silencjariusz 21.12.22, 07:39 Dziś najkrótszy dzień roku. Zaczynamy wędrówkę ku wiośnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k Alleluja i do przodu... nogami w do przodu, 21.12.22, 11:22 silencjariusz napisał: > ... Zaczynamy wędrówkę ku wiośnie. nie ma sie z czego cieszyc... potem przyjdzie jesien i wybory obysmy ku nastepnej zimie nie zjezdzali nogami do przodu... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Alleluja i do przodu... 21.12.22, 19:24 silencjariusz napisał: > Dziś najkrótszy dzień roku. Dzisiaj był bardzo miły dzień, ale niewątpliwie to jest najmilsza wiadomość dnia . Męczą mnie takie długie i ciemne wieczory... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Alleluja i do przodu... 21.12.22, 19:35 Mnie też męczą. Chcę słońca, ciepła i długiego dnia. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Alleluja i do przodu... 21.12.22, 20:38 Ciepła, to akurat najmniej z tego zestawu . Chociaż teraz, jak byłam chora to było mi tak okropnie zimno, że nawet przez myśl mi przeszło - chcę upału Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Alleluja i do przodu... 21.12.22, 20:59 Pogrzałoby się w słońcu stare kości... Odpowiedz Link
obrotowy loodzie... 21.12.22, 21:57 silencjariusz napisał: > Pogrzałoby się w słońcu stare kości... wymiencie adresy, co ? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Alleluja i do przodu... 21.12.22, 21:57 Czego Sil narzeka. Chutorzanka przecież może kości wygrzać . Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Alleluja i do przodu... 21.12.22, 22:31 Czyli co? Ma być wieczna zimą? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Alleluja i do przodu... 22.12.22, 19:53 Akurat na zimę to ja nie narzekam. Odpowiedz Link
obrotowy Ma być wieczna zimą 22.12.22, 00:52 silencjariusz napisał: > Czyli co? Ma być wieczna zimą? Kobieta Ma być wieczna zimą - bo to skarb. latem moze pojsc solo do prac polowych. Odpowiedz Link
obrotowy fact, 23.12.22, 10:33 silencjariusz napisał: > Dziś w polu maszyny pracują... fact, - rozmarzylem sie: . byczyna.pl/4111/zapraszamy-do-udzialu-w-projekcie-pnkobiety-na-traktory-kalendarz-promocyjny-gminy-byczyna-2016.html Odpowiedz Link
obrotowy ale k... gdzie ta zajumana marchewka ? 23.12.22, 16:06 . interpretacjesnow.com/co-oznacza-sen-o-marchewkach/ Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: ale k... gdzie ta zajumana marchewka ? 23.12.22, 18:37 Marchewki to nie, ale śniło mi się, że przyszłam do roboty, a moim piętrze leżało pełni pijanych, ale elegancko ubranych ludzi. Było ich tyle, że do swojego gabinetu dojść nie mogłam i w dodatku nikogo z tych pijaków nie znałam Odpowiedz Link
obrotowy tia... 24.12.22, 13:15 szarlotka_ja napisała: Było ich tyle, że do swojego gabinetu dojść nie mogłam i w dodatku nikogo z tych pijaków nie znałam - tia - to oznacza, ze jestes rozwazna i boisz sie niepotrzebnego ryzyka - bo picie z nieznajomymi - to zawsze ryzyko... Odpowiedz Link