rubeus 17.02.05, 20:05 galeria - tokio wieczorem. sorry nekos za opó?nienia... konto sprawdziłem dopiero wczoraj, ale dopiero dzi? znalazłem chwilkę na wstawienie plików... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: nowe foto na stronie 17.02.05, 21:07 Fajne zdjęcia!! A Tobie dzięki Rubeusie za zamieszczenie na stronie - Kabaty-Moczydlo Portugalia i portugalski Japonia Odpowiedz Link
nekos Re: nowe foto na stronie 18.02.05, 15:31 nie ma sprawy rubeus pewnie jutro wysle ci kilka nastepnych. dzieki i pozdro. Odpowiedz Link
rubeus Re: nowe foto na stronie 28.02.05, 10:27 nowa galeria - Fotorozmaitości - zdjęcia nadesłane przez nekosa Odpowiedz Link
chiara76 Re: nowe foto na stronie 28.02.05, 10:31 a ja większość znam ech ta prywata ale są super, moje ulubione , lodowisko z Fuji w tle i grzybki samoobsługowe. Przy jedzonku zrobiłam się głodna nawiasem mówiąc. Odpowiedz Link
nekos Re: nowe foto na stronie 28.02.05, 15:10 rubeus, u mnie fotka w rest. kappa zushi sie nie otwiera Odpowiedz Link
nekos fotka 2791 09.03.05, 15:44 rubeus, ta fotka 2791 dalej sie nie otwiera. czy moglbys cos z tym zrobic?? Odpowiedz Link
rubeus Re: fotka 2791 09.03.05, 17:53 już poprawione... jeśli coś w przyszłości by nie grało na stronie - a ja bym nie reagował przez dłuższy czas - daj znać na e-maila rubeus_z@o2.pl poczte sprawdzam częściej niż przeglądam wątki na tym forum.... Odpowiedz Link
nekos Re: fotka 2791 10.03.05, 17:02 rubeus napisał: > już poprawione... > jeśli coś w przyszłości by nie grało na stronie - a ja bym nie reagował > przez dłuższy czas - daj znać na e-maila rubeus_z@o2.pl > poczte sprawdzam częściej niż przeglądam wątki na tym forum.... dzieki rubeus. wkrotce wysle jakies nowe fotki. Odpowiedz Link
aluniaaa potrzebuje adres.... 11.04.05, 19:05 nie moge znalezc nigdzie adresu na ktory moge podeslac fotki,Rubeusie:0 podeslalam Tobie wcozraj kilak fotek z Sakura na adres gazetowy,ale cos czuje,ze gazetowy jak zwykle zawiodl i nic nie doszlo. Odpowiedz Link
rubeus Re: Kraj Kwitnacych Wisni... 11.04.05, 20:00 Nowe fotki już są na stronie japonia.za.pl/sakura.html -> foto by aluniaa japonia.za.pl/wisnie.html -> foto by nekos Odpowiedz Link
nekos Re: Kraj Kwitnacych Wisni... 12.04.05, 04:16 1. rubeus czy moglbys troszke zmniejszyc moje fotki z hanami?? 2. w fotkach z shizuoka city ostatnie 'bezdomni' wyslalem przez pomylke (musze bardzo uwazac!). to nie bezdomni tylko plaza w shizuoka city. bezdomnych zaraz wysle. Odpowiedz Link
chiara76 Re: nowe foto na stronie 12.04.05, 10:43 ładne te nowe zdjęcia (mimo jednego błędnie wstawionego, Ty Nekos Wiesz, które i zamki ładne. Bardzo mi się zachciało tak posiedzieć pod kwitnącymi wiśniami i uraczyć się jakimś dobrym winkiem, czy sake Odpowiedz Link
rubeus Re: nowe foto na stronie 12.04.05, 19:58 Adres do wysyłania fotek - japonia-forum@o2.pl - I jeszcze dwie galerie Shizuoka City - foto by. neokos -> www.japonia.za.pl/shizuoka.html Kobe by Nigth - foto by aluniaa -> www.japonia.za.pl/kobe.html Odpowiedz Link
rubeus Re: nowe foto na stronie 25.04.05, 19:25 Kilka zdjęć kwitnącej wiśni japonia.za.pl/sakura-2.htm Odpowiedz Link
rubeus Re: nowe foto na stronie 28.04.05, 21:25 Dodałem 2 nowe galerie z fotkami od unefille. Przy okazji mam pytanie - jak się wam strona techniczna nowych galerii ? Czy pokaz slajdów i podkład muzyczny jest 'ciekawszy' od poprzednich tradycyjnie klikanych galerii ? [z 'nową' wersją mam o wiele mniej roboty - wszystko się samo robi przy pomocy takiego śmiesznego programiku... ] Odpowiedz Link
chiara76 Re: nowe foto na stronie 28.04.05, 22:28 ostatnio jak zdjęcia włączyłam, to P przyleciał z drugiego pokoju i się spytał, co u mnie gra Może być, choć ja i tak zwracam uwagę przede wszystkim na zdjęcia. Odpowiedz Link
nekos Re: nowe foto na stronie 30.04.05, 15:54 slajdy sa fajne. moze wszystkie zdjecia przerzucisz na te slajdy?? w moich zdjeciach cos sie nie otwieralo ale nie pamietam co. chyba bezdomni. pech!! Odpowiedz Link
unefille Re: u mnie nie działa galeria zdjęć sumo n/t 01.05.05, 16:19 wszystkich zdjec, ktore ostatnio wyslalam, nie umiesciles? czy nie dotarly? brakuje kilka z sakura i widoku Tokyo z jednej z wiez mieszkalnych w centrum Odpowiedz Link
rubeus Re: nowe foto na stronie 10.06.05, 21:59 dwie nowe galerie z fotkami od nekosa... Odpowiedz Link
chiara76 dziękujemy Rubeusowi za naprawienie usterki:) 13.06.05, 21:59 teraz wszyscy możemy podziwiać piękne zdjęcia made in Nekos Odpowiedz Link
nekos Re: dziękujemy Rubeusowi za naprawienie usterki:) 14.06.05, 04:34 dzieki chiara, jak zafunduje sobie nowy aparat to beda jeszcze ladniejsze) Odpowiedz Link
nekos rubeus... 14.06.05, 04:36 rubeus napisał: > dwie nowe galerie z fotkami od nekosa... ...dzieki tobie wszyscy moga je teraz zobaczyc. Odpowiedz Link
rubeus Re: nowe foto na stronie 13.11.05, 19:25 Nowe zdjęcia - tokio motor show utrwalone przez nekosa... japonia.za.pl/motor-show.html Odpowiedz Link
chiara76 dzięki za dodanie do Galerii!, tylko jedna rzecz 13.11.05, 19:27 nie chcą się powiększać, jak się na nie kliknie. Podaje komunikat, że podana strona nie istnieje. Odpowiedz Link
misae Re: wprawdzie nie w galerii 13.11.05, 20:18 moje pierwsze zdjecie z tegorocznej wyprawy do Japonii www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=781239 za ok 5 dni kolejne... Odpowiedz Link
nekos Re: dzięki za dodanie do Galerii!, tylko jedna rz 14.11.05, 14:45 u mnie sie otwieraja. dzieki rubeus) Odpowiedz Link
yabanjin Re: dzięki za dodanie do Galerii!, tylko jedna rz 14.11.05, 15:54 nekos, mniemam, ze te samochody zapewne najbardziej ci sie podobaly... japonia.za.pl/IMG_4733.jpg Odpowiedz Link
nekos Re: dzięki za dodanie do Galerii!, tylko jedna rz 14.11.05, 16:07 yabanjin napisał: > nekos, mniemam, ze te samochody zapewne najbardziej ci sie podobaly... > > japonia.za.pl/IMG_4733.jpg samochody tez Odpowiedz Link
nekos Re: dzięki za dodanie do Galerii!, tylko jedna rz 14.11.05, 16:10 yabanjin napisał: > japonia.za.pl/IMG_4733.jpg ta strona mi sie nie otwiera(( Odpowiedz Link
rubeus Re: dzięki za dodanie do Galerii!, tylko jedna rz 14.11.05, 16:35 Cuda.... bo z tego linku działa - japonia.za.pl/IMG_4733.jpg a z twojego nie Odpowiedz Link
nekos Re: a u mnie też nie widać;) nt 14.11.05, 16:38 co to za link?? u mnie dalej sie nie otwiera( Odpowiedz Link
rubeus Re: a u mnie też nie widać;) nt 14.11.05, 16:41 trza wklepywać ręcznie - to się otowrzy, albo wchodzić przez fotogalerię... z bezpośredniego linku wstawionego na forum nie idzie... Odpowiedz Link
rubeus cuda.............. 14.11.05, 16:37 cuda... normalnie cuda... adres wpisany w pasek działa, ze strony się otwiera... a wklejony na forum nie funkcjonuje - nie wiem co się dzieje Odpowiedz Link
mefs Re: cuda.............. 14.11.05, 16:42 hmmm... dziala... bardzo ladne sa te... silniki ))) (pisze o japonia.za.pl/IMG_4733.jpg ) czy nie ma zdjec innych... hmmm... silnikow? )) Odpowiedz Link
nekos Re: cuda.............. 14.11.05, 16:49 no nie, od razu trzeba bylo powiedziec ze to o fotke moich dziewczyn chodzi, hehe!!! tyle sie nameczylem zeby otworzyc!! ta strone. Odpowiedz Link
kapitankloss1 Re: cuda.............. 14.11.05, 17:23 Mjalem wlasnie skomentowac te silniki... Widac szesc cylinderkow...no i jakie ladne zaworki....a AutoShow byl o czym, bo zapomnialem... Odpowiedz Link
yabanjin Re: cuda.............. 14.11.05, 17:29 > Widac szesc cylinderkow...no i jakie ladne zaworki.... Mala pojemnosc silnikow ale zapewne duzej mocy i wydajnosci... Odpowiedz Link
kapitankloss1 Re: cuda.............. 14.11.05, 19:40 No wlasnie, nie trzeba od razu jakies Hemi 5.7L zeby mjec frajde....malolitrazowe tez wyja jak sie je przycisnie, i sprawiaja wieksza frajde, ...ale to juz zalezy od kierownika. Odpowiedz Link
aree Re: nowe foto na stronie 17.11.05, 01:28 Dzięki Nekos za zdjęcia, ach, jest nawet mój skuterek fotelowy i cudo, którego zawracać nie trzeba... Świetna impreza, tylko chłopaki, nie mogę zrozumieć po co wam te babeczki przy tych okazach. A to sam okaz techniki nie wystarczy? Trzeba zaraz coś przyziemnego przy nim postawić? Chłopa by jakiegoś kiedyś postawili! Odpowiedz Link
yabanjin Re: nowe foto na stronie 17.11.05, 03:26 > Świetna impreza, tylko chłopaki, nie mogę zrozumieć po > co wam te babeczki przy tych okazach. A to sam okaz techniki nie wystarczy? Spytalem o to dziadka Freuda: samochody i kobiety maja to wspolnego, ze je sie posiada. Czyli chodzi o wzmocnienie zadzy posiadania... Nie widzialem tego show, ale jestem bardzo ciekaw, do jakiej publicznosci bylo zaadresowane. Ogolnie do ludzi, czy dla facetow? Moze na takich pokazach nadal dominuje stereotyp, ze dla kobiet jest seicento, a dla facetow samochod? Byly tam jakies modele aut zaadresowane specjalnie do kobiet (i nie jakies tam male wozki na zakupy)? Odpowiedz Link
misae Re: Zjecie z turnieju sumo 24.11.05, 18:23 www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=789643 Yokozuna Asashoryuuuu :o)) Odpowiedz Link