wers-alik 16.02.09, 16:23 A jeśli nie - to czyja? Zamierzam wnieść skargę na autora "wycinanki" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 16:25 bierz mnie na świadka!!!!!!!! Odpowiedz Link
wers-alik Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 16:30 Dzięki, Księżniczko. Myślę jednak, że wystarczy archiwum Agory. Odpowiedz Link
menn69 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 16:33 Myślę, ze jak archiwum Agory zacznie się babrać w Twoich postach to Ty będziesz musiał połowę kobiet na tym forum przepraszać. Odpowiedz Link
wers-alik Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 16:41 Nie pytałem o zdanie 6 na 9. Odpowiedz Link
finka9 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 16:44 To trzeba ciebie pytać o pozwolenie jak chce się zabrać głos? Interesujące,zwazywszy na fakt ,że podobno miało cię tu już nie być. Odpowiedz Link
wers-alik Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 17:11 Jak chce się zabrać, to - tak. Jeśli masz dla mnie TYLE sympatii, to nie powinnaś zabierać ale lepiej dawać. Nie znam Twojego miasta, więc nie podam adresu gdzie. Może daj ogloszenie w prasie. Bo MNIE nie interesujesz. Odpowiedz Link
finka9 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 17:13 Bredzisz bez sensu.Przedawkowałeś Geriavit? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 19:07 witam Cię oprócz mnie na forum są inni admini, nigdy nie kwestionuję ich decyzji. Wróciłam właśnie i czytam, czyli krótko i na temat, to nie moja decyzja. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 19:10 To, że dostałam prawa właściciela forum nie oznacza, że waruję 24 godziny na dobę. Proszę nie przesadzajmy, dobrze Odpowiedz Link
finka9 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 19:14 Salsa,spokojnie ,jesteśmy z Tobą. Uważam,że odwalasz kawał dobrej roboty.Pozdro. Odpowiedz Link
menn69 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 19:19 Ja też tak uważam jak Finka. Na razie mało piszę na forum, ale bacznie się przyglądam i czytam. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 19:24 finka dziękuję Powiem wprost, Wers bardzo obraził jednego z adminów, moim zdaniem jest to niedopuszczalne i karygodne, tym bardziej, ze akurat On specjalizował się w poprawnej polszczyźnie. A jednak ponownie doprowadził do tego, że znowu obraził admina i na dodatek wyciąga problemy innego forum na tym. Wydaje mi się to lekką przesadą. Zdecydowanie ufam swoim adminom i wiem, że mogę zawsze na nich liczyć. Nie kwestionuję ich decyzji. Natomiast to już jest do Wersa - proszę zastanów się trochę nad swoim postępowaniem, czy naprawdę my wszyscy na dwóch forach jesteśmy źli a Ty jesteś ideałem? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
t.drk właśnie... 16.02.09, 19:37 jeśli "komuś" nie odpowiada tutejsze towarzystwo i wiekszosc to debile itp. to proszę bez zbędnych komentarzy i dopierdzielania komukolwiek opuścić to miejsce.. my "Cię" nie wyganiamy, ale .....!!!bo ileż można juz oglądać wciąż to samo.. Odpowiedz Link
finka9 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 19:41 Od kiedy forum jest w Waszych rękach,zapanował tu większy ład i porządek ,a niektórzy zaczęli bardziej ważyć słowa.To krok siedmiomilowy. Co do osobnika zwanego wersalik to jak myślisz dlaczego tu wywleka sprawy z innego forum ( nie pierwszy raz)? Bo tu więcej ludzi zagląda,czyta i pisze a ten typ jest spragniony sensacji wokół siebie jak gąbka wody. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 20:06 finko..wszystko dobrze.. tylko bardzo Cię Proszę, już więcej nie wyzywaj nikogo od ... nawet ja (po pijaku, co za szczęście) dałem się wciągnąć...forum jest dla Wszystkich, którzy szanują... co szanują? Człowieka, a nie jego głupotę... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:19 ale czemu admini wycięli mojego posta? ic not fer! Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:31 moim zdaniem admini chyba kombinują, i przyuczają się... jak to admini. może niechcący? może cóż się spsoło... na pewno nie bylo to dlatego, zeby Tobie ksieżniczko dopiec.( mam taka nadzieje).Jesli mialas tam cos istotnego, to napisz jeszcze raz...daj szanse... "wyrozumiej" i siebie i innych. ja tez czasem wrecz musze. to dobra nauka.bo przeciez, nawet jesli juz mam enklawe w postaci "pancerniku" ( pozdro Mappi), to nie jestem jedyny ego tego. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:37 oj nie chodzi o to, ze było tam coś istotnego, bo tylko przywitałam się z wersem. chodzi o piepszony fakt, że ktoś to wyciął, bez powodu. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:44 mnie też pewne rzeczy wkur...eeee... a wiesz ile w windowsie jest tego.. hehe..skrypty nie są doskonałe.I zapewne to jest powod, bo nie podejrzewam adminow o dzialania inne.Inaczej tego sobie nie potrafie wyjasnic.Nikt za przywitanie nie wycina... i w tym przypadku Zapewne nie o Ciebie chodzilo. zreszta... poganiaj po innych forumach. tam to jatka... przypomnij se obrazki.fane nie? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:54 spoko, hesse, już po sprawie. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:59 t.drk - wez mi nie mow, co mam pisac i z kim. acha... i o czym, to tez mi nie mow.Pisze sobie z pewna Pania o niesprawiedliwosci, i tyle. Odpowiedz Link
t.drk Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:45 kurde? o co chodzi? o jakis wycięty post? to juz naprawdę Pan w. i księzna Pani nie mają czego roztrząsać??? jejku..jak mi przykro..... A MOZE BY TAK.... DO JASNEJ CHOLERY SKONCZYĆ WRESZCIE NA TYM FORUM MOTYW PANA W. i jego KSIĘZNICZKI??? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:56 ale z czym ty masz problem? Odpowiedz Link
wers-alik Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 10:05 T.deerkur... Od siebie zacznij, OD SIEBIE!!! Odpowiedz Link
bucwielki Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 17:03 t.drk napisał: > kurde? o co chodzi? o jakis wycięty post? to juz naprawdę Pan w. i księzna Pani > nie mają czego roztrząsać??? jejku..jak mi przykro..... > A MOZE BY TAK.... DO JASNEJ CHOLERY SKONCZYĆ WRESZCIE NA TYM FORUM MOTYW PANA W > . > i jego KSIĘZNICZKI??? I to powinno być zadaniem nr1 dla moderatorów tego forum!!! Odpowiedz Link
aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 22:21 a nie byłoby łatwiej napisać do któregokolwiek z adminów i zapytac? Po co roztrzasać to na forum? Jestem pewna, ze dostałabys odpowiedź. Po co na forum? Po co te kłotnie? O czyste bzdury, bo inaczej nie można tego nazwać. Księżniczko, lubisz takie "chore" atmosfery? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 22:24 proponuję czytać uważnie posty w tym wątku, napisałam wyżej, że sprawa jest zakończona. równie dobrze mogę teraz napisać, że wprowadzasz chora atmosferę, bo piszesz o czymś, co jest już zakończone. Odpowiedz Link
aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 22:41 no tak...od 16 siałas ferment z wersem o cos co zostalo usuniete. Jesli myslisz, ze mam ochote czytac po raz enty Twoje czy wersa lamenty "dlaczego usunieto moj post" to jestes w błedzie Nudne to jest wiec nie wymagaj ze bede czytac do konca cos takiego. Skorzystaj moze jednak na przyszlosc z mojej malej rady ( nie musisz strzelac fochow bo robic wrazenia na mnie to na pewno nie zrobi). I nie mowie Ci to już jako zwykły uzytkownik forum a jako admin. dla mnie temat jest zamknięty Odpowiedz Link
frip0 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 22:45 UUUUUUUUUUUUUU Robi sie ciekawie ;d Lepsz niż Moda na sukces normalnie Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 23:47 uuuuuuuuu, ten protekcjonalny ton zrobił na mnie wrażenie. i co teraz? przełożysz mnie przez kolano i dasz mi klapsa, adminko? po co sie w ogóle odzywasz, skoro cię to tak bardzo nie interesuje? jakoś inni wpół admini napisali do mnie na priva, a ty tutaj musisz pokazać, kto tu rządzi. żałosne, ale spoko, zdarza się Odpowiedz Link
aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 00:29 hahaha...przez kolano niech cie przelozy kto inny...chyba wiesz kto dlaczegoz to sie unosisz? grzecznie napisalam Ci tylko przeczytawszy twe lamenty (gloszone kilka godzin) abys zwrocila sie do osob, ktore moderuja to forum. Chcialam Ci tylko pomoc. A ty sie rzucasz. ja ci nic nie musze pokazywac. ale nie ty bedziesz mowic czy wolno mi sie odezwac czy nie Antek swietnie kiedys Cie okreslil i zgadzam sie z nim. Lubisz udawac slodka idiotke kiedy zjawia sie wers. Smutne, no ale... Slodkich snow ksiezniczko Odpowiedz Link
zabelina Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 08:36 może ja czegoś nie rozumiem, albo nie doczytałam...ale z regulaminu wynika, że to są admini forum "...wszelkie problemy i sugestie proszę kierować na wybrany adres dona_76@gazeta.pl dunka76@gazeta.pl lobuz5@gazeta.pl salsa13..." Odpowiedz Link
salsa13 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 08:51 zabelina napisała: > może ja czegoś nie rozumiem, albo nie doczytałam...ale z regulaminu wynika, że > to są admini forum > "...wszelkie problemy i sugestie proszę kierować na wybrany adres > dona_76@gazeta.pl > dunka76@gazeta.pl > lobuz5@gazeta.pl > salsa13..." tak to są admini Odpowiedz Link
zabelina Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 08:58 zdziwiłam sie tylko trochę wypowiedzią Aspirei... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 09:39 ja też, uwierz. Odpowiedz Link
zabelina Re: forum samotnych... 17.02.09, 09:50 ...jestem tu od niedawna i może nie mnie się wypowiadać na ten temat, ale od dłuższego czasu chodzi mi po głowie taka myśl - może dlatego jesteśmy samotni bo nie potrafimy komunikować się ze sobą...i nie chodzi mi w tej chwili o podział kobiety-mężczyźni, tylko o sposób wypowiadania swojego zdania i swoich poglądów w sposób, który nie dotyka tej drugiej osoby. Zawsze będziemy spotykać ludzi, którzy inaczej myślą, może nie oceniajmy ich na zasadzie: myśli inaczej niż ja to nie będziemy się już z nim "bawić"? Może nie oceniajmy kogoś za to, że lubi kogoś kogo my nie lubimy...na zasadzie, kto nie z nami ten przeciwko nam... Nazwa naszego forum to Samotni łączmy się, nie dzielmy się... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: forum samotnych... 17.02.09, 09:51 mi się twój postulat podoba, ja z chęcią przygarnę kropka )) Odpowiedz Link
salsa13 Re: forum samotnych... 17.02.09, 09:56 zabelina napisała: > ...jestem tu od niedawna i może nie mnie się wypowiadać na ten temat, ale od > dłuższego czasu chodzi mi po głowie taka myśl - może dlatego jesteśmy samotni b > o > nie potrafimy komunikować się ze sobą...i nie chodzi mi w tej chwili o podział > kobiety-mężczyźni, tylko o sposób wypowiadania swojego zdania i swoich poglądów > w sposób, który nie dotyka tej drugiej osoby. Zawsze będziemy spotykać ludzi, > którzy inaczej myślą, może nie oceniajmy ich na zasadzie: myśli inaczej niż ja > to nie będziemy się już z nim "bawić"? Może nie oceniajmy kogoś za to, że lubi > kogoś kogo my nie lubimy...na zasadzie, kto nie z nami ten przeciwko nam... > Nazwa naszego forum to Samotni łączmy się, nie dzielmy się... Zabelina nie ma znaczenia, czy Jesteś tu dzień, czy rok to forum dla wszystkich Bardzo ładnie to napisałaś. Wiesz, kiedyś, kilka lat temu takie to forum było, łączyło ludzi... Może uda nam się powrócić kiedyś do forum z tamtych czasów Odpowiedz Link
aspirea Re: forum samotnych... 17.02.09, 10:03 salsa13 napisała: Wiesz, kiedyś, kilka lat temu takie to forum było, > łączyło ludzi... > Może uda nam się powrócić kiedyś do forum z tamtych czasów trzymam kciuki Odpowiedz Link
aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 09:42 hmmm...dlaczego zdziwiłas? Przecież NIGDZIE NIE NAPISAŁAM ŻE JESTEM ADMINEM TEGO FORUM. Litości moi drodzy Kurcze, Ksiezniczka przez kilka godzin pytała na forum dlaczego jej post został usunięty. Tego typu sprawy mozna załatwić poprzez maila. Na spokojnie. Ale widać ciezko to zrozumieć, najlepiej atakować. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 09:52 aspirea napisała: > hmmm...dlaczego zdziwiłas? > > Przecież NIGDZIE NIE NAPISAŁAM ŻE JESTEM ADMINEM TEGO FORUM. > Litości moi drodzy > > Kurcze, Ksiezniczka przez kilka godzin pytała na forum dlaczego jej > post został usunięty. Tego typu sprawy mozna załatwić poprzez maila. > Na spokojnie. Ale widać ciezko to zrozumieć, najlepiej atakować. > Aspirea - dziękuję, że się odezwałaś Odpowiedz Link
aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 10:09 Nie musisz dziękowac. To był mój obowiązek. Moja wczorajsza wymiana zdań z Ksieżniczką byłą zupełnie niepotrzebna. Domyslam sie, ze pewnie zostałas zasypana mailami czy faktycznie jestem adminem TEGO forum cz też nie...bo z tego co zauwazyłam dostaje Ci się "za wszystko i za nic". Szczerze wspólczuję Ale...nie daj się Odpowiedz Link
zabelina Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 09:52 "...I nie mowie Ci to już jako zwykły użytkownik forum a jako admin..." akurat w tym przypadku tak to zabrzmiało... - "...rozumieć - wykazywać zrozumienie dla kogo, czego..." Słownik języka polskiego pod red.Witolda Doroszewskiego PWN 1965 Odpowiedz Link
aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 10:01 e tam...to juz dopisanie czegos tam Odpowiedz Link
zabelina Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 10:12 ja niczego nie dopisuję, cytuję Twoje słowa...bądźmy za nie odpowiedzialni.. Odpowiedz Link
aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 10:30 Jestem. Zawsze. N/t Odpowiedz Link
wers-alik Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 10:16 Można przypuszczać, że to są tylko aspirea-cje do adminowania. Odpowiedz Link
aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 10:33 Niektórym marzenia się spełniają < ROTFL> Odpowiedz Link
wers-alik Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 12:35 TO nazywa sie inaczej: pobożne życzenia! Odpowiedz Link
aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 12:42 Niektorym to nawet modlitwa nie pomoze Odpowiedz Link
wers-alik Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 12:54 Modlitwa musi mieć właściwego adresata. Np. aspirełę. Odpowiedz Link
aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 13:18 i jak tu cie nie kochac < rotfl> Odpowiedz Link
mappi prywata do Hessego 16.02.09, 22:12 ...no proszę nie dość... że coś tam...coś tam czyta...to jeszcze zapamiętuje i bierze do siebie ..ukłony ...acha i dziękuję za tę dużą literę Odpowiedz Link
hesse.1 Re: prywata do Hessego 16.02.09, 22:30 Mappi- ale chyba wiesz, ze nie biore, tego "pancernika" powaznie? Nawet mi milo, ze ktos dostrzegl moja powierzchownosc i nie tylko... pozdrowki. Odpowiedz Link
mappi Re: prywata do Hessego 16.02.09, 22:39 ech te Twoje wiersze... miedzywiersze... postanowiłam omijać... dla zdrowotności pozdrawiam również Odpowiedz Link
antekcwaniak Wywalić z forum GARGAMELA i jego KLAKIERA !!!!!!! 17.02.09, 09:10 To taki mój postulat Odpowiedz Link
salsa13 ANTEK!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.09, 09:14 Ty już wiesz, co? Prawda??? Forum jest otwarte i dla wszystkich. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: ANTEK!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.09, 09:20 Oj salsa przecież to tylko moja sugestia. Nigdzie nie naruszyłem regulaminu Odpowiedz Link
bucwielki Re: Wywalić z forum GARGAMELA i jego KLAKIERA !!! 17.02.09, 17:02 antekcwaniak napisał: > To taki mój postulat Salsa i jej pomocnicy tak się przejęłi swoją rolą moderatorów , że nożyc używają nawet tam gdzie Netykieta nie jest naruszana . Proponuję zapoznać się dokładnie z owym Regulaminem! bo chyba coś na tym forum w dalszym ciągu nie "gra" Nawet jak ten post zostanie wycięty , to i tak mam nadzieję że przemyślicie moją sugestię! Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Wywalić z forum GARGAMELA i jego KLAKIERA !!! 17.02.09, 18:55 Witaj Bucu. Zawsze przybywasz cicho i bezszelestnie niczym Zorro albo Batman Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Wywalić z forum GARGAMELA i jego KLAKIERA !!! 17.02.09, 21:33 A po co ty go witasz Moze to jestes ty dziwne, ze ten "buc" nigdy nie wdaje sie w polemike Moze wpadam za malo. wiem, ze sie zywi jedynie obrazaniem innych A tak na ps widze, ze znow mozesz cwaniaku pisac tu Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 21:30 oj wersalik wozil wilk razy kilka i powiezli wilka czy jak to brzmialo to powiedzenie Ale uwazam, ze jak sie ma cos do kogo to mowi sie wprost to jest bardziej uczciwe niz robienie za plecami I jestem przeciw, zeby usowac posty, ktore wg jednej czy paru osobom sa niewybaczlne Kazde zdanie swiadczy o osobie piszacej To jest dokument Odpowiedz Link