salsa13 05.03.09, 13:50 było takie jak dawniej, bez kłótni i bez obrażania innych... Ktoś jeszcze chciałby tak? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabelina Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 13:52 i ja, i ja!!! Mam nadzieję, ze jeszcze nie wykłułam Ci oka od podnoszenia palca)) Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 13:56 ale salsi, chodzi ci o moja wymianę zdań z antkiem i wersem? czy o inne rzeczy też? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:00 mnie chodzi o to, żeby forum było takie jak dawniej... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:02 panta rhei, wszystko się zmienia, nic na to nie poradzisz. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 13:58 I ja chcę. Kilka dni było już normalnie... Odpowiedz Link
frip0 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:00 Salso to niemożliwe-jest metoda żeby nie było kłotni omija ć wątki z udziłem pana W.czy jak mu tam -nie odpisywac na jego głupoty i w końcu mu sie znudzi Ps.debili trzeba omijać i tyle Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:05 Frip0 i tym sposobem zaraz będziesz miał tutaj kolejną awanturę. Napiszę setny raz. Jeśli nie zbanuje się IP tego typa to tak tutaj zawsze będzie. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:06 ale blokada ip nie jest sposobem. każdy ma prawo pisać. pod zmienionym nickiem też - dopóki ... no właśnie, dopóki jest spokój. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:10 Rozumiem, że masz słabość to niego. Ale sama widzisz jak jest. Będzie chwila spokoju a potem on znów komuś przyłoży. Odpowiedz Link
frip0 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:13 ja nie kumam po co mu odpisujecie -on sie tylko z tego cieszy Nikt nie potrafi ustąpić ???Wyklikał by sie i byłby spokój bo sam ze soba pisal nie będzie Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:18 ale z drugiej strony, jak pisze coś co jest ok, to czemu mu nie odpisać? przecież to jest też człowiek, samotny, smutny, czasem wesoły ale również mądry... Odpowiedz Link
frip0 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:21 ja tam go omijam dlamnie jest jak powietrze i jego wątki też -on nie wie co to polemika jak sie z nim nie zgadzasz to jesteś beeeeeee Ps.Sam nie wierze że tyle czasu spędzam tutaj musze sie opamiętać Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:22 antek... myśląc Twoim tokiem rozumowania, to nie powinieneś pisać w tym wątku.Widzisz to? Tobie wydaje sie, że forum jest dla Ciebie tylko...widzisz to? Przekształciłeś część tego dosyć specyficznego i ciepłego miejsca w pole do jakiś prywatnych realizacji swoich słabości., które chcąc nie chcąc odbijają barwę forum niezgodnie z jego przeznaczeniem. widzisz to? Co wniosłeś na forum??? Kurwa powiedz mi co wniosłeś?? Moim zdaniem tylko zamęt jak do tej pory.STAĆ CIę na Więcej. Widzę TO. A Ty to widzisz Chłopie? 2 (słownie: DWIE) osoby, które piszą na tym forumie, zaślepiła nienawiść... Zapomniały nawet przenieść się na priva... Nie szanuja innych..idą po trupach.Tak się zastanawiam.... czego te osoby Tu szukają... czego? Partnera? Partnerki? kurwa.... bo o Miłości nawet nie wspomnę... To forum, zostało zaatakowane.... zainfekowane... ale wiecie czyj kres nadchodzi? Nadchodzi kres pasożytów, a nie TEGO forum. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:39 Hesse teraz mnie wkurwiłeś maksymalnie. Stanąłem w obronie osób, które obrażał ten BUFON. Co Ty zrobiłeś ? Raz opierdalasz wersala a za chwilę przylizujesz się jemu jak małe dzidzi. Jesteś adminem co zrobiłeś, żeby wersal przestał pisać i obrażac ludzi ? Uderzasz do mnie bo wiesz, że ja nie wyzwe Ciebie od chuja jak potrafi zrobić to wersal. Od poczatku mówię o blokowaniu wersala ale Ty udajsze, że tematu nie ma. Ja po banie nie zmieniłem nicka tylko dyskutowałem z Salsą i czekałem cierpliwie na odblokowanie. Wers znienił nick obraża ludzi i w Twoim mniemaniu wszystko jest ok. Mogę dzisiaj potwierdzić słuszność wątku "Admini boją się wersala". Choć może powinien on brzmieć "Hesse boi się wersala. Zanim ocenisz co ja wniosłem do forum. Oceń co Ty wnosisz do forum. Oceń również to co Ty wnosisz tutaj jako administrator. I jeszcze jedno nie realizuję tutaj swoich prywatnych słabości. Od tego mam życie w realu. Większość z przebywających tutaj ludzi przybiera wirtualne maski. Ja jestem żywy i realny. Ty Hesse może realizujesz swoje słabości jako niezbyt sprawiedliwy admin. Admin, który nie radzi sobie panującą tutaj sytuacją. I tym wszystkim obwiniasz mnie. Tak odebrałem Ciebie po tych słowach. Zamilknę w kwestii wersala. Czasem tylko napiszę na forum "A nie mówiłem" Dziękuję Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:43 paa....słodki zadymiarzu..... a jak będziesz szczekał zbyt brutalnie, to kliknę i tyle... Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 15:00 Hesse tylko tyle potrafisz mój adminku Odpowiedz Link
ann.0 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 18:39 ...umiesz słowo na k....? jejku Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: Chciałabym aby to forum nasze 06.03.09, 10:15 hesse.1 napisał: > antek... myśląc Twoim tokiem rozumowania, to nie powinieneś pisać w tym > wątku.Widzisz to? Tobie wydaje sie, że forum jest dla Ciebie tylko...widzisz to > ? > Przekształciłeś część tego dosyć specyficznego > i ciepłego miejsca w pole do jakiś prywatnych realizacji swoich słabości., HIPOKRYZJA - linku nie chce mi sie wklejac ale w wikipedii sprawdzic mozna znaczenie. Odpowiedz Link
jeszcze.ja.live Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:27 > jest metoda żeby nie było kłotni omija ć wątki z > udziłem pana W.czy jak mu tam -nie odpisywac na jego głupoty i w > końcu mu sie znudzi To jest jedyna skuteczna metoda Odpowiedz Link
constelacja Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:06 dla mnie w zasadzie nic się nie zmieniło, nie byłam tu obrażana, nie obrażałam nikogo, unikam wątków zakładanych tylko po to, żeby dac upus frustracjom, zawiści i nienawiści Odpowiedz Link
aspirea Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:11 szczerze? gdyby Admini tego forum tego chcieli to zrobiliby coś w tym kierunku. Dwie osoby...Antek i Wers wyzywają się...ok...skoro zyć bez tego nie mogą ( przecież to niejednodniowy incydent!)proszę bardzo...jest coś takiego jak mail. To juz taka prywatna uwaga do Antka... Rozumiem do czego dążyłeś, ale wszystko ma swoje granice. I czasem trzeba głupszemu ustąpić. Potrafisz? Widzę, ze nie. Czy Ty jestes taki sam w życiu codziennym? Mam nadzieję, ze nie. Bycie moderatorem forum do czegoś zobowiązuje. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:25 Jak ktoś tutaj napisał żecie codzienne życiem a forum to tylko taka gra, bal przebierańców Ale poważnie. Ja odpuściłem. Zostałem nawet dyscyplinująco zbanowany. Wróciłem i siedziałem cicho. Na pyskówki wersala nie reagowałem. Po swoich występach został zbanowany. Wrócił pod innym nickiem i znów zaatakował. Wiem, że czasem idę na ostro. Ale jak uważasz ? Lepiej udawać, że wszystko jest dobrze, gdy wylewa kolejny raz pomyje na innych. Kilka osób prosiło mnie na privie żeby odpuścił. Zrobiłem to. Ale ten typ znów zaczął swój błazeński śpiew. Wyjścia są dwa: 1. Zbanowanie IP tego typa. 2. Nikt ale to nikt nie powinien odpowiadać na zaczepki tego typa. Już wiem, że pierwsze jest nierealne bo nikt ni chce się za to zabrać. Punkt 2 też nie ma szans na powodzenie bo zawsze ktoś do niego napisze a wtedy on uderzy ponownie. Ja mogę odpuścić. Co z tego wyjdzie ? Zobaczymy. Odpowiedz Link
frip0 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:29 No to odpuść-szkoda bo czasem ktoś tyu mądrze napisze a tak szkoda mojego czasu tu pisac że o czytaniu tych brudów nie wspomne jak ktoś mi kiedys napisal mądrze "rusz dupe frajerze i przestan szukac problemów na siłe" ja spadam to miejsce przeklęte Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:30 właśnie antku, myślę, że tędy droga. ja tez mogę obiecać, że nie będę się rzucać. wystarczy odpisywać z uśmiechem i nie brać na poważnie jego zaczepek. nie unosić się honorem, tylko do bólu obracać w żart i tyle. ja się postaram, chociaż nie wiem, czy mi wyjdzie... Odpowiedz Link
aspirea Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:36 Wydaje mi się, że wiekszosć z nas tutaj myśli podobnie.... Ale...tak na spokojnie spojrz co pisaliście przez ostatnie dni. Na spokojnie. Bez emocji. Błazenada. Nie uważasz? Wyraziłeś własne zdanie, raz, drugi, trzeci...dało to coś? Dałeś się podejść. Nic innego. Wiec chyba w pewnym momencie należało odpuścić. Tak? Samemu na to wpaść a nie kierować się prośbami innych osób. Granice należy samemu sobie wyznaczać. Odpowiedz Link
antekcwaniak Tak na koniec 05.03.09, 14:41 Wesal - dobry. Antek zły. Siedzi teraz wersak i klaszcze Wam. Dziękuję Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Tak na koniec 05.03.09, 14:44 wcale nie o to chodziło. nie unoś się dumą. nie odszczekuj. zostań i pisz dalej. wersalik wcale nie klaszcze, tylko czyta i boi się, że już z nim nie będziesz się kłócił ! Odpowiedz Link
frip0 Re: Tak na koniec 05.03.09, 14:45 Jesteś jak dziecko Jak można być tak pustym i w ogóle dyskutowac na takie tematy Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Tak na koniec 05.03.09, 15:02 Frip0 ważne, że Ty jesteś pełny. Tylko nie każda zawartość ma w sobie wartość. Ale się rymnęło Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Tak na koniec 05.03.09, 15:03 antek... jeszcze to: tak napisałeś: "I tym wszystkim obwiniasz mnie. Tak odebrałem Ciebie po tych słowach." To nie tak.TO NIE TAK.Mam nadzieję, że w końcu to zrozumiesz. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Tak na koniec 05.03.09, 15:06 Hesse temat zakończony. Jesteś adminem gotuj się z tym wszystkim. Ja wyluzowałem. Ja wszystko rozumiem doskonale Odpowiedz Link
lorelei74 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 14:50 Ech ............................. Odpowiedz Link
lorelei74 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 15:50 Mam świetne forum ... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49904 Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 16:39 ooo w mordę..... lorelei...słabo mi.... Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 19:00 Rozumiem Lorelei, że pisujesz tam skoro znasz takie forum Odpowiedz Link
lorelei74 Re: Chciałabym aby to forum nasze 06.03.09, 14:35 Nie ... nie pisuję ... ale niektórym by się przydało, aby tam załatwiać swoje porachunki ... Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Chciałabym aby to forum nasze 07.03.09, 16:39 Ja nie mam z nikim porachunków i potrzeby pisania tam. Jak masz potrzebę i chęć pisania na tamtym forum to pisz i nie zawracaj głowy... Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 17:08 Przeczytałam wszystkie wypowiedzi.........przyrzekam i zapytam tak......a dlaczego to forum miało by się zmienić ? Jakiz to powód sie pojawił, co nowego ......? bo mam takie wrazenie.......ze zapragnieliśmy stworzyć sobie jakąś enklawe, miejsce wyjątkowe, gdzie ta otaczająca nas " normalność" ma zakaz wstępu........ale tworzymy nieudolnie, a moze na tyle na ile potrafimy......... ja szukam na tym forum takich moich miejsc, słów , sytuacji.......osób, próbując odnależć to , co ważne.... mimo wszystko.. TAK JAK W ZYCIU..........TAK JAK W ZYCIU..... Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 17:29 Przeczytałem ponownie swój wątek ZAROIŁO SIĘ OD RYCERZY. I widzę aż nazbyt wyraźnie, że rozpoczynając nie użyłem nawet pół obraźliwego słowa pod niczyim adresem. Już po chwili dostałem fangę w nos, że śmierdzi (tzn. ja śmierdzę). Jeśli ktoś to odbiera jako neutralność, że nie wspomnę o urokliwości, to jestem chińskim mandarynem. Tyle. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 17:34 nie widzisz powodów?? nie widzisz??? Zdajesz sobie przynajmniej sprawę, na jakim forum piszesz? wybacz, ja nie chcę sie tytłać ze swoimi literkami pośród takiego błota.Dlatego TU przyszedłem."Normalność"??? Ja mam serdecznie dosyć takiej "normalności".Miałem jej aż za dużo w swoim życiu.Zapewne wiele osób, które tu czytają i piszą, tak samo. Tak łatwo zabić, delikatność, wrażliwość, szczerość... tak łatwo kogoś urazić i zranić.Uczę się, żeby jak najmniej popełniać takich błędów, ale gdy zaczynam czytać, to co tu czasem ludzie napisali, czasem myślę, że na nic mi ta nauka...Jednak chcę... jednak sie nie poddaję... jednak..choć często brak mi sił i ochoty... jednak Tu jeszcze piszę...i wyglądam Człowieka i dostrzegam zmiany i różnice i czuję, gdy ktoś się otwiera, gdy ktoś Marzy, Tęskni, Szuka. Pamiętam swój pierwszy post tutaj.Nie przeszedłem obojętnie... zostało to docenione...jakże było mi wtedy przyjemnie, jakże się ucieszyłem, ze są, przynajmniej Tu, Ludzie Szczerzy, Wrażliwi.Przynajmniej Tu.......................................... Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 17:47 Popatrz Hesse.......wszystko prawda, ale.......to forum niczym jakięs Twoje/Wasze/Moje miejsce gdzieś w zyciu.......składa się z tego co w Nas i z tego co przedostanie do tego naszego swiata z zewnątrz.......więc........pytam raz jeszcze dlaczego ? dlaczego tu właśnie ma byc lepiej niz w miejscach w jakich teraz jesteśmy........pytam ? nie oceniam ? nie obrażam? ........pytam......... Wiem na jakim forum pisze.......wiem, tu spotkałam się z tym co dobre, co interesujące, co zastanawiajace, co niepokorne, co ciepłe....WŁASNIE TU.....ale coś sie zepsuło, coś zbyt mało o tym co nas łączy a więcej słow, jakie ranią..... Jak w zyciu......najpierw trzeba sobie uświadomić ze jest zle, potem ze chcemy to zmieniac, dalej .......raz jeszcze i jeszcze.........owo dlaczego było pytaniem o to , co tracimy pozwalająć zagubić w sobie wrażliwość na siebie nawzajem, szacunek........ p.s. wiem na jakim forum pisze ............. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 18:02 dlaczego tu ma być lepiej? ot proste... bo wielu tego pragnie...wielu tego szuka. Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 18:11 hesse.1 napisał: > dlaczego tu ma być lepiej? ot proste... bo wielu tego pragnie...wielu tego szuk > a. Fantastycznie ..........to przejdzimy do kolejnego punktu. Co zrobić , by tak było ??? Ja w swej naiwności...nie oddzielam forum od zycia, forum jest częscią mojego zycia.........i tak tam w realu i tu na forum....są lepsze i gorsze dni.........pojawiaja sie problemy, ktoś został żle oceniony, ktoś niezrozumiany a ktoś obrazony...... Patrzymy na to wszyscy......tu sie chwile zatrzymam.......patrzymy ? a widzimy ? a zauwazamy ? Tak ? bo jesli zauwazamy .......jesli widzimy,ze jest to cennie miejsce, ze bycie tu czyni nas lepszymi, mądrzejszymi....to juz po częsci odpowiadamy sobie na pytanie dlaczego tu, włąsnie tu ma byc lepiej.........i ponawiam pytanie kolejne.........co zrobić by było cieplej, mądrzej ............. Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 17:59 Nie wiem o jakich powodach mówisz, ale nie widzę powodów do nagany. Był czas, że Twoje posty przynosiły niekłamaną satysfakcję. Więcej: imponowałeś mi. Dawałem temu wyraz. Potrafiliśmy rozmawiać ze zrozumieniem i poczuciem humoru. Potrafię to robić na innych portalach z pełną życzliwością, dzieląc się swoim doświadczeniem, pocieszając. Bo TO forum wcale nie jest wyjątkiem, wszędzie jest przepełnienie traumy wynikającej z niepowodzeń, czasem tragedii. TUTAJ jest tylko jeden unikat. Całe szczęście, że kiedy napisze o smrodzie potrafię z tolerancyjnym uśmiechem poradzić mu, żeby się wykąpał. Dalej to już działa automat. Nie widzisz? To co Ty widzisz? Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 18:04 ktoj-akto - Widzę... co widzę? widzę może cień dobrej Woli...no nic... Musze kończyć... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 18:24 Niestety, nie zauważyłeś (być może z powodu nadmiaru zajęć), że przez dłuuuugi czas nie reagowałem nawet jednym słowem na kalumnie tego chorego człowieka. Nic to nie pomogło, bo patologiczna psyche tego agregata jest niezniszczalna. Ostatnio zagroził mi, że dostrzegł mnie na innych forach i obiecuje wizytację tamże!!! Można z tego wnosić, że nie jest jego jedynym celem wykurzenie mnie z TEGO forum. To jest pospolita charakteropatia. Nawet mu trochę współczuję, bo bez wątpienia nie jest to dla niego zabawa. Dla mnie - tak. Tylko nawet permanentne ośmieszanie się może znudzić. Odpowiedz Link
ann.0 czy.....? 05.03.09, 18:53 ...chamstwo najlepiej zamknąć w ciemnym , szczelnym, niedostępnym miejscu? Czy może nauczyć-jak alfabetu -ciepłych słów? Ps.A może na naukę już jest za późno? Ps1...przecież słowa pisze/wypowiada człowiek-może zagubił swoje człowieczeństwo....-hmhm.... Odpowiedz Link
mappi Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 19:32 ...Salsa napisała że forum to MY... prawda to nasze dzieło...twór... a może i iluminacja... a czy można NAM mówić...jakim MAMY być...bytem można...tylko czy przez to będziemy ciekawsi.... wszystko pięknie...ładnie ....gładko... ...za ładnie obrzucanie się błotem...wyzwiska...obrażanie ....za brzydko ale w każdym wyrazie jest forma naszego poznania...współodczuwania.... współoczekiwania... realny bunt...protest głośny...czy ostentacyjna ignorancja... to ciągle MY ja już pisałam że są tu piękni ludzie... jestem pod ich urokiem...i chciałabym żeby tak pozostało.. ....na forum dalej Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów Odpowiedz Link
gapuchna Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 19:40 A ja, pomijając sprawę główną i wywołującą niniejszy post, to mam prośbę, także do Hessego nie lubię czytać klątw. Nie cierpię, gdy ktoś rzuca ....wami, wywołuje to we mnie odrazę. Słowo to można zamienić innym. mam serdecznie i naprawdę dość tego cholernego, wszechobecnego słowa. Mierzi mnie. Jeśli można, to osoby używające niech sobie dadzą na wstrzymanie. Ja akurat będę mocno wdzięczna. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 19:47 gapuchna.... a co Ty kurwa lubisz czytać...? Kryminały chyba...hehe... i nie pouczaj juz mnie,,.. bo sie denerwuję... ja wiem, że gusta są różne... ale ty tego nie wiesz niestety i ględzisz o dupie maryni wiecznie. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 20:05 Normalnie powinno się ciebie skasować. Sorry, chamskie słownictwo u admina zaniża poziom forum. Mam prawo pouczać kiedy naruszasz normy. Nie wnikam jakie są przyczyny - zwyczajnie nie życzę sobie. Może o dupie maryni, ale przynajmniej logicznie i po polsku. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 20:16 no normalnie powinno się mnie skasować... ech... nie życz se dalej... może kiedyś Ci przejdzie... i najnormalniej w świecie się odblokujesz i już nie będziesz sprawiać nikomu przykrości... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 20:22 Hesse, robisz z igły widły. Normalnie poprosiłam, byś nie klął. Ciężko może uwierzyć, ale ja tego nie robię nigdy. Masz dwie opcje: pochylić się nad prośbą, lub kląć dalej. Na chamstwo lub prymitywizm nie odblokuję się nigdy, taka wada. Wystarczy, ze niedaleko mnie jest sklep monopolowy - nasłucham się w realu. Nie sprawiam przykrości - reaguję. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 20:25 Miałem nie zabierać głosu w sprawie BUFONA i nie zabiorę. Hesse Ty się stajesz gorszy niż on. Administrator, nowy Pan Bóg... Odpowiedz Link
hesse.1 Re: żegnam duperele 05.03.09, 20:31 znowu sprawa zaczyna ocierać się o jakiś fanatyzm. Odnoszę się do tego tylko dlatego, że nie mam w zwyczaju, pozostawiania ułomności bez jakiegokolwiek komentarza. antek i gapuchna, świetnie dacie sobie rade w dalszej dyskusji. życzę miłej konwersacji Ja spierdalam. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: żegnam duperele 05.03.09, 20:42 jizas, hesse, a tobie co znowu odwaliło? szaleju się najadłeś? weź sie ogarnij, człowieku. jak kobieta zwraca uwagę, żeby nie bluzgać w jej obecności, to sie milknie i tyle. proste. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: żegnam duperele 05.03.09, 20:49 Ty nie dżizasuj tyle... bo moze kiedys byc tak, że jak Cie o cos ktoś poprosi to nie bedziesz wiedziała o co... i co wtedy? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: żegnam duperele 05.03.09, 20:51 tak się składa drogi reksiu ;-P że ja jezdem móndra bardzo i zawsze wszystko wiem, więc nie bój żaby o mnie Odpowiedz Link
gapuchna Re: żegnam duperele 05.03.09, 20:46 Ok, może być metoda strusia. masz wolną wolę w postępowaniu. Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 20:41 Ja tam się nie kłócę tylko sobie dyskutuję z uśmiechem na ustach. Nawet jak antycwaniak napisał, że mnie nie lubi, jakoś nie poczułam się źle i nadal z nim rozmawiam Eh w sumie jednych tolerujecie a innych nie trochę dziwne . Jest sposób na zmianę tego forum, po prostu zrobić je zamknięte I być we własnym towarzystwie (nie mówię o sobie, bo mnie klaskanie czemuś z czym się nie zgadzam nie bawi ), mówię co myślę. A wy też nie byłyście aniołkami w pewnych momentach niektóre osoby były w kulturalny sposób złośliwe Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 20:43 A potem Cię odrobinę polubiłem Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 20:49 O to dzięki za tą odrobinę idę na doktorka na tvp2 jedyny serial który oglądam Odpowiedz Link
gapuchna Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 20:48 A ja wybieram ostatnio inna opcję - bywam gdzie indziej. No nie muszę czytać przekleństw. We mnie nie wywołuje to uśmiechu, tylko zniechęcenie. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 20:49 A wy też nie byłyście aniołkami w > pewnych momentach niektóre osoby były w kulturalny sposób złośliwe Spodobało mi się to zdanie. Być złośliwym inteligentnie to wielka sztuka. Najprościej jest polecieć w prymitywny sposób. Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 20:53 Jak być dokładnie czytała, mówiłam o antycwaniaku. A on nigdy w stosunku do mnie nie był bluźnierczy (nie przeklął i nie wyzwał) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 20:57 Ale mnie się spodobał sens ogólny, nie szczegółowo-personalny. Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 21:00 Bo widzisz jak ktoś się wyzywa między sobą to ich sprawa i nawet tego nie czytam Odpowiedz Link
gapuchna Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 21:06 Chlebowska, toż ja w niezauważaniu pewnych spraw jestem już mistrzem. I faktycznie jest tak lepiej )) Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 21:10 A przy okazji ja tam głupio uważam, że jak się mówi wprost to przynajmniej oczywiście się siebie wewnętrznie i relacje. Warunkiem tego, że są osoby szczera , a także to, że chcemy przemyśleć co druga osoba chce powiedzieć............ Odpowiedz Link
mar-ek_001 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 19:51 Też jestem za forum bez obrażania innych i różnych złośliwości Odpowiedz Link
adamek-2 Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 21:05 Jesteśmy ciekawym zjawiskiem, wszyscy chcemy, a wychodzi jak zwykle forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12359&w=91417243&a=91499860 Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Chciałabym aby to forum nasze 05.03.09, 21:22 A ja tam chcę, żebyście byli sobą Odpowiedz Link
pyskata.1 Re: Chciałabym aby to forum nasze 06.03.09, 10:45 Fora na których się kłócą omijam ewentualnie wchodzę rozładować napięcie jak mam zły dzień P.S. Nie widziałam tutaj kłótni ale trzymam kciuki, żeby Twoje życzenie się spełniło, tym bardziej, że widzę sporo znajomych miłych nicków Odpowiedz Link
dunka76 Re: Chciałabym aby to forum nasze 06.03.09, 11:42 Pyszczku mój ulubiony to źle widzisz Musisz mieć oczy szerzej otwarte Odpowiedz Link
pyskata.1 Re: Chciałabym aby to forum nasze 06.03.09, 12:04 Dunia to chyba przez to, że nie chce mi się czytać długaśnych wątków. Nawet jak się w takim wypowiadam to czytam tylko pierwszy wpis i koniec Odpowiedz Link
lorelei74 Re: Chciałabym aby to forum nasze 06.03.09, 14:45 Salso ... jak Twoje chęci są jak najbardziej szczere, ale ja niedawno pojęłam sens powiedzenia: dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane ... niestety Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Chciałabym aby to forum nasze 06.03.09, 22:32 Kiedyś lubiłem to forum, nawet bardzo. Dzięki niemu moje życie nabrało barw. I pewnie kiedyś bym o tym napisał ale teraz to forum nie jest tego warte. Czy dobrze zrozumiałem, ten bluzgający koleś jest tu adminem??? Jak to się mogło stać??? Życzę powodzenia. Mocno się tu przyda. Pozdrawiam wszystkie dobre dusze szukające Tego czego nie da się tu już znaleźć Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Chciałabym aby to forum nasze 06.03.09, 22:39 "Czy dobrze zrozumiałem, ten bluzgający koleś jest tu adminem??? " nie wiem czy dobrze zrozumiałeś, ale potwierdzam Twoje domysły. Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Chciałabym aby to forum nasze 06.03.09, 22:51 Wyrazy współczucia dla forum. Nie przeszkadzam bawcie się dobrze (cokolwiek miałoby to znaczyć) Odpowiedz Link
ktoj-akto Myśl przed zaśnięciem 06.03.09, 23:42 Nie ma takiego spotu, który podobałby się wszystkim. Nawet najszerzej otwarte oczy nie gwarantują precyzyjnego przekazywania obrazów do mózgu, obiektywnej oceny. Zatem trzeba wykazywać dużą powściągliwość w wydawaniu werdyktów. Pomijając niedoskonałości intelektu, jego zróżnicowany poziom, pojawiają się zwykle emocje, które potrafią zakłócać nawet genialne myślenie. Odpowiedz Link
ktoj-akto Śniła mi się TOLERANCJA 07.03.09, 10:13 Ubrana w długą białą szatę, trochę jak Temida, z uśmiechem Mony Lisy, z wyciągniętą dłonią w geście braterstwa i pojednania. Chciałem uchwycić tę piękną dłoń, pocałować, uścisnąć gorąco. Chciałem powiedzieć, że liczę na jej obecność, pomoc, błogosławieństwo. Zawsze, wszędzie. W realu, na forum, w każdym momencie, w każdym słowie. W traumie i szczęściu, płaczu i uśmiechu, dołowaniu i wzlotach podniebnych, w samotności i radosnym zespoleniu. Że chcę liczyć na jej zamieszkanie w sercach wszystkich ludzi. Na podniesienie z błagalnych klęczek. Na dodanie otuchy i wiary... I kiedy już chwytałem jej rękę - rozpłynęła się we mgle. Czy wróci jeszcze? Może ktoś ją widział? Odpowiedz Link
kawamija Re: Śniła mi się TOLERANCJA 07.03.09, 11:15 Jaki piękny sen.....ale jednak TYLKO sen. Widziano Ją a jakże.....rzeczywiście piękna była...jest ? czemu nocą ? czemu tak szybko znika ? Bo jedynie marzymy o Niej, bycie z NIA codziennie wymaga od nas wiele....wymaga zauważania Drugiego Człowieka, słuchania i słyszenia, prób zrozumienia, człowieka a nie szablonu do jakiego go dopasujemy........to takie nie na dzis....to takie nie z tabloidów....człowiek łeeeee........ Kolejne marzenie, kolejne niespełnione....kolejne wymagające widzenia, szacunku.........nie,nie...to kryteria nie do spełnienia. Łatwiej na skróty ......Tyle pięknych słow chciałeś Jej powiedzięc - czytam i zazdroszcze, ale zniknęła ......... Odpowiedz Link
ktoj-akto MIRABILE VISU: "ostał ci się jeno sznur"? 07.03.09, 11:53 Tylko miraż, fatamorgana, beznadzieja? Odpowiedz Link
kawamija Re: MIRABILE VISU: "ostał ci się jeno sznur"? 07.03.09, 12:08 ktoj-akto napisał: > Tylko miraż, fatamorgana, beznadzieja? ładnie nazwane......ale........ mówią tak - oby Ci się chciało chcieć....tak mówią... Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: MIRABILE VISU: "ostał ci się jeno sznur"? 07.03.09, 15:14 Oby TOBIE się zechciało, Kawo. Może wtedy spłodzisz jakieś dementi? Odpowiedz Link
ktoj-akto ZAZDROŚĆ TO POTĘGA 08.03.09, 13:20 Dzieci zazdrosne są o rodziców. Starają się całą uwagę skierować na siebie. Kształtować wg własnego modelu. Rodzice są zazdrosne o dzieci. Czynią wszystko, by te wyrastały i działały bezwzględnie zgodnie z ich wyobrażeniem. Starają się ulepić własny model. Kobiety, mężczyźni zazdrośni są o swoich partnerów. Zawistne kobiety wyrzucają z łóżek. Mężczyźni z zazdrości potrafią przylać pozornie niewiernej. Akceptują sylwetkę tylko adekwatną do własnych wyobrażeń. Wniosek: zazdrość jest wszechobecna i powszechnie akceptowana. Nieprawdaż??? Prawdaż. Tylko kto pomyślał ile nieszczęść, traumy leży u podstaw tego uczucia? Także samotność... Odpowiedz Link
hesse.1 Re: ZAZDROŚĆ TO POTĘGA 08.03.09, 13:45 ktoj-akto- zdobywasz moje serce... przestań proszę... Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: ZAZDROŚĆ TO POTĘGA 08.03.09, 13:55 Serce, Wielki Bracie, to 4,5 kg mięsa. Po cóż mi tyle? Odpowiedz Link
hesse.1 ile waży serce? 08.03.09, 14:06 nieprawda... serce waży o wiele więcej...uświadomiłeś mi znowu jedną... sekwencję? z jakiegoś filmu, który się ciągle odgrywa? ciągle trwa projekcja? Boimy się... być wrażliwi, delikatni... boimy się łagodności, dobrych słów... dlaczego? dlaczego się tego boimy? Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: ile waży serce? 08.03.09, 14:16 NAWET TY potrafisz się mylić. Wziąłem to ze świeżo obejrzanego filmu "Człowiek - niezwykła maszyna". A w młodości śpiewałem: "seeeerce, to kawał mięsa na kotlety". Postkoitalnie jest twarde... jak głaz. Boimy się? A może to konglomerat zazdrości i egoizmu? Odpowiedz Link
kawamija Re: ile waży serce? 08.03.09, 18:09 Serce dorosłego człowieka waży ok pól kilograma....oczywiście kiedy ta pompa staje sie niewydolna powiesza się, jest to mechanizm obronny....szybko jednak są przekroczone możliwości i zbliżamy się do niewydolności mięsnia sercowego.........tyle faktów.....z medycznego punktu widzenia, im większe serce tym gorzej dla Jego posiadacza ))) Boimy się.......bo sobie nie ufamy tak do końca, bo juz raz? wybraliśmy źle, bo dzisiaj - choć nie jest to dzisiaj z naszych marzeń , to jest ...i jest takie nasze....Czy w tym strachu jest egoizm ? Oczywiście ze tak.....Czy zazdrość ? Wydaje mi się ze nie...Natomiast jeśli juz jesteśmy z Kimś to odrobina zazdrości potrzeba jest ...wynikająca z poczycie bycia z Kimś, kto nam imponuje ale ma tez swoje słabości ..a tak generalnie chyba zazdrosne spoglądanie na dobytek sąsiada, to taka nasza cecha narodowa....... Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: ile waży serce? 08.03.09, 19:30 Kawo, cóż ja bym zrobił bez Ciebie, a zwłaszcza bez Twoich mądrych uwag, refleksji. Tym razem mówię serio, bo poprzednio pożartowaliśmy trochę z Hessem, który - jak przystało na admina - przebił moje oszacowanie. To pewnie owoc marzeń: wielkie serce dostarcza większych szans na wszystko, co dobre, ciepłe, czyste. Akceptuję w pełni Twoje dezyderaty. Z jednym wyjątkiem: myślę, że nawet odrobina zazdrości nie jest wskazana. Wolałbym jakieś inne (może) bliskoznaczne postulaty. Ale to tylko moje zdanie. Ukłony. Odpowiedz Link
zabelina Re: ile waży serce? 08.03.09, 19:50 "Postkoitalnie jest twarde... jak głaz." - chyba tylko u faceta... Nie słyszałeś o poorgazmicznym działaniu oksytocyny na organizm kobiety ? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chciałabym aby to forum nasze 08.03.09, 13:36 nie wie, jak kiedyś bywało ale jesli będzie zbyt sielankowo...zbyt bezpiecznie... to zasiedzimy się w tym idealnym światku kłótnie będą się zdarzać, bo ludzmi jestesmy i czasem dodaje to smaczku ale pewne sytuacje, osoby...czasem lepiej ominąć... ,,...O ile to możliwe, bez wyrzekania się siebie, bądź na dobrej stopie ze wszystkimi. Wypowiadaj swoją prawdę jasno i spokojnie i wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych, oni też mają swoją opowieść. Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha.'' Odpowiedz Link