searam 27.09.26, 22:33 Panowie...Kobiety z wiekiem traca na wartosci. My odwrotnie. Macie jakies ciekawe i wesole doswiadczenia zwiazane z roznica wieku...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bylam_tu_kiedys Re: Pytanko..:) 28.09.26, 19:16 Takie jak bezwartościowa kobieta 40+ jest chętna na seks ale pełnowartościowy facet 40+ bez tabletki nie może? 😉 Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Pytanko..:) 29.09.26, 16:31 To już mamy odpowiedź na pytanie, dlaczego Srasam siedzi na forum dla samotnych… W jego wieku ma już takie branie, że sam nie wie, którą adoratorkę wybrać. 😄 Odpowiedz Link
searam Re: Pytanko..:) 03.10.26, 20:33 okruchlodu napisała: > To już mamy odpowiedź na pytanie, dlaczego Srasam siedzi na forum dla samotnych > … W jego wieku ma już takie branie, że sam nie wie, którą adoratorkę wybrać. 😄 Papiez Aleksadner Borgia byl aktywny seksualnie do 80-ego roku zycia...Z wykluczeniem rowiesnic... Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Pytanko..:) 03.10.26, 22:45 searam napisał: > okruchlodu napisała: > > > To już mamy odpowiedź na pytanie, dlaczego Srasam siedzi na forum dla sam > otnych > > … W jego wieku ma już takie branie, że sam nie wie, którą adoratorkę wybr > ać. 😄 > Papiez Aleksadner Borgia byl aktywny seksualnie do 80-ego roku zycia...Z wykluc > zeniem rowiesnic... Cher też jest aktywna seksualnie z wykluczeniem rówieśników... Myślę, że kobiecie w każdym wieku łatwiej być aktywną seksualnie... I do głowy przychodzi mi co najmniej kilka powodów... Odpowiedz Link
baenzai Re: Pytanko..:) 03.10.26, 23:09 Jeżeli penis Micka Jaggera jest w takiej formie jak jego głos to nic dziwnego, że ma sporo młodszą partnerkę Przypominam, że chłop jest rocznik 1943!!! The Rolling Stones - Divine Intervention (Official Visualiser) Odpowiedz Link
stasi1 Re: Pytanko..:) 30.09.26, 20:18 To trzeba znaleźć sobie takich co mogą, pewnie jest ich masa Odpowiedz Link
bylam_tu_kiedys Re: Pytanko..:) 30.09.26, 21:31 Oczywiście. Ja tylko opowiadam autorowi wątku ciekawą i wesołą anegdotkę o różnicach wieku i o tym jak to kobiety tracą z wiekiem na wartości a mężczyźni odwrotnie. Odpowiedz Link
searam Re: Pytanko..:) 03.10.26, 20:39 bylam_tu_kiedys napisała: > Oczywiście. > Ja tylko opowiadam autorowi wątku ciekawą i wesołą anegdotkę o różnicach wieku > i o tym jak to kobiety tracą z wiekiem na wartości a mężczyźni odwrotnie. Jakos mezczyznie nie obcinaja wlosow zeby nosic peruke..nie gola brwi zeby je potem namalowac..nie pompuja botoksem ust i twarzy, nie obcinaja paznokci zeby zaraz przykleic sztuczne...nie napelniaja biustu i tylka botoksem...itd.itp... Tak zadziwiajacych metamorfoz faceci nie dokonuja. Odpowiedz Link
baenzai Re: Pytanko..:) 03.10.26, 22:18 Akurat botoks mordy i przeszczep włosów są coraz popularniejsze. Odpowiedz Link
bylam_tu_kiedys Re: Pytanko..:) 04.10.26, 07:46 Akurat botoks i włosy mężczyźni coraz częściej robią. A zęby?! Nie myjecie i nie leczycie przez dekady i potem uzębienie jak stary, dziurawy płot. Że już nie wspomnę o oddechu. I my mamy was całować?! Właściwie wszystko co wymieniłeś NIE jest robione w związku z wiekiem tylko specyficzną osobowością. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Pytanko..:) 04.10.26, 08:43 Cóż przesadził a z wiekiem bardziej jest pożąda kobieta która się chce z kimś związać Odpowiedz Link
searam Re: Pytanko..:) 03.10.26, 23:41 bylam_tu_kiedys napisała: > Takie jak bezwartościowa kobieta 40+ jest chętna na seks ale pełnowartościowy f > acet 40+ bez tabletki nie może? > 😉 Kobieta 40+ nie jest bezwartosciowa, chyba ze sama sie degraduje..Osiagnela wiek dojrzalego soczystego owocu, ktory nalezy konsumowac..Tabletka nie ma zwiazku z jej wiednaca atrakcyjnoscia tylko z przemianami cial jamistych organu meskiego powszechnie pozadanego... Odpowiedz Link
permet Re: Pytanko..:) 04.10.26, 11:00 z doswiadczenia (znajomych) :d roznica wieku 15-20 lat mlodsza kobieta i starszy mezczyzna - checi maja obie strony, mezczyzna jednak mozliwosci ma ograniczone, wspiera sie farmakologia, a i tak roznie bywa. ostatecznie okazuje sie, ze nawet te checi wieksze ma jednak kobieta. starsza kobieta i mlodszy mezczyzna - checi i mozliwosci sa po obu stronach. kto tu z wiekiem traci na wartosci? Odpowiedz Link
baenzai Re: Pytanko..:) 04.10.26, 11:06 Od kogo to wiesz? Od niej, od niego, od obojga? Ja tam bym nie chciał żeby moja baba opowiadała naokoło, że czasem mi nie staje (mówię oczywiście czysto teoretycznie ). Odpowiedz Link
baenzai Re: Pytanko..:) 04.10.26, 12:18 Czyli od niej. Aż strach wchodzić w jakieś relacje np. w miejscu pracy albo z osobą, z którą ma się wielu wspólnych znajomych, bo potem 50 osób będzie wiedzieć, że np. zdarza mi się dochodzić po 5 sekundach (mówię oczywiście czysto teoretycznie ). Odpowiedz Link
permet Re: Pytanko..:) 04.10.26, 12:56 z wlasnych doswiadczen, nie zasłyszanych. jednak chcialam zaznaczyc, ze nigdy mi sie nie zdarzylo opowiadac znajomym o swoim zyciu seksualnym, w szczegolnosci o tym, czy mezczyzna staje na wysokosci zadania, czy ma z tym problem. o ilosci orgazmow tez z kolezankami nie rozmawialam, ani w glupich mlodych czasach, ani teraz. moge o takich rzeczach bez specjalnego skrepowania pisach tutaj, bo nikt z ludzi to czytajacych mnie nie zna, a juz na pewno nie powiaze moich bylych partnerow. zatem nie przesadzaj, kobiety nie opowiadaja o tym wszedzie wokol. Odpowiedz Link
baenzai Re: Pytanko..:) 04.10.26, 13:07 To było tak od razu. Myślałem, że piszesz o jakiejś koleżance. Swoją drogą nie mam nic przeciwko temu żeby panna opowiadała ,,na mieście'', że np. zrobiłem jej świetną minetę i doszła kilka razy (to akurat przykład z życia wzięty ). Odpowiedz Link
permet Re: Pytanko..:) 04.10.26, 13:20 coz to za brak konsekwencji. jezeli ma 4 orgazmy podczas jednego stosunku, to niech rozpowiada na miescie, jakiego ma swietnego kochanka, ale jezeli partner skonczy po 3 minutach, to niech siedzi cicho :d dlaczego tak? Odpowiedz Link