emiele 20.07.05, 19:28 Jestem na rezerwie na SGGW- czy to oznacza, że muszę zanosić im wszystkie wymagane dokumenty czy wystarczy odpis świadectwa dojrzałości??? Ktoś jest zorientowany??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emiele Re: SGGW rezerwa 20.07.05, 19:43 nikt nie wie? sggw nie odpisuje na maila i dodzwonic do nich tez sie nie da. chyba tam pojadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: SGGW rezerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:13 Z tego co wiem to powinien byc orginal swiadectwa dojrzalosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delia Re: SGGW rezerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:46 ja tez jestemw w rezerwie i zanosze wszystkie wymagane przez nich dokumenty tak jak przy normlanym skladaniu papierkow :) na jaki kierunek czekasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emiele Re: SGGW rezerwa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.05, 21:50 czekam na gospodarkę przestrzenną... ale u mnie problem polega na tym że oryginał mam złożony tam gdzie także czekam na rezerwie (tylko że tam mam większe szanse) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: SGGW rezerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:54 A jak myslicie, przyjmą wiecej osób jak jest wolnych miejsc? Czy osoby z rezerwy, ktore zloza dokumenty maja jakies szanse???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emiele Re: SGGW rezerwa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.05, 21:52 wydaje mi się że nie przyjmą więcej; nie potrafie relanie ocenić swoich szans, przede mną jakieś 25 osób; a jak zabiorę oryginał z politechniki to tam mnie już nie wezmą- a szansę mam tam wyższe (brakowało mi 1 pkt abym była zakwalifikowana od razu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papi Re: SGGW rezerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:57 ja zanioslam i mi powiedziano, ze sa male szanse ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emiele Re: SGGW rezerwa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.05, 21:51 bez sensu! to po co pisali Ci że jesteś na rezerwie? chyba pisali to takim, którzy mają szansę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papi Re: SGGW rezerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:18 Dokladnie, to jest bez sensu. Gdy poszlam dzisiaj zaniesc papiery i te kobity dowiedzialy sie, ktora jestem na rezerwie to delikatnie daly mi do zrozumienia, ze nie ma sensu skladac dokumentow, ze szanse sa znikome. a juz po I etapie pogodzilam sie z moja porazka, a znow zawitala nadzieja. Niestety, jedno sie sprawdza; "nadzieja matka glupich jest" ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emiele Re: SGGW rezerwa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.05, 22:23 a na jaki kierunek zdawałaś? i która byłaś na liście rezerwowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papi Re: SGGW rezerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:27 No wlasnie na to samo co Ty. Bylam 44 - ale wstyd :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delia Re: SGGW rezerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:18 a ile wolnych miejsc bylo na gospodarke? Odpowiedz Link Zgłoś