Dodaj do ulubionych

Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso?

16.02.09, 16:23
A jeśli nie - to czyja? Zamierzam wnieść skargę na autora "wycinanki"
Obserwuj wątek
    • rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 16:25
      bierz mnie na świadka!!!!!!!!
      • wers-alik Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 16:30
        Dzięki, Księżniczko. Myślę jednak, że wystarczy archiwum Agory.
        • menn69 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 16:33
          Myślę, ze jak archiwum Agory zacznie się babrać w Twoich postach to Ty będziesz
          musiał połowę kobiet na tym forum przepraszać.
          • wers-alik Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 16:41
            Nie pytałem o zdanie 6 na 9.
    • finka9 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 16:44
      To trzeba ciebie pytać o pozwolenie jak chce się zabrać głos?
      Interesujące,zwazywszy na fakt ,że podobno miało cię tu już nie być.
      • wers-alik Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 17:11
        Jak chce się zabrać, to - tak. Jeśli masz dla mnie TYLE sympatii, to nie powinnaś zabierać ale lepiej dawać. Nie znam Twojego miasta, więc nie podam adresu gdzie. Może daj ogloszenie w prasie. Bo MNIE nie interesujesz.
        • finka9 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 17:13
          Bredzisz bez sensu.Przedawkowałeś Geriavit?
    • salsa13 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 19:07
      witam Cię
      oprócz mnie na forum są inni admini, nigdy nie kwestionuję ich decyzji.

Wróciłam właśnie i czytam, czyli krótko i na temat, to nie moja decyzja.
    • salsa13 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 19:10
      To, że dostałam prawa właściciela forum nie oznacza, że waruję 24 godziny na
      dobę. Proszę nie przesadzajmy, dobrzesad
      • finka9 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 19:14
        Salsa,spokojnie ,jesteśmy z Tobą. Uważam,że odwalasz kawał dobrej
        roboty.Pozdro.
        • menn69 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 19:19
          Ja też tak uważam jak Finka. Na razie mało piszę na forum, ale bacznie się
          przyglądam i czytam.
        • salsa13 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 19:24
          finka dziękujęsmile
          Powiem wprost, Wers bardzo obraził jednego z adminów, moim zdaniem jest to
          niedopuszczalne i karygodne, tym bardziej, ze akurat On specjalizował się w
          poprawnej polszczyźnie.
          A jednak ponownie doprowadził do tego, że znowu obraził admina i na dodatek
          wyciąga problemy innego forum na tym. Wydaje mi się to lekką przesadą.
          Zdecydowanie ufam swoim adminom i wiem, że mogę zawsze na nich liczyć. Nie
          kwestionuję ich decyzji.
          Natomiast to już jest do Wersa - proszę zastanów się trochę nad swoim
          postępowaniem, czy naprawdę my wszyscy na dwóch forach jesteśmy źli a Ty jesteś
          ideałem?
          Pozdrawiam serdecznie.
          • t.drk właśnie... 16.02.09, 19:37
            jeśli "komuś" nie odpowiada tutejsze towarzystwo i wiekszosc to debile itp. to
            proszę bez zbędnych komentarzy i dopierdzielania komukolwiek opuścić to
            miejsce.. my "Cię" nie wyganiamy, ale .....!!!bo ileż można juz oglądać wciąż
            to samo..
          • finka9 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 19:41
            Od kiedy forum jest w Waszych rękach,zapanował tu większy ład i
            porządek ,a niektórzy zaczęli bardziej ważyć słowa.To krok
            siedmiomilowy. Co do osobnika zwanego wersalik to jak myślisz
            dlaczego tu wywleka sprawy z innego forum ( nie pierwszy raz)? Bo tu
            więcej ludzi zagląda,czyta i pisze a ten typ jest spragniony
            sensacji wokół siebie jak gąbka wody.
            • hesse.1 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 20:06
              finko..wszystko dobrze.. tylko bardzo Cię Proszę, już więcej nie wyzywaj nikogo
              od ... nawet ja (po pijaku, co za szczęście) dałem się wciągnąć...forum jest dla
              Wszystkich, którzy szanują... co szanują? Człowieka, a nie jego głupotę...
              • rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:19
                ale czemu admini wycięli mojego posta? ic not fer!
                • hesse.1 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:31
                  moim zdaniem admini chyba kombinują, i przyuczają się... jak to admini.
                  może niechcący? może cóż się spsoło... na pewno nie bylo to dlatego, zeby Tobie
                  ksieżniczko dopiec.( mam taka nadzieje).Jesli mialas tam cos istotnego, to
                  napisz jeszcze raz...daj szanse... "wyrozumiej"
                  i siebie i innych. ja tez czasem wrecz musze. to dobra nauka.bo przeciez, nawet
                  jesli juz mam enklawe w postaci "pancerniku" ( pozdro Mappi), to nie jestem
                  jedyny ego tego.
                  • rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:37
                    oj nie chodzi o to, ze było tam coś istotnego, bo tylko przywitałam się z
                    wersem. chodzi o piepszony fakt, że ktoś to wyciął, bez powodu.
                    • hesse.1 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:44
                      mnie też pewne rzeczy wkur...eeee... a wiesz ile w windowsie jest tego..
                      hehe..skrypty nie są doskonałe.I zapewne to jest powod, bo nie podejrzewam
                      adminow o dzialania inne.Inaczej tego sobie nie potrafie wyjasnic.Nikt za
                      przywitanie nie wycina... i w tym przypadku Zapewne nie o Ciebie chodzilo.
                      zreszta... poganiaj po innych forumach. tam to jatka... przypomnij se
                      obrazki.fane nie? wink
                      • rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:54
                        spoko, hesse, już po sprawie.
                        • hesse.1 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:59
                          t.drk - wez mi nie mow, co mam pisac i z kim. acha... i o czym, to tez mi nie
                          mow.Pisze sobie z pewna Pania o niesprawiedliwosci, i tyle.
                    • t.drk Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:45
                      kurde? o co chodzi? o jakis wycięty post? to juz naprawdę Pan w. i księzna Pani
                      nie mają czego roztrząsać??? jejku..jak mi przykro.....
                      A MOZE BY TAK.... DO JASNEJ CHOLERY SKONCZYĆ WRESZCIE NA TYM FORUM MOTYW PANA W.
                      i jego KSIĘZNICZKI???
                      • rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 21:56
                        ale z czym ty masz problem?
                      • wers-alik Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 10:05
                        T.deerkur... Od siebie zacznij, OD SIEBIE!!!
                      • bucwielki Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 17:03
                        t.drk napisał:

> kurde? o co chodzi? o jakis wycięty post? to juz naprawdę Pan w. i księzna Pani
                        > nie mają czego roztrząsać??? jejku..jak mi przykro.....
                        > A MOZE BY TAK.... DO JASNEJ CHOLERY SKONCZYĆ WRESZCIE NA TYM FORUM MOTYW PANA W
                        > .
                        > i jego KSIĘZNICZKI???

I to powinno być zadaniem nr1 dla moderatorów tego forum!!!
                    • aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 22:21
                      a nie byłoby łatwiej napisać do któregokolwiek z adminów i zapytac?
                      Po co roztrzasać to na forum? Jestem pewna, ze dostałabys
                      odpowiedź. Po co na forum? Po co te kłotnie? O czyste bzdury, bo
                      inaczej nie można tego nazwać.

Księżniczko, lubisz takie "chore" atmosfery?
                      • rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 22:24
                        proponuję czytać uważnie posty w tym wątku, napisałam wyżej, że sprawa jest
                        zakończona. równie dobrze mogę teraz napisać, że wprowadzasz chora atmosferę, bo
                        piszesz o czymś, co jest już zakończone.
                        • aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 22:41
                          no tak...od 16 siałas ferment z wersem o cos co zostalo usuniete.
                          Jesli myslisz, ze mam ochote czytac po raz enty Twoje czy wersa
                          lamenty "dlaczego usunieto moj post" to jestes w błedzie smile
                          Nudne to jest wiec nie wymagaj ze bede czytac do konca cos takiego.
                          Skorzystaj moze jednak na przyszlosc z mojej malej rady ( nie musisz
                          strzelac fochow bo robic wrazenia na mnie to na pewno nie zrobi).
                          I nie mowie Ci to już jako zwykły uzytkownik forum a jako admin.

dla mnie temat jest zamknięty smile
                          • frip0 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 22:45
                            UUUUUUUUUUUUUU Robi sie ciekawie ;d Lepsz niż Moda na sukces
                            normalnie
                          • rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 16.02.09, 23:47
                            uuuuuuuuu, ten protekcjonalny ton zrobił na mnie wrażenie. i co teraz?
                            przełożysz mnie przez kolano i dasz mi klapsa, adminko?
                            po co sie w ogóle odzywasz, skoro cię to tak bardzo nie interesuje? jakoś inni
                            wpół admini napisali do mnie na priva, a ty tutaj musisz pokazać, kto tu rządzi.
                            żałosne, ale spoko, zdarza się wink
                            • aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 00:29
                              hahaha...przez kolano niech cie przelozy kto inny...chyba wiesz
                              kto big_grin

dlaczegoz to sie unosisz? grzecznie napisalam Ci tylko przeczytawszy
                              twe lamenty (gloszone kilka godzin) abys zwrocila sie do osob, ktore
                              moderuja to forum. Chcialam Ci tylko pomoc. A ty sie rzucasz. big_grin

ja ci nic nie musze pokazywac. ale nie ty bedziesz mowic czy wolno
                              mi sie odezwac czy nie wink

Antek swietnie kiedys Cie okreslil i zgadzam sie z nim. Lubisz
                              udawac slodka idiotke kiedy zjawia sie wers. Smutne, no ale...

Slodkich snow ksiezniczko smile
                          • zabelina Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 08:36
                            może ja czegoś nie rozumiem, albo nie doczytałam...ale z regulaminu wynika, że
                            to są admini forum
                            "...wszelkie problemy i sugestie proszę kierować na wybrany adres
                            dona_76@gazeta.pl
                            dunka76@gazeta.pl
                            lobuz5@gazeta.pl
                            salsa13..."
                            • salsa13 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 08:51
                              zabelina napisała:

> może ja czegoś nie rozumiem, albo nie doczytałam...ale z regulaminu wynika, że
                              > to są admini forum
                              > "...wszelkie problemy i sugestie proszę kierować na wybrany adres
                              > dona_76@gazeta.pl
                              > dunka76@gazeta.pl
                              > lobuz5@gazeta.pl
                              > salsa13..."

tak to są admini
                              • zabelina Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 08:58
                                zdziwiłam sie tylko trochę wypowiedzią Aspirei...
                                • rumunska_ksiezniczka Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 09:39
                                  ja też, uwierz.
                                  • zabelina Re: forum samotnych... 17.02.09, 09:50
                                    ...jestem tu od niedawna i może nie mnie się wypowiadać na ten temat, ale od
                                    dłuższego czasu chodzi mi po głowie taka myśl - może dlatego jesteśmy samotni bo
                                    nie potrafimy komunikować się ze sobą...i nie chodzi mi w tej chwili o podział
                                    kobiety-mężczyźni, tylko o sposób wypowiadania swojego zdania i swoich poglądów
                                    w sposób, który nie dotyka tej drugiej osoby. Zawsze będziemy spotykać ludzi,
                                    którzy inaczej myślą, może nie oceniajmy ich na zasadzie: myśli inaczej niż ja
                                    to nie będziemy się już z nim "bawić"? Może nie oceniajmy kogoś za to, że lubi
                                    kogoś kogo my nie lubimy...na zasadzie, kto nie z nami ten przeciwko nam...
                                    Nazwa naszego forum to Samotni łączmy się, nie dzielmy się...
                                    • rumunska_ksiezniczka Re: forum samotnych... 17.02.09, 09:51
                                      mi się twój postulat podoba, ja z chęcią przygarnę kropka wink))
                                    • salsa13 Re: forum samotnych... 17.02.09, 09:56
                                      zabelina napisała:

> ...jestem tu od niedawna i może nie mnie się wypowiadać na ten temat, ale od
                                      > dłuższego czasu chodzi mi po głowie taka myśl - może dlatego jesteśmy samotni b
                                      > o
                                      > nie potrafimy komunikować się ze sobą...i nie chodzi mi w tej chwili o podział
                                      > kobiety-mężczyźni, tylko o sposób wypowiadania swojego zdania i swoich poglądów
                                      > w sposób, który nie dotyka tej drugiej osoby. Zawsze będziemy spotykać ludzi,
                                      > którzy inaczej myślą, może nie oceniajmy ich na zasadzie: myśli inaczej niż ja
                                      > to nie będziemy się już z nim "bawić"? Może nie oceniajmy kogoś za to, że lubi
                                      > kogoś kogo my nie lubimy...na zasadzie, kto nie z nami ten przeciwko nam...
                                      > Nazwa naszego forum to Samotni łączmy się, nie dzielmy się...

Zabelina
                                      nie ma znaczenia, czy Jesteś tu dzień, czy rok
                                      to forum dla wszystkichsmile
                                      Bardzo ładnie to napisałaś. Wiesz, kiedyś, kilka lat temu takie to forum było,
                                      łączyło ludzi...
                                      Może uda nam się powrócić kiedyś do forum z tamtych czasówsmile
                                      • aspirea Re: forum samotnych... 17.02.09, 10:03
                                        salsa13 napisała:

Wiesz, kiedyś, kilka lat temu takie to forum było,
                                        > łączyło ludzi...
                                        > Może uda nam się powrócić kiedyś do forum z tamtych czasówsmile

trzymam kciuki smile
                                • aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 09:42
                                  hmmm...dlaczego zdziwiłas?

Przecież NIGDZIE NIE NAPISAŁAM ŻE JESTEM ADMINEM TEGO FORUM.
                                  Litości moi drodzy smile

Kurcze, Ksiezniczka przez kilka godzin pytała na forum dlaczego jej
                                  post został usunięty. Tego typu sprawy mozna załatwić poprzez maila.
                                  Na spokojnie. Ale widać ciezko to zrozumieć, najlepiej atakować.
                                  • salsa13 Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 09:52
                                    aspirea napisała:

> hmmm...dlaczego zdziwiłas?
                                    >
                                    > Przecież NIGDZIE NIE NAPISAŁAM ŻE JESTEM ADMINEM TEGO FORUM.
                                    > Litości moi drodzy smile
                                    >
                                    > Kurcze, Ksiezniczka przez kilka godzin pytała na forum dlaczego jej
                                    > post został usunięty. Tego typu sprawy mozna załatwić poprzez maila.
                                    > Na spokojnie. Ale widać ciezko to zrozumieć, najlepiej atakować.
                                    >
                                    Aspirea - dziękuję, że się odezwałaśsmile
                                    • aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 10:09
                                      Nie musisz dziękowac. To był mój obowiązek. Moja wczorajsza wymiana
                                      zdań z Ksieżniczką byłą zupełnie niepotrzebna.

Domyslam sie, ze pewnie zostałas zasypana mailami czy faktycznie
                                      jestem adminem TEGO forum cz też nie...bo z tego co zauwazyłam
                                      dostaje Ci się "za wszystko i za nic". Szczerze wspólczuję wink

Ale...nie daj się wink
                                  • zabelina Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 09:52
                                    "...I nie mowie Ci to już jako zwykły użytkownik forum a jako admin..." akurat w
                                    tym przypadku tak to zabrzmiało...

-
                                    "...rozumieć - wykazywać zrozumienie dla kogo, czego..."
                                    Słownik języka polskiego pod red.Witolda Doroszewskiego PWN 1965
                                    • aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 10:01
                                      e tam...to juz dopisanie czegos tam tongue_out

wink
                                      • zabelina Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 10:12
                                        ja niczego nie dopisuję, cytuję Twoje słowa...bądźmy za nie odpowiedzialni..
                                        • aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 10:30
                                          Jestem. Zawsze. N/t
                                    • wers-alik Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 10:16
                                      Można przypuszczać, że to są tylko aspirea-cje do adminowania.
                                      • aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 10:33
                                        Niektórym marzenia się spełniają < ROTFL>
                                        • wers-alik Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 12:35
                                          TO nazywa sie inaczej: pobożne życzenia!
                                          • aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 12:42
                                            Niektorym to nawet modlitwa nie pomoze big_grin
                                            • wers-alik Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 12:54
                                              Modlitwa musi mieć właściwego adresata. Np. aspirełę.
                                              • aspirea Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 13:18
                                                i jak tu cie nie kochac < rotfl>
                  • mappi prywata do Hessego 16.02.09, 22:12
                    ...no proszę nie dość...
                    że coś tam...coś tam
                    czyta...to jeszcze zapamiętuje i bierze do siebie smile

..ukłony smile

...acha i dziękuję za tę dużą literę smile
                    • hesse.1 Re: prywata do Hessego 16.02.09, 22:30
                      Mappi- ale chyba wiesz, ze nie biore, tego "pancernika" powaznie? Nawet mi milo,
                      ze ktos dostrzegl moja powierzchownosc i nie tylko... pozdrowki. wink smile
                      • mappi Re: prywata do Hessego 16.02.09, 22:39
                        ech te Twoje wiersze...

miedzywiersze...

postanowiłam omijać...

dla zdrowotności

pozdrawiam również smile
    • antekcwaniak Wywalić z forum GARGAMELA i jego KLAKIERA !!!!!!! 17.02.09, 09:10
      To taki mój postulat wink
      • salsa13 ANTEK!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.09, 09:14
        Ty już wiesz, co? Prawda???

Forum jest otwarte i dla wszystkich.
        • antekcwaniak Re: ANTEK!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.09, 09:20
          Oj salsa przecież to tylko moja sugestia. Nigdzie nie naruszyłem
          regulaminu smile
      • bucwielki Re: Wywalić z forum GARGAMELA i jego KLAKIERA !!! 17.02.09, 17:02
        antekcwaniak napisał:

> To taki mój postulat wink

Salsa i jej pomocnicy tak się przejęłi swoją rolą moderatorów ,
        że nożyc używają nawet tam gdzie Netykieta nie jest naruszana . Proponuję
        zapoznać się dokładnie z owym Regulaminem!
        bo chyba coś na tym forum w dalszym ciągu nie "gra"
        Nawet jak ten post zostanie wycięty , to i tak mam nadzieję że
        przemyślicie moją sugestię!
        • antekcwaniak Re: Wywalić z forum GARGAMELA i jego KLAKIERA !!! 17.02.09, 18:55
          Witaj Bucu. Zawsze przybywasz cicho i bezszelestnie niczym Zorro
          albo Batman wink
          • jchlebowska Re: Wywalić z forum GARGAMELA i jego KLAKIERA !!! 17.02.09, 21:33
            A po co ty go witasz tongue_out Moze to jestes ty dziwne, ze ten "buc" nigdy nie wdaje
            sie w polemike tongue_out Moze wpadam za malo. wiem, ze sie zywi jedynie obrazaniem
            innych tongue_out A tak na ps widze, ze znow mozesz cwaniaku pisac tu wink
    • jchlebowska Re: Uprzejmie pytam, czy to Twoja robota Salso? 17.02.09, 21:30
      oj wersalik wozil wilk razy kilka i powiezli wilka czy jak to brzmialo to
      powiedzenie tongue_out Ale uwazam, ze jak sie ma cos do kogo to mowi sie wprost to jest
      bardziej uczciwe niz robienie za plecami wink I jestem przeciw, zeby usowac posty,
      ktore wg jednej czy paru osobom sa niewybaczlne wink Kazde zdanie swiadczy o
      osobie piszacej tongue_out To jest dokument tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka