beatka_0 20.03.09, 12:27 skromna niebrzydka kobietka 34 lata po przejsciach odda samotnemu mężczyźnie swoje serce w jego czułe,silne ręce.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:29 a oddasz w jego czułe silne ręce inne części swego niebrzydkiego ciała? Odpowiedz Link
kawamija Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:31 frip0 napisał: > a oddasz w jego czułe silne ręce inne części swego niebrzydkiego > ciała? Frip .........przywołuje Cię do porządku....)) Przecięż widzisz,ze sprawa jest poważna a pragnienia .....no .... Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:39 Kawusiu krew nie woda a majtki nie pokrzywa Odpowiedz Link
kawamija Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:43 frip0 napisał: > Kawusiu krew nie woda a majtki nie pokrzywa Chłopaku rozwalasz mnie ......... p.s. Beatko Ciebie pozdrawiamy i jak sama czytasz.......juz mam silne meskie ręce w ilości sztuk dwóch...........gratuluje )) Odpowiedz Link
kawamija Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:44 kawamija napisała: > frip0 napisał: > > > Kawusiu krew nie woda a majtki nie pokrzywa > > Chłopaku rozwalasz mnie ......... > > p.s. Beatko Ciebie pozdrawiamy i jak sama czytasz.......juz masz > silne meskie ręce w ilości sztuk dwóch...........gratuluje )) > kurcze............masz nie mam..........che,che............. > > Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:47 dodam że dłonie spragnione dotyku Odpowiedz Link
beatka_0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:50 frip0 napisał: > dodam że dłonie spragnione dotyku napisałam ten wątek bo naprawdę mam dość samotności chce poznać kogoś normalnego a okazuje się że tylko żarty się was trzymają...eh...życie nie polega tylko "na majtkach" Odpowiedz Link
kawamija Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:54 beatka_0 napisała: > frip0 napisał: > > > dodam że dłonie spragnione dotyku > napisałam ten wątek bo naprawdę mam dość samotności chce poznać > kogoś normalnego a okazuje się że tylko żarty się was > trzymają...eh...życie nie polega tylko "na majtkach" Beatka nie obrażaj sie........wiesz wiosna idzie...w wątku obok Ksiezniczka zdjęcia kobiet rozebranych serwuje..........wiesz....jak to jest........spokojnie..........witaj, rozgośc sie, pisz, czytaj...........zycze Ci kogoś " normalnego " bo jak czytam takiego pragniesz............. oki ? ................. Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:55 ja wstępną segregacje przeszzedłem chyba -no silne dłonie mam Odpowiedz Link
beatka_0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:56 > Beatka nie obrażaj sie........wiesz wiosna idzie...w wątku obok > Ksiezniczka zdjęcia kobiet rozebranych serwuje..........wiesz....jak > to jest........spokojnie..........witaj, rozgośc sie, pisz, > czytaj...........zycze Ci kogoś " normalnego " bo jak czytam takiego > pragniesz............. > > oki ? ................. ,>>dzięki kawamija za dobre miłe słowa,pozdrawiam ciepło... Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:54 no nie tylko przecież ja tak nie twierdze ale skoro napisałas zęś niebrzydka to więc....... Odpowiedz Link
beatka_0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:58 frip0 napisał: > no nie tylko przecież ja tak nie twierdze ale skoro napisałas zęś > niebrzydka to więc....... >>>wiesz nie jestem lalką Barbie ale swój urok mam Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:03 e no barbie to są fe -ja tam kobiece piękno od razu rozpoznam Odpowiedz Link
beatka_0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:09 frip0 napisał: > e no barbie to są fe -ja tam kobiece piękno od razu rozpoznam <<<wiesz podzielam poniekąd Twoje zdanie na ten temat,bo zazwyczaj kobiety typu Barbie nic nie widzą wiecej niż czubek swojego nosa no i są puste,ale są tacy mężczyźni którzy uwielbiają takie piękno bo to na pokaz a charakter wtedy nie jest ważny... Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:12 Zgadzam się -ale powtarzam piękna kobieta nie musi się malować ani pindrzyć -piękno widać i bez tego.Pamiętam jedną koleżankę co miała wszystko na miejscu ideał -a ubierała sie ja metalówa-ale piękna i tak bnyła a na powodzenie nie narzeka Odpowiedz Link
beatka_0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:18 frip0 napisał: > Zgadzam się -ale powtarzam piękna kobieta nie musi się malować ani > pindrzyć -piękno widać i bez tego.Pamiętam jedną koleżankę co miała > wszystko na miejscu ideał -a ubierała sie ja metalówa-ale piękna i > tak bnyła a na powodzenie nie narzeka <<bo trzeba mieć to coś w sobie....być sobą Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:19 to coś u niej to był zajebiaszczy charakter -wyluzowanie pogodnośc no i.......... była piękna i się z tym nie obnosiła Odpowiedz Link
kawamija Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:03 beatka_0 napisała: > >>>wiesz nie jestem lalką Barbie ale swój urok mam oooo.... i propozycje od Fripa masz............widzisz Dziewczyno .... ......jak szybko mogą się połaczyc Jej urok osobisty i Jego ręce silne....... nie ma sie co dziwić.............ze skojarzenia....ze wiosna od dziś .....ze ona myślała........ze on własciwie powiedział......no i ......tak naprawde to........ no...........raz jeszcze pozdrawiam I Ciebie no i Fripka Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:06 ja i bez wiosny bym to napisał Odpowiedz Link
beatka_0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:11 kawamija napisała: > beatka_0 napisała: > > > >>>wiesz nie jestem lalką Barbie ale swój urok mam > > oooo.... i propozycje od Fripa masz............widzisz > Dziewczyno .... > ......jak szybko mogą się połaczyc Jej urok osobisty i Jego ręce > silne....... > > nie ma sie co dziwić.............ze skojarzenia....ze wiosna od > dziś .....ze ona myślała........ze on własciwie powiedział......no > i ......tak naprawde to........ > > no...........raz jeszcze pozdrawiam I Ciebie no i Fripka > widzisz Fripek chyba już dokonał wyboru...i nie jestem tym wyborem hihi Odpowiedz Link
zabelina Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:38 faktycznie, życie nie polega tylko "na majtkach", ale na wspólnym śmiechu jak najbardziej Podobne poczucie humoru i towarzysząca mu atmosfera daje to upragnione uczucie, że właśnie z Nim, Nią chcę spędzać wspólnie czas, że z Nim, Nią jest mi dobrze Tak więc zacznij od wspólnego pośmiania się... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:51 o cholera..... a tu z fripciem tyle osób się wspólnie śmieje;DDD i wspólnie spędzamy czas.... co będzie dalej;PPPP Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:10 no zgodnie z nazwą forum będziemy "łączyć się " Odpowiedz Link
zabelina Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:15 mam nadzieję, ze nie każdy z każdym?)))))) Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:17 ja mam pomysł -spotkajmy sie całą grupą -wynajmijmy pomieszczenie i wtedy tak 30 sekund na rozejrznie się po czym gasimy światło i kto kogo dorwie to jego Odpowiedz Link
gapuchna Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:18 My wszystkie i Fripek )))))))))))) No rozbawiłam się - czytając Odpowiedz Link
zabelina Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:19 ja nie znoszę być pominięta)) Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:20 od przybytku głowa mnie nie będzie bolała Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:39 ;DDDDDDDDD totalna głupawka... kto kogo dopadnie to jego? tylko jak uciekać, jesli się nie chcez tym kimś;P Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:40 tu już wolny wybór -trzeba ruszyć mózgownicą:d Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:53 a jak one zawidą -trzeba było MacGyvera lukać Odpowiedz Link
clooney_g Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:58 frip0 : (data urodzenia : 07.13.1916} Ojojoj !!! Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:45 Kawuś to Ty jestes facetem bo nie skumałem piszesz że masz silne dłonie Odpowiedz Link
kawamija Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:48 frip0 napisał: > Kawuś to Ty jestes facetem bo nie skumałem piszesz że masz silne > dłonie Frip..........kończe bo sie zakręce.......) wysłałam sprostowanie...........mialo byc ze Ty dla Niej.....i ze Twoje ręce silne.......i ten tego......a ja .....facet.......nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ) :- )) Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:50 nie martw sie ja jestem specjalista w odkręcaniau Odpowiedz Link
frip0 Re: do frip0 20.03.09, 13:06 słucham zapraszam w me skromne progi-a dłonie mam na bank silne jeśli Cie pociągają takowe Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:29 u mnie salwy śmiechu...juz brak mi tchu;DDDDD Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:30 to zdrowo Onyksiczko -mięśnie brzucha sie rozwijają od śmiechu Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:38 wiem, i korzystam;DDD silne dłonie....hmmm... Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:40 widzisz forum to cudowna sprawa Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:52 czasem za cudowna...zabiera czas Odpowiedz Link
clooney_g Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:59 Jestem teraz tu : maps.google.com/maps?client=opera&rls=pl&q=cerignola&sourceid=opera&oe=utf-8&um=1&ie=UTF-8&split=0&ei=0YnDSfmAH9WW_gbdvoyICw&sa=X&oi=geocode_result&resnum=1&ct=title ale nijak fotek nie mogę wprowadzić... Miłej zabawy ! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:04 maps.google.com/maps?client=opera&rls=pl&q=cerignola&sourceid=opera&oe=utf-8&um=1&ie=UTF-8&split=0&ei=0YnDSfmAH9WW_gbdvoyICw&sa=X&oi=geocode_result&resnum=1&ct=title a ja tu) Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 12:41 ja dłonie silne mam jakby co to śmiało Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:37 beatko nie ty jedna masz takie pragnienia ale tutaj to tylko żartownisie, gawedziarze....i poprawiacze humoru) z silnym rekami;P i witamy, nie zawsze jest tak wesoło Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:38 ooooooo poprawiacze humoru -czego chcieć więcej -silne dłonie i poprawianie humorku-to aż nadto co Betty chciała Odpowiedz Link
dwagrosze Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:41 Ja się poczułem zaszufladkowany! Że ja gawędziarz? Poprawiacz humoru? Żartowniś? Pff... Odpowiedz Link
frip0 Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:42 etam potraktuj to jako komplement Odpowiedz Link
dwagrosze Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:44 Jestem ciekaw, po co te silne dłonie? Żeby komuś z liścia przywalić? Ciężka jesteś może? A duże buły nie mogą być? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:05 duże buły??????? ;DDDDDDD panowie..... Odpowiedz Link
dwagrosze Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 19:27 No tak od dłoni, to z pół metra w gorę, zwane bickami... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:49 alez to same pozytywne cechy pff....nie nadymaj się Odpowiedz Link
dwagrosze Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:00 Hmm, to gdzie mozna zostawic siwi? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:03 hmm.... zalezy o co się starasz? na forum? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 14:40 swoją przyszłość? zalezy czego szukasz i gdzie składasz siwi Odpowiedz Link
mappi Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 16:01 jakto gdzie złożyć??????ja proponowałabym wątek......oddzielny... tytuł...."Moje siwi" ...jak nie ta...to inna może...hehe...yyyyy..... no..... na aplikacje ..odpowie tylko musisz wyraźnie zaznaczyć swoje kompetencje..Groszu Odpowiedz Link
dwagrosze Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 19:29 Cóż, pominędział: Doświadczenie Zawodowe, a skupię sie na Umiejętności, zastanowię się i złożę, rozumiem, że mam czekać na telefon... Odpowiedz Link
clooney_g Re: chcę znów kochać i być kochaną.... 20.03.09, 13:46 Przepraszam, ale z Beatami do tej pory mi się nie udawało... Pierwsza to moja siostra, ale póżniejsze Beaty... Napisz, może... Odpowiedz Link