frip0 14.05.09, 11:51 za pedzia mnie mają bo dziewczyny nigdy nie miałem znajomi się śmieją Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumunska_ksiezniczka Re: Wstyd mi :( 14.05.09, 11:54 fripek, dziś na kręgle idziemy, przyłączysz się? Odpowiedz Link
frip0 Re: Wstyd mi :( 14.05.09, 12:00 ja chyba jestem wybitnie aspołeczny a poza tym mam taki nastrój że pospułbym spotkanie innym Odpowiedz Link
uny Re: Wstyd mi :( 14.05.09, 11:54 wstyd to kraść! i to by było na tyle. i sie nie przejmuj bo łeb masz na karku. rzekłem Odpowiedz Link
frip0 Re: Wstyd mi :( 14.05.09, 12:01 jakbym miał łeb na karku to inaczej by moje life wyglądało Odpowiedz Link
robert.83 Re: Wstyd mi :( 14.05.09, 11:55 Patrz jaki świat. ONI mijają się z prawdą a TOBIE wstyd? Puknij sie w czoło, Stary. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Wstyd mi :( 14.05.09, 13:47 malutki mężczyzno po drugiej stronie monitora czasem trzeba wymienić znajomych na mądrzejszych na każdego w życiu kiedyś przychodzi pora... jedni mają wszystko bardzo wcześnie w zyciu, inni pózniej.... czasem mamy na to wpływ , a czasem nie... czasem trzeba coś zmienić....może wymagania zbyt duże? wiesz, te długonogie, blond lachony....;D a księżniczka zaprasza.....może warto to przemysleć? Odpowiedz Link
frip0 Re: Wstyd mi :( 14.05.09, 13:54 Ja lubię księżniczkę a po spotkniu ze mną miaałaby niestrawności przez tydzień. Trzeba zse uczciwie powiedzieć że kontakt z ludźmi w moim wypadku to tylko forum i praca Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Wstyd mi :( 14.05.09, 13:59 na strawności jest lekarstwo może trzeba powoli wyjść do ludzi? wyjśc ze skorupki...i pokazać prawdziwego, stęsknionego fripka? odważ się.... ryzykujesz...nowe, ciekawe znajomości Odpowiedz Link
frip0 Re: Wstyd mi :( 14.05.09, 14:01 no tak ale ja chciałbym kogoś w końcu sobie znaleźć a w moim przypadku to jest awykonalne. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Wstyd mi :( 14.05.09, 14:02 proszę cię nie chrzań, nie oceniaj nas tak, że my oceniamy innych według ich wyglądu. kiedy ty się odważysz na spotkanie? Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Wstyd mi :( 14.05.09, 16:27 "frip0 napisał: jakbym miał łeb na karku to inaczej by moje life wyglądało" moje też hehe.. oj Frip Frip.. potrzebujesz wytycznych? Autorytetów? Komercyjnych i standardowych zachowań? Rację maja ONI? A za czyje pieniądze sobie kupują chleb? Jeśli coś spieprzysz, czy to Oni stają sie za to odpowiedzialni? ale cosmita z Ciebie się robi. Czytałem nie raz Twoje literki i powiem Ci, że to, co pisałeś czasem było niezwykle słuszne. Słowa Antka: lepiej być samemu, niż z byle kim.. wierz mi, to jest prawdziwe spostrzeżenie. nie daj spierniczyć sobie tego poglądu. jesteś młody, bzyknij może jaką, ot tak, po dobroci serca, ale wiedz jedno.. Prawdziwą Kobietę trudno spotkać, nie chadzają takowe stadami, nie mają na sobie nalepek z napisem dżem truskawkowy. Pamiętam wiek w którym Ty teraz jesteś... mam różne wspomnienia, między innymi zazdrość i żal, że ONI mają, a ja NIe.. buuu . Teraz się z tego Cieszę, że tak było. ONI teraz mają przetegowane, a ja nie.. Odpowiedz Link