aga.andro 19.09.08, 11:08 Kobiet jest więcej Statystycznie dla części z przedstawicielek płci pięknej po prostu nie wystarczy facetów A im dalej tym gorzej, bo mężczyźni krócej żyją w dodatku... Załamka normalnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 11:23 Nie tak do końca, bo w wieku 30-40 lat tak wielu ich nie umiera, więc jest to jakoś w miarę wyrównane. Słuchajcie! Cud się stał i mam w pracy chwilę czasu, by pogadać sobie)) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 11:30 Gapuchna, Cudzie)Gdzie Ty się podziewasz i czemu przestałaś praktycznie zaglądać na pogaduchy??? Całe szczęście, że tak wielu ich nie umiera bo ja mam ochotę jeszcze troszke pożyć) Odpowiedz Link
gapuchna Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 11:34 Kotuś, praca mnie dopadła. A w niedzielę czy nawet sobotę wieczorem, ewentualnie nocami, to was nie ma(( Chyba na GG trzeba zacząć przechodzić, ale to śmierć forum A co u Ciebie, jak Irlandia? Realna??? Odpowiedz Link
lobuz5 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 11:53 Właściwie Szkocja. Tak, realna, kolega mnie już poinformował, ze przysłałi mi ofertę na pracę w okresie przedświątecznym. Może nawet nie będę musiał brać udziału w rozmowie kwalifikacyjnej bo menagerowie mnie znają i byli ze mnie zadowoleni. Najpierw jednak wieczór kawalerski i wesele a potem będę wszystko wiedział) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 12:16 No co Ty) Ja się chyba na ojca rodziny nie nadaję) i pewnie już zostanę takim niebieskim ptakiem)Mi się marzą podróże i jestem ciekaw świata)I co najważniejsze, nie czuję się samotny) Odpowiedz Link
lobuz5 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 12:48 No skąd??) Myślisz, że to bardzo zła cecha?? Odpowiedz Link
gapuchna Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 15:29 Nie, po prostu jesteś do mnie podobny))) Odpowiedz Link
timiy2 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 11:33 gapuchna napisała: > Nie tak do końca, bo w wieku 30-40 lat tak wielu ich nie umiera, więc jest to > jakoś w miarę wyrównane. > a zastanawialiście się kiedyś przez kogo wcześniej umieramy... Odpowiedz Link
gapuchna Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 11:53 No jasne! Wytłuc wszystkie kobiety....i będziecie żyli długo i szczęśliwie.... Odpowiedz Link
falcon777 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 12:20 Aga, statystyki mówią raczej o coś innego. Podobno systemetycznie rośnie liczba singli czyli ludzi wolnych, zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn, co oznacza, że jest w czym wybierać Nie znam szczegółow tych statystyk i byc może jest to spowodowane także rosnąca liczbą rozwodów ale także i chyba rosnącym wiekiem zawieramia małeństw. A facetów jest mniej ale przede wszystkim w wieku późniejszym - emerytalnym. W twoim wieku, relacja liczby facetów i kobiet jest prawie 1:1. Odpowiedz Link
aga.andro Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 12:48 prawie robi wielką różnicę... Stosunek 1:1 mnie satysfakcjonuje, o ile uda się trafić na kogoś właściwego Jak na razie - kicha Odpowiedz Link
falcon777 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 13:01 Czyli istota problemu raczej .. w jakości a nie w ilości .. Odpowiedz Link
aga.andro Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 13:16 w braku map coby się odnaleźć i w niewidzialności osobniczej Odpowiedz Link
hesse.1 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 13:33 a wątek " nr gg -SPIS POWSZECHNY "?Jakie są tam statystyki..?chłopów jak na lekarstwo..i tych bardziej i tych mniej..i tych starszych i tych młodszych..ech bieda,bieda.. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 13:44 Co za czasy, jeszcze trochę i będziemy adorowani!!!! Chyba tego nie przezyję)) Odpowiedz Link
aga.andro Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 13:52 a tam nie przeżyjesz Moim zdaniem związki rozpadają się tudzież w ogóle nie rodzą się z tej prostej przyczyny,że mężczyźni rozczarowani są kobietami... które ich zdaniem nie kochają ich tak, jak oni samych siebie Odpowiedz Link
lobuz5 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 14:18 Nie zgadzam się Aga) My chyba jeszcze bardziej płytcy jesteśmy niż sądziłaś) Odpowiedz Link
aga.andro Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 14:32 jeszcze bardziej... Łobuz no co ty - to po prostu niemożebne żeby wszyscy mężczyźni pochodzili z terenów depresyjnych !!! Holandia wcale nie jest taka duża, nasze Żuławy też niewielkie Odpowiedz Link
lobuz5 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 14:51 Faceci to dziwne stworzenia)Pójdą za nową kobietą z kilku niezwykle błahych powodów: Bo: - jest nowa - bo jest szczuplejsza - bo jest ładniejsza - bo się nie czepia - bo czemu nie??? Niestety, takie jest życie ale zdarzają się i normalni, tylko, że to powoduje, że jest ich około 10 na 75 chętnych kobiet)Statystyka przerażająca) Odpowiedz Link
aga.andro Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 14:54 przerażająca, bo ci normalni zapewne zostali już złapani przez przezorne kobietki z nieco większym szczęściem A jak się jest pechowcem ?? Oj, coś czuję, że przyjdzie w staropanieństwie śmierci doczekać ;D Odpowiedz Link
lobuz5 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 15:10 Wiesz, ja obserwuje bardzo niepojące zjawisko. Panny, które tych normalnych dostać nie mogą zaczynają się decydować na urodzenie dziecka i wychowanie go w pojedynke.Bardzo przy tym zwracają uwagę na jakość materiału genetycznego) Odpowiedz Link
aga.andro Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 15:25 Dla mnie to trochę dziwne... Dziecko powinno mieć dwoje kochających i kochających się rodziców - takie jest moje zdanie Ale jak się trafi na idiotę, który sprawdzi się jedynie jako "dawca nasienia" a absolutnie nie nadaje się na ojca... to cóż robić?? Wychować samotnie... bo na pewno i takie sytuacje się zdarzają, a kobiety już są na tyle samodzielne w dzisiejszych czasach, że mogą sobie na to pozwolić Bywa i tak Odpowiedz Link
lobuz5 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 15:30 One nie mogą trafić na odpowiedniego i dlatego decydują się na samodzielne wybranie ojca, który zresztą o niczym nie musi wiedzieć. To prawda, teraz je na to stać. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 15:39 powiem tak:jak się popatrzy na statystyki,i nie tylko(chodzi mi o zachowania,wartości,cele),to aż nawet czasem strach gg włączyć..zapewne zdarzają się wyjątki,wyłomy ze "statystyk",lecz nie mają one większego znaczenia,gdyż machina "standardu",(schematu związku)działa na porządku dziennym.Pozostaje wnikliwa obserwacja,czy to dinozaurów,czy osób,które nam najbardziej przypadają do gustu,broń Boże nie w kierunku dziewiątego przykazania.. ; Odpowiedz Link
lobuz5 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 15:47 Łamanie 9 przykazania chyba już dawno przestało przez ogół być postrzegane jako grzech) Cóż, ja wychodzę z założenia, że jak se pościelisz tak się wyśpisz. Uciekam już. Życzę wszystkim miłego weekendu)) Odpowiedz Link
t1000m Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 14:15 statystyka niczego nie dowodzi... jakie jest prawdopobienstwo spotkania dinozaura? 50% - albo sie go spotka, albo nie... z partnerem/ka swojego zycia podobnie i tej wersji sie trzymajmy... Odpowiedz Link
lobuz5 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 14:21 A dinozaur ma być żywy?? Bo coś mi się zdaje, że prawdopodobieństwo w takim przypadku nieco spada) Odpowiedz Link
limoo Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 19:34 "Statystyki uwzględniają tylko ilość mężczyzn, jakość pomijają milczeniem". Lidia Jasińska Odpowiedz Link
krzychlater Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 20:53 Cos z tymi statystykami jest nie tak, według nich to powinienem mieć duży wybór a tu problem nawet ze spotkaniem samotnej. Może samotne pochowały się po jaskiniach tak jest to jedyne wytłumaczenie, dlatego nie maja tutaj wizytówek trudno napisać przy zamieszkaniu jaskinia. Pewnie wzięły za przykład dinozaury, które się nie chowały i wyginęły? Ja na pewno nie jestem jak na lekarstwo, bo dość duży ze mnie kawałek chłopa (180 centymetrów - ciekawe, jaki średni statystyczny wzrost mężczyzny w Polsce) Odpowiedz Link
eb13 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 21:44 krzychlater napisał: > Cos z tymi statystykami jest nie tak, według nich to powinienem mieć duży wybór a tu problem nawet ze spotkaniem samotnej. Może samotne pochowały się po jaskiniach ....< Krzychlater, no co Ty ????, o jakim problemie mówisz ????, zobacz ile tutaj jest samotnych !!!!! ))). Z tego co zdążyłam zauważyć, to z Wrocka jest dość dużo samotnych forumowiczek, a stąd do Oławy to prawie rzut beretem - chyba że coś się zmieniło w geografii Polski )). Te samotne na pewno nie pochowały się po jaskiniach, tylko Ty zamiast patrzeć na dziewczyny, to zwracasz uwagę na rowerki jakimi jeżdżą - a wystarczy tylko trochę wyżej podnieść "łepetynkę" ))))). Pozdrawiam ) Odpowiedz Link
krzychlater Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 22:10 BŁĘDNE ZAŁOZENIE Może zwracałbym uwagę na ich rowery, ale problem w tym ze nie ma, na co zwracać uwagi, wszystkie co jeżdżą na rowerach są zajęte lub nie ten przedział wiekowy. Co do Wrocławia to przeważnie mieszkanki tego miasta szukają miejscowych, jestem rodowitym wrocławianinem mieszkałem tam w dzieciństwie jeszcze do niedawna tam pracowałem polowe rodziny mam tam, ale raczej wolałbym tam nie mieszkać, wole spokojniejsze tempo życia. Odpowiedz Link
eb13 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 22:29 Etam szukają miejscowych, jak dobrze nad nimi popracujesz, to pójdą za Tobą i na koniec świata (albo Ty za nimi) - przecież ważne jest z kim a nie gdzie ))) Odpowiedz Link
krzychlater Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 22:35 Na dziś koniec czytania książki skarg i zażaleń. Jutro rano trzeba wcześnie wstać i jechać do Wrocławia z tamtą do Marcowa na dwudniowe jabłkowe szaleństwo z wrocławianinami, ale nie rodowitymi ironia losu. Najważniejsze jest po co. Odpowiedz Link
eb13 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 22:44 spoko, ci "farbowani" wrocławianie są jeszcze fajniejsi )) Czyli zabawa szykuje się przednia ? - więc takiej Ci życzę )) Rozumiem, że po powrocie będziesz już miał bardziej optymistyczne nastawienie ))) Pozdrawiam i miłych snów Odpowiedz Link
finka9 Re: bezlitosna statystyka 19.09.08, 21:10 Statystyka jest faktycznie dołująca .Nie śledziłam całego wątku i nie wiem czy ktoś już na to zwrócił uwagę ,ale jeśli pani X lub Y ma jednocześnie męza i kochanka to statystyka całkiem bierze w łeb. Odpowiedz Link