dorota02113 03.08.08, 23:20 czuje sie cholernie oszukana. zostalam sama z dzieckiem, bez domu bez kasy bez zadnych perspektyw. mam dosc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota02113 Re: oszukana 03.08.08, 23:30 dodam. tydzien temu bylo inaczej. chce byc z wami tylko musisz mi pomoc byc innym. pomoglam jak moglam a dzisiaj slysze o rozwodzie. nie potrafie wytrzymac. gdzie w tym wszystkim moje dziecko. nie umiem. za bardzo kocham. nie jestem juz taka mloda ale mimo wszysto to za bardzo mnie obciazylo. nie umiem Odpowiedz Link
medy-2008 Re: oszukana 04.08.08, 01:16 Zdziwiła byś się, ale bardzo dużo pań było w podobnej sytuacji. Weś się w garść i pracuj na utrzymanie swoje i dziecka, nie warto się użalać a ni wybaczać i usprawiedliwiać. Może zaniosło feminizmem, ale to tylko fakt: kobiey są silne, zaradne, naj i już.Poradzisz sobie, powodzenia Odpowiedz Link
graf1981 Re: oszukana 05.08.08, 11:25 takie sytuacje zawsze są przykre, widać że on nie okazał się Was wart, szkoda tylko że dopiero teraz to wyszło... Odpowiedz Link