aspirea 09.02.09, 23:03 jest jakas szansa, zeby choc trochę przerobić motto tego forum? jakoś od poczatku źle na mnie działa. Jeśli wiekszość bedzie za tym aby bylo jak jest, to ok. Przeżyję. Nie wiem czemu, ale dla mnie jest takie strasznie ponure. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aspirea Re: Pytanko mam 09.02.09, 23:12 Jesli chodzi o mnie to bardzo prosze o usuniecie pierwszego zdania. Jest okropne. W ogole to bym wszystko usunęła. łącznie z ilościa wykrzykników w nazwie forum. Wiem, wymagająca dziś jestem No...taka jest moja propozycja )) Odpowiedz Link
salsa13 Re: Pytanko mam 09.02.09, 23:18 W najbliższych dniach coś zmienimy A teraz spokojnej nocy Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Pytanko mam 10.02.09, 08:03 he he , przyłączam się do tego głosu niezadowolenia )) pierwsze zdanie jest... noł koment, żenua. jeśli chodzi o wiersz, molestowałabym hessego, na pewno znajdzie coś słodko-gorzkiego Odpowiedz Link
wers-alik Re: Pytanko mam 10.02.09, 10:31 Rumusiu! Ty to byś tylko molestowała i molestowała Pozwolę sobie na wsparcie - choć to przecież sprawa drugo- a może i dalszorzędna. Chcę podkreślić, że pisać KRÓTKO A TREŚCIWIE potrafią tylko nieliczni. Czy w naszym gronie znajdzie się ktoś obdarzony tym unikatowym talentem? Odpowiedzi nie znam. Zanim Hesse popełni wiersz, skorzystajmy może ze złotych myśli spłodzonych przez ludzi, twórców wybitnych. Oto pole do popisu dla samotnych erudytów! Proponuję proponować Każdy może swoje 3 grosze... Kryteria doboru? Krótkie zdanie, lepiej jeśli nawet luźno związane z tytułem forum. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Pytanko mam 10.02.09, 11:01 proponuję działy: 1- szydełkowanie i dzierganie,ewentualnie inne prace manualne i twórcze, jak w ośrodku dla sprawnych inaczej. 2- kącik dla kogutów, zakłady bukmacherskie, te sprawy.(wątek czerwony, z ostrzeżeniem, wejścia na własne ryzyko i nie tylko) 3- klatka dla nawiedzonych(myślę o sobie i nie tylko) 4- znak wodny i oficjalna rejestracja w Krajowym rejestrze sądowym.Wątek informujący o postępach w sprawie, będzie biurokracja, (będzie temat, będzie czym żyć.) 5- połamana przeszłość, dla małoletnich ofiar portali o nazwach: buziaczek pl,nasza klasa pl, fotka pl i jeszce chyba jakieś są...oczywiscie pl. 6- piątkowe dojo ( sala ćwiczeń wschodnich sztuk walki), aby frustracja pozytywnie przeradzała się w miłosierdzie i kontemplację swojego ja. 7- No i oczywiście kącik progresywny, z całą kanonadą muzyki dostępnej w internecie, która tak wiele zmienia, ale na tak krótko. to tylko cześć propozycji, w miarę rozwoju i pojawiających się tematów, można by dołączając nowe. acha...jeszcze wątek KONFESJONAŁ.Bardzo ważny, przypominający o sumieniu i grzechach.Klikasz, a tam oczekuje promienne rozgrzeszenie, które umożliwi lżejsze popełnianie kolejnych, mrocznych napaści na swoja osobę i nie tylko. P.S. pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Pytanko mam 10.02.09, 11:07 wątek konfesjonał, dobra myśl z chęcią poczytam o grzeszkach Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Pytanko mam 10.02.09, 11:12 księżna... błąd... dążymy do tego, abyś z chęcią popisała o grzeszkach. A jakiego wtedy będziesz miała pałera...Jak pani Barbara z jutuba. Odpowiedz Link
aspirea Re: Pytanko mam 10.02.09, 11:15 Też wymyśliłes...8 działów i pod żaden sie nie podepnę Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Pytanko mam 10.02.09, 11:48 uniosłaś się? to do dojo, dziś jeszcze puste, masz pole do popisu. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Pytanko mam 10.02.09, 11:51 księżniczko- pałer... pałer... o to chodziło.Ale przenośnia fajna...na czasie hihi... Ty byś pewnie wolała: I obudzę się jak blask śmiałej jutrzenki, niewinną rosą, wschodzącej w nowy dzień? hahahaa.... Odpowiedz Link
aspirea Re: Pytanko mam 10.02.09, 12:32 hahaha...pole w sam raz dla kogoś innego <rotfl> Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Pytanko mam 10.02.09, 11:40 "Też wymyśliłes...8 działów i pod żaden sie nie podepnę" aspirea- będziesz musiała, prędzej, czy później. Jam prorok. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Pytanko mam 10.02.09, 11:47 hesse, porównujesz mnie z panią basią?!?!?!?! ty brutusie! jak mogłeś? czym sobie na to zasłużyłam? ;-P niepodobna jezdem! Odpowiedz Link
wers-alik Re: Pytanko mam 10.02.09, 12:19 Hesse, przestań - proszę, a nawet błagam, w trosce o moje powłoki brzuszne. I nie miej wygórowanych aspireacji. Inni znają innych... Odpowiedz Link