constelacja 06.11.08, 21:55 a ściślej pod galerią centrum o 19.30 w piątek ( JUTRO) dalsze kroki omówimy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nudna3 Re: lublin zbiera sie pod pedetem :) 06.11.08, 22:00 ja już omówiona jestem. trzeba tylko wybrać knajpę Odpowiedz Link
constelacja Re: lublin zbiera sie pod pedetem :) 06.11.08, 22:05 no właśnie.. tylko po co "knajpa" skoro niektóre zamierzją byc :kierowcami Odpowiedz Link
constelacja SPECJALNE SPRAWOZDANIE DLA DALIAX 08.11.08, 17:34 Oczywiście na początku powiem, ze ze względu na twoją grypę wybaczyliśmy Ci nieobecność pod "pedetem". Sprawozdanie ze spotkania: 19.24 constelacja dzwoni do forumowiczki1 z pytaniem "będziesz?" 19.24.21 forumowiczka 1 mówi, ze się spóźni 19.25 constelacja załamuje ręce i postanawia uciec gdzie pieprz rośnie 19.26 constelacja z załamanymi rękami idzie pod pedet 19.30 constelacja spotyka forumowicza nr 2 do godziny 19.45 constelacja i forumowicz nr 2 czekają na forumowicza nr.3, który listopadowego spotkania miał nie opuszczać (hm) a później ... czekolada, vanilla, costa caffe i wreszcie kawa 20.00 (ale mogę się mylić ) przychodzi forumowiczka nr1 ( która ma fatalnie dobrany nik, bo powinna nazywać się "sympatyczna") Constelacja od tego czasu przestaje kontrolować czas ... Skończyliśmy w "sielsko anielsko"(chyba tak to się nazywa)około godziny 23.10 Porozmawialiśmy, pośmialiśmy się, spędziliśmy (moim zdaniem) miło czas... W Lublinie mieszkają sympatyczni ludzie Pani prezes melduję, ze zadanie zostało wykonane!!! (Sprawozdanie) Odpowiedz Link
nudna3 Re: SPECJALNE SPRAWOZDANIE DLA DALIAX 08.11.08, 18:47 dodam jeszcze że constelacja przeżyła powrót do domu, z zamkniętymi oczami siedziała jako pasażer w moim aucie, i tylko raz krzykneła przerażona moimi wyczynami Odpowiedz Link
constelacja Re: SPECJALNE SPRAWOZDANIE DLA DALIAX 08.11.08, 18:51 no tak.. miałaś dopisać coś prawdziwego.. np, że pogoda zrobiła nam prezent : mimo późnej pory świeciło słońce, na niebie mimo braku deszczu pokazała się tęcza i takie tam szczegóły Odpowiedz Link
lisiasty forumowicz nr 3 wyjasnia 08.11.08, 20:48 Nie wiem czy zostanie to uwzglednione... niemniej jednak sprobuje. otoz Pani Prezes... zgodnie z planem mialem wczoraj wrocic o 1700. Z uwagi na pewne perturbacje powrot na baze byl pozno. Nie majac namiarow... nie majac bladego pojecia... nie wpsomne juz o zielonym... poddalem sie i zaprzesalem poszukiwan grupy buszujacej po miescie. Ponadto listopad sie nie skonczyl... i nie spisujcie mnie na straty. Tu pragne podzielic sie tez refleksja... Forumowiczka nr 1 musi zmienic nick... bo jest bardzo sympatyczna czego empirycznie doswiadczylem w rozmowach. na GG Odpowiedz Link
constelacja Re: forumowicz nr 3 wyjasnia 08.11.08, 20:57 w imieniu forumowiczek wybaczam Ci... przekonałeś mnie...ciekawe tylko czy wybaczy ci forumowicz nr 2,... który musiał się z nami mordować tyyyyle godzin Odpowiedz Link
lisiasty Re: forumowicz nr 3 wyjasnia 08.11.08, 21:12 E tam mordowac... sama przyjemnosc pewnie dla niego to byla.. wszak takie zacne grono... przesympatycznme... ja tam bym sie nie mordowal. Poza tym na pierwszym sabacie to bylem sam .. a kobietek 3 Odpowiedz Link
constelacja to teraz wszystko rozumiem... 08.11.08, 21:13 nie dojechałeś bo kobitek było za mało !!!!! Odpowiedz Link
lisiasty tos mi pojechala:P 08.11.08, 21:14 w sumei to nie .. nie dojechalme bo .. perturbacje. na drugi arz na pewno dojade Odpowiedz Link
nudna3 Re: forumowicz nr 3 wyjasnia 08.11.08, 21:18 no nie wiem, może sam sie wypowie... Odpowiedz Link
lisiasty Re: A Szanowna Pani... 08.11.08, 21:24 poki co nie mieszajmy do tego Pani Prezes.. pyam bo jakos odpowiedzi nie dostalem Odpowiedz Link
nudna3 Re: A Szanowna Pani... 08.11.08, 21:26 przyjęte, będzie okazja do następnego spotkania Odpowiedz Link
constelacja Re: A Szanowna Pani... 08.11.08, 21:29 I to jest właśnie prawidłowe spojrzenie Odpowiedz Link
jacek99999 Re: A Szanowna Pani... 08.11.08, 21:39 witam. forumowicz nr 3 naprawdę niech żałuje, że nie był. Z drugiej strony to ja tak bardzo nie żałowałem, bo zawsze lepiej nie mieć konkurencji. było bardzo fajnie, a dziewczyny są naprawdę ok. mam nadzieję, że to było pierwsze, ale nie ostatnie nasze spotkanie. pozdrawiam Odpowiedz Link
nudna3 Re: A Szanowna Pani... 08.11.08, 21:47 trochę stresu, ale wszyscy cali i zdrowi do domu wrócili Odpowiedz Link
constelacja Re: A Szanowna Pani... 08.11.08, 21:51 no baaa.... ja już się zastanawiam kiedy się znowu przejadę Twoim autkiem Odpowiedz Link
nudna3 Re: A Szanowna Pani... 08.11.08, 21:54 mam nadzieje że się jeszcze spotkamy, i może ktoś jeszcze do nas dołączy. ja się odważyłam. Odpowiedz Link
lisiasty MEa culpa... 08.11.08, 21:54 chcialbym zakrzyknac... gdybym tylko mial jakikolwiek wplyw na wynikla sytuacje.. ale tak miedzy nami to ja zadna konkurencja nie jestem i nie mam zmaiaru byc nastepnym razem bede Odpowiedz Link
nudna3 Re: MEa culpa... 08.11.08, 21:55 tu nie ma rywalizacji i to nie randka w ciemno, tak między nami Odpowiedz Link
constelacja a tak w ogóle 08.11.08, 22:02 to się zimno znowu robi i ja już pod pedetem nie będę stała Odpowiedz Link
constelacja Re: a tak w ogóle 09.11.08, 11:37 proponuję Egipt ... albo chociaż jakieś gościnne piwnice Odpowiedz Link
constelacja Re: a tak w ogóle 09.11.08, 12:40 no może być ognisko miejsce mam, drewno mam... ale trzeba dojechać i wrócić Odpowiedz Link
daliax witajcie kochani:) 09.11.08, 15:52 Nie dość, że grypa, to jeszcze net nie chce mi działać. Dzięki Constelacja za sprawozdanie i wybaczenie na następne spotkanie to żeby nie wiem co się działo na pewno przyjadę. Do koleżanki Sympatycznej- a mówiłam Ci, że warto i po co było tak się bać. To teraz czas połączyć te nasze 2, jak mówi Lisiasty "sabaty". Odpowiedz Link
constelacja Re: witajcie kochani:) 09.11.08, 18:57 no witaj mam nadzieję, że sprawozdanie Cię satysfakcjonuje...jest trochę okrojone.. . ale jak tu wszystko opowiedzieć ? Co do wybaczenia .. przyszło mi łatwo , bo ja z natury taka "wybaczliwa" jestem *** uprzedzałam,że lubię wielokropek gg4790396 Odpowiedz Link
daliax Re: witajcie kochani:) 09.11.08, 19:14 no pewnie, że satysfakcjonuje - czuję się prawie jakbym tam była. jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link
constelacja Re: ziemniaczki i kielbaski... 09.11.08, 17:57 ognisko,ziemniaczki i kiełbaski nie muszą czekać aż do wiosny!!! W końcu ogień da nam przyjemne ciepełko poza tym szalik , czapka i jakieś cieplejsze wdzianko zrobią resztę .. Zresztą ja nie zamierzam spać (jak co niektórzy) pod gołym niebem... Gdyby zdarzyła się piękna (wyjątkowa jak na listopad) pogoda to można zastanowić się nad organizacją powiem : jestem za Odpowiedz Link
daliax Re: ziemniaczki i kielbaski... 09.11.08, 19:22 ja się piszę. nabrałam się tyle witaminek, że nic nie powinno mnie złamać. Odpowiedz Link
jacek99999 Re: lublin zbiera sie pod pedetem :) 09.11.08, 21:36 co tu się wyrabia? jakieś plany się snuje beze mnie. ciekawe pomysły, zwłaszcza to z ogniskiem. ale z drugiej strony, z odpowiednim zaopatrzeniem mozna wytrzymać wszystko, nawet imprezę na powietrzu w zimie. Odpowiedz Link
constelacja nie takie rzeczy... 09.11.08, 21:57 się wytrzymywało ... zresztą do zimy to jeszcze daleko Odpowiedz Link
absolwentka-3 Re: nie takie rzeczy... 11.11.08, 11:08 hello,dawno sie nieodzywalam ale jestem"za" spotkaniem jednym badz drugim-wszystko do ustalenia Odpowiedz Link