Dodaj do ulubionych

ciekawostka:P

03.03.09, 20:12
www.ciekawostka.pl/content/view/1774/1/
Obserwuj wątek
    • aniab13111 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:22
      no biorąc pod uwagę fakt ze to Rusek big_grin to nawet mnie to nie dziwi smile skoro maja
      Kaszpirowskiego big_grin to wszystko jest mozliwe smile
      • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:26
        A propo ruskich www.youtube.com/watch?v=CzLd0RepListongue_out
      • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:26
        Friop, wkleję tu u ciebie śmieszne zdjęcie. Dostałam je pzred chwilą mailem, muszę się z wami podzielićsmile))

http://img166.imageshack.us/img166/2830/kotpremierazobstaw.jpg
        • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:28
          ło matko aż 4 czarne ile to pecha będzie?? He he ja też mam taka
          gromadketongue_outsmile
        • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:30
          Serio?????????? Fripciu, czyżby tu sami posiadacze kotów byli? Jak miło smile Ja
          mam jeszcze psa! - cudo bokserzycęsmile
          • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:31
            Ja też mam psa tongue_out tęsknię zanim bo często go nie widuje kotków też-
            no ale u mnie nie czarne
            • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:33
              No ja nie tęsknie, bo świnina rozwaliła się na moim łóżku! 32 kilo żywej wagi smile))
              • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:34
                A ja ma za to babcie z którąa mieszkam
                • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:37
                  A ja miałam "babcię", kiedy mieszkałam w czasie studiów na stancji. Jak ona mi
                  szwendała po mich rzeczach! ... i kazała mi do sucha wycierać po sobie umywalkę,
                  ale i tak to były fajne czasy.....
                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:38
                    ja raz zobaczyłem babcie w krótkich obcisłych spodenkach - miło tego
                    nie będe wspominałtongue_out
                    • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:41
                      Samiec - szowinista! big_grin

Też będziesz sflaczały!!!!!!!!!!!!!
                      • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:42
                        Gapusiu kiedy to będzie -za lata świetlne -taki młodziutki jestemtongue_out
                        • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:47
                          Boże, dziesięć lat mniej niż ja....jak ty masz fajnie, aż zazdroszczę smile
                          • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:49
                            Czy mam fajnie -to, ja nie wiem mieszkam z babcia -a po cichu
                            liczyłem na 40 saamotną tongue_out
                            • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:51
                              Jeszcze mi trochę do tej daty zostało smile

Poszukaj innej stancji, tylko nakreśl własne oczekiwania (co w pakiecie...big_grinDD)
                              • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:52
                                Ja sie 30 bojesad
                              • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:52
                                Ale mam tanio tongue_out
                                • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:53
                                  A poza tym babcia do mnie tak pieszczotliwie mówi adasiu -warto jest
                                  żyć dla takich chwiltongue_out
                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:56
                                    Masz tanio - to jest argument. Adaśkusmile A karmi cię nieco? Chudzino...
                                    • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:57
                                      Chudy to ja nie jestem-ale wyobrażasz sobie samotny facet i babcia-7
                                      niebo-można sie dowartościowaćtongue_out
                                      • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 20:59
                                        A pozwoliłaby ci sprowadzać kobiety?

hehehehhe.....

Bo ja miałam zakaz.
                                        • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:00
                                          Kobiety miałas zakaz sprowadzać?tongue_out Mi wolno smile
                                          • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:01
                                            Oj, no skrót myślowy - mężczyzn oczywiściesmile Ale moja babcia miała 82 lata i we
                                            wczesnej młodości została porzucona przez męża.
                                            • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:02
                                              moja jest młodsza niecotongue_out ma sie fartasmile;d
                                        • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:01
                                          Problem jest że nie mam kogo zaprosić tzn kobietysad
                                          • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:03
                                            To zaproś kogoś z forum chociażby - jest kilka miłych i sympatycznych
                                            warszawianek. Tylko rusz się i swój szanowny tyłek.
                                            • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:05
                                              Babcia będzie zazdrosnatongue_out z jedna warszawainka się mam zamiar
                                              spotkac -miejmy nadziej że sie nie rozmyśli
                                              • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:07
                                                Chuchaj i dmuchaj nawet na zimne! Pukaj w niemalowane drzewo. Pluj trzy razy
                                                przez lewe ramię. Obracaj się zawsze w lewo, nigdy w prawo. Zjedz mandragorę! I
                                                nie pokpij sprawy!!!

Huraaaaaaaaaaaaaaaa! smile
                                                • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:09
                                                  Ale to spotkanie kumpelskie smile
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:12
                                                    No i bardzo dobrze, a co - chciałbyś od razu do ołtarza prowadzić? Daj spokój... big_grin
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:14
                                                    Nie chodzi o to że my nigdy para nie będziemy to już ustalonesmile
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:15
                                                    O jejku, ale dobrze, że się po prostu spotkasz. jeny, dzieciak! - ty odpuść
                                                    sobie to dosłowne czytanie moich słów.smile))))))))
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:17
                                                    No a jak mam je czytaać -facet to proste stworzenie tongue_out
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:21
                                                    Zapominam o tymsmile
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:24
                                                    To jest właśie Wasza kobieca natura -mam na tym forum potwierdzenie
                                                    wszystkich moich tez -a Isia sie kłociła ze mną tongue_out
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:27
                                                    A co ja zrobię że jestem kobietą. Wyobrażasz mnie sobie jako takiego
                                                    babo-chłopa???????
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:28
                                                    nie dłonie masz chude i takie kobiecetongue_out
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:32
                                                    Mówi się: szczupłe. Ale to nie są moje dłonie smile)))))))))))))
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:34
                                                    pudzianatongue_out?
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:36
                                                    Nie wiem czyje?
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:41
                                                    To jednak nie Ty na fotce ?tongue_out
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:43
                                                    Nie mam aż tak długich włosów, ale - przysięgam - są czarnesmile
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:44
                                                    Wow -moja wyobraźnia juz działasmile
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:46
                                                    Fripo, Fripo smile

A co z motorem?
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:47
                                                    padł bo to złom-a nowy ojojoj nie wiem kiedy będzie
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:48
                                                    Ale stary złom? Bo jak starodawny to można opchnąć za dobre pieniądze.
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:50
                                                    stary ale on nie do opchnięcia-sentyment mamtongue_out
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:52
                                                    hiihi, to ja tak chciałam trzymać wrak rozbitego przez siebie pierwszego
                                                    samochodu. Wyperswadowano mi to smile
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:53
                                                    ja jak se kupie cos lepszego tzn yamhe bądź sprtstera to stada lasek
                                                    bee woziłsmile
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 21:57
                                                    Mój były facet miał hopla na punkcie motorów. Nie rozumiałam go pod tym
                                                    względem. Wydawało mi się to dziecinne - w wieku 35 lat powinno się myśleć o
                                                    poważnych sprawach. Miałam zal, ze książek nie czyta, tylko motory. Kiedy
                                                    jechaliśmy samochodem to czasem szybę opuszczał, by posłuchać ich dźwięku, kiedy
                                                    nas mijały. On je po prostu kochał....
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:00
                                                    ja go rozumiem zasiądź za kierownico motocykla to też zrozumieesz tongue_out
                                                    Motocykl się kocha bardziej niz kobiete smile
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:06
                                                    Smutno jest mi to przyznać, ale masz rację. Ma teraz motocykl, nie ma mnie...
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:09
                                                    Bo motocykl odwazejmnia miłośc i nie marudzi jak kobietytongue_out
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:09
                                                    No jakbym Isie czytał jaki jest Twój znak zodiaku?
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:11
                                                    Baransmile
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:12
                                                    ona byk to tez coś rogategotongue_out
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:19
                                                    To chyba zaraz po mnie smile

Czy to ta Isia tak cię nieszczególnie potraktowała?
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:20
                                                    Ja dzięęki niej najszęśliwsze miesiące życia spędziłem -nie będzie
                                                    ttakiej drugiejsad
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:22
                                                    Biedaku drogi, smutne to.... I rozumiem smile I nie będę cię przekonywać, ze może
                                                    być jeszcze wiele dobrego w życiu. Jak zacznie się samo dziać, to i tak jedziesz
                                                    szczęśliwy...
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:24
                                                    moja wina moja bardzo wielka wina -to ja nawaliłem taak na prawdesad
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:27
                                                    Zobacz, zrobiłam literówkę - i niechcąco napisałam: jedziesz, a miało być:
                                                    będziesz. Może to nomen omen?

smile))))))

Adaśku, było minęło. Ja też bardzo wiele w życiu schrzaniłam. Nieodwracalniesad
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:28
                                                    Ale sumienie mnie gryzie Gapusiusad
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:36
                                                    Jeśli to ty pokpiłeś sprawę - to niestety, dobrze ci tak. Nie mam dla facetów
                                                    wyrozumiałości. Cierp za grzech zaniechania... Nie jakoś nadmiernie długo -
                                                    lubię cię, więc życzę dobrze - ale cierp. Ponoć to uszlachetnia ( piszę: ponoć,
                                                    bo sama w to nie wierzę).
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:37
                                                    Ale nie moge odpokutowaćsad
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:39
                                                    Możesz. Nigdy nikogo nie skrzywdź. Spróbuj być po prostu zwyczajnie dobrym
                                                    mężczyzną, nawet nie wiesz, jakie to piękne - spotkać w życiu dobrego mężczyznę.
                                                    Nie wysokiego, nie bogatego. Nie pięknego. A dobrego.
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:45
                                                    Może i masz racje ale zaurocznie tym dobrym nie trwa zbyt długosad
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:49
                                                    Zależy na jaka kobietę trafisz...
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:51
                                                    Tak Gapusiu pięknie pioszesz ale życie co inegosad
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 22:56
                                                    Widzisz Adaśku - dziś jakoś trafiasz raz za razem. Pięknie piszę... usłyszałam
                                                    to jako zarzut, z takim podtekstem: ja tak nie potrafię, więc nie rób tak.

Dziś przysmucamy Fripo! Ha! - niedobrzesmile
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:01
                                                    nie ma dnia żebym nie miał wyrzutówsad
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:09
                                                    Jeśli nie można niczego cofnąć, to już sobie odpuść.

Ale jeśli jest choć cień nadziei - to próbuj. Najwyżej dostaniesz po nosie. To
                                                    boli mniej, niż ból we własnej piersi, ze się nawet nie spróbowało odkręcić.
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:10
                                                    ja próbowałem-ale nia mam zamiaru byc jak Wersalik -czyli być
                                                    upierdliwym odejde honorowo i tyle smile
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:04
                                                    nie mogę się pogodzić z tym że sprawiłem komus przykroścsad
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:11
                                                    Czy ty jesteś masochistą? - tak mi jakoś pachniesz.
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:12
                                                    Czemu????
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:15
                                                    Lubisz się dołować Adaśku, bardzo to lubisz. Tylko czemu? Masz siostrę, koty,
                                                    masz dom, rodziców. Pracujesz. Nosisz glany. Lubisz motory.

Hmmm. Jakbyś sam chciał się krzywdzić słowami. To na serio, czy poza?
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:17
                                                    To nie poza .Nie mam bliskiej osoby -nawaliłem z kumpelą i grzyzie
                                                    mnie to -bo przeze m,nie może płacze ktośsad
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:19
                                                    Fripciu. Masz na pewno kilka bliskich osób. Nie masz dziewczyny. To nie jest
                                                    tragedia.
                                                    A jeśli ktoś płacze - być może - to tym bardziej powinieneś te łzy otrzeć, bądż
                                                    scałować.... - dobrze radzę.
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:21
                                                    na otarcie nie ma szans -nie wiem gdzie moja kumpeela jestsad no nie
                                                    jest tragedia że nie mam dziewczynytongue_out
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:22
                                                    To choć spać - jak się wyśpimy, to o smutkach zapomnimy smile))))))))))))0
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:24
                                                    ja siedzę po uszy w smutkusad
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:25
                                                    Teraz serio piszesz? Masz dołek? Adam?
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:26
                                                    mamsad
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:30
                                                    Kiciuś, nie myśl. Posłuchaj czegoś, obejrzyj film. Albo zrób to co ja - weź
                                                    polówkę tabletki i dolecisz w sen w 5 minut. Wyjdź już stąd, naprawdę. najlepiej
                                                    jest przespać ból. Wtedy nie czujesz.
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:33
                                                    ale to nic nie da-a tabletka mi sie kojarzy z dniem świratongue_out
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:29
                                                    www.youtube.com/watch?v=Btc7NQiSvX4
                                                    Wiesz ja bym chcial jak ten misio usiąść na brzegu morza i tak sobie
                                                    siedzieć do końca życiasmile
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:36
                                                    A Imek wkleił to - i słucham tego od godziny, non stop. Też nie mam dobrych
                                                    myśli. Jedyna pociecha - nie ja zawiniłam smile

www.youtube.com/watch?v=EOs2TSXTOkQ&feature=related
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:40
                                                    A ja zawiniłem mam nadzieję że moja kumpela tego nie czyta bo wyjde
                                                    na mięczxaka - a przecież jestem 1 twardziel na forum i macho-
                                                    reputacje bym straciłtongue_out
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:45
                                                    no i lubię jak tak mówisz.... smile Brawo - Fripo, tak trzymaj.
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:47
                                                    no juz 3mam co trzebatongue_out
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:53
                                                    hehehehhehehehehheheh, nie wiem, czy opatrzenie ciebie nie zrozumiałam! smile
                                                    hahahahahhhahh...........
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:57
                                                    Nie tongue_out to był żarcik ja tak sie nie bawie:p a tu masz coś co mi Isia
                                                    dla jaj wysłała -podobno tekst jest dla mnie
                                                    napisanytongue_outwww.youtube.com/watch?v=9_XtX4m4dyo
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 04.03.09, 00:03
                                                    Fripciu smile Co ja mogę rzec?

Trzymaj się Chłopczesmile Trzymaj! smile)))))))))))))))))))))

- a teraz do łóżka. Starsza siostra ci dobrze radzi smile
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 04.03.09, 00:07
                                                    Nie ma kobniety żeby ją za coś 3maćtongue_out
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 04.03.09, 00:08
                                                    ja padłem ze śmiechu jak ten uttwór dostałem -cóz za sołowka smile
                                                    prawda?tongue_out
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:36
                                                    Ojjj, Timek smile
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 03.03.09, 23:39
                                                    Nobre nie?smile
                                                  • gapuchna Re: ciekawostka:P 04.03.09, 00:13
                                                    Dobranoc Fripciu smile
                                                  • frip0 Re: ciekawostka:P 04.03.09, 00:19
                                                    dobranocsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka