aglajaaa 06.09.09, 21:25 ... oglądacie gladiatora czy spać poszliście(?) Jest tu jeszcze ktoś(?) A "zaglądacze"(?) Jest tu grono osób, które tylko podczytują... nie piszą... Pozwolę sobie zapytać (moooooże ktoś mi odpowie) dla-cze-mu tak(?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aglajaaa Re: wszyscy... 06.09.09, 21:32 Ale umowa... o ile dobrze pamiętam (wiesz.. starość zaniki pamięci) dotyczyła chwil, w których jesteśmy biedni i potzrebujący Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: wszyscy... 06.09.09, 21:27 nie ogladam, piekny film, ogladalam wiele razy, mam na plycie i w ogole to pije herbate Odpowiedz Link
mappi Re: wszyscy... 06.09.09, 21:33 ja podglądam dzisiaj...tak....a co.. robie trzy rzeczy na raz...i tak wypada jakoś że tylko zerkam gladiatra nie oglądam ale mogę polecić "Kontrolerów" na ALe Kino! kto ma niech obejrzy....bo mnie ten film bardzo urzekł...i nie wiem czy to normalne...tak opinia pozdrawiam Odpowiedz Link
robert.83 Re: wszyscy... 06.09.09, 21:36 Jak regaty? Strasznie mnie to ciekawi... Do niedawna bardzo dużo pływałem... ale nigdy nie pływałem regatowo/profesjonalnie. Jak będziesz miała ochotę - ja zawsze będę chciał o tym słuchać. Odpowiedz Link
mappi Re: wszyscy... 06.09.09, 21:44 regaty?...zaskoczyłeś mnie....pytaniem regaty...no dobrze.... tak dobrze ...no niech będzie że bardzo dobrze.... jakby to powiedzieć...żeby skromnie wypadło ...no miejsce na pudle zliczyliśmy .... no nijak to skromnie brzmi....to drugie miejsce ale tak jakoś wyszło p.s. a i ja gwarantuję...zapytam o te Twoje oceaniczne wojaże...bom ciekawa bardzo ale wszystko w swoim czasie Robercie Odpowiedz Link
aglajaaa Re: wszyscy... 06.09.09, 21:34 Lipiec, nie przeszkadzam Wam w tamtym wątku... i nie będę nawet mówić jak odczytałam tytuł... noooo "relaks" nie odczytałam A dla-cze-mu, Marzenie(?) Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: wszyscy... 06.09.09, 21:36 aglajaaa czy jestes glodna?? no bo wiesz glodnemu to zawsze....... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: wszyscy... 06.09.09, 21:40 Głodna nieeee... coś mi się tylko dzisiaj te literki przestawiają... Czas spać, chyba... Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: wszyscy... 06.09.09, 21:39 Jestem tu w 10 %, więc jakby nie Próbuję nadrobić zaległości, w tym, i w tamtym Aglaja, co też Ci chodzi po głowie z tym relaksem ? Odpowiedz Link
aglajaaa Re: wszyscy... 06.09.09, 21:51 "Aglaja, co też Ci chodzi po głowie z tym relaksem ?" Nie mam pojęcia I zamiast robić pięć innych rzeczy... zaglądam tu... Odpowiedz Link
zarovich Re: wszyscy... 06.09.09, 21:37 Jestem. Ja niby nie jestem zaglądaczem, piszę sobie trochę ale nic ciekawego z tego nie wynika Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: wszyscy... 06.09.09, 21:43 dlaczego uwazas zze nic ciekawego z tego nie wynika? Odpowiedz Link
zarovich Re: wszyscy... 06.09.09, 21:45 A wynika? Bo mam wrażenie że raczej nie. Ot piszę sobie. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: wszyscy... 06.09.09, 21:47 a musi wynikac? a co chcialbys zeby wyniklo? Odpowiedz Link
zarovich Re: wszyscy... 06.09.09, 21:50 Skoro nie wynika to jak widać nie musi Czy chciałbym aby było nieco inaczej? Cóż, pisanie na forum dla samotnych jest w pewnym sensie troszkę przygnębiające. Tak sobie myślę że piszę tutaj bo w realnym świecie to właściwie niespecjalnie mam z kim pogadać. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: wszyscy... 06.09.09, 21:52 ale dlaczego? mnie jakos to nie przygnebia, sa tu ludzie samotni jak ja. moge z nimi porozmawiac o roznych problemach, spotykamy sie od czasu do czasu.... Odpowiedz Link
zarovich Re: wszyscy... 06.09.09, 21:54 Dla mnie to jednak odrobinkę smutne. Ale chociaż w Twoim przypadku występują jakieś spotkania, więc to zawsze coś Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: wszyscy... 06.09.09, 21:55 frakcja warszawska czesto sie spotyka, jest bardzo sympatycznie Odpowiedz Link
zarovich Re: wszyscy... 06.09.09, 21:58 To fajnie, niestety ja jestem z (prawdopodobnie) jednoosobowej frakcji A z samym sobą spotykam się codziennie i czasem mam serdecznie dość Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: wszyscy... 06.09.09, 21:59 hmm jesli nie masz daleko albo nawet i daleko i masz jakas mete w wawie to jak najbardziej mozesz przyjechac Odpowiedz Link
zarovich Re: wszyscy... 06.09.09, 22:02 Noo ponad 200km to nie tak mało W dodatku wawy kompletnie nie znam. Ta opcja raczej w rachubę nie wchodzi Odpowiedz Link
frip0 Re: wszyscy... 06.09.09, 22:04 Zarovich czytam Twoje wpisy i współczuje bo masz podobne problemy jak ja z wyglądem. To fakt, że brzydale sa skazani na życie solo z urzędu, ale nie znaczy, że musimy siedzieć tylko w swoich 4 ścianach Wpadnij na spotkanie forumowe do wawy myśle , że nie pożałujesz Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: wszyscy... 06.09.09, 22:05 ja to zauwazylam, ze nie mam sily przebicia Odpowiedz Link
frip0 Re: wszyscy... 06.09.09, 22:08 > ja to zauwazylam, ze nie mam sily przebicia A skąd takie wnioski?? Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: wszyscy... 06.09.09, 22:10 no bo tak ladnie Was namawiam na spotkania forumowe, tak namolnie i nic!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
frip0 Re: wszyscy... 06.09.09, 22:18 Lipcowa przecież wiesz w czym rzecz Ja mam stałych, sprawdzonych ludzi od spotkan, ale szczerze napisze, że z nimi równiez łączy mnie coraz mniej. Wiadomo każdy układa sobie życie, a wtedy znajomości umierają Ja widze , że zamykam sie po prostu na nowe osoby. Pozostanie roobienie kasy Odpowiedz Link
frip0 Re: wszyscy... 06.09.09, 22:24 Ja nie mam wielkich wymagań-dom samochód, motocykl. Pieniądze na operacje wydam może umre jako normalny facet Odpowiedz Link
tapatik Re: wszyscy... 06.09.09, 22:32 frip0 napisał: > Lipcowa przecież wiesz w czym rzecz Ja mam stałych, sprawdzonych > ludzi od spotkan, ale szczerze napisze, że z nimi równiez łączy > mnie coraz mniej. Wiadomo każdy układa sobie życie, a wtedy > znajomości umierają Ja widze , że zamykam sie po prostu na nowe > osoby. > Pozostanie roobienie kasy Albo znalezienie nowych znajomych od spotkań Odpowiedz Link
srebrnalza Re: wszyscy... 06.09.09, 22:09 > ja to zauwazylam, ze nie mam sily przebicia Lipcu nigdy bym tak o Tobie nie pomyślała, na podstawie odczucia przy czytaniu Twoich postów Odpowiedz Link
srebrnalza Re: wszyscy... 06.09.09, 22:19 mhm, mam takie wrażenie, że masz sporo pozytywnej energii i ciepła w sobie. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: wszyscy... 06.09.09, 22:24 dzieki za mile slowa starm sie nie zwariowac w tym wszystkim i mimo wszystko. Odpowiedz Link
srebrnalza Re: wszyscy... 06.09.09, 22:29 proszę ja chwilami czuję sie jak na granicy "zwariowania" Odpowiedz Link
srebrnalza Re: wszyscy... 06.09.09, 22:40 Fripku no może nie tak dosłownie, to była raczej przenośnia z mojej strony, ale jak patrze na to wszystko dookoła.. Odpowiedz Link
frip0 Re: wszyscy... 06.09.09, 22:47 Życie czasem może sprawic miłe niespodzianki, nieraz wystarczy chwila i los człowieka odmienia sie o 180 stopni Odpowiedz Link
srebrnalza Re: wszyscy... 06.09.09, 23:00 > Życie czasem może sprawic miłe niespodzianki, pewnie, że tak >nieraz wystarczy chwila i los człowieka odmienia sie o 180 stopni no może nie tak diametralnie, zawsze zostaje gdzieś w nas, coś co niekoniecznie się może zmienić pod wpływem chwili.. Odpowiedz Link
frip0 Re: wszyscy... 06.09.09, 23:05 Przeszłości nigdy nie da sie wymazać, ale na pewne sprawy patrzy sie inaczej z perspektywy czasu Odpowiedz Link
srebrnalza Re: wszyscy... 06.09.09, 23:11 owszem, cóż już teraz na wiele kwestii mam inne spojrzenie.. podobno "co nas nie zabije to nas wzmocni" ale to chyba średnio się sprawdza gdy jest źle.. Odpowiedz Link
anirat Re: wszyscy... 06.09.09, 22:11 ja tez nie jestem ładna, ale czy o urodę chodzi, ja szukałam w necie przez ponad 2 lata, ile mam lat widac w wizytówce, wiec krótko mówiac w realu tez nie spotkałam... Jak teraz mysle o tym , o spotakniu, to mysle, ze wazne jest spotkac człowieka, który chce tego samego, tak... wg mnie to jest najwazniejsze... my oboje chcemy poukładac swoje zycie z kims w kazdym jego aspekcie, sa problemy, a jakze, ale gdzie ich nie ma. Porazki, tak tak, takie tez mam liczne na swoim kacie biora sie z róznicy wzajemnych oczekiwań. Tak teraz mysle. Ide spac jutro tuitaj zajrze. Uroda, wyglad nie ma tutaj nic do rzeczy, zreszta to mozna nieco poprawic, fryzura, ubiorem stylem bycia....sa naprawde rzeczy waznijsze. Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: wszyscy... 06.09.09, 21:51 Zarovich, wszyscy sobie ot tak piszemy. Raz mądrze, raz śmiesznie, a czasem tak, by napisać. Po co? By porozmawiać, poznać, dowiedzieć się. By spojrzeć inaczej, na siebie, na innych. Odpowiedz Link
anirat Re: wszyscy... 06.09.09, 21:42 jestem, nie ogladam, niedawno widziałam, spac mi sie chce, zwraz ide. Zagladam a jakze, ale zadko pisze, bo... juz inne nicki juz inne problemy na forum, pamietam złe czasy i ... no cóz juz nie jestem samotna i moje szczescie zabiera mi czas ale to miłe Cierpliwie szukajcie swojego szczescia, szukajcie czynnie, nie czekajcie z załozonymi rękoma, kazde miejsce dobre, ja znalazłam w necie... TAK w necie Rzomawiałam dziś na GG z Vidmo76, no tak znamy sie ze starych czasów i mówił, zebym o tym napisała, ze mozna i w necie znalezc. A za oknem cały czas komus sie w samochodzie alarm włącza, mozna szłu dostac brrrrrrr. Juz chyba z 4 albo i 5-ty raz. Kiedys jak juz bedzie wiadomo, czy jestesmy na zawsze razem to napisze więcej, teraz boje sie zapeszyc Pozdrówki dla wszystkich Odpowiedz Link
aglajaaa Re: wszyscy... 06.09.09, 21:45 Powodzenia Anirat... Miło przeczytać, że kolejna osoba znalazła szczęście w necie Tylko... nie wszyscy tak potrafią... nie wszyscy potrafią w ten sposób poznawać ludzi... Odpowiedz Link
zarovich Re: wszyscy... 06.09.09, 21:46 Albo nie wszyscy znajdują ludzi którzy byliby chętni ich poznać Odpowiedz Link
zarovich Re: wszyscy... 06.09.09, 21:53 Co nie zmienia faktu że jest to cholernie przygnębiające jeśli w zakresie kontaktów damsko-męskich nic kompletnie nie wychodzi ani w necie ani w świecie pozawirtualnym. Odpowiedz Link
beja_81 Re: wszyscy... 07.09.09, 07:56 Anirat ... mogę tylko przybić piątkę Mam podobne klimaty... Pozdrawiam i ściskam mocno Odpowiedz Link
kawamija Re: wszyscy... 06.09.09, 21:44 Ja tez zerkam na forum.............ale na Gladiatora tez zerkam............i na Mlodą zerkam, bo sobie jeszcze rysuje ..... stąd prosty wniosek, ze mam oczy trzy )))))))) -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
mappi Re: wszyscy... 06.09.09, 21:50 ...Twoje trzy oczy...moje trzy ręcę (jedna piszę....druga trzyma kubek herbaty....i jeszcze przewraca kartki...któraś...wnioskuję że trzecia) ...ale to byłaby potworność okrutna p.s. dlaczemu WY się tak późno schodzita...ludzie??? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: wszyscy... 06.09.09, 22:14 nadrabiam rózne zaległości.... myślę o przyszłości niedalekiej... i jednym okiem zerkam na tańczące gwiazdy;D Odpowiedz Link
srebrnalza Re: wszyscy... 06.09.09, 22:24 > ... oglądacie gladiatora czy spać poszliście(?) bez telewizora jest pewien problem z telewizją.. XD no to nie oglądam > > Jest tu jeszcze ktoś(?) > A "zaglądacze"(?) Jest tu grono osób, które tylko podczytują... nie piszą... > Pozwolę sobie zapytać (moooooże ktoś mi odpowie) dla-cze-mu tak(?) > bo może nie maja odwagi sie odezwać, albo może nie mają akurat "nic" do napisania, albo nie mają chęci, albo nastroju, albo czegoś tam innego... Odpowiedz Link
frip0 Re: wszyscy... 06.09.09, 22:27 > ... oglądacie gladiatora czy spać poszliście(?) Właśnie się kończy Odpowiedz Link
tapatik Re: wszyscy... 06.09.09, 22:27 aglajaaa napisała: > ... oglądacie gladiatora czy spać poszliście(?) > > Jest tu jeszcze ktoś(?) Tak - ja. Nie oglądam Gladiatora - nie mam tiwi. Wolę książkę. Dokończę tego posta, wyślę jeszcze dwa mail-e i idę czytać. Odpowiedz Link
s_mag_s Re: wszyscy... 07.09.09, 11:21 aglajaaa napisała: > A "zaglądacze"(?) Jest tu grono osób, które tylko podczytują... nie piszą... > Pozwolę sobie zapytać (moooooże ktoś mi odpowie) dla-cze-mu tak(?) > Częściej jestem podcztywaczem niż piszącym, a-dla-te-mu, że czytając wątki, gdzie zaczynają się dyskusje pomiędzy starymi forumowymi znajomymi, bądź też tymi śmielszymi i mającymi dar wypowiedzi jakoś głupio jest mi się wstrzeliwać, swego czasu bardzo brałam też do siebie głupie kometnarze, które poajawiały się niekoniecznie przy mojej wypowiedzi (choć te najbardziej), ale nawet reprezentującej podobne do mojego zdanie, myslę, że to jest również problem innych nieśmiałków. Odpowiedz Link
robert.83 Re: wszyscy... 07.09.09, 12:11 Cześć. Miałem podobnie wchodząc na forum pierwszy raz/pierwsze pare razy. Jeśli tylko masz chęć to po prostu pisz i nie przejmuj się krytyką. W końcu - gdybyśmy się tylko w kółko miziali po ogonkach byłoby nudno... a tak- mamy 85% miziania i 15% łubudubu. Odpowiedz Link