28.07.09, 14:38
"Kochanie! 20 lat temu, przed naszym ślubem, mieszkałem w małym pokoiku u rodziców, miałem stary pordzewiały samochód i byle jaki telewizor odziedziczony po babci. Ale każdą wolną chwilę spędzałem z cudowną dwudziestolatką, z którą uprawiałem szalony seks kiedy tylko się dało. Teraz mamy olbrzymi dom, najnowszą terenówkę i telewizory LCD w kuchni i sypialni, a plazmę w pokoju gościnnym. Jednak seks uprawiamy tylko sporadycznie. Najczęściej zasypiam przy zmęczonej i znudzonej czterdziestolatce, śniąc o wspaniałych piersiach młodej kobiety.

Na to żona, która często przejawia refleks mistrza ciętej riposty odpowiedziała:

Kochanie! Ależ znajdź sobie cudowną dwudziestolatkę z jędrnymi cyckami i uprawiaj z nią seks, nawet trzy razy dziennie. A ja wtedy sprawię, że czas się cofnie i znów będziesz mieszkał w małym pokoiku u rodziców, jeździł starym pordzewiałym samochodem i oglądał mecze na czarno-białym telewizorze odziedziczonym po babci."

https://supergify.pl/images/stories/Buzia/016.gif

źródło: 40cztery
Obserwuj wątek
    • robert.83 Re: zdrada ? 28.07.09, 14:49

Żadnych żonsmile.
      • uny Re: zdrada ? 28.07.09, 14:52
        co ty?! kobiety są fajne -lepiej nie mieć majątku.
        • ravenheart1 Re: zdrada ? 28.07.09, 14:56
          a widziałaś żeby kobitki leciały na biedaka ?

jak nie ma odpowiedniej kasy to i kobitek nie ma tongue_out
          • uny Re: zdrada ? 28.07.09, 15:06
            ty masz racje raven.
            już nie wiem co trzeba mieć albo czego nie trzeba mieć. ale wiem, że na niektóre egzemplarze działa blaszna pucha w kolorze "oriental red".
        • rumunska_ksiezniczka Re: zdrada ? 28.07.09, 14:56
          boszszsz, wy jesteście niesamowici!
          a nie lepiej po prostu nie mieć kochanki? ;-PPP
          • robert.83 Re: zdrada ? 28.07.09, 15:28
            > a nie lepiej po prostu nie mieć kochanki? ;-PPP

Mieć. Najlepiej w osobie żony. Inaczej po co mi żona?smile
            • brunet67 Re: zdrada ? 28.07.09, 16:02
              Przypomina mi się stary dobry przebój Boba Marleya: "No woman, no cry" smile
              • robert.83 Re: zdrada ? 28.07.09, 16:12

Hmm... właśnie czytam o dzieciach Boba Marleya. Jego, jego żony...
                część jest nawet ich wspólnasmile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka