salsa13 16.11.08, 11:33 Wywiało Was? Ale wszystkich jednocześnie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wmiesciejakrybytramwaje Re: A co tu tak pusto? 16.11.08, 11:42 bry, ja jestem, kaffkę piję i czytam wasze stare watki Odpowiedz Link
salsa13 Re: A co tu tak pusto? 16.11.08, 11:54 czeee ech... stare wątki, to były czasy... Odpowiedz Link
kawamija Re: A co tu tak pusto? 16.11.08, 12:50 cześć..........jestem..........troszkę poczytałam i napisałam ciut, ciut, jeść dziecku i sobie dałam.....ale zaraz ide do ludzi.....pogoda piekna do pogadania pózniej Odpowiedz Link
krzychlater Re: :))) 16.11.08, 13:11 Jestem, ale na krótko, bo niedługo wypadam i dziś już nie wrócę na kompa. Odpowiedz Link
aga.andro Re: A co tu tak pusto? 16.11.08, 14:06 ja podglądam sobie, ale coś mi weny do pisania brakuje Odpowiedz Link
ivone7 Re: A co tu tak pusto? 16.11.08, 14:08 wywialo i pewnie wywieje po kolei kazdego..tyle ze w odstepach czasowych... ale zawsze ktos tam jest.. melduje sie na moment... Odpowiedz Link
salsa13 Re: A co tu tak pusto? 16.11.08, 15:04 ivone jak ja Cie dawno nie czytałam, ciekaw czy kiedyś w końcu się spotkamy, kasiar wciąż o tym gada ale coś mało skutecznie Odpowiedz Link
ivone7 Re: A co tu tak pusto? 16.11.08, 15:20 moje dlugie niepisanie bylos spowodowane, tym, ze w laptopie nie dzialaly mi literki e,c,d...a bez nich ciezko cokolwiek napisac..hihi..wiec tylko czynnym czytaczem.. milo mi salsa..i mam nadzieje ze juz niedlugo nastapi ta wiekopomna chwila..bo dziewczyny wiele milego o Tobie mowily i pisaly.. Odpowiedz Link
mary171 Ivone pytanko :-)) 16.11.08, 16:15 a jak naprawiłąs klawisze w laptopie W moik nie działają też więc chętnie sie dowiem Odpowiedz Link
ivone7 Re: Ivone pytanko :-)) 16.11.08, 16:18 opowiem szczerze...zaczelam walic z calej sily..potem ugniatalam klawiature..nie bylam dla niego zbyt laskawa..ale cos mi sie ze stykami dzieje...i...zaczelo dzialac..sama sie zdziwilam..tyle ze teraz na niego bardzo uwazam, nie traktuje go tak obcesowo..delikatnie odkladam, zeby znow te styki sie nie zbuntowaly.. ale podobno mozna wymienic klawiature.. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Ivone pytanko :-)) 16.11.08, 16:22 oj dziewczyny wejdźcie na komputer na gazeta.pl lub wrzućcie hasło polskie litery w wyszukiwarkę lub zmieńcie ustawienia na pulpicie na polski język też mam często ten problem Odpowiedz Link
ivone7 Re: Ivone pytanko :-)) 16.11.08, 16:45 ale u mnie nie stykalo na tych 3 klawiszach...byly po prostu nieme..w jednej linii...ale potrzasnelam..potraktowalam odpowiednio..i jest dzialaja.. Odpowiedz Link