kawamija Re: Sylwester w Toruniu ? 26.12.08, 21:13 oj nie...........w Toruniu mieszka moja była teściowa........brrrrrrrrr........tam nie Na pewno by przyleciała na miotle i wszystko popsuła Odpowiedz Link
gapuchna Re: Sylwester w Toruniu ? 26.12.08, 22:07 Och, Kawusia, prócz niej jednej, jeszcze 200 tys innych ludzi )) Odpowiedz Link
kawamija Re: Sylwester w Toruniu ? 27.12.08, 12:26 Nie mówie ze juz nigdy nie bede w Toruniu........ale uwierz mi Gapuchna......potrzebuje jeszcze ze 3 Sylwestrów na terapie )) - co najmniej.....co najmniej....!! ....choc jak sie chwile zastanowie......to spacery miłe były nad Wisła a i pizze dobrą jadłam........nawet mam zdjecia na potwierdzenie...nie,nie....juz koniec........koniec.....ona tam mieszka i juz.........brrrr......) Ale Was bardzo serdecznie pozdrawiam ))))))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Sylwester w Toruniu ? 27.12.08, 13:43 Kawusia, przyjeżdżaj. To przecież piękne miasto. I świetne pierogarnie )) Ta na Ducha godna polecenia Odpowiedz Link
kawamija Re: Sylwester w Toruniu ? 27.12.08, 15:52 Gapuchna.....daj przynajmniej z rok, bym się mentalnie przygotowała i na nowo uwierzyła, że w Toruniu może mnie jeszcze spotkać coś miłego ))))))) Raz jeszcze pozdrawiam..... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Sylwester w Toruniu ? 27.12.08, 15:56 Dzięki Kawusia )) Ja Torun naprawdę lubię. Ma to coś, chociaż też wiele braków. A pamiętasz - Mazury mi chodzą po głowie Taka samotna chatka w lesie. Żeby trochę wypocząć. Odpowiedz Link
kawamija Re: Sylwester w Toruniu ? 27.12.08, 16:12 O chatce pamiętam, ale po Nowym Roku...... ..i obiecuje o niej napisac, ale tak pocichutku ))....zeby pozostała taką zagubiona w lesie malutką chatką........ Pozdrawiam.........ach teraz sie rozmarzyłam.....))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Sylwester w Toruniu ? 27.12.08, 16:40 A wiesz, ze ja też..... tak odpocząć od wszystkiego. W ciszy. W samotności. Pamiętaj - proszę Bedę mocno wdzięczna! Odpowiedz Link
pola782 Re: Sylwester w Toruniu ? 26.12.08, 22:35 I owszem. Sylwester w Toruniu to świetny pomysł szczególnie w dobrym towarzystwie. Ja mam taki pomysł: ja + dwie inne samotne matki i nasze dzieci = 6 osób, pies i świnka morska. A jaki pomysł wy macie? Odpowiedz Link
wers-alik Re: Sylwester w Toruniu ? 26.12.08, 23:26 Pomysł prawie znakomity. Z małą korektą: bo cóż to za para - pies i świnka? Chyba, że wykluczą parkiet... Odpowiedz Link
mariaeva Re: Sylwester w Toruniu ? 27.12.08, 11:37 wersalik bedziesz ?to nawet moze ja sie wybiore Odpowiedz Link
wers-alik Re: Sylwester w Toruniu ? 27.12.08, 12:04 Nawet TY? Ja chyba nie. Nie mam ani psa, ani świnki. W tej sytuacji mógłby mi ktoś podłożyć Odpowiedz Link
mariaeva Re: Sylwester w Toruniu ? 27.12.08, 21:43 tez nie mam a podlozona swinke ? jak morska to dam rade ale jak Ciebie nie bedzie to nie ide Odpowiedz Link
wers-alik Re: Sylwester w Toruniu ? 27.12.08, 22:15 Wiesz co? "A może byśmy tak, najmilsza, wpadli na dzień do Tomaszowa..."??? Odpowiedz Link
mariaeva Re: Sylwester w Toruniu ? 27.12.08, 22:56 do Tomaszowa powiadasz daleko tak wiec jesli dosc sil masz aby skusic mnie to "powiedzie mnie sciezka kreta choc dlugo na poludnie isc trzeba" Odpowiedz Link
wers-alik Re: Sylwester w Toruniu ? 27.12.08, 23:36 Ja zacytowałem Tuwima. A Ty? Bo ze smutkiem powiadam, że w tej chwili nie kojarzę? Odpowiedz Link
mariaeva Re: Sylwester w Toruniu ? 28.12.08, 13:04 alez ja wiem ze nie Twoja to byla propozycja choc szkoda az tak sie niezapetlilam i nie pretenduje do..... a moj- ach a to nic naszego Odpowiedz Link
pola782 Re: Sylwester w Toruniu ? 27.12.08, 14:42 Świnka ma swój świat a pies swój i nikt nie będzie starał się ich zaprzyjaźniać lub gonić na parkiet. Będą dzieciom czas umilać żeby mamy mogły lekko wyluzować. Zakładamy oczywiście, że wszyscy to przeżyją... jakoś. I zwierzątka i dzieci i mamy. Odpowiedz Link
pola782 Re: Sylwester w Toruniu ? 31.12.08, 12:54 Ot i los. Dzieci znajomych się pochorowały czyli sylwester spędzę z synem i świnką morską. Odpowiedz Link