forgetfulness 29.08.08, 23:01 Puk puk czy jest tam ktoś jeszcze oprócz mnie? Mam nadzieje że nie jestem jedyna.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorti-one Re: .......Samotni z RADOMIA................ 29.08.08, 23:17 owszem jest ale niestety nie z Radomia ale prawie okolic...bo ze Świętokrzyskiego pozdarwiam Odpowiedz Link
palineczka90 Re: .......Samotni z RADOMIA................ 30.08.08, 10:29 Oczywiście, że są Witam serdecznie Odpowiedz Link
forgetfulness Re: .......Samotni z RADOMIA................ 30.08.08, 12:58 OO jak miło a w jakim przedziale wiekowym jesli mozna ? szukam kolezanki na dobre i zle. Tak wiem ze to nie bardzo realne by z kims sie w taki sposob zaprzyjaznic, ale sprobuje, i sie przekonam.. nie raz juz przejechalam sie na ludziach takze ryczeć nie bede POzdrawiam! Odpowiedz Link
palineczka16 Re: .......Samotni z RADOMIA................ 04.09.08, 22:22 Hm... tak zaglądam... na to 'nasze' forum i zaglądam i nie widziałam, że mi odpisano Mam na imię Paulina i mam 18 lat~hm, nie wiem, czy to dużo, czy mało dla Pana/Ciebie... ale popisać zawsze można Pozdrawiam serdecznie i czekam na odp. Odpowiedz Link
palineczka16 Re: .......Samotni z RADOMIA................ 04.09.08, 22:29 *Panią/Pana Ciebie- coisk mi ucięło Pozdrawiam. Odpowiedz Link
an.bu1 Re: .......Samotni z RADOMIA................ 05.09.08, 17:11 witam, pewnie że są)) Odpowiedz Link
xyz_2k Re: .......Samotni z RADOMIA................ 05.09.08, 20:56 Również witam i potwierdzam, że są Pozdrawiam serdecznie Ewa (40++) Odpowiedz Link
dunka76 Re: .......Samotni z RADOMIA................ 07.09.08, 16:00 Mieszkam blisko Radomia. Znam już 3 forumowe dziewczyny w realnym świecie. Jedna jest z Radomia, a z dwoma daleka wielkość dzieli mnie, ale widujemy się dość często. Właściwie z jedną to co miesiąc prawie. Dla chcącego po prostu to nic trudnego. Trzeba tylko chcieć. Lubię poznawać nowych ludzi i mam w planach teraz Toruń. Niech no tylko ogarnę się po wakacjach Mój rocznik w nicku Odpowiedz Link
dunka76 Re: Dunka wpadnij do Poznania ;) 07.09.08, 17:31 Wiesz mnie nie trzeba długo namawiać. Tym bardziej że od czterech tygodniu jestem w lekkim wirze podróżniczym i jeszcze mnie nosi. Zastanawiam się nad tym Biskupinem, a stamtąd do Poznania blisko. Tylko, że planowałam tam jechać przez Toruń )) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Dunka wpadnij do Poznania ;) 07.09.08, 18:39 Aldonka, teraz wybywam, bądź jutro rano tam gdzie zawsze..... A telefon mi się rozładował, no to pisze tędy)) Odpowiedz Link
dunka76 Re: Dunka wpadnij do Poznania ;) 07.09.08, 18:57 Gapuchna zabiję Cię )) Wiesz za co? Nie używam wiesz czego na forum. O jeny.............. Odpowiedz Link
moo-nia Re: .......Samotni z RADOMIA................ 07.09.08, 19:10 forgetfulness napisała: > Puk puk czy jest tam ktoś jeszcze oprócz mnie? > Mam nadzieje że nie jestem jedyna.. JEST KTOŚ - ALE NIE Z RADOMIA..., NIE JESTEŚ JEDYNA... WOKÓŁ MNÓSTWOOOOOO LUDZI... A CZASEM TAK SAMOTNIE...ECH ALE JUTRO TEŻ JEST DZIEŃ WIEC... Odpowiedz Link
forgetfulness Samotni z RADOMIA................ odpowiedz 11.09.08, 14:33 Hej przepraszam ze nie odzywalam sie wczesniej ale nie bylo mnie pare dni w miescie, zreszta o komputerze tez chetnie zapomnialam.. ile można... mam 20 lat takze tez jestem jeszcze mlodziutka, ale nie ukrywam ze samotnosc bardzo mi dokucza. lubie rozmawiać. spacerować. leniuchowac, ale też jeździć na rowerze tylko nie bardzo mam z kim, mówie tutaj glownie o naszej plci, chlopaka naszczescie mam, inaczej zwiędłabym calkowicie. ale takiej prawdziwej kolezanki, ze szczerym usmiechem cholernie mi brakuje, ja wiem ze kazdemu, ze kazda by chciala miec sie komu wyzalic, zebysmy mialy taka fajna pozytywna duszyczke przy sobie ktora zawsze chętnie doradzi lub wesprze.ale niestety ciezko o prawdziwe więzi i za tym się teskni.. i by sie chcialo.. aj.. i szukamy... choc czasem z taka zludna nadzieja Odpowiedz Link