rumunska_ksiezniczka Re: Samotni ! Napijmy się ! 20.04.09, 00:07 e, spać zaraz idę Tuwim Julian 'Zły wiersz' Nie wiesz o tym. A był deszcz I błądziłem po ulicy, I szukałem, i czekałem W żrącej, okrutnej tęsknicy. Nie wiesz o tym. Byłem zły. I poszedłem pić. I piłem: Wódkę, koniak, wódkę, koniak, I wesół, och wesół byłem! Patrzaj: to jest nędzny wiersz, Ale zły jest, zły i gniewny, Bo czekałem, bo szukałem W wieczór jesienny, ulewny. Odpowiedz Link
mappi podniosę..... 24.04.09, 20:00 wątek bo chyba to zaraz uczynię....jestem tak padnięta że jedno piwo pozamiata mną na prawo i lewo...w tę i w tamtą.....ech ale dawno tu nie byłam .....dawno z Wami nie piłam choć tu cicho jakoś się zrobiło...dzisiaj Pozdrawiam wszystkich nowych ...i też tych co to mnie jeszcze kojarzą zdrowie Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: podniosę..... 24.04.09, 20:08 no ja właśnie piję, jak co piątek zdrófko! Odpowiedz Link
aglajaaa Re: podniosę..... 24.04.09, 20:23 Ja dziś już po pifku Dziś nie było w samotności... tylko teraz tak jakoś znów pusto się zrobiło... A na forum rzeczywiście widzę same nowe nicki... Hmm... nowa zmiana(?) Chyba zatem czas się zbierać już stąd.. ostatecznie... Odpowiedz Link
mappi Re: podniosę..... 24.04.09, 20:31 no wiesz........ jak ja przylazłam to Ty się zbierasz....ech Odpowiedz Link
mala_stokrotka7 Re: podniosę..... 24.04.09, 20:33 Ojjjj, ja bym sie dzis napila i to duzo.... a lodowka pusta Odpowiedz Link
mappi Re: podniosę..... 24.04.09, 20:35 zapewne na podorędziu sklep jaki otwarty...więc śmigaj i wracaj zaprowiantowana Odpowiedz Link
aglajaaa Re: podniosę..... 24.04.09, 20:37 Oj, Mappi... ja mówię o takim ostatecznym odejściu... Chyba już najwyższy czas... się wylogować... z forum... Tylko, pifko w samotności lepiej smakuje mając przed oczami niektóre literki Odpowiedz Link
mappi Re: podniosę..... 24.04.09, 20:42 wiesz co.....zrób sobie przerwę.... ja sobie prawie miesięczną zafundowałam ....tylko cięzko mi się teraz tutaj jakoś odnaleźć.....czuję się jakbym miała ze 100 lat... jak jakaś super mega matrona taki mi się dystans zrobił....ale doceniam to doznanie bardzo Odpowiedz Link
mappi Re: podniosę..... 24.04.09, 20:43 a niektóre literki zawsze były...i będą smaczne Odpowiedz Link
aglajaaa Re: podniosę..... 24.04.09, 20:48 Ja już mam dystans po tygodniu. I nie widzę tu siebie... Dziś piszę, choć nie potrafię... a chcąc czytać... nie widzę... I stąd ta myśl, że to już nie jest moje miejsce... I widzę, że tych smacznych literek coraz mniej... cóż, wiosna... miłość(?) Odpowiedz Link
mala_stokrotka7 Re: podniosę..... 24.04.09, 20:57 jak dobrze ze sklepik tak blisko butelka czeka na otwarcie, kto chetny-zapraszam podziele sie Odpowiedz Link
kawamija Re: Samotni ! Napijmy się ! 24.04.09, 22:21 Ja tymczasem podziekuje za wysokoprocentowe trunki wszelakie......... pokibicuje Wam i moze jakiś film obejrze -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
clooney_g Re: Samotni ! Napijmy się ! 24.04.09, 22:42 Jejku, czyżby to zły pomysł był... ? Odpowiedz Link
kawamija Re: Samotni ! Napijmy się ! 24.04.09, 22:46 clooney_g napisał: > Jejku, czyżby to zły pomysł był... ? Ej Klunej. ja nie oceniam pomysłu.............raczej dzis ........nocy tej....brak chęci....mocy przerobowych....klimatu....i takie tammmm -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Samotni ! Napijmy się ! 24.04.09, 22:47 widząc, co alkohol robi z niektórymi, to czasem jest to zły pomysł... i nie rozwiązuje naszych problemów... Odpowiedz Link
dwagrosze Re: Samotni ! Napijmy się ! 24.04.09, 22:51 No chlapcie, chlapcie browary. Ja juz kilka wypilem, mowie wam super pogoda na spacery o tej porze... Odpowiedz Link
kawamija Re: Samotni ! Napijmy się ! 24.04.09, 22:57 dwagrosze napisał: ........... mowie wam super pogoda na > spacery o tej porze... byłam a pic sie nadal nie chce............echh..więc nie są to takie proste zalezności......... -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
dwagrosze Re: Samotni ! Napijmy się ! 24.04.09, 23:09 Pomysl o pustyni, o fatamorganach, suchym piasku... Zaraz Ci się pić zachce... Odpowiedz Link
kawamija Re: Samotni ! Napijmy się ! 24.04.09, 23:11 dwagrosze napisał: > Pomysl o pustyni, o fatamorganach, suchym piasku... Zaraz Ci się pić zachce... okii..........idę myślec....... Odpowiedz Link