rumunska_ksiezniczka 19.05.09, 18:51 chyba, że ktoś jest antynikotynowy w powiększeniu po kliknięciu na obrazek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 21:08 fuj, papierosa ma..... ciekawe jak jego usta muszą pachnieć? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 21:10 smakować raczej oj właśnie to jest to ciacho! Odpowiedz Link
aglajaaa Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 21:14 > oj właśnie to jest to ciacho! łeeee... takie(?) mizerne dość... i upragnionej słodyczy nie dostrzegam... i... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 21:23 eee.. lepiej nie... bo ja mam zmysły wyostrzone.. i powonienie i smak, a dotyk... A moje poczucie piękna jest dość... hmm.. nietypowe Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 21:32 A znasz takie powiedzenie: "ciekawość to 1 stopien do piekła?" Takie "dłodkie" i tylko dla mnie i jadłabym je po kawałeczku delektując się każdym okruszkiem Odpowiedz Link
mary171 Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 21:35 [u]jak o jednym zobacz ile to ciacho ma zalet...wiele a najważniejsza... nie tuczy Odpowiedz Link
vidmo76 Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 21:41 Hmm.. A jakie to facet ma zalety? Ja jakoś ich nie dostrzegam, a mógł bym przysiąc że jestem jednym z nich! Odpowiedz Link
mary171 Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 21:46 hmm vidmo pytanie czy pytasz o zalety ciacha czy mężczyzny bo są ciut inne facet ma jednak (drobne bo drobne zalety a ciacho jak to ciacho... zjesz, pyszne i nie ma a potem... albo mdli, albo wyrzuty bo jednak miała być dieta, albo się okazuje, że nie na takie ciacho miało się ochotę Odpowiedz Link
dwagrosze Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 21:51 Mary chyba nie z jednej piekarni ciacha jadla... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kurcze.... 2grosze 19.05.09, 22:18 ja bym zjadła ... w śmietanie z ogórkiem kiszonym, cebulą.... Odpowiedz Link
dwagrosze Re: Kurcze.... 2grosze 19.05.09, 22:20 Ewentualnie w sosie koperkowym, albo zurawinowym... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kurcze.... 2grosze 19.05.09, 22:22 hmmm... w koperkowym jestem sobie w stanie wyobrazić, bo nie jadłam ale zurawinowym?????? oj...ciężko Odpowiedz Link
dwagrosze Re: Kurcze.... 2grosze 19.05.09, 22:27 Lisner takie robi i jeszcze w musztardowym, ale nie polecam, zapycha na maxa... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kurcze.... 2grosze 19.05.09, 22:31 wolę takie zrobione w domu.... te gotowe nie zawsze są dobre.... o zapomniałabym....robię czasem w zalewie z czosnkiem i pietruszką....rewelacja) Odpowiedz Link
dwagrosze Re: Kurcze.... 2grosze 19.05.09, 22:41 ja takie z czerwona cebula, jablkiem i smietana, kiedys chyba w jakims watku przepis pisalem... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kurcze.... 2grosze 19.05.09, 22:58 o, takie to chyba moja mama robi....pyszne Twojego przepisu nie widziałam... pewnie nie za moich czasów tutaj Odpowiedz Link
dwagrosze Re: Kurcze.... 2grosze 19.05.09, 23:01 Ale ja tu trzeci miesiac dopiero bywam... a moze az. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kurcze.... 2grosze 19.05.09, 23:06 a ja...nie pamiętam dokładnie;D ale niewiele dłużej czyli przeoczyłam śledzie Odpowiedz Link
dwagrosze Re: Kurcze.... 2grosze 19.05.09, 23:11 Na forum jestes od trzech lat ale pewnie na innych. Zawsze moge przepis jeszcze raz napisac, gratisowo dorzucic sos czosnkowy przykladowo Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kurcze.... 2grosze 19.05.09, 23:16 od trzech??? nie...;DDD znacznie dłuzej ale na tym forum jestem nówka sztuka;D Odpowiedz Link
dwagrosze Re: Kurcze.... 2grosze 19.05.09, 23:27 Tak pokazuja statystyki, ja nie wnikam To tak jak ja, szczawiki takie... Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 21:38 Ja tam nie wiem o czym reszta pisze, ja zaś o najprawdziwwszym ciachu się zdaje jest tylko u Bliklego takie jak babeczka ;- ) z orzechami włoskimi i polane karmelem Dla tego ciacha dałabym się pokroić Odpowiedz Link
vidmo76 Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 21:52 Szlag mnie trafi zaraz! Naczytałem się o jakichś ciastkach teraz mi się coś słodkiego zachciało. No nie idę czegoś szukać słodkiego. Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 21:53 Siła sugestii to się nazywa Ale przyznam, ze i ja po szafkach buszowałam żeby coś słodkiego znaleźć Odpowiedz Link
vidmo76 Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 21:57 O mamo! Znalazłem czekoladę do smarowania! O słodkości ty maja, jaka cudna! Teraz mogę już spokojnie udać się na spoczynek. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 21:55 a fuj... papierosiarz odpada... poza tym brzuch jakiś zapadnięty i wygląda na narcystycznego, zapatrzonego w siebie pana;P wolę inne ciasteczka zresztą...dziś jadłam pierwsze czeresnie w tym roku;DD nic mi do szczęścia nie potrzeba.....no może prawie nic.... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 22:02 Czereśnie? Ja dziś zatrzymałam się w okolicach drzewka czereśniowego, ale owoce nazbyt zielone... i z tęsknotą pomyslałam o przyszłości... tej czereśniowej dojrzałości A w temacie ciacha... to ja już nie wiem o co chodzi (jak zwykle) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 22:08 moje były czerwone...w prezencie od osoby, która wie, że za czeresnie to ja wszystko...;D Ty wiesz dobrze... kazdy z nas lubi po prostu rózne ciasteczka Odpowiedz Link
kahy Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 22:08 Nieeee. Jakieś to ciacho takie raczej mizerne, niedopieczone? i ta czaszka obok. Nie bardzo. Odpowiedz Link
robert.83 Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 22:30 Chyba jestem za włochaty... i inne "za"... I chyba nie chcę wyglądać jak on. Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 22:31 O widzisz, coś konstruktywnego nareszcie w tym wątku. Mówię oczywiscie o tym, ze nie wszyscy mężczyźni chcą tak wyglądać :- ) Odpowiedz Link
robert.83 Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 22:33 Zwykle wyprowadza mnie z równowagi, kiedy czegoś nie mogę zrobić... ale tym razem jestem pogodzony z tym, że nigdy tak nie będę wyglądał. Moje kości ważą więcej niż on. Odpowiedz Link
dwagrosze Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 22:34 No wlasnie, a gdzie owlosiona klata?! Pfff Odpowiedz Link
gapuchna Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 23:19 Zgadzam się - brak owłosienia. Może ktoś mi wyjaśni, dlaczego ostatnio tak bardzo modne są męskie ciała pozbawione owłosienia? Skąd wziął się ten trend? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 23:22 bo mężczyzni niewieścieją.... bo robią to dla innych...mężczyzn? Odpowiedz Link
gapuchna Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 23:25 tak sobie właśnie myślę, że chyba dla innych. Przecież to takie miłe bawić się włoskami na męskiej piersi.... Odpowiedz Link
dwagrosze Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 23:30 Trzeba miec jakis pulowerek! Golic sobie wlosy na klacie? Never. Poza tym jakies ramionka chude, brzuch zapadniety... Ta ksiezniczka to pewnie wyglodzona Odpowiedz Link
gapuchna Re: ciacho dla pań ;-) 19.05.09, 23:37 Bez przesady - nie ma co fetyszyzować ciała. Ciało to ciało i już. Ale naturalne też jest ładne. Mężczyzna powinien być męski. Wiem, ze to nie tylko kwestia wyglądu, ale dobrze, jeśli ten też dostraja się do płci Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: ciacho dla pań ;-) 20.05.09, 09:15 Gapo dobrze napisane. Mężczyzna powinien być męski. I koniec. I kropka Odpowiedz Link
pannaredd Re: ciacho dla pań ;-) 20.05.09, 09:47 "czegoś" równie paskudnego dawno nie widziałam To chyba "pomyje" a nie "ciacho" Odpowiedz Link