Gość: agatka IP: 213.17.237.* 23.11.03, 21:27 co sadzicie o gangu blondynek???? wedlug mnie te dwie laski osmieszaja sie na cala Polske. nic soba nie reprezentuja...tragedia!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: GANG BLONDYNEK.... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 01:45 zgadzam sie frytka to jak wszyscy wiedza k... a magda chyba chce pod jej 'ochrona' dotrzec do finalu no i jeszcze Leszcze pantoflarz jeden, zrobi wszystko co kaza byle sie nie wychylac przed finalem. Ten bar jest juz coraz gorszy, juz nie moge patrzec na ziemniaka i jej miny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: GANG BLONDYNEK.... IP: 195.187.84.* 24.11.03, 16:23 Frytka zaczyna mnie wkur... szczególnie kiedy na lifi-e robi głupie miny, istna idiotka. I chce pokazać, jak góruje nad grupą, jest śmieszna. A Madzia, to prawdziwa cwaniara. Straciła w moich oczach kiedy przed całą polską chciała oczernić i upokorzyć Tomalę, szczególnie czepiając się jej niegramatycznego budowania zdań. Ale zauważyłam, że Magda sama nie potrafi się wysłowić, ma niezbyt bogate słownictwo, używa takich prostych zdanek, że naprawdę niczym się nie równi od Agi T., a może nawet jest gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: GANG BLONDYNEK.... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 00:57 Magda ma strasznie meski glos jak by miala fiutka miedzy nogami. gupia blondi,ps.wcale nie jest ladna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GANG BLONDYNEK.... IP: 195.187.84.* 25.11.03, 07:58 Też uważam, że nie jest ładna, ma śmiesznie zadarty nos. Poza tym często tłuste włosy. Odpowiedz Link Zgłoś