salsa13 09.03.08, 12:38 wyszperałam w nocy i się przykleiło... pl.youtube.com/watch?v=ZIJH-50G8yY&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunka76 Re: Wyszperane... 09.03.08, 12:46 "Rozwalasz" mnie (w sensie pozytywnym) tymi swoimi wyszukanymi. O słonecznikach nie wspomne Odpowiedz Link
dunka76 Re: Wyszperane... 09.03.08, 13:02 Z dedykacją Proszę zawsze dzielić się wyszperanymi Odpowiedz Link
salsa13 dunka:-) 09.03.08, 13:01 przesłałam Ci coś mojego ulubionego Daj znać czy się podobało)) Odpowiedz Link
marekfk Cześć Salso 09.03.08, 19:27 słuchałem i ja. ".......i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnia czy ostatnia pierwsza...." To przeczytałem- piękne/ nawet nie próbuję komentować... Odpowiedz Link
salsa13 Re: Cześć Salso 09.03.08, 19:28 ja wierzę, że ostatnia JEST PIERWSZĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
marekfk Re: Cześć Salso 09.03.08, 19:48 Wiem Salso,wiem....ostatnia jest pierwszą- echhh Odpowiedz Link
marekfk Re: Cześć Marku 09.03.08, 20:39 .....czy Ty to Ty ?........ aż do ostatnich dni ?..... słowa po których ....no cóż Odpowiedz Link
salsa13 Re: Cześć Marku 09.03.08, 20:47 trzeba zawsze w coś wierzyć... inaczej to wszystko nie miałoby sensu... jak zaufać? jak pokochać? skoro nie wierzymy, że "Ty to Ty... aż do ostatnich dni..." przecież życie dało nam naukę na przyszłość... Odpowiedz Link
marekfk Salso 09.03.08, 21:01 Masz rację Masz rację od początku do końca. .......życie dało nam naukę na przyszłość ...lecz nauczyciele życia-"różni" Odpowiedz Link
marekfk Re: M... 09.03.08, 22:15 ..i głowę mam spuszczoną...- bo przyznaję Twoją rację Dobranoc Salso Odpowiedz Link
2-kama Re: Wyszperane... 09.03.08, 22:56 Cześć To jest na prawdę przepiękne i skłania mnie do pozytywnego myslenia Wielkie dzięki Odpowiedz Link
salsa13 BOSKIEEEE:-) 11.03.08, 19:29 pl.youtube.com/watch?v=mBOYQT5SHSM&feature=related Odpowiedz Link
salsa13 Dalej sobie łazi za mną... 11.03.08, 19:39 pl.youtube.com/watch?v=d1KJPlPyGNs&feature=related Odpowiedz Link
salsa13 DLA... 11.03.08, 19:50 pl.youtube.com/watch?v=mOD5WL2Nd9g&feature=related bo żyli tak jak każdy chciał by żyć i byli tam gdzie każdy chciał by być nie pędzili pod wiatr słuchali swoich rad nie spieszyli się robili to co każdy robić chce mówili byle co, byle gdzie a czy uwierzysz mi w to ze nim upłynie noc rozstaną sie bo to co nas czeka to długa rzeka przykrótka historia trochę dziwna czasami nie a ty tak bardzo chcesz czasami tak a ty odwracasz się a czy nie widzisz ze ja oddycham w twoich snach gdy nie widzi nikt ty ciągle nie chcesz mi uwierzyć że ze ktoś po prostu tak zobaczy cię a czy ten kruchy świat on jest miłości wart on jest tego wart ale jak to jest jak to jest wiatr kołysze nas niszczy góry plącze las ale ty na miłośc nie masz tyle czasu jeśli chcesz chcesz zwątpić to przytul się jeszcze raz wiatr kołysze nas niszczy góry plącze las ale ty na miłość nie masz tyle czasu nie wiem co będzie wiec przytul sie jeszcze raz Odpowiedz Link
salsa13 Kiedy przy mnie śpisz... 11.03.08, 19:56 pl.youtube.com/watch?v=M9YlUtYRyxA&feature=related Odpowiedz Link
salsa13 Re: Wyszperane... 12.03.08, 20:02 pl.youtube.com/watch?v=PNk4gXE1_Pg&feature=related Odpowiedz Link
salsa13 Gdybyś był... 12.03.08, 20:24 pl.youtube.com/watch?v=wKi3uchaq4A&feature=related Odpowiedz Link
marekfk słowa z utworu powyzej nie mają podtekstu 12.03.08, 22:51 w razie skojarzeń -wytłumaczenie powyżej - znaczy -proszę przeczytać temat. pozdrawiam Marek Odpowiedz Link
marekfk hmm , ładna piosenka- ładny refren 13.03.08, 19:23 pl.youtube.com/watch?v=WKfo_A48qcM Odpowiedz Link
limoo Re: Wyszperane... 13.03.08, 19:47 tez cos wrzuce pl.youtube.com/watch?v=uw0VokW9-E8 Odpowiedz Link
salsa13 Dni, których nie znamy... 15.03.08, 01:01 pl.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8&feature=related Odpowiedz Link
salsa13 Pójdę na całość:-))) 15.03.08, 07:49 wstawajcie, skoro ja już nie śpię)) pl.youtube.com/watch?v=vBvSshKyqK0 Odpowiedz Link
dunka76 Re: Pójdę na całość:-))) 15.03.08, 08:20 Salsa ja też już nie śpię Jak zwykle zresztą (dziś to taki żart). Jestem wyspana Z tymi chwilami masz absolutną rację Cześć Odpowiedz Link
martyna2525 Re: Wyszperane... 16.03.08, 19:03 pl.youtube.com/watch?v=lrdcs8wHMj4&feature=related Odpowiedz Link
salsa13 Nasze słowa, nasze dni... 16.03.08, 21:00 piękny tekst... nie nie nie nie nie ja nie chce oszukiwać, kłamać, wodzić i być człowiekiem, który zawsze ma te lepsze dni bo serce moje płonie a ciało moje drży ale daleko jest, daleko jest, daleko jest pl.youtube.com/watch?v=jVCitisiiAI Odpowiedz Link
marekfk Re: Nasze słowa, nasze dni... 05.04.08, 00:51 pl.youtube.com/watch?v=_d-FxdhZbek&feature=related Odpowiedz Link
marekfk Re: DLA CIEBIE:-))) 05.04.08, 19:21 "Świat się zaczyna... świat się nie kończy"-droga Salso Odpowiedz Link
salsa13 Re: Tak mnie naszło dzisiaj... 16.04.08, 11:00 pl.youtube.com/watch?v=CyBcHUe4WeQ Odpowiedz Link
niki-4 Re: Wyszperane... 16.04.08, 17:07 A ja wrzucam "swoją drogę" trzykropka.wrzuta.pl/audio/wMxO55Mrvh/02_raz_dwa_trzy_-_idz_swoja_droga O ile oczywiście uda mi się Odpowiedz Link
aniwe Re: Wyszperane... 24.06.08, 21:36 niki-4 napisała: > A ja wrzucam "swoją drogę" > trzykropka.wrzuta.pl/audio/wMxO55Mrvh/02_raz_dwa_trzy_- _idz_swoja_droga > O ile oczywiście uda mi się ----------------------------------- Niki DZIĘKUJĘ! słucham i słucham i słucham ... Odpowiedz Link
salsa13 Niki:-) 16.04.08, 17:56 to jest utworek przy którym zawsze szklą mi się oczy)) uwielbiam go... pl.youtube.com/watch?v=G1tGdoA6mCc Odpowiedz Link
dunka76 Re: Wyszperane.... 24.04.08, 18:35 A wiosna przyszła pieszo. Już kwiaty z nią spieszą, już trawy przed nią rosną i szumią: Witaj wiosno! Ach..... pl.youtube.com/watch?v=_jqx-NZk8ek Odpowiedz Link
marekfk Re: Wyszperane.... 24.04.08, 21:08 pl.youtube.com/watch?v=a04bpvAXn4w słowa piękne ,lubię ten utwór , i mam nadzieję że to co przede mną ....albo nic nie mówię miłego słuchania pozdrawiam Odpowiedz Link
marekfk Re: Wyszperane.... 24.04.08, 21:15 pl.youtube.com/watch?v=TzxPFkGFYFE&feature=related ) i zmykam do swoich zajęć go Ktoś da mi po uszach Odpowiedz Link
dunka76 Re: Wyszperane.... 24.04.08, 21:25 Szukałem, znalazłem... A wiośnie i tak nic nie dorówna. Ja tam dziś "zawiośniona" jestem na maksa pl.youtube.com/watch?v=tf3dSm08hOI&feature=related Odpowiedz Link
salsa13 Re: Wyszperane.... 24.04.08, 21:35 Boisz się Dobrze wiesz Jaką cenię trzeba płacić Kiedy kocha się Ja też wiem Jak to jest Kiedy czujesz, że ktoś bliski Właśnie zranił Cię. Niepewni siebie boimy się Szukamy w sobie Odwagi by spróbować jeszcze raz Bo to co jest najważniejsze Tkwi głęboko w nas Więc odważmy się na więcej To najlepszy czas Bo to co jest najważniejsze W nas głęboko tkwi Proszę nie bój się I zaufaj mi Dobrze wiem Jest w nas strach Jak aniołach Których skrzydła Ktoś by wyrwać chciał pl.youtube.com/watch?v=8AXN3ewduEs&feature=related Odpowiedz Link
samot-nick Re: Wyszperane... 30.04.08, 18:18 A ja dziś mam świetny humorek nie wiedzieć czemu (pewnie dlatego, że jutro wolne, a te 3 dni w tym tygodniu dały mi naprawdę w kość). Większość dnia mi to chodziło po głowie - teraz mogę uwolnić myśli pl.youtube.com/watch?v=ateQQc-AgEM&feature=related jak dla mnie klasyczka i relaks w jednym ale fanem Seal-a ogólnie nie jestem Pozdrawiam Serdecznie Wszystkich Odpowiedz Link
salsa13 właśnie tam... 12.05.08, 17:21 dość mam już pustych dni i świąt których nie było... pl.youtube.com/watch?v=XtOhHDXTQ50 Odpowiedz Link
marekfk Re: właśnie tam... 12.05.08, 18:12 pl.youtube.com/watch?v=cnYKvx4Lmxo&feature=related................... Odpowiedz Link
marekfk Tego wszystkim życzę , hm ,sobie też :) 12.05.08, 18:50 Znam ten utwór od bardzo dawna.... Mam naprawdę obawy czy należy go "pokazać" Bo czy czas? Czy odpowiednie miejsce? no cóż ,, nie mogę się jednak powstrzymać... Posłuchajcie proszę schizka.wrzuta.pl/audio/fKiwnutCwI/ada_biedrzynska_--_z_woli_dusz Odpowiedz Link
salsa13 Re: Tego wszystkim życzę , hm ,sobie też :) 12.05.08, 21:21 gdzie Ty - tam ja dziękuję Odpowiedz Link
marekfk Re: Tego wszystkim życzę , hm ,sobie też :) 12.05.08, 22:56 ))) ps. czy słowa te działają na dwie osoby? W sumie jak się tak głębiej zastanowię ..... tak być powinno drodzy "samotni" .... Odpowiedz Link
marekfk Re: Tego wszystkim życzę , hm ,sobie też :) 18.05.08, 23:55 też chciałbym tak powiedzieć pl.youtube.com/watch?v=mOthoN8I82s Bo co...inny jestem? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Tego wszystkim życzę , hm ,sobie też :) 19.05.08, 00:01 Ciekawe. Marku, wszyscy tak chcemy, wszyscy, bez najmniejszego wyjątku! Odpowiedz Link
marekfk Re: Tego wszystkim życzę , hm ,sobie też :) 19.05.08, 00:09 Wiem Gapuchno ,wiem.... Takie serce na dłoni....i chęć podarowania je komuś ..ehhh Odpowiedz Link
gapuchna Re: Tego wszystkim życzę , hm ,sobie też :) 19.05.08, 00:26 Jest jeszcze jeden zespół, ość....zaskakujący. Farben Lehre. Mają świetną piosenkę, nie znam tytułu, ale coś ... "Boimy się słów". Kapela punkrockowa, ale naprawdę świetna. Poszukałabym na YouTube, podesłała, ale nie umiem w to wejść. Kiedyś się logowałam, zapomniałam pod jakim nickiem itp. i teraz mam dostęp odcięty. Taka gapa ze mnie. Odpowiedz Link
marekfk Re: Tego wszystkim życzę , hm ,sobie też :) 19.05.08, 00:37 A słowa utworów , bywają przez Nas intepretowane jak kawałek nas samych, naszego życia Obawy ,radości , nadzieje.... Dziwne to ,ale w moim przypadku prawdziwe. A może to wielka nadzieja , pragnienia? Czego się boję ? Jeśli zostanę "odnaleziony" , ja odnajdę.... Boję sie słów zawartych w refrenie rith.wrzuta.pl/audio/zvuDCBfl2a/pamietaj_mnie Odpowiedz Link
marekfk Wyszperane 19.05.08, 00:40 Tylko tytuł tematu " Tego Wam wszystkim....." Tego właśnie nie życzę pozdrawiam dobranoc Marek Odpowiedz Link
gapuchna Re: Tego wszystkim życzę , hm ,sobie też :) 19.05.08, 00:40 Boisz się że zostaniesz odnaleziony? Że ty odnajdziesz. Dlaczego masz takie leki? Przecież to są marzenia, piękne myśli. Odpowiedz Link
marekfk Wyszperane 19.05.08, 00:46 Nie Gapuchno.....to nie tak Napisałem ,powiedziałem JEŚLI .....a to wielka różnica.... Boję się nie spełnionych nadziei , ....moich marzeń.. Nie chcę usłyszeć słów "pamiętaj mnie..." Bo mogą oznaczać tylko jedno... Wspomnienia....piekne ....ale byłe... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Wyszperane 19.05.08, 00:50 Och, jeśli. Tak, masz rację - słowo fundamentalne. Ok. przepraszam za lekka ironię. Wiem, wiem, wszyscy mamy lęki przed czasem przeszłym. Tez nie wiem, jak z tego się wychodzi. Odpowiedz Link
marekfk Re: Wyszperane 19.05.08, 01:02 Lęki? Tak ,mam je... Przeszłość za nami Przyszłość to nadzieja...oby przyszłość ta wymarzona ,być może czekająca na mnie od zawsze przyszła i do mnie , do Ciebie również... I nie stała się przeszłością , nawet najpiękniejszą ale przeszłością.... Piękne chwile , całe przyszłe życie....niech trwa od teraz i zawsze pozdrawiam Marek pewnych rzeczy ,tak naprawdę nikt nie wie...po prostu nadchodzą i są....życie potrafi "pisać" naprawdę piękne scenariusze..... Wierzę w to , naprawdę wierzę Odpowiedz Link
gapuchna Re: Wyszperane 19.05.08, 13:42 pewnych rzeczy ,tak naprawdę nikt nie wie...po prostu nadchodzą i są....życie potrafi "pisać" naprawdę piękne scenariusze..... Wierzę w to , naprawdę wierzę...... = napisałeś. Zgoda. Tak bywa. Życie każdego z nas to potwierdza, na wielu jego płaszczyznach. Tylko jak uporać się z czekaniem. Nawet nie z czekaniem, raczej ze świadomością. Świadomością wszystkiego, co się już stało. Ile sił musi mieć w sobie człowiek, by próbować, znów i znów i znów. A jednocześnie chce się. Ale i są lęki. Mądrze mi ktoś napisał, ze nie da się przejść - nie cierpiąc. No nie da. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Wyszperane 19.05.08, 13:55 gapuchna no nie da się... jeżeli ktoś jest po przejsciach, lęki są zawsze, świadomość tego co było i co może być też ale próbować zawsze warto, czasami długo trzeba czekać, najważniejsze aby później okazało się, że było warto Odpowiedz Link
gapuchna Re: Wyszperane 19.05.08, 00:52 Ale wiesz co jeszcze dodam: czasem nawet może zabraknąć tych słów, rzuconych na pocieszenie .... pamiętaj mnie.... To dopiero jest ból. I z zymś takim strasznie ciężko jest się pogodzić. Odpowiedz Link
sauber1 Re: Wyszperane 19.05.08, 01:07 gapuchna napisała: >...To dopiero jest ból. I z czymś takim strasznie > ciężko jest się pogodzić. zawsze strata boli, ale to raczej ból psychiczny i na to lekarstwa nie ma Odpowiedz Link
marekfk Re: Wyszperane 19.05.08, 01:23 Zycie przypomina otwartą księgę... Kolejna przewracana strona.... Etapy naszego życia... Wspomnienia dobre i złe.. Być może ,nie zawsze chcemy o nich pamiętać. Ale one są , gdzieś kilka ,kilkanaście stron wstecz . Jak mi się wydaje....im bardziej to nasze życie ,nie takie jakim według nas być powinno , tym więcej mamy czasu ,by do takich stron"zaglądać" Jednak ,tak długo póki chcemy żyć , póki żyjemy księga ta ,dalej jest otwarta...wystarczy mieć odwagę by przewrócić następną stronę... Takie moje gadanie dobranoc Odpowiedz Link
gapuchna Re: Wyszperane 19.05.08, 13:47 Prawda!?! O ile uczciwszy jest ból fizyczny. Masz szanse jakoś z nim walczyć. Na to, co dzieje się w psychice, samotnie bardzo trudno jest zaważyć. Potrzeba przeogromnych sił. Odpowiedz Link
gapuchna Salso, pozwolisz? wkleję.... 19.05.08, 13:52 wciąż się na coś czeka, na coś, co nie chce przyjść i znów nie przyszło dziś. Może jutro... I wciąż się na coś czeka i wszystko jest nie tak i wszystko nie ten ma smak. Smutno. Ty także nie jesteś ten, Choć co by szkodziło komu. Znowu nie udał się dzień, trzeba wracać do domu. I znów się będzie czekać, na coś, co nie chce przyjść. I znów codziennie myśl: Może dziś? Można się włóczyć nocą. Można rozrabiać i pić. Żyć jak to mówią: mocno, wesoło żyć . A smutek jak wierny pies dniem i nocą waruje obok. Jak trudno, jak trudno jest uciec przed sobą. I wciąż się na coś czeka, na coś, co nie chce przyjść i znów nie przyszło dziś. Może jutro... I wciąż się na coś czeka i wszystko jest nie tak... i wszystko nie ten ma smak. Smutno. Ty także nie jesteś ten, Choć co by szkodziło komu. Znowu nie udał się dzień, trzeba wracać do domu. I znów się będzie czekać, na coś, co nie chce przyjść. I znów codziennie myśl: Może dziś? Ty także nie jesteś ten, Choć co by szkodziło komu. Znowu nie udał się dzień, trzeba wracać do domu. I znów się będzie czekać, na coś, co nie chce przyjść. I znów codziennie myśl: Może dziś? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Salso, pozwolisz? wkleję.... 19.05.08, 13:58 moje "może dziś" jest już blisko))) Odpowiedz Link
marekfk Muzyka wakacyjna :) 08.06.08, 17:50 Lubię i takie "klimaty" pl.youtube.com/watch?v=LfdAX8n6UbA miłego słuchania Marek Odpowiedz Link
salsa13 Więc Bądź... 09.06.08, 16:27 Ze snu wyłania się tęczowa droga co mocno lśni nie boję się kroczyć nią na końcu czekasz Ty Do nas należy świat obracaj go w palcach poczuj jak rodzi się twoja baśń dokładnie taka jak chcesz Więc bądź silny dobrze wiem tam w głębi duszy jeszcze tak wiele kryje się Więc bądź silny marzenia twe czekając na spełnienie do lotu porwą Cię www.wrzuta.pl/audio/yo1c4Zeqw5/patrycja_markowska_-_bede_silna Odpowiedz Link