Gość: DEXTERX IP: *.iop.pcz.czest.pl 30.05.01, 18:26 Ala jest spoko laska a Klaudek zrobił się wredny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aldi Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.iop.pcz.czest.pl 30.05.01, 18:28 POPARCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kel Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 21:38 Absolutnie popieram piękną Alicję. Mam nadzieję że wygra z łysą pałą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.toya.net.pl 30.05.01, 22:03 POPIERAM !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devil Re: KLIKNIJ TU JEŻELI PIEPRZYSZ ALICJĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 22:17 Pieprzę ją- popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 192.168.31.* / *.nasze.pl 31.05.01, 06:50 POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
tassman POPIERASZ ALICJĘ + Coś więcej o Ali 31.05.01, 07:20 Tak szczególnie Ala pokazała jaka jest spoko laską jak wlazła do jacuzzi gdzie wcześniej zagościł Gulczas i Klaudiusz - jej najwieksi "przyjaciele". Totalnie wymacana przez dwóch podpitych knurów, zerwane bez oporu majciochy, zero reakcji obronnej ze strony "spoko" Ali (ani pisku, ani krzyku w stylu "won z łapami gnoje" ani żadnego oporu fizycznego). Taaaaaaaak Ala jest spoko, pan Dresik jest spoko ("jestem przykładnym męzem i ojcem Wielki Bracie"), a Gulczas to olewa...... Z dwojgo zakłamańców wygra pewnie rozmodlona "spoko" Alicja. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxy Re: POPIERASZ ALICJĘ + Coś więcej o Ali IP: 193.150.166.* 31.05.01, 09:34 z Alicji nie jest zadna laska ( nie w moim guscie), ale z dwojga kabareciarzy wole Alicje. Jest dojrzalsza psychicznie. Biedny Klaudunio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: POPIERASZ ALICJĘ + Coś więcej o Ali IP: *.warszawa.tpnet.pl 31.05.01, 12:51 Myślę,że Alicja to facet który całkiem dobrze udaje kobietę.Pomimo tego wszystkiego,życzę jej powodzenia i wygrania 500 tys. dolarów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: POPIERASZ ALICJĘ + Coś więcej o Ali IP: *.toya.net.pl 31.05.01, 19:59 Alicja sie kiedys sprzeciwila macankom Gulczasa i malo jej za to nie stlukl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANA Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 213.77.49.* 31.05.01, 09:48 ALA JESTE� SUPER. GO�KA TO FAŁSZYWA DZIWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tweed Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 217.153.114.* 31.05.01, 09:51 Gość portalu: ANA napisał(a): > ALA JESTEŚ SUPER. > GOŚKA TO FAŁSZYWA DZIWA. Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xzibit Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 212.244.60.* 31.05.01, 10:24 Ala - cool Klaudio - ciul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.toya.net.pl 31.05.01, 20:01 Dobre !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Penny Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.czes.gazeta.pl 31.05.01, 20:57 Gość portalu: Xzibit napisał(a): > Ala - cool > Klaudio - ciul POPIERAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 11:34 sadze ze alicja jest dosyc zalosna,ale przynajmniej nie jest tak wyrachowana i wredna jest gośka,wiec wole ze by wylecial klaudiusz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 192.168.1.* / *.vm.pl 31.05.01, 12:38 Gość portalu: DEXTERX napisał(a): > Ala jest spoko laska a Klaudek zrobił się wredny POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 12:59 Bardzo bym chciala zeby zostala Ala, ale to chyba nie jest mozliwe... Mimo to pozdrawiam wszystkich ktorzy mysla tak samo jak ja!!! ******** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIUSZ Re: KLIKNIJ TU JEŻELI MASZ W DUPIE ALICJĘ IP: *.ds.pg.gda.pl 31.05.01, 19:36 Alicja do domu!!! Ona ma klasę?-raczej dupę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratmaly Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 19:23 Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!! Popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karas Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 195.8.131.* 31.05.01, 20:54 i ja. Karas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 31.05.01, 21:12 chyba cie pojebalo - slepy jesteś czy zapatrzony tylko w jej dużą dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.oxs.stores.easyeverything.com 31.05.01, 21:22 POPIERAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 23:09 POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluszka Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 01:08 Madra to Ala nie jest, ale przy tej czwarte nominacji zachowuje sie OK. Nikomu nic nie wyrzuca. Przyzwyczaila sie, czy co? A jesli chodzi ow falszywa Goske, to o co wam chodzi? Musi kogos nominowac, wiec moze trudno jej wybrac pomiedzy jasiem a klaudkiem??. I co, po nominacji ma byc wstretna dla nominowanej osoby, wtedy bedzie dobrze? Miluszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.devs.futuro.pl 01.06.01, 09:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISSKITY ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! IP: *.devs.futuro.pl 01.06.01, 09:51 To dziewczyna z klasą! Jeśli przegra z Klaudiuszem, to będzie źle świadczyło o głosujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Z Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.complex.com.pl 01.06.01, 09:45 Ludzie!!! Czy Wam coś na słuch i oczy siadło. Większego pustaka ja na oczy nie widziałem. Ona ma ambicję zostać prezenterką telewizyjną, a poprawnie po polsku mówić nie potrafi. To jest zresztą mniejszy problem. Większy to jej intelekt. Pare przykładzików złotych myśłi Alicji: - ciśnienie atmosferyczne mierzy się w MHz - USA to stan w Ameryce - a ryba piła to to samo co ryba młot. Przegięcie było jak Gulczasowi wylizała "słone paluszki" ( palce z pod pachy ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scorpion Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.kulczyktradex.com.pl 01.06.01, 09:56 OK, Ala uber alles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.mofnet.gov.pl 01.06.01, 11:54 Ja też popieram Alicję jest inteligentną i piekna kobietą, a Klaudiusz to prymitwyny facet bez klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winer Re: KLIKNIJ TU JEŻELI PIERDOLISZ ALICJĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 23:53 Wam wszystkim potrzebny jest lekarz!!!!! A ja ją dokładnie pierdolę i życzę aby szybko awansowała na burdel mamę , bo szasę widzę...A jej mogiła obrosła hujami , tak jak ona o tym marzy! Panna"Ojcze nasz.." tfu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchy Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.tesco-europe.com 02.06.01, 17:57 Poparcie. Klaudi wypad!!!Tylko sie nie obraz, biedaku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.B.X Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 13:56 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Ja też popieram Alicję jest inteligentną i piekna kobietą, a Klaudiusz to > prymitwyny facet bez klasy Alicja jest piękna?????? Chyba jestes pojebana , albo masz taką samą gebę zniszczoną od wieloletniego, cięzkiego makijażu. Piękna ????? Skoro tak twierdzisz musisz mieć bardzo wiele kompleksów....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.*.*.* 02.06.01, 23:34 95 % ludzi w tym wątku ma nasrane. hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mątwa Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 00:18 bas, mam cie gdzies:) POPIERAM!!! ALA MA WYGRAC!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 07:07 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 20:11 Ludzie Wy ją torturujecie.Przeciez jej tam nieznoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 22:55 Gość portalu: DEXTERX napisał(a): > Ala jest spoko laska a Klaudek zrobił się wredny Klaudek jest taki jakim pokazał go BB, a Ala jest laska ale niestety tępa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viscon Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 10.0.206.* / 212.191.188.* 04.06.01, 02:19 jestem za Alicją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 195.94.222.* 04.06.01, 12:58 popieram, Ala musi wygrać!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aqurwa Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.pwsz.kalisz.pl 04.06.01, 13:02 I Wy Wszyscy jak TAKIE BARANY!!! DAJECIE SIE DOIC PRZEZ $TVN$ Nara lepszego rozumu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mątwa Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 13:46 Gość portalu: Aqurwa napisał(a): > I Wy Wszyscy jak TAKIE BARANY!!! DAJECIE SIE DOIC PRZEZ $TVN$ > Nara lepszego rozumu !!! Doic hehehe Ja nawet baranie telewizora nie mam, wiec nie pieprz glodnych kawalkow, bo mozna miec ubaw z tego ich cyrku nie wydajac ani grosza. A stalego lacza nie zalozylam z okazji BB he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 21:14 popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winer Re: KLIKNIJ TU JEŻELI PIERDOLISZ STAREGO LACHOCIĄGA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 02:02 A ja ją nadal niezmiennie pierdolę i mam głeboko w dupie!A wy osły , barany za baranicą"popieram, popieram". Kretynizm nie boli, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahoo! Re: KLIKNIJ TU JEŻELI PIERDOLISZ STAREGO LACHOCIĄGA! IP: *.*.*.* 05.06.01, 02:10 Puszczają nerwy, ale proponuje nie rzucać mięsem bo Cię zmieszają z błotem. Ja na szczęście nie popieram Ali...=)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L@rs Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 06:27 Czy wy jesteście poważnie kopnięci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L@rs Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 06:28 Tak nażekacie że gośka nie odpadła ! A gdyby wyeliminowali alicje to juz goslki by nie było od 3 tygodni!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Zł Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.unregistered.formus.pl 05.06.01, 06:54 Całym sercem za Alicją :)))) I żona moja też:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 07:26 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Popieram Alicję! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 05.06.01, 07:49 Wielki Brat to dziad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.amw.gdynia.pl 05.06.01, 10:19 Popieramy Alicję jest ok Klaudiusz wielka świnia. Spadaj do Niemiec. Wielki Brat robi szwindel to jest nie fer. Bunt dla TVN. To niesprawiedliwe. Alicja powinna teraz wygrać. Pokazała klasę. Klaudiusz świnia i Gosia druga świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 212.244.177.* 05.06.01, 10:21 Popieram Alicje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeremi P Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.wsm.gdynia.pl 05.06.01, 10:25 To niej wina, ze polska telefonia komórkowa działa żle i nie jest przygotowana na taki program. Niech mi ktos powie ze to fer powiedziec komus czy zgadzasz sie byc w porzadku czy wredna suką (przepraszam ponioslo mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 213.25.25.* 05.06.01, 11:47 kliknąłem, jestem za nia Odpowiedz Link Zgłoś
browar Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ 05.06.01, 12:15 Pewnie ze jestem! Ten dupek Klaudiusz to kawal sku... wredny slazak pierd... Nic dodac nic ujac Alicja jest kobieta z klasa i w ogole jest COOL babka. Odpowiedz Link Zgłoś
kdradwan Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ 05.06.01, 13:40 Nie rozumiem,dlaczego Alicja się zgodziła,zeby ten pan,ktory mial kontakt ze swiatem zewnętrznym pojawil się znowu w domu BB.Po pierwsze,to jest lamanie regulaminu,po drugie Alicja miala za mało czasu na zastanowienie.Ludzie,błagam,nie mówcie tak nieładnie o kobiecie.Zastanawiam się,czy to pisza kobiety,czy mężczyzni.W jednym i w drugim wypadku poępiam język.Ala musi wygrać...Z Klaudiuszem i ze wszystkimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.toya.net.pl 05.06.01, 18:40 Popieram to co piszesz ! Co do decyzji Ali - tvn ja udupil i tyle. Nie spodziewali sie ,ze ludzie nie beda zachwyceni lansowanym przez nich prostakiem. Przy okazji do wszystkich ,ktorzy gromia Ale za glupote - CO REPREZENTUJE SOBA KLAUDIO ???? Nawet myslec samodzielnie nie potrafi. Mowic zreszta tez nie. A ta obluda ... Odpowiedz Link Zgłoś