Dodaj do ulubionych

Pytanko..:)

27.09.26, 22:33
Panowie...Kobiety z wiekiem traca na wartosci. My odwrotnie. Macie jakies ciekawe i wesole doswiadczenia zwiazane z roznica wieku...? wink
Obserwuj wątek
    • baenzai Re: Pytanko..:) 28.09.26, 18:48
      Przecież sporo mężczyzn łysieje i tyje.
    • bylam_tu_kiedys Re: Pytanko..:) 28.09.26, 19:16
      Takie jak bezwartościowa kobieta 40+ jest chętna na seks ale pełnowartościowy facet 40+ bez tabletki nie może?
      😉
      • okruchlodu Re: Pytanko..:) 29.09.26, 16:31
        To już mamy odpowiedź na pytanie, dlaczego Srasam siedzi na forum dla samotnych… W jego wieku ma już takie branie, że sam nie wie, którą adoratorkę wybrać. 😄
        • searam Re: Pytanko..:) 03.10.26, 20:33
          okruchlodu napisała:

> To już mamy odpowiedź na pytanie, dlaczego Srasam siedzi na forum dla samotnych
          > … W jego wieku ma już takie branie, że sam nie wie, którą adoratorkę wybrać. 😄
          Papiez Aleksadner Borgia byl aktywny seksualnie do 80-ego roku zycia...Z wykluczeniem rowiesnic...wink
          • okruchlodu Re: Pytanko..:) 03.10.26, 22:45
            searam napisał:

> okruchlodu napisała:
            >
            > > To już mamy odpowiedź na pytanie, dlaczego Srasam siedzi na forum dla sam
            > otnych
            > > … W jego wieku ma już takie branie, że sam nie wie, którą adoratorkę wybr
            > ać. 😄
            > Papiez Aleksadner Borgia byl aktywny seksualnie do 80-ego roku zycia...Z wykluc
            > zeniem rowiesnic...wink

Cher też jest aktywna seksualnie z wykluczeniem rówieśników...

Myślę, że kobiecie w każdym wieku łatwiej być aktywną seksualnie... I do głowy przychodzi mi co najmniej kilka powodów...
      • stasi1 Re: Pytanko..:) 30.09.26, 20:18
        To trzeba znaleźć sobie takich co mogą, pewnie jest ich masa
        • bylam_tu_kiedys Re: Pytanko..:) 30.09.26, 21:31
          Oczywiście.
          Ja tylko opowiadam autorowi wątku ciekawą i wesołą anegdotkę o różnicach wieku i o tym jak to kobiety tracą z wiekiem na wartości a mężczyźni odwrotnie.
          • searam Re: Pytanko..:) 03.10.26, 20:39
            bylam_tu_kiedys napisała:

> Oczywiście.
            > Ja tylko opowiadam autorowi wątku ciekawą i wesołą anegdotkę o różnicach wieku
            > i o tym jak to kobiety tracą z wiekiem na wartości a mężczyźni odwrotnie.
            Jakos mezczyznie nie obcinaja wlosow zeby nosic peruke..nie gola brwi zeby je potem namalowac..nie pompuja botoksem ust i twarzy, nie obcinaja paznokci zeby zaraz przykleic sztuczne...nie napelniaja biustu i tylka botoksem...itd.itp... Tak zadziwiajacych metamorfoz faceci nie dokonuja.
            • silencjariusz Re: Pytanko..:) 03.10.26, 20:41
              A Ibisz?
            • baenzai Re: Pytanko..:) 03.10.26, 22:18
              Akurat botoks mordy i przeszczep włosów są coraz popularniejsze.
            • bylam_tu_kiedys Re: Pytanko..:) 04.10.26, 07:46
              Akurat botoks i włosy mężczyźni coraz częściej robią.
              A zęby?! Nie myjecie i nie leczycie przez dekady i potem uzębienie jak stary, dziurawy płot.
              Że już nie wspomnę o oddechu. I my mamy was całować?!
              Właściwie wszystko co wymieniłeś NIE jest robione w związku z wiekiem tylko specyficzną osobowością.
          • stasi1 Re: Pytanko..:) 04.10.26, 08:43
            Cóż przesadził a z wiekiem bardziej jest pożąda kobieta która się chce z kimś związać
      • searam Re: Pytanko..:) 03.10.26, 23:41
        bylam_tu_kiedys napisała:

> Takie jak bezwartościowa kobieta 40+ jest chętna na seks ale pełnowartościowy f
        > acet 40+ bez tabletki nie może?
        > 😉
        Kobieta 40+ nie jest bezwartosciowa, chyba ze sama sie degraduje..Osiagnela wiek dojrzalego soczystego owocu, ktory nalezy konsumowac..Tabletka nie ma zwiazku z jej wiednaca atrakcyjnoscia tylko z przemianami cial jamistych organu meskiego powszechnie pozadanego...wink
    • permet Re: Pytanko..:) 04.10.26, 11:00
      z doswiadczenia (znajomych) :d
      roznica wieku 15-20 lat
      mlodsza kobieta i starszy mezczyzna - checi maja obie strony, mezczyzna jednak mozliwosci ma ograniczone, wspiera sie farmakologia, a i tak roznie bywa. ostatecznie okazuje sie, ze nawet te checi wieksze ma jednak kobieta.
      starsza kobieta i mlodszy mezczyzna - checi i mozliwosci sa po obu stronach.

kto tu z wiekiem traci na wartosci?

• baenzai Re: Pytanko..:) 04.10.26, 11:06
        Od kogo to wiesz? Od niej, od niego, od obojga?

Ja tam bym nie chciał żeby moja baba opowiadała naokoło, że czasem mi nie staje (mówię oczywiście czysto teoretycznie wink).
        • permet Re: Pytanko..:) 04.10.26, 11:10
          z pamietnika. wlasnego. lepiej?
          • baenzai Re: Pytanko..:) 04.10.26, 12:18
            Czyli od niej. smile

Aż strach wchodzić w jakieś relacje np. w miejscu pracy albo z osobą, z którą ma się wielu wspólnych znajomych, bo potem 50 osób będzie wiedzieć, że np. zdarza mi się dochodzić po 5 sekundach (mówię oczywiście czysto teoretycznie wink).
            • permet Re: Pytanko..:) 04.10.26, 12:56
              z wlasnych doswiadczen, nie zasłyszanych.
              jednak chcialam zaznaczyc, ze nigdy mi sie nie zdarzylo opowiadac znajomym o swoim zyciu seksualnym, w szczegolnosci o tym, czy mezczyzna staje na wysokosci zadania, czy ma z tym problem. o ilosci orgazmow tez z kolezankami nie rozmawialam, ani w glupich mlodych czasach, ani teraz. moge o takich rzeczach bez specjalnego skrepowania pisach tutaj, bo nikt z ludzi to czytajacych mnie nie zna, a juz na pewno nie powiaze moich bylych partnerow.
              zatem nie przesadzaj, kobiety nie opowiadaja o tym wszedzie wokol.
              • baenzai Re: Pytanko..:) 04.10.26, 13:07
                To było tak od razu. smile Myślałem, że piszesz o jakiejś koleżance.

Swoją drogą nie mam nic przeciwko temu żeby panna opowiadała ,,na mieście'', że np. zrobiłem jej świetną minetę i doszła kilka razy (to akurat przykład z życia wzięty wink).
                • permet Re: Pytanko..:) 04.10.26, 13:20
                  coz to za brak konsekwencji. jezeli ma 4 orgazmy podczas jednego stosunku, to niech rozpowiada na miescie, jakiego ma swietnego kochanka, ale jezeli partner skonczy po 3 minutach, to niech siedzi cicho :d
                  dlaczego tak?
                  • baenzai Re: Pytanko..:) 04.10.26, 13:44
                    No a jak myślisz? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka