zabelina 08.03.09, 21:42 ...o co chodzi w tym wszystkim??? Każdemu jest trudno i nikt nie ma prawa nie liczyć się z innymi... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hesse.1 Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 21:46 przepraszam... ja też tu jestem... tyle... for You... Odpowiedz Link
zabelina Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 21:57 a my także dla Ciebie, więc pamiętaj o tych "dziurach"...po gwoździach... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:00 hesse - i tak cię LUBIĘ Odpowiedz Link
zabelina Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:04 Uwierz Rumuńska starszej koleżance, to nie jest dobry moment na wyznania))) Odpowiedz Link
mappi Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:07 ...Hesse...a może jutro znowu dostaniesz maila... zatytuowanego... "Hesse....drogi egocentryku" ...itp Odpowiedz Link
marysia9930 Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:18 mappi napisała: > ...Hesse...a może jutro znowu dostaniesz maila... > zatytuowanego... > "Hesse....drogi egocentryku" Mappi trafiony zatopiony kabaret i kompleksy Hassego Jeśli Hase nie usunie tego,poprostu zignorujemy Go bo to nie powód by być,? nie obrażając zwierząt Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:24 właśnie się zastanawiam, co robi się w sytuacji, gdy rząd jest niezadowalający i gwałci konstytucję. tutaj mamy do czynienia z monarchią chyba absolutną. władza została przekazana przez kogoś innego za plecami forumowego społeczeństwa. normalnie to się chyba robi pucz, zamach stanu, przewrót... chyba, że król abdykuje. Odpowiedz Link
aspirea Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:27 Hess nie jest jedynym adminem na tym forum. Co własnie dalo sie zauwazyc. I dobrze! Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:33 cofam posta o zamachu stanu! zwracam honor grupie trzymającej władzę Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:15 wiem zabi ale uwierz mi, każdy ma chwile słabości. to piszę już niezależnie od zaistniałej sytuacji. mi się też wielokrotnie zdarzyło napisać/powiedzieć/zrobić głupotę a potem żałować/lub nie. i wiem, że czasem nie ma nawet sensu zwracać na to uwagę, zwłaszcza, że w grę mogą wchodzić inne czynniki. a to, że admin przeklina do kogoś, to juz zupełnie inna kwestia. ale cóż, jak się alkoholikowi daje wsiąść za kółko, to nie wolno się dziwić, że samochód zostaje rozbity... Odpowiedz Link
zabelina Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:33 niech każdy kto kiedykolwiek nie usiadł do klawiatury bez dopalacza - rzuci kamieniem Odpowiedz Link
mappi Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:36 upsss....jakoś takoś zbrakło ...kamieni Odpowiedz Link
aspirea Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:40 Mappi...uwazaj....lecąąąąąąąąąąą Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:45 Naprawdę nigdy Wam się nie zdarzyło pisać po...? Kurczę, a myślałam, że to ja prawie święta jestem... a tym razem rzucić nie mogę... Odpowiedz Link
aspirea Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:47 no co Ty ze dwa razy...jak dobrze pamietam...ale nikogo nie obrazałam Jestem pewna! Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:47 ja średnio raz w tygodniu pisze 'po' i nie wstydzę się tego. mam nadzieję tylko, że nie widać, kiedy to robię Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 22:41 Żydzi mają ukamienować Magdalenę. Nagle wychodzi przed nich Jezus i mówi: - Kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci w nią kamieniem. Nagle leci kamień i TRACH... w Magdalenę! Jezus odwraca się i mówi: - Matko Boska ile razy mam ci mówić żebyś się nie wtrącała? Odpowiedz Link
dunka76 Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 22:49 Ja nigdy. Serio. W ogóle nic ani kropli. Odpowiedz Link
aspirea Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 22:51 Juz Ty sie nie chwal Odpowiedz Link
mappi Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 22:56 oj bo my takie bezmyślne są... mogłysmy... przy święcie umówić się...na jakieś małe co nieco.... i byłoby takie ..hmmm...babskie gadanie... ale Dunka to tak globalnie...że alkohol nie...czy na forumie po spożyciu nie??? Odpowiedz Link
dunka76 Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 23:01 Tak globalnie, a co za tym idzie i na forum też nie Odpowiedz Link
mappi Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 23:05 ...no to...jak to się mówi...."szacun" naprawdę..Dunka Odpowiedz Link
gapuchna Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 23:10 Ja też jak Dunia - nie lubię po prostu. Ale likierek, mniam, mniam Odpowiedz Link
dunka76 Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 23:13 Jestem też dumna z tego, że nigdy nie spróbowałam też innych używek niż alkohol. Jakoś zawsze potrafiłam powiedzieć w tym temacie nie. A były okazje, oj były. Papierosy dymiłam trochę w liceum, ale szybko przeszło Odpowiedz Link
hesse.1 Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 23:10 nie czytałem.. i nie przeczytam.. hehehe.. czemu? bo jakoś.. wszyscy.. co tu sie wpisali.. nie maja.. nic tak naprawdę.. do powiedzenia.. jakoś.. ci których.. wyciąlem.. nie mają specjalnie mi za złe.. a ja? ja... to ja.. w wojsku.. dupa ponoc.. więc.. banujcie sobie... na zdrowie.. kontext??? tolerancja... rozumienie i nie zaprzeczam.. w poezji tego jest aż w nadmiarze. SMUTNO MI... TAK CIĘŻKO WYCZYTAĆ??? ZAbelina... miałem i uraziłem ją.. nie obraziłem.. tylko uraziłem i tylko ona... zrozumiała.. dlatego.. uśmiecham się.. i dziękuję. iiiii pozdrawiam resztę ale ju prosze PRZESTAŃCIE,,.. bo.. ja czasem nie wiem też jak mam sie zachować i tyle. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 23:12 miałem z nią... konflikt.. tak powinno być.. na forumie innym miałem... Odpowiedz Link
zabelina Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 23:16 Dzięki Hesse za sprostowanie, bo już obawiałam sie o moją reputację Odpowiedz Link
hesse.1 Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 23:19 Zabelina... jeszcze raz przepraszam..iiii dziękuję... winien to byłem już dawno Tobie... P.S. ale ja czasem glupi.. hehe i smutny/.......... Odpowiedz Link
zabelina Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 23:24 Nie ma o czym mówić W ramach resocjalizacji mozesz pomóc mnie i Mappi dźwigać latem deski surfingowe))) Odpowiedz Link
mappi Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 23:37 ...ooooo...dla mnie bomba Odpowiedz Link
hesse.1 Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 09.03.09, 00:27 dunka... i Tobie też dziękuję... i mappi... muszę odpocząć... naprawdę... miłość, chyba nie jest dla mnie,,, no nic... pożyjemy zobaczymy... deski... mogę ewentualnie... ze cztery.. dam radę? Odpowiedz Link
mappi Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 09.03.09, 09:45 ....ooooo...nie...a On to mi zabrał moje trzy kropki!!! no dobra... podzielę się p.s. Hesse ...a czy Ty się zwyczajnie...po prostu nie boisz jej... miłości...owej ..sobie odpowiedz Odpowiedz Link
aglajaaa Hesse... 08.03.09, 23:13 No to przeczytaj... I nie uważaj, że wszyscy są przeciw Tobie... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 23:11 Ale wprowadzenie zakazu na forum byłoby jednak przesadą, prawda? Dopytuję się, bo mam stracha (jak to mówią) A zresztą trudno byłoby weryfikować moje posty pod kątem nadużywania, bo dopiero wtedy jestem "słodka" dla wszystkich, a denerwuję ludzi zupełnie bez pomocy procentów... Odpowiedz Link
dunka76 Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 23:36 PO co zakazy? Każdy robi to, co chce. Ja tak, inni tak Odpowiedz Link
zabelina Re: off topic - uwaga, niepoprawny religijnie! 08.03.09, 22:57 ja tam wiem, że Duńczycy za kołnierz nie wylewają Odpowiedz Link
kawamija Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:05 hesse.1 napisał: > przepraszam... ja też tu jestem... tyle... for You... Jesteś tu........to dobrze....tylko pamiętaj, ze czasem się warto dwa razy zastanowić.....warto.........zanim się coś napisze...... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 21:56 Każdy ma złe dni... rozumiemy... ale niektórych się banuje czy wycina ich posty, a inni mogą obrażać, mogą się wyrażać... Bo są na górze(?) czy co? Wiem, pewnie się narażę... Ale kiedy mamy ten "zły dzień" pomyślmy o innych, o tych którym odpisujemy (wiem, że sama chyba wczoraj i dziś troche przesadziłam) i nie wylewajmy na nich tego wiadra zapełnianego przez nas samych (najpewniej) czymś co nie jest pachnącymi bzami... Odpowiedz Link
dunka76 Re: Hesse, rzucam rękawicę... 08.03.09, 22:14 Aglajaaa masz rację w tym, co napisałaś. Adminów to też dotyczy. Odpowiedz Link