Dodaj do ulubionych

Alicja - the Gladiator that failed...

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 22:33
good game!
w sumie to do niej nic nie mialem, jak ktos to napisal moja niechec do niej
wynikla z "kontrakcji" czy czegos takiego. Wyszla z klasa, jest OK.
Jestem ciekawy glosow jej wielbicieli. Moze odruchowo zaglosuja na Gosie myslac
ze ja tak wyelimnuja ;))))
Obserwuj wątek
    • Gość: myszorek Re: Alicja - the Gladiator that failed... IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 22:43
      Moja sympatia do Alicji brała się głównie - i nie ukrywałam tego - z niechęci
      do chamstwa Klaudiusza i Gulczasa. Tyle na dziś
    • Gość: rhadek Re: Alicja - the Gladiator that failed... IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 22:52
      Ja, na przyklad, - jako "fan" Alicji - stracilem
      zainteresowanie programem (chyba sie czuje obrazony)
      • Gość: a i a Re: Alicja - the Gladiator that failed... IP: 10.0.201.* / 212.191.188.* 14.06.01, 22:55
        A ja na przykład bardzo sie ciesze ,ze nareszcie wyszla i chociaz przez trzy
        dni nie bede juz musiala na nia patrzec.
        • Gość: P Re: Alicja - the Gladiator that failed... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 23:04
          masz jakieś kompleksy?
          • Gość: a i a Re: Alicja - the Gladiator that failed... IP: 10.0.201.* / 212.191.188.* 15.06.01, 23:31
            Gość portalu: P napisał(a):

> masz jakieś kompleksy?
            w porownaniu z alą?????? ZADNYCH

• Gość: Magda Re: Alicja - the Gladiator that failed... IP: *.pl 15.06.01, 23:57
              Alicja - prymitywna, Malgosia - wredna, Manuela - przasna, itd.. itd..Pisze, bo wlasnie obejrzalam prawdziwego
              "Gladiatora" (tzn film R.Scotta) i faktycznie nasuwa sie wiele porownan - nakierunkowanie jesli chodzi o
              specjalnosc, te dzikie tlumy na arenie podniecajace sie w sumie czyimis slabosciami. a najlepszy byl gosc rozdajacy
              tlumowi darmowe winogrona czy inne jadlo - toz to przeciez te wszystkie nagrody (pralki, telewizory) za wyslane SMS-y!!
              Szkoda, ze dopiero taki plaski film musial mi to zobrazowac. Chodzi o to, ze ani Gosia nie jest na pewno taka straszna,
              Janusz taki "rowny". Wszystko przekrecone i w sumie obrzydliwe.
              (a film beznadziejny)
              • Gość: xxx Re: Alicja - the Gladiator that failed... IP: *.chello.pl 16.06.01, 12:48
                Przeciez o to w tym programie chodzi, igrzyska dla tlumow i tyle.
                I dlatego podobala mi sie Alicja - miala najwiecej klasy z nich wszystkich, i
                odeszla z najwieksza klasa!

PS. A ten film nie jest zly!!!
                • Gość: widz Re: Alicja - the Gladiator that failed... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 15:40
                  Z jakš kalasš odeszła???
                  Darła wszystko pod siebie.Złapała lalke, nosidełko , słonia którego nie chciała
                  (odmówiła gdy zabranie go doradziła jej Manuela , a zachwile go juz miała pod
                  pachš).Następnie darła wszystkie pluszowe misie które zaczynały juz jej wypadać
                  z przepełnionych ršk, na końcu zabrała komu� długopis.
                  To nazywasz wyj�cie z klasš???
                  Wyj�cie z klasš to miał Gulczas.Kumple ,motory,Ulubiony zespół.
                  to jest wyjscie z klasš.

Wiem , wiem .Powiesz ze Gulczas to burak .
                  • Gość: Proctor Re: Alicja - the Gladiator that failed... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 15:48
                    tylko mimochodem wspomne o tym, ze lalke tez jej nakazal wziac Wielki Brat...
                    • Gość: a i a Re: Alicja - the Gladiator that failed... IP: *.toya.net.pl 16.06.01, 17:06

> tylko mimochodem wspomne o tym, ze lalke tez jej nakazal wziac Wielki Brat...

A ja dodam jeszcze,ze wczesniej opowiadala jak bardzo sie z tą lalką zżyla i jak
                      bardzo chcialaby ją ze sobą zabrac. Jakos dziwnie zapomniala:)))))Wiem
                      wiem.....to nerwy:) Chociaz pewnie wolalaby to nosidelko.
                      pozdr.

• Gość: xxx Re: Alicja - the Gladiator that failed... IP: *.chello.pl 16.06.01, 21:56
                    Zgadles, Gulczas to burak. ;)
                    i co jak co, ale z klasa to on nie wyszedl! kumple, motory, kapela - to raczej
                    nie on zalatwil!
                    za to zblaznil sie, stawiajac zadania WB a potem zwijajac ogon pod siebie jak
                    go tylko laska zawolala!
                    a co do Ali, to z wszystkich ktorzy do tej pory wychodzili tylko ona nie miala
                    przy wyjsciu miny zbitego psa (miala ja nawet Karolina wychodzaca na wlasne
                    zyczenie), zamatrwionego, ze na niego padlo (szczegolnie brylowali tym Klaudio
                    i Gulczas!). wyszla radosna, uszczesliwiona, jako jedyna rozdawala autografy
                    (stad ten dlugopis!), dziecko wziela z wlasnej woli (wczesniej prosila WB o
                    zgode) - co uwazam za wyjatkowo mile. byla moze troche zagubiona, ale wynikalo
                    to ze spontanicznej radosci.
                    coz, ja nazywam to klasa. wolno mi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka