Dodaj do ulubionych

SOLINA wczasy.

09.06.11, 09:39
Witam wszystkich. Szukam jakiegoś domku lub pokoi w Bieszczadach najlepiej gdzieś nad Soliną jeśli ktoś był, widział, lub zna ciekawe (sprawdzone) propozycje z tamtych regionów godne polecenia niech pisze. Nie mam za bardzo czasu by szukać na necie ofert bo jest ich trochę za dużo a pierwszej lepszej w ciemno raczej nie warto, więc jeśli ktoś zechce się podzielić swoimi wrażeniami z wakacji będę bardzo wdzięczny.Możliwe że ktoś sprawdził już jakieś oferty z neta więc linki do nich również mile widziane. Pozdrawiam Forumowiczów.
Obserwuj wątek
    • oo0o0oo Re: SOLINA wczasy. 09.06.11, 11:55
      www.esolina.pl/subdomeny/podbocianimgniazdem/
      Dokładnie Polańczyk. Po drugiej stronie Soliny. 2 lata temu wynajmowaliśmy jeden z 4 pokoi w nowo-wybudowanym domku. Pieniądze nieduże. Standard wysoki. Starsza Pani bardzo przyjemna. Śmiało mogę polecić.
      Pozdr
      • pro83fus Re: SOLINA wczasy. 09.06.11, 20:43
        a jak już polańczyk to mogę polecić super knajpkę gdzie serwują dobre jedzenie a i porcje są duże. A mianowicie OBERŻA ZAKAPIOR, tu masz stronkę www.zakapior.com/
        • asot100 Re: SOLINA wczasy. 10.06.11, 07:38
          No i extra, o to mi właśnie chodzi by jechać w takie właśnie miejsce: sprawdzone i pewne. A knajpka też świetna. B. dzękuję i pozdrawiam.
          • pro83fus Re: SOLINA wczasy. 11.06.11, 12:52
            No i warto z okazji pobytu skorzystać z rejsu po Solinie. Niestety nie pamiętam ile kosztował. Jest też możliwość wypożyczenia roweru wodnego, wtedy można podpłynąć znacznie bliżej zapory :) Wrażenia superowe :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka