Dodaj do ulubionych

Ken the BEST - ZOUZA WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 01:40
Wolę narcyza Kena niż chamówę Zouze
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: Ken the BEST - ZOUZA WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 02.04.02, 09:36
      zostaje-wychodze zostaje-wychodze jezdem twarda mam zasady musze wyrwać
      chwasta zostaje a nie wychodze bo me prezes wkur a ja bandzior jestem i nie
      bedzie me prezes ustalał zasady wychodze o nie bede twerda wywale kenia i pójde
      se wtedy co ja to miałam zrobić a już 7 rano a ja jeszcze nie zjadłam objadu
      dobra wyjde se jak mnie frajerzy wywalą albo trz dni przed finałem bo jam mam
      zasady i zapamietajcie frajerzy nie rzucam słóów na wiatr a jak sie komuś nie
      podoba to wpierdziel sie szkuje
      • Gość: zdzisio Re: Ken the BEST - ZOUZA WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.100.* 02.04.02, 09:45
        Uwaga! wychodzę już za chwilę.Nie jeszcze chwilę poczekam. Mam zasady, jak
        mówię, że wychodzę to wyjdę, ale jeszcze nie dziś i nie jutro. Jak wszystkie
        sprawy z prezesem pozałatwiam. Załatwiłam, już wychodzę, już idę. Nie widzicie.
        Ale jeszcze chwilę zostanę. No nie nie mogę wyjść dopóki wszystkiego w domu nie
        wyprostuję. Jeszcze nie dziś i nie jutro i nie pojutrze. Wyjdę słowo daję ale z
        główną nagrodą. Mam zasady. Jak mówię, że wyjdę to wyjdę. Na bank. Na 100%.
        Taka jestem. Ja Zouza. Znacie mnie jak powiem, że wychodzę to wychodzę ale nie
        dziś....
    • Gość: g Re: Ken the BEST - ZOUZA WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 02.04.02, 10:38
      no
    • Gość: Marquez1 Re: Ken the BEST - ZOUZA WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 02.04.02, 10:51
      WOW!!!
      Karolina Pachniewicz III edycji,czyli Wiewióra ma swoich fanów!
      Rany ludzie,mówię Wam,zadziwiacie mnie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka