Dodaj do ulubionych

KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ

IP: *.iop.pcz.czest.pl 30.05.01, 18:26
Ala jest spoko laska a Klaudek zrobił się wredny
Obserwuj wątek
    • Gość: Aldi Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.iop.pcz.czest.pl 30.05.01, 18:28
      POPARCIE
      • Gość: kel Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 21:38
        Absolutnie popieram piękną Alicję. Mam nadzieję że
        wygra z łysą pałą.
        • Gość: krzychu Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.toya.net.pl 30.05.01, 22:03
          POPIERAM !!!!!!
          • Gość: Devil Re: KLIKNIJ TU JEŻELI PIEPRZYSZ ALICJĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 22:17
            Pieprzę ją- popieram.
          • Gość: a Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 192.168.31.* / *.nasze.pl 31.05.01, 06:50
            POPIERAM
    • tassman POPIERASZ ALICJĘ + Coś więcej o Ali 31.05.01, 07:20
      Tak szczególnie Ala pokazała jaka jest spoko laską jak wlazła do jacuzzi gdzie
      wcześniej zagościł Gulczas i Klaudiusz - jej najwieksi "przyjaciele". Totalnie
      wymacana przez dwóch podpitych knurów, zerwane bez oporu majciochy, zero
      reakcji obronnej ze strony "spoko" Ali (ani pisku, ani krzyku w stylu "won z
      łapami gnoje" ani żadnego oporu fizycznego). Taaaaaaaak Ala jest spoko, pan
      Dresik jest spoko ("jestem przykładnym męzem i ojcem Wielki Bracie"), a Gulczas
      to olewa......
      Z dwojgo zakłamańców wygra pewnie rozmodlona "spoko" Alicja. :-))))
      • Gość: zxy Re: POPIERASZ ALICJĘ + Coś więcej o Ali IP: 193.150.166.* 31.05.01, 09:34
        z Alicji nie jest zadna laska ( nie w moim guscie), ale z dwojga kabareciarzy wole Alicje. Jest dojrzalsza
        psychicznie.
        Biedny Klaudunio.
        • Gość: Rafał Re: POPIERASZ ALICJĘ + Coś więcej o Ali IP: *.warszawa.tpnet.pl 31.05.01, 12:51
          Myślę,że Alicja to facet który całkiem dobrze udaje kobietę.Pomimo tego
          wszystkiego,życzę jej powodzenia i wygrania 500 tys. dolarów!
      • Gość: krzychu Re: POPIERASZ ALICJĘ + Coś więcej o Ali IP: *.toya.net.pl 31.05.01, 19:59
        Alicja sie kiedys sprzeciwila macankom Gulczasa i malo jej za to nie stlukl.
    • Gość: ANA Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 213.77.49.* 31.05.01, 09:48
      ALA JESTE� SUPER.
      GO�KA TO FAŁSZYWA DZIWA.
      • Gość: Tweed Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 217.153.114.* 31.05.01, 09:51
        Gość portalu: ANA napisał(a):

> ALA JESTEŚ SUPER.
        > GOŚKA TO FAŁSZYWA DZIWA.

Popieram
        • Gość: Xzibit Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 212.244.60.* 31.05.01, 10:24
          Ala - cool
          Klaudio - ciul
          • Gość: krzychu Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.toya.net.pl 31.05.01, 20:01
            Dobre !!!!
          • Gość: Penny Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.czes.gazeta.pl 31.05.01, 20:57
            Gość portalu: Xzibit napisał(a):

> Ala - cool
            > Klaudio - ciul

POPIERAM!
    • Gość: dd Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 11:34
      sadze ze alicja jest dosyc zalosna,ale przynajmniej nie jest tak wyrachowana i
      wredna jest gośka,wiec wole ze by wylecial klaudiusz...
    • Gość: km Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 192.168.1.* / *.vm.pl 31.05.01, 12:38
      Gość portalu: DEXTERX napisał(a):

> Ala jest spoko laska a Klaudek zrobił się wredny

POPIERAM

• Gość: olla Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 12:59
        Bardzo bym chciala zeby zostala Ala, ale to chyba nie jest mozliwe... Mimo to
        pozdrawiam wszystkich ktorzy mysla tak samo jak ja!!! ********
        • Gość: MARIUSZ Re: KLIKNIJ TU JEŻELI MASZ W DUPIE ALICJĘ IP: *.ds.pg.gda.pl 31.05.01, 19:36
          Alicja do domu!!!

Ona ma klasę?-raczej dupę!
    • Gość: bratmaly Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 19:23
      Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!Popieram!!!
      Popieram!!!
      • Gość: karas Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 195.8.131.* 31.05.01, 20:54
        i ja.
        Karas
    • Gość: ala Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 31.05.01, 21:12
      chyba cie pojebalo - slepy jesteś czy zapatrzony tylko w jej dużą dupę.
      • Gość: eee Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.oxs.stores.easyeverything.com 31.05.01, 21:22
        POPIERAM!
        • Gość: Ginger Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 23:09
          POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Miluszka Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 01:08
            Madra to Ala nie jest, ale przy tej czwarte nominacji zachowuje sie OK. Nikomu nic nie wyrzuca. Przyzwyczaila
            sie, czy co? A jesli chodzi ow falszywa Goske, to o co wam chodzi? Musi kogos nominowac, wiec moze trudno
            jej wybrac pomiedzy jasiem a klaudkiem??. I co, po nominacji ma byc wstretna dla nominowanej osoby, wtedy
            bedzie dobrze?
            Miluszka
            • Gość: m Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.devs.futuro.pl 01.06.01, 09:42
            • Gość: MISSKITY ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! IP: *.devs.futuro.pl 01.06.01, 09:51
              To dziewczyna z klasą! Jeśli przegra z Klaudiuszem, to będzie źle świadczyło o
              głosujących.
    • Gość: Marcin Z Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.complex.com.pl 01.06.01, 09:45
      Ludzie!!!
      Czy Wam coś na słuch i oczy siadło. Większego pustaka ja na oczy nie widziałem.
      Ona ma ambicję zostać prezenterką telewizyjną, a poprawnie po polsku mówić nie
      potrafi. To jest zresztą mniejszy problem. Większy to jej intelekt. Pare
      przykładzików złotych myśłi Alicji:
      - ciśnienie atmosferyczne mierzy się w MHz
      - USA to stan w Ameryce
      - a ryba piła to to samo co ryba młot.
      Przegięcie było jak Gulczasowi wylizała "słone paluszki" ( palce z pod pachy ).
    • Gość: Scorpion Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.kulczyktradex.com.pl 01.06.01, 09:56
      OK, Ala uber alles
    • Gość: @ popieram IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 01.06.01, 11:50
      popieram
    • Gość: Aśka Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.mofnet.gov.pl 01.06.01, 11:54
      Ja też popieram Alicję jest inteligentną i piekna kobietą, a Klaudiusz to
      prymitwyny facet bez klasy
      • Gość: winer Re: KLIKNIJ TU JEŻELI PIERDOLISZ ALICJĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 23:53
        Wam wszystkim potrzebny jest lekarz!!!!! A ja ją dokładnie pierdolę i życzę aby
        szybko awansowała na burdel mamę , bo szasę widzę...A jej mogiła obrosła
        hujami , tak jak ona o tym marzy! Panna"Ojcze nasz.." tfu!!!!
      • Gość: Suchy Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.tesco-europe.com 02.06.01, 17:57
        Poparcie.
        Klaudi wypad!!!Tylko sie nie obraz, biedaku!!
      • Gość: R.B.X Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 13:56
        Gość portalu: Aśka napisał(a):

> Ja też popieram Alicję jest inteligentną i piekna kobietą, a Klaudiusz to
        > prymitwyny facet bez klasy

Alicja jest piękna?????? Chyba jestes pojebana , albo masz taką samą gebę
        zniszczoną od wieloletniego, cięzkiego makijażu. Piękna ????? Skoro tak
        twierdzisz musisz mieć bardzo wiele kompleksów.......
    • Gość: bas Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.*.*.* 02.06.01, 23:34
      95 % ludzi w tym wątku ma nasrane.

hej.
      • Gość: mątwa Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 00:18
        bas, mam cie gdzies:)

POPIERAM!!!
        ALA MA WYGRAC!:)))
    • Gość: Marysia Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 07:07
      popieram
      • Gość: widz Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 20:11
        Ludzie Wy ją torturujecie.Przeciez jej tam nieznoszą.
    • Gość: Anna Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 22:55
      Gość portalu: DEXTERX napisał(a):

> Ala jest spoko laska a Klaudek zrobił się wredny

Klaudek jest taki jakim pokazał go BB, a Ala jest laska ale niestety tępa.
      • Gość: Viscon Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 10.0.206.* / 212.191.188.* 04.06.01, 02:19
        jestem za Alicją.
    • Gość: Becik ALA JEST SUPER!!! IP: 10.10.41.* 04.06.01, 12:55
      Popieram!
    • Gość: elle Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 195.94.222.* 04.06.01, 12:58
      popieram, Ala musi wygrać!!!!!!
    • Gość: Aqurwa Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.pwsz.kalisz.pl 04.06.01, 13:02
      I Wy Wszyscy jak TAKIE BARANY!!! DAJECIE SIE DOIC PRZEZ $TVN$
      Nara lepszego rozumu !!!
      • Gość: mątwa Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 13:46
        Gość portalu: Aqurwa napisał(a):

> I Wy Wszyscy jak TAKIE BARANY!!! DAJECIE SIE DOIC PRZEZ $TVN$
        > Nara lepszego rozumu !!!

Doic hehehe
        Ja nawet baranie telewizora nie mam, wiec nie pieprz glodnych kawalkow, bo mozna
        miec ubaw z tego ich cyrku nie wydajac ani grosza.
        A stalego lacza nie zalozylam z okazji BB he he
    • Gość: !!! Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 21:14
      popieram!!!
      • Gość: winer Re: KLIKNIJ TU JEŻELI PIERDOLISZ STAREGO LACHOCIĄGA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 02:02
        A ja ją nadal niezmiennie pierdolę i mam głeboko w
        dupie!A wy osły , barany za baranicą"popieram,
        popieram". Kretynizm nie boli, co?
        • Gość: Yahoo! Re: KLIKNIJ TU JEŻELI PIERDOLISZ STAREGO LACHOCIĄGA! IP: *.*.*.* 05.06.01, 02:10
          Puszczają nerwy, ale proponuje nie rzucać mięsem bo Cię zmieszają z błotem.
          Ja na szczęście nie popieram Ali...=))))))))))))))))))))))
    • Gość: L@rs Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 06:27
      Czy wy jesteście poważnie kopnięci???
    • Gość: L@rs Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 06:28
      Tak nażekacie że gośka nie odpadła !
      A gdyby wyeliminowali alicje to juz goslki by nie było od 3 tygodni!!!!!!
      • Gość: Bruno Zł Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.unregistered.formus.pl 05.06.01, 06:54
        Całym sercem za Alicją :))))
        I żona moja też:)))))
    • Gość: Marysia Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 07:26
      popieram
    • Gość: @ Popieram Alicję! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 05.06.01, 07:49
      Wielki Brat to dziad!
    • Gość: rybka Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.amw.gdynia.pl 05.06.01, 10:19
      Popieramy Alicję jest ok Klaudiusz wielka świnia. Spadaj do Niemiec. Wielki
      Brat robi szwindel to jest nie fer. Bunt dla TVN. To niesprawiedliwe. Alicja
      powinna teraz wygrać. Pokazała klasę. Klaudiusz świnia i Gosia druga świnia.
      • Gość: salsa Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 212.244.177.* 05.06.01, 10:21
        Popieram Alicje!!!!
        • Gość: Jeremi P Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.wsm.gdynia.pl 05.06.01, 10:25
          To niej wina, ze polska telefonia komórkowa działa żle i nie jest przygotowana
          na taki program. Niech mi ktos powie ze to fer powiedziec komus czy zgadzasz
          sie byc w porzadku czy wredna suką (przepraszam ponioslo mnie)
          • Gość: bolo Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: 213.25.25.* 05.06.01, 11:47
            kliknąłem, jestem za nia
    • browar Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ 05.06.01, 12:15
      Pewnie ze jestem! Ten dupek Klaudiusz to kawal sku... wredny slazak pierd...
      Nic dodac nic ujac Alicja jest kobieta z klasa i w ogole jest COOL babka.
      • kdradwan Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ 05.06.01, 13:40
        Nie rozumiem,dlaczego Alicja się zgodziła,zeby ten pan,ktory mial kontakt ze
        swiatem zewnętrznym pojawil się znowu w domu BB.Po pierwsze,to jest lamanie
        regulaminu,po drugie Alicja miala za mało czasu na
        zastanowienie.Ludzie,błagam,nie mówcie tak nieładnie o kobiecie.Zastanawiam
        się,czy to pisza kobiety,czy mężczyzni.W jednym i w drugim wypadku poępiam
        język.Ala musi wygrać...Z Klaudiuszem i ze wszystkimi.
        • Gość: krzychu Re: KLIKNIJ TU JEŻELI POPIERASZ ALICJĘ IP: *.toya.net.pl 05.06.01, 18:40
          Popieram to co piszesz ! Co do decyzji Ali - tvn ja udupil i tyle. Nie
          spodziewali sie ,ze ludzie nie beda zachwyceni lansowanym przez nich
          prostakiem. Przy okazji do wszystkich ,ktorzy gromia Ale za glupote - CO
          REPREZENTUJE SOBA KLAUDIO ???? Nawet myslec samodzielnie nie potrafi. Mowic
          zreszta tez nie. A ta obluda ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka