 30.08.03, 00:03 wonsz napisał: > A moze maly, bialy dupelek? > Ja myslalem, ze to kazdy zna... stary sie robie cy cus? W0onszu, ja tam nie wiem co kto i jak, ale widzę że wiele wspólnego ze sobą (wiekowo - mentalnie) mamy. A co Ty na daną rurę? (Kobuszewski & spóła) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
summa Re: ja jestem i mam padalcowa na drucie:) n/t 29.08.03, 23:10 na jakim drucie?! ;) Odpowiedz Link
summa Re: ja jestem i mam padalcowa na drucie:) n/t 29.08.03, 23:14 no to biedny padalec ;) (jak sie przyprawia padalce?) Odpowiedz Link
koaa Re: ja jestem i mam padalcowa na drucie:) n/t 29.08.03, 23:16 Ja bym tylko troche posolił ale trzeba się spytać głównej forumowej kucharki:) Odpowiedz Link
summa Re: ja jestem i mam padalcowa na drucie:) n/t 29.08.03, 23:19 czyli kogo? mozna też spytać padalca, jak lubi byc przyprawiany :) Odpowiedz Link
raszefka Re: ja jestem i mam padalcowa na drucie:) n/t 29.08.03, 23:23 summa napisała: > no to biedny padalec ;) (jak sie przyprawia padalce?) Padalec z dżemem, palce lizac! Odpowiedz Link
anahella Re: ja jestem i mam padalcowa na drucie:) n/t 29.08.03, 23:17 summa napisała: > na jakim drucie?! ;) telefonicznym:) Odpowiedz Link
summa Re: ja jestem i mam padalcowa na drucie:) n/t 29.08.03, 23:24 anahella napisała: > summa napisała: > > > na jakim drucie?! ;) > > telefonicznym:) no patrzcie państwo, a mysmy ja już upiekli i przyprawili, bo Koaa myslał, że na rożnie... Odpowiedz Link
anahella Re: ja jestem i mam padalcowa na drucie:) n/t 30.08.03, 01:13 summa napisała: > no patrzcie państwo, a mysmy ja już upiekli i przyprawili, bo Koaa myslał, że > na rożnie... Przeciez ja jestem wegetarianka! Odpowiedz Link
losiu4 Re: Kto tu jest? 29.08.03, 23:18 raszefka napisała: > BO jak nikogo nie ma to lecę do sklepu po chipsy i będę oglądac kadawery na > Discovery > > (człowiek nie poczuje jak mu się zrymuje ;) ) no i ja jestem (chwilowo). Poszaleję i idę spuniać. Łosie, wiekowymi będąc, wielce sobie wypoczynek chwalą ;)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
losiu4 Re: Kto tu jest? 29.08.03, 23:33 raszefka napisała: > gubią Raszefko... gubią co chcą i gdzie chcą.... no chyba że przemoc wielka ich ogarnęła... a i tak bronić się będą do upadłego Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
raszefka Re: Kto tu jest? 29.08.03, 23:41 :/ dobra, nic się już nie odezwę Wszytsko mi wyschło, w oczach, w gardle, w ogóle sucha jędza jestem teraz. I jeszcze muszę byc o 8 rano w Łodzi Baaaaaj Odpowiedz Link
losiu4 Re: Kto tu jest? 30.08.03, 00:10 raszefka napisała: > :/ dobra, nic się już nie odezwę alez odzywaj się jak najbardziej :))) > Wszytsko mi wyschło, w oczach, w gardle, w ogóle sucha jędza jestem teraz. no dobra, będę złośliwy wielce: trza było tyle nie pić ;)))) > I > jeszcze muszę byc o 8 rano w Łodzi ło Jezus, ja kiedyś miałem chyba gorzej. Do ciopągu pakowałem się o 3.00 nad ranem, poczem przesiadka po 2 h. i dotarcie na miejsce po następnych 4 h... Tobie to naprawdę dobrze Dobrej nocy życzę ;)) Losiu Odpowiedz Link
raszefka Re: Kto tu jest? 30.08.03, 09:53 Jasne że dobrze. Pojechałam, odhaczyłam się, wróciłam. Wszystkiego 2 godziny Nie piłam, tylko mi wszytsko schnie, głównie oczy, bo sobie okulary rozdeptałam Odpowiedz Link
losiu4 Re: Kto tu jest? 01.09.03, 09:56 raszefka napisała: > Jasne że dobrze. Pojechałam, odhaczyłam się, wróciłam. Wszystkiego 2 godziny mnie w jedną stronę (co opisałem) dłużej zeszło. Całe szczęście, że z powrotem załapałem się na transport samochodowy > Nie piłam, > tylko mi wszytsko schnie, głównie oczy, bo sobie okulary rozdeptałam dobra, dobra... też bym się tak tłumaczył. Ino okularów nie mam... na co by tu zwalić ;)))) A kropelki do oczu zaposiada? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
raszefka Re: Kto tu jest? 01.09.03, 10:30 losiu4 napisał: > raszefka napisała: > > > Jasne że dobrze. Pojechałam, odhaczyłam się, wróciłam. Wszystkiego 2 godzi > ny > > mnie w jedną stronę (co opisałem) dłużej zeszło. Całe szczęście, że z powrotem > załapałem się na transport > samochodowy A najgorsze, że się rodzinie nie przyznałam, że tak wcześnie wróciłam i resztę czasu spędziłam przy kompie :((( Moje uzależnienie przybrało niebezpieczne rozmiary :( > > > Nie piłam, > > tylko mi wszytsko schnie, głównie oczy, bo sobie okulary rozdeptałam > > dobra, dobra... też bym się tak tłumaczył. Ino okularów nie mam... na co by tu > zwalić ;)))) zimne suche powietrze :) A kropelki do oczu > zaposiada? Nie zaposiada, tylko płyn do soczewek, ale to nieporęczna półlitrowa butelka. Zresztą z rańca nic nie schnie :))) > > Pozdrawiam > > Losiu Odzdrawiam, Raszefka Odpowiedz Link
losiu4 Re: Kto tu jest? 29.08.03, 23:31 koaa napisał: > A łosie to poroze gubią? Łosie jeszcze są. I poroża raczej nie gubią, chyba że po ciężkiej walce... czego sobie i innym nie życzę ;))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
losiu4 Re: Kto tu jest? 29.08.03, 23:54 koaa napisał: > nie doś ż łoś to jeszcze podrywacz:))) Łosie zawsze Łosiami będą i nikim innym... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Kto tu jest? 30.08.03, 22:37 > nie doś ż łoś to jeszcze podrywacz:))) Koaa!!! no wiesz? Odpowiedz Link
losiu4 Re: Kto tu jest? 01.09.03, 09:52 mha1 napisała: > > nie doś ż łoś to jeszcze podrywacz:))) > > Koaa!!! no wiesz? hihihi... Koaa - zazdrośnik ;P Nic się nie bój, Mha na pewno Cię nie zdradzi z byle Łosiem ;))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Kto tu jest? 01.09.03, 10:45 > hihihi... Koaa - zazdrośnik ;P Nic się nie bój, Mha na pewno Cię nie zdradzi z > byle Łosiem ;))) jak będzie TAKI zazdrosny, to nie wiem, nie wiem ;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Kto tu jest? 01.09.03, 11:43 mha1 napisała: > > hihihi... Koaa - zazdrośnik ;P Nic się nie bój, Mha na pewno Cię nie zdrad > zi > z > > byle Łosiem ;))) > jak będzie TAKI zazdrosny, to nie wiem, nie wiem ;) Koaa, czuj się zagrożony ;)) A co u Ciebie, Mha... doszłaś już do siebie po weekendowych szaleństwach? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Kto tu jest? 01.09.03, 13:01 > A co u Ciebie, Mha... doszłaś już do siebie po weekendowych szaleństwach? już ok :))) w weekend przeprowadzalismy biuro i było wielkie zamieszanie, które odczuwamy jeszcze teraz. dopiero dostaliśmy internet. hurra!!! Odpowiedz Link
losiu4 Re: Kto tu jest? 29.08.03, 23:56 mha1 napisała: > dzięki za @, odpisałam. krótko ale treściwie:) nie czytałem jesszcze, gdyż to, co dziś mi poczta GW wyprawiała, przechodzi ludzkie pojęcie Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Kto tu jest? 30.08.03, 22:37 > nie czytałem jesszcze, gdyż to, co dziś mi poczta GW wyprawiała, przechodzi > ludzkie pojęcie trzymam kciuki, żeby się udało :) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Kto tu jest? 01.09.03, 10:05 mha1 napisała: > > nie czytałem jesszcze, gdyż to, co dziś mi poczta GW wyprawiała, przechodz > i > > ludzkie pojęcie > trzymam kciuki, żeby się udało :) się udało. Dzieki... i poleciał do Ciebie @ Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Kto tu jest? 01.09.03, 13:00 > się udało. Dzieki... i poleciał do Ciebie @ > nie doleciał :((( Odpowiedz Link
daffne Re: Kto tu jest? 30.08.03, 11:29 Jestem ....ale dopiero dzisiaj a watek z wczoraj...... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link