ina_d 23.10.01, 08:28 Czy ktoś jest na tyle naiwny, ze uwierzył, że łzy Wojtka wywołała wylotka Ilony? Komentujacy BB to telepaci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nala Re: Płacz Wojtka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 08:58 A jednak ! Czytałaś post'y w Onet BB ? Tam są tacy, co uwierzyli ! Sądzę, że zasugerowali się "podpuchą" Wielkiego B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euzebio Re: Płacz Wojtka IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 09:13 chyba mam w chacie inny telewizor albo ogladamy dwa rózne programy. pozdrafiam Odpowiedz Link Zgłoś
ina_d Re: Płacz Wojtka 23.10.01, 09:36 Nie czytalam :o) Pamietam tylko głos Sosłtysika mówiący cos przy łzach Wojtka, ze to przez Ilonę... I tak wiadomo, że pokazują takie fragmenty by pokierować sympatiami ludźmi, ale czy muszą jeszcze do tego dodawać takie bzdurne komentarze? I co tam na tym onecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Płacz Wojtka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 09:50 ina_d napisał(a): > Nie czytalam :o) Pamietam tylko głos Sosłtysika mówiący cos przy łzach Wojtka, > ze to przez Ilonę... I tak wiadomo, że pokazują takie fragmenty by pokierować > sympatiami ludźmi, ale czy muszą jeszcze do tego dodawać takie bzdurne > komentarze? I co tam na tym onecie? To był tylko tani chwyt. Nie rozumien, że ktoś dał się nabrać na żal po Ilonie. Masz rację, to bzdura ! Co do Onetu, to czytałam komentarze, które sugerują, że jednak niektórzy wierzą w to, że Wojtek płakał właśnie z żalu za Iloną. Nic bardziej mylnego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REM Re: Płacz Wojtka IP: *.unisoft.com.pl 23.10.01, 09:59 NIE JESTEM DEBILEM ALE JA DALEJ NIE WIEM JAKI BYŁ POWÓD PLACZU W.W. BO TO NIE WYGLĄDAŁO BEZPRZYCZYNOWO, GRANE. CZY JEDNAK SIĘ MYLĘ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Płacz Wojtka IP: *.unizeto.pl 23.10.01, 10:07 Nie płakał po Ilonie. Uważam , że uronił łzy, dlatego, że nie ujrzał swojej żony. Przecież sam w penym momencie powiedział, "że i tak dobrze, że chociaż widział swoją siostrę". Może było mu żal, że pozostali uczestnicy BB widzieli wielu swoich bliskich i znajomych, a on ledwie ujrzał w oddali tylko swoją siostrę. Nie jestem pewna, ale tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ina_d Re: Płacz Wojtka 23.10.01, 10:08 Przeciez wszyscy płaczą jak uda im się po ringu zobaczyc bliskich. Juz kiedys Wojtek płakał jak zoabczył machającego mu synka. Synek urodził się z porażeniem mózgowym i dla Wojtka było bardzo dużym przezyciem sam fakt machania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: Płacz Wojtka IP: *.*.*.* 23.10.01, 11:06 Moim zdaniem, Wojtek płakał z żalu i tęsknoty za swoją rodziną (żoną i dziećmi). Tak bardzo chciał ich zobaczyć, a udało mu się dojrzeć tylko siostrę. Był zawiedziony i "wpadł w dołek". Nie wierzę, żeby opłakiwał wyjście Ilony. Ona wcale dla niego tak wiele nie znaczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BD Re: Płacz Wojtka IP: *.tele2.pl 23.10.01, 12:43 ..właśnie"wracam"z onetu i już mnie skręca bo tam większość trzyma się tego wątku o płaczącym Wojtku po Ilonie.Jako że Wojtek ma dosyć wysokie notowania,więc uczepili się tego aby utrzymać wszystkich w przekonaniu o niezwykłości Ilonki.Ja również zgadzam się z tym że komentarz TVN nie zgadzał się z tym o czym naprawdę myślał Wojtek. Odpowiedz Link Zgłoś
ina_d Re: Płacz Wojtka 23.10.01, 13:12 bo tvn czyta w myslach. onet widocznie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Płacz Wojtka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 11:24 Muszę jednak przyznać, że mnie ten płacz Wojtka wzruszył. Wbrew wszelkim opiniom nie uważam że to było mało męskie. Mnie się podobało ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Płacz Wojtka IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 23.10.01, 11:28 Płacz wcale nie jest mało męski, pod warunkiem, że nie beczy się ciągle i wszędzie jak na zawołanie, tak jak to jest w przypadku sikawkowego Jurka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Płacz Wojtka IP: 213.77.14.* 23.10.01, 11:30 A może tarł cebulę albo chrzan w kuchni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Płacz Wojtka IP: 192.168.0.* / *.zetokat.com.pl 23.10.01, 11:59 Gość portalu: Tom napisał(a): > A może tarł cebulę albo chrzan w kuchni... On chrzani cały czas, nie tylko w kuchni. Powinni go zamykać w pokoju chrzanień, żeby tam odpowiadał na swoje własne pytania. Przestałem oglądać ten program. Za dużo chrzanu, aż w oczy szczypie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobitka Re: Płacz Wojtka IP: *.europolgaz.com.pl 23.10.01, 13:29 Po Ilonie niby? Co za bzdura, taki facet (starszy, doswiadczony, rodzinny) nie płacze tylko dlatego, że mu z pola widzenia jakaś laska zniknęła, nawet jeśli ją trochę polubił. Rozkleił, jak poprzednim razem, kiedy zobaczył rodzinę. A tym razem może i nie zobaczył i to wszystko. Przeciez oni generalnie w niedzielę są ostro podkręceni i kiedyś tym emocjom muszą dać upust. Zastanowiło mnie raczej coś innego, podczas dłuuuugich rozmów z Wojtkiem, ile Ilonce udało się sprzedać wartościowych dla niego informacji. Przecież sam stwierdził w pokoju zwierza, że Ilona "dużo mu powiedziała". Czy na pewno były to tylko jej niewinne i obiektywne spostrzeżenia nt. mieszkańców, czy też raczej udało jej się przemycić poważniejsze sugestie nt. odbioru widzów i przekazu TVN. Jak się dwoje ludzi dobrze rozumie, a przecież tak było, to są w stanie wiele powiedzieć sobie "między wierszami". A Ilona przecież do Wojtka zapałała sympatią... Hm, czy mu aby troszkę nie pomogła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Płacz Wojtka IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.10.01, 13:32 Hm, on raczej cos mowil, ze zwrocila mu uwage na zachowanie ludzi w domu. Ale to i tak powiedzial po dluzszym motaniu sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Płacz Wojtka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 08:45 Gość portalu: Ina napisał(a): > Hm, on raczej cos mowil, ze zwrocila mu uwage na zachowanie ludzi w domu. Ale > to i tak powiedzial po dluzszym motaniu sie. Cześć Kobitka i Ina ! Jak widzę, mijamy się trochę w czasie. A nawiązując do rozmów Ilony i Wojtka, Kobitka słusznie zauważyła, że zdążyli się chyba porozumieć, co do zachowań przynajmniej niektórych mieszkańców i stąd niechęć Wojtka do rozmów na ten temat. Zresztą wcale się nie dziwię. Czy wyobrażacie sobie, co by się działo gdyby Wojtek coś powiedział ? Przecież by go "zlinczowali". Już i tak niechętnie popatrzyli, po stwierdzeniu, że tak na prawdę to on do nikogo z nich nie ma zaufania. Chyba tak powiedział ? Tak się zastanawiam, czy przez to go nie nominują. Wcale bym się nie zdiwiła. Co wy sądzicie ? Pozdrawiam Was serdecznie !!! NALA. Odpowiedz Link Zgłoś